EPO vaik, klaasriie, väikest teenust
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
EPO vaik, klaasriie, väikest teenust
Kas keegi siin segab igapäevaselt või siis hästi tihti pealkirjas olevaid materjale kokku?
Oleks vaja üks pisike pragu kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] enne värvimist lappida ja ei hakkaks selle väikse kriimu pärast komplekti ostma. Tallinn Harjumaa oleks OK piirkond.
Priva või tel viis6üheksa8seitse3kolm0
Re: EPO vaik, klaasriie, väikest teenust
Pane siis juba avalikult , mul ka vaja üks väga väike töö ära teha.
-
Minu poolt teema maas. Sohlasin mööda netti ja helistasin mitmesse kohta kuni leidsin Töökoja 6 asuva ettevõtte. Kust kohe öeldi, et too kohale teeme ära. Homseks lubati tagasi anda. Ei ole enne kokkupuudet olnud nendega aga esialgne hinnang võrreldes teiste toru otsa sattunutega on positiivne. Ei mingit tühja mula või kummi venitamist, jutt kiire ja konkreetne ning emakeeles. Eks kui midag teada andmist väärt siis kirjutan siia ka
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 380 korda
Madlobster kirjutas:Minu poolt teema maas. Sohlasin mööda netti ja helistasin mitmesse kohta kuni leidsin Töökoja 6 asuva ettevõtte. Kust kohe öeldi, et too kohale teeme ära. Homseks lubati tagasi anda. Ei ole enne kokkupuudet olnud nendega aga esialgne hinnang võrreldes teiste toru otsa sattunutega on positiivne. Ei mingit tühja mula või kummi venitamist, jutt kiire ja konkreetne ning emakeeles. Eks kui midag teada andmist väärt siis kirjutan siia ka
Rikun ette juba ära. Mu enda omad olid epoga ja klaasriidega lapitud. Lõpuks tuli siiski võrk sisse sulatada, sest epo tuleb ajaga lahti.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
Kodanik leti taga luges plasti pealt kirjasi ja ütles, et need ei ole palju lubavad kuid kõige jaoks on tehnoloogia. Ehk siis tegemist ei olnud ainult ühte liimi tundva ettevõttega vaid erinevatest plastidest teadva kohaga, kes siis loodetavasti leiab parima võimaliku mooduse (erinevad liimid, sulatamine vms). Rõhk sõnal loodetavasti
-
Madlobster kirjutas:Kodanik leti taga luges plasti pealt kirjasi ja ütles, et need ei ole palju lubavad kuid kõige jaoks on tehnoloogia. Ehk siis tegemist ei olnud ainult ühte liimi tundva ettevõttega vaid erinevatest plastidest teadva kohaga, kes siis loodetavasti leiab parima võimaliku mooduse (erinevad liimid, sulatamine vms). Rõhk sõnal loodetavasti
Lihtsalt hoiatus. Mina oma kooliraha sain juba kätte. Uuesti tegemiseks tuleb kogu protsess taas läbi teha st täiendav lisakulu ka.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Kui kellegil tahtmist ise mässata, siis siiit saab erinevaid vaike jne http://www.composite.ee/ ise sealt paadi jaoks võtnud.
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Ma ostsin värvipoest Tartus Sepa tänaval ( Maanteameti büroost Tähe tänava poole) mingi väikese kiti, maksis alla 4 euro. Seal oli üle 2 ruutmeetri riiet ning mingi 250-350g ( ei mäleta täpselt) vaiku ning kõvendit.
Kas keegi teab, kuidas päris carbonit parandada ? Mul küljetamisest väikesed kriimud peal. Kiletada ei tahaks.
-
Sain täna kätte. oli keevitatud kinni. Lootsin võibolla väiksema koguse lihvimise ja pahteldamisega pääseda aga ses mõttes, et nüüd on ta terve.
-
Madlobster kirjutas:Sain täna kätte. oli keevitatud kinni. Lootsin võibolla väiksema koguse lihvimise ja pahteldamisega pääseda aga ses mõttes, et nüüd on ta terve.
Pea siis meeles, et eeltööst oleneb väga palju lõpptulemus Kui ise värvima hakkad, siis tumedaga vähemalt minusugusel algajal oli oluliselt lihtsam värvida, kui valgega.
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Boobush kirjutas:Ma ostsin värvipoest Tartus Sepa tänaval ( Maanteameti büroost Tähe tänava poole) mingi väikese kiti, maksis alla 4 euro. Seal oli üle 2 ruutmeetri riiet ning mingi 250-350g ( ei mäleta täpselt) vaiku ning kõvendit.
Kas keegi teab, kuidas päris carbonit parandada ? Mul küljetamisest väikesed kriimud peal. Kiletada ei tahaks.
Olen kuulnud, et nt summuteid parandatakse teinekord carbonteibiga. Kahjuks ei oska kommenteerida saadavuse, tehnika ja efektiivsuse osas.
Kui süsinikkiust tükil ainult kriimud peal on, siis karesta karukeelega, võõpa epovaiguga üle, lihvi ja poleeri. Suht tüütu töö, aga mis teha. Pragude korral on protseduur sama mis klaasplasti puhul, võid isegi klaasplastiga lappida kui vaja (muidugi jälle epovaiguga).
-
ranel kirjutas:Madlobster kirjutas:Sain täna kätte. oli keevitatud kinni. Lootsin võibolla väiksema koguse lihvimise ja pahteldamisega pääseda aga ses mõttes, et nüüd on ta terve.
Pea siis meeles, et eeltööst oleneb väga palju lõpptulemus
Kui ise värvima hakkad, siis tumedaga vähemalt minusugusel algajal oli oluliselt lihtsam värvida, kui valgega.
Kogu lugu lähebv värvimisse (lasen teha inimestel, kes sellega igapäev leiba teenivad)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.