Matrix 50

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
K-Way

Lugemata postitus Postitas K-Way »

raitonrait2 kirjutas:
mul f-act, peaks olema sama mootor mis matrixil ja mul lendab piirajatega 60 2ra (kui väga tahta), midagi eriti laita ei ole, aint et plastikute kinnitused on väga lõõgelt kinni, tuleks kõik yle keerata
Mul läheb ka piirajatega 60 peale spidokas, läbisõit 1380km, hiljuti käisin gpsiga mõõtmas, ja kui spidokas näitas 60, näitas gps 50, selge on see et gps ei valeta ja uutel rolleritel on piiraja 50 peal.

Teema algataja
jonkur

Lugemata postitus Postitas jonkur »

Miinuseks on see, et '06 varjantidel ei ole akukinnitusi, igatahes mul polnud, aku logiseb seal all koguaeg gondlite asemel, kiirendus oli stockis rahuldav ning sõitsin tavaliselt 35-40ga, et säästa mootorit ja loodust :P Panin uue summuti, nimelt Tecnigas next-r ja hakkas igatahes paremini kiirendama :D

Teema algataja
deeply

Lugemata postitus Postitas deeply »

küsiks siis mis vahe on matrixil ja f-actil ?:P
ja mis annab tuning kit ja palju see maksab motodepoos?

Teema algataja
wtf

Lugemata postitus Postitas wtf »

Vahe on välimuses ja hinnas ainult !
Mootor on neil sama.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

deeply kirjutas:
mis annab tuning kit ja palju see maksab motodepoos?
Aga miks sa seda siit küsid, mitte depoost?
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aksel »

wtf kirjutas:
Vahe on välimuses ja hinnas ainult !
Mootor on neil sama.
Sel juhul ju Keeway Focus kah sama mis f-act ja Matrix.... vahe ainult välimuses ja hinnas. :) Kõigil peaks olema isegi alarm ja puldist käivitus ju. :P
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

Teema algataja
CSracing

Lugemata postitus Postitas CSracing »

Päris samad nad nüüd küll ei ole.

Matrixil on lähituli ksenoon, F-actil ja Focusel halogeen.
Matrixi uuel sportversioonil on digitaalne näidikutepaneel.
Focusel on velg plekist 5-kodaraline, Matrixil ja F-actil sulamist(vms.) 6-kodaraline.

Eks neid erinevusi on veel.
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

CSracing kirjutas:

Focusel on velg plekist 5-kodaraline, Matrixil ja F-actil sulamist(vms.) 6-kodaraline.

Ksenoon :shock:
miks ma küll seda eriti uskuda ei taha...
Aprilia RST 1000 Futura

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

ma lisaks et f-actil on sportsumbuti, uus armatuuri lahendus, võrreldes focusega , digi kell, ja alum. jalamatid
KOndimootor

Teema algataja
CSracing

nm5 kirjutas:
CSracing kirjutas:

Ksenoon :shock:
miks ma küll seda eriti uskuda ei taha...
Miks see tuli nii väga ksenooni moodi välja näeb siis. Vaevalt et keegi mingi imeliku klaasi sinna ette toppis. Kaugtuli on täiesti tavalise väljanägemisega, aga lähituli on küll väga ksenooni väljanägemisega.
raitonrait2 kirjutas:
ma lisaks et f-actil on sportsumbuti, uus armatuuri lahendus, võrreldes focusega , digi kell, ja alum. jalamatid
Ka Matrixi sport versioonil on sportsumps. Digi kell on kõigil keewaydel minu arust. Minu Matrixil on, sõbra Focusel on, F-actil olen ka poes näinud.

raitonrait2

vanemal focusel seda kyll ei olnud
KOndimootor
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

raitonrait2 kirjutas:
Focusel ja F-Actil on küll ühesugused armatuurid (vähemalt neil mis mina näinud olen)
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

CSracing kirjutas:

F-Actil oli küll tavaline plekk velg. (vb on neid F-Acte kh erinevaid aga see mis minu kodu ligiduses on sellel on küll plekk veljed)

raitonrait2

Aksel kirjutas:
CSracing kirjutas:

F-Actil oli küll tavaline plekk velg. (vb on neid F-Acte kh erinevaid aga see mis minu kodu ligiduses on sellel on küll plekk veljed)
F-act racingul peaks olema valuveljed
KOndimootor

Teema algataja
CSracing

Minu teada on mõlemal. Motodepoos olid tavalisel f-actil ka samasugused veljed nagu Matrix Spordil.

Teema algataja
wtf

Lugemata postitus Postitas wtf »

CSracing kirjutas:

No ongi ju see välimuse vahe.
Mootorid neil samad, seda tahtsin oma postitusega öelda.

Ning jah Matrixil on niuke luuptuli ees, lähituleks, suht hea (Y) .

raitonrait2

Keegi keeway omanik oskab öelda milline variaator oleks parem f-actile, kas malossi mulitivar, või polini speed control, kumb annab rohkem juurde

tänan
KOndimootor

raitonrait2

Ma võtsin endal variaatorist piiraja maha, leegitoru tegin ka ymber, saagisin umbtorud ära , tõstsin karpa nõela, tyhjendasin sportsumpsi ylemise junni ära, 75max kiirus, masin f-act, eemaldasin EGR systeemi
KOndimootor

Teema algataja
Flamer.^

Lugemata postitus Postitas Flamer.^ »

raitonrait2 kirjutas:
Ma võtsin endal variaatorist piiraja maha, leegitoru tegin ka ymber, saagisin umbtorud ära , tõstsin karpa nõela, tyhjendasin sportsumpsi ylemise junni ära, 75max kiirus, masin f-act, eemaldasin EGR systeemi
Imelik, sest mu sõber viis enda Matrix-i hooldusesse ja sai asenduseks selle uue F-acti 2km oli sõidetud ja esimesest laksust läks kohe 70km/h välja :D

raitonrait2

Flamer.^ kirjutas:
raitonrait2 kirjutas:
Imelik, sest mu sõber viis enda Matrix-i hooldusesse ja sai asenduseks selle uue F-acti 2km oli sõidetud ja esimesest laksust läks kohe 70km/h välja :D
mul läks ka alguses yle 60, hiljem aint 55, võtsin leefitoru piirajad maga, korra lähks 75, siis hakkas 65-70 minema, variaatori piiraja maaas läheb iga ilmaga 70, asfaldiga 75 välja
KOndimootor

Teema algataja
Flamer.^

Lugemata postitus Postitas Flamer.^ »

raitonrait2 kirjutas:
Flamer.^ kirjutas:
raitonrait2 kirjutas:
mul läks ka alguses yle 60, hiljem aint 55, võtsin leefitoru piirajad maga, korra lähks 75, siis hakkas 65-70 minema, variaatori piiraja maaas läheb iga ilmaga 70, asfaldiga 75 välja
JAh sul peaks kõik õige olema, kui võtad kõigepealt ühe piiraja maha, siis paar päeva läheb hästi ja sis jääb aeglasemaks, aga kui mõlemad maas peaks stabiilne olema...

raitonrait2

nyyd all ka next-r , 4.7 rullid, tippkiirus kruusal mph kirja keskele
KOndimootor
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”