EPO vaik, klaasriie, väikest teenust

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

EPO vaik, klaasriie, väikest teenust

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Kas keegi siin segab igapäevaselt või siis hästi tihti pealkirjas olevaid materjale kokku?
Oleks vaja üks pisike pragu kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] enne värvimist lappida ja ei hakkaks selle väikse kriimu pärast komplekti ostma. Tallinn Harjumaa oleks OK piirkond.
Priva või tel viis6üheksa8seitse3kolm0

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

antilipp
Kontakt:

Re: EPO vaik, klaasriie, väikest teenust

Lugemata postitus Postitas antilipp »

Pane siis juba avalikult , mul ka vaja üks väga väike töö ära teha.

Suzuki GSX1300R
Kasutaja avatar

Teema algataja
Madlobster
Toetajaliige

Minu poolt teema maas. Sohlasin mööda netti ja helistasin mitmesse kohta kuni leidsin Töökoja 6 asuva ettevõtte. Kust kohe öeldi, et too kohale teeme ära. Homseks lubati tagasi anda. Ei ole enne kokkupuudet olnud nendega aga esialgne hinnang võrreldes teiste toru otsa sattunutega on positiivne. Ei mingit tühja mula või kummi venitamist, jutt kiire ja konkreetne ning emakeeles. Eks kui midag teada andmist väärt siis kirjutan siia ka :)

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 380 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

Madlobster kirjutas:

Minu poolt teema maas. Sohlasin mööda netti ja helistasin mitmesse kohta kuni leidsin Töökoja 6 asuva ettevõtte. Kust kohe öeldi, et too kohale teeme ära. Homseks lubati tagasi anda. Ei ole enne kokkupuudet olnud nendega aga esialgne hinnang võrreldes teiste toru otsa sattunutega on positiivne. Ei mingit tühja mula või kummi venitamist, jutt kiire ja konkreetne ning emakeeles. Eks kui midag teada andmist väärt siis kirjutan siia ka :)

Rikun ette juba ära. Mu enda omad olid epoga ja klaasriidega lapitud. Lõpuks tuli siiski võrk sisse sulatada, sest epo tuleb ajaga lahti.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Kasutaja avatar

Teema algataja
Madlobster
Toetajaliige

Kodanik leti taga luges plasti pealt kirjasi ja ütles, et need ei ole palju lubavad kuid kõige jaoks on tehnoloogia. Ehk siis tegemist ei olnud ainult ühte liimi tundva ettevõttega vaid erinevatest plastidest teadva kohaga, kes siis loodetavasti leiab parima võimaliku mooduse (erinevad liimid, sulatamine vms). Rõhk sõnal loodetavasti :)

Kasutaja avatar

ranel

Madlobster kirjutas:

Kodanik leti taga luges plasti pealt kirjasi ja ütles, et need ei ole palju lubavad kuid kõige jaoks on tehnoloogia. Ehk siis tegemist ei olnud ainult ühte liimi tundva ettevõttega vaid erinevatest plastidest teadva kohaga, kes siis loodetavasti leiab parima võimaliku mooduse (erinevad liimid, sulatamine vms). Rõhk sõnal loodetavasti :)

Lihtsalt hoiatus. Mina oma kooliraha sain juba kätte. Uuesti tegemiseks tuleb kogu protsess taas läbi teha st täiendav lisakulu ka.

Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük

matuuu
Tsikkel: 525exc, dnepr mt-11, jupiter2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas matuuu »

Kui kellegil tahtmist ise mässata, siis siiit saab erinevaid vaike jne http://www.composite.ee/ ise sealt paadi jaoks võtnud.

Garaaziporand.ee Epopõrandad garaazi, tootmis- ja tööstusruumidesse.
Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Ma ostsin värvipoest Tartus Sepa tänaval ( Maanteameti büroost Tähe tänava poole) mingi väikese kiti, maksis alla 4 euro. Seal oli üle 2 ruutmeetri riiet ning mingi 250-350g ( ei mäleta täpselt) vaiku ning kõvendit.

Kas keegi teab, kuidas päris carbonit parandada ? Mul küljetamisest väikesed kriimud peal. Kiletada ei tahaks.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Madlobster
Toetajaliige

Sain täna kätte. oli keevitatud kinni. Lootsin võibolla väiksema koguse lihvimise ja pahteldamisega pääseda aga ses mõttes, et nüüd on ta terve.

Kasutaja avatar

ranel

Madlobster kirjutas:

Sain täna kätte. oli keevitatud kinni. Lootsin võibolla väiksema koguse lihvimise ja pahteldamisega pääseda aga ses mõttes, et nüüd on ta terve.

Pea siis meeles, et eeltööst oleneb väga palju lõpptulemus :D Kui ise värvima hakkad, siis tumedaga vähemalt minusugusel algajal oli oluliselt lihtsam värvida, kui valgega.

Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Boobush kirjutas:

Ma ostsin värvipoest Tartus Sepa tänaval ( Maanteameti büroost Tähe tänava poole) mingi väikese kiti, maksis alla 4 euro. Seal oli üle 2 ruutmeetri riiet ning mingi 250-350g ( ei mäleta täpselt) vaiku ning kõvendit.

Kas keegi teab, kuidas päris carbonit parandada ? Mul küljetamisest väikesed kriimud peal. Kiletada ei tahaks.

Olen kuulnud, et nt summuteid parandatakse teinekord carbonteibiga. Kahjuks ei oska kommenteerida saadavuse, tehnika ja efektiivsuse osas.

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 612 korda

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Kui süsinikkiust tükil ainult kriimud peal on, siis karesta karukeelega, võõpa epovaiguga üle, lihvi ja poleeri. Suht tüütu töö, aga mis teha. Pragude korral on protseduur sama mis klaasplasti puhul, võid isegi klaasplastiga lappida kui vaja (muidugi jälle epovaiguga).

Kasutaja avatar

Teema algataja
Madlobster
Toetajaliige

ranel kirjutas:
Madlobster kirjutas:

Pea siis meeles, et eeltööst oleneb väga palju lõpptulemus :D Kui ise värvima hakkad, siis tumedaga vähemalt minusugusel algajal oli oluliselt lihtsam värvida, kui valgega.

Kogu lugu lähebv värvimisse (lasen teha inimestel, kes sellega igapäev leiba teenivad)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”