Matrix 50
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Mul läheb ka piirajatega 60 peale spidokas, läbisõit 1380km, hiljuti käisin gpsiga mõõtmas, ja kui spidokas näitas 60, näitas gps 50, selge on see et gps ei valeta ja uutel rolleritel on piiraja 50 peal.raitonrait2 kirjutas:mul f-act, peaks olema sama mootor mis matrixil ja mul lendab piirajatega 60 2ra (kui väga tahta), midagi eriti laita ei ole, aint et plastikute kinnitused on väga lõõgelt kinni, tuleks kõik yle keerata
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
KsenoonCSracing kirjutas:Päris samad nad nüüd küll ei ole.
Matrixil on lähituli ksenoon, F-actil ja Focusel halogeen.
Matrixi uuel sportversioonil on digitaalne näidikutepaneel.
Focusel on velg plekist 5-kodaraline, Matrixil ja F-actil sulamist(vms.) 6-kodaraline.
Eks neid erinevusi on veel.

miks ma küll seda eriti uskuda ei taha...
Aprilia RST 1000 Futura
-
-
Teema algataja
Miks see tuli nii väga ksenooni moodi välja näeb siis. Vaevalt et keegi mingi imeliku klaasi sinna ette toppis. Kaugtuli on täiesti tavalise väljanägemisega, aga lähituli on küll väga ksenooni väljanägemisega.nm5 kirjutas:KsenoonCSracing kirjutas:Päris samad nad nüüd küll ei ole.
Focusel on velg plekist 5-kodaraline, Matrixil ja F-actil sulamist(vms.) 6-kodaraline.
Eks neid erinevusi on veel.![]()
miks ma küll seda eriti uskuda ei taha...
Ka Matrixi sport versioonil on sportsumps. Digi kell on kõigil keewaydel minu arust. Minu Matrixil on, sõbra Focusel on, F-actil olen ka poes näinud.raitonrait2 kirjutas:ma lisaks et f-actil on sportsumbuti, uus armatuuri lahendus, võrreldes focusega , digi kell, ja alum. jalamatid
-
F-Actil oli küll tavaline plekk velg. (vb on neid F-Acte kh erinevaid aga see mis minu kodu ligiduses on sellel on küll plekk veljed)CSracing kirjutas:Focusel on velg plekist 5-kodaraline, Matrixil ja F-actil sulamist(vms.) 6-kodaraline.
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
-
F-act racingul peaks olema valuveljedAksel kirjutas:F-Actil oli küll tavaline plekk velg. (vb on neid F-Acte kh erinevaid aga see mis minu kodu ligiduses on sellel on küll plekk veljed)CSracing kirjutas:Focusel on velg plekist 5-kodaraline, Matrixil ja F-actil sulamist(vms.) 6-kodaraline.
KOndimootor
-
Teema algataja
-
Teema algataja
No ongi ju see välimuse vahe.CSracing kirjutas:Päris samad nad nüüd küll ei ole.
Mootorid neil samad, seda tahtsin oma postitusega öelda.
Ning jah Matrixil on niuke luuptuli ees, lähituleks, suht hea (Y) .
-
-
-
Teema algataja
Imelik, sest mu sõber viis enda Matrix-i hooldusesse ja sai asenduseks selle uue F-acti 2km oli sõidetud ja esimesest laksust läks kohe 70km/h väljaraitonrait2 kirjutas:Ma võtsin endal variaatorist piiraja maha, leegitoru tegin ka ymber, saagisin umbtorud ära , tõstsin karpa nõela, tyhjendasin sportsumpsi ylemise junni ära, 75max kiirus, masin f-act, eemaldasin EGR systeemi

-
mul läks ka alguses yle 60, hiljem aint 55, võtsin leefitoru piirajad maga, korra lähks 75, siis hakkas 65-70 minema, variaatori piiraja maaas läheb iga ilmaga 70, asfaldiga 75 väljaFlamer.^ kirjutas:Imelik, sest mu sõber viis enda Matrix-i hooldusesse ja sai asenduseks selle uue F-acti 2km oli sõidetud ja esimesest laksust läks kohe 70km/h väljaraitonrait2 kirjutas:Ma võtsin endal variaatorist piiraja maha, leegitoru tegin ka ymber, saagisin umbtorud ära , tõstsin karpa nõela, tyhjendasin sportsumpsi ylemise junni ära, 75max kiirus, masin f-act, eemaldasin EGR systeemi
KOndimootor
-
Teema algataja
JAh sul peaks kõik õige olema, kui võtad kõigepealt ühe piiraja maha, siis paar päeva läheb hästi ja sis jääb aeglasemaks, aga kui mõlemad maas peaks stabiilne olema...raitonrait2 kirjutas:mul läks ka alguses yle 60, hiljem aint 55, võtsin leefitoru piirajad maga, korra lähks 75, siis hakkas 65-70 minema, variaatori piiraja maaas läheb iga ilmaga 70, asfaldiga 75 väljaFlamer.^ kirjutas:Imelik, sest mu sõber viis enda Matrix-i hooldusesse ja sai asenduseks selle uue F-acti 2km oli sõidetud ja esimesest laksust läks kohe 70km/h väljaraitonrait2 kirjutas:Ma võtsin endal variaatorist piiraja maha, leegitoru tegin ka ymber, saagisin umbtorud ära , tõstsin karpa nõela, tyhjendasin sportsumpsi ylemise junni ära, 75max kiirus, masin f-act, eemaldasin EGR systeemi
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.