Küsimus Oliver City kohta
Moderaator: Moded
garantii ei katkenud ja sa käi perse oma aeroxiga. ei lagune see cpi midagi nii lihtsalt. Ära sa seda unusta et aeroci ja cpi hinnavahe on 20 tuhat. kui ma ostan cpi 20 tuhandega ja panen veel näiteks 20 tuhandese polini tuuningukomplekti peale, siis läheb kokku enamvähe stock aeroxi hind. tahaks näha siis kuidas sa oma aeroxiga ära teed.kohuke kirjutas:see bensiininäidiku asi on peaaegu igal CPI'l. Aga muuseas , näidik on natuke liiga äkiline , kuid muidu korras.Kui näidik jõuab punasele on paagis veel 3 liitrit bensiini.Paak ise on 5.2 l . Seega pole ime ,et paak nii kiirelt tühjeneb , kui seal 2.2 liitrit saab ainult kuluda et näidik punasel oleks..Mina sõidan rahulikult edasi kui näidik punasel..Kordagi pole veel nii juhtunud , et kui näidik punasel , siis on bensiin otsas.Sellega saab veel mõnusalt sõita.
Kui sul nüüd garantii läks , siis tegid väga suure vea , sest su masin varsti jälle krigiseb-logiseb.Pigem maksaksin neile rohkem ,et nad ise need jupid ära vahetaks , kui laseksin kusgil teises töökojas odavamalt/kiiremalt teha ja pärast kodus mõtiskleda et miks ma küll õigel ajal selle peale ei tulnud..njah..eks ise tead...ja btw. see , et see vunts salomes sulle seda 97 km/h CPI kohta rääkis on saast. Esiteks see pill laguneks ära juba sellise tuule käes , teiseks aeroxiga CPI kiiruselt küll võistlema ei pääse..A minul sai 1000 sõidetud ja kohe täna hommikul pannakse leovince RR handmade summuti+rullid ja vedrud peale. (loomulikult automaailma ma ei lähe. motolines on kõik palju kiirem ja sõbralikum.) Eks siis saab näha kuidas liigub.
-
-
- Kontakt:

http://www.zone.ee/e-p-t
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3
Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3
Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
Äkki ta mõtlebi zenjat? Tal on preagu 50ccm sumpa.xzburnoutzx kirjutas:130ne ligi 70ccm...sa enne mõtle kui ütled, SFX-i oma 100% 70ccm täistuuning GPS-iga 103 km/h tema spido järgi 130 km/h...räägi Zenjaga, tal ka väga jõhker tuuning peal(70ccm) minu arust tal 130ne kanti küll ei läinud, pigem 110. Arvesta sellega, et 100ccm Aerox, täistuuninguga läheb 140ne kanti.asdf123 kirjutas:Oled sa ikka kindel sõber sõitis üleeile autol oma 70cc yamaha aeroxiga 115km/h autol järel...ja tal on 50cc sportsumps aga ülejäänd osad 70cc.
Teisel sõbra [Yamaha Aerox] Murdus sportsumps sõiduajal ära 9000km sõidetud, tellib omale Athena 70cc sportsumpa ja vaata kuidas siis veel läheb oma 130ne ringi.
-
- Kontakt:
130-ne ligi ikka ei lähe, tema spido järgi vb? aga pange auto ta kõrvale sõitma üle 110-120 elus ees ei tulee.Dark kirjutas:Äkki ta mõtlebi zenjat? Tal on preagu 50ccm sumpa.xzburnoutzx kirjutas:130ne ligi 70ccm...sa enne mõtle kui ütled, SFX-i oma 100% 70ccm täistuuning GPS-iga 103 km/h tema spido järgi 130 km/h...räägi Zenjaga, tal ka väga jõhker tuuning peal(70ccm) minu arust tal 130ne kanti küll ei läinud, pigem 110. Arvesta sellega, et 100ccm Aerox, täistuuninguga läheb 140ne kanti.asdf123 kirjutas:Oled sa ikka kindel sõber sõitis üleeile autol oma 70cc yamaha aeroxiga 115km/h autol järel...ja tal on 50cc sportsumps aga ülejäänd osad 70cc.
Teisel sõbra [Yamaha Aerox] Murdus sportsumps sõiduajal ära 9000km sõidetud, tellib omale Athena 70cc sportsumpa ja vaata kuidas siis veel läheb oma 130ne ringi.
pidurid olid sissesõitmatta, sellepärast ei võtnud,ketaspidur oli lahti ja tegi häält, kuumenes üle, sest sõitsin pikalt maanteel sissesõidu ajal. nüüd kõik tipptopp korras.1050 sõidetud, piirajad maas, leovince RR summuti peal.kohuke kirjutas:lauri23 , irv , ei lagune midagi jah? ise rääkisid mulle kuidas sul mingid mured piduritega on + et kiirema hoo pealt hakkab mootor välja surema! lol ..
Ma ei saa aru mida te vaidlete kelle oma läheb kiiremini edasi jne!!! Fakt on see, et kui sa sõidad 50cc rolleriga kusagil 70ga politsei radarisse, siis olgu teil hea rahakott, sest selle eest saab päris mahlaka trahvi! Nende sport juppide asemel ostan mina parem rollerisse kütus ja sõidan rahus edasi lubatud kiirusega! Aga kas keegi oskab öelda kas CPI oliveril on sisekumm ka või ei ole? Asi selles, et sõitsin enda Oliverile kruvi kummi sisse! Jama sellega!
sõida sõida oma seibiga mis käib sul vastu rihma. kaua see rihm sul ei kesta.stop kirjutas:Ma ei saa aru mida te vaidlete kelle oma läheb kiiremini edasi jne!!! Fakt on see, et kui sa sõidad 50cc rolleriga kusagil 70ga politsei radarisse, siis olgu teil hea rahakott, sest selle eest saab päris mahlaka trahvi! Nende sport juppide asemel ostan mina parem rollerisse kütus ja sõidan rahus edasi lubatud kiirusega! Aga kas keegi oskab öelda kas CPI oliveril on sisekumm ka või ei ole? Asi selles, et sõitsin enda Oliverile kruvi kummi sisse! Jama sellega!
Kestab kaua ta kestab ja kui enam ei kesta, siis saab remonti viia!Lauri23 kirjutas:sõida sõida oma seibiga mis käib sul vastu rihma. kaua see rihm sul ei kesta.stop kirjutas:Ma ei saa aru mida te vaidlete kelle oma läheb kiiremini edasi jne!!! Fakt on see, et kui sa sõidad 50cc rolleriga kusagil 70ga politsei radarisse, siis olgu teil hea rahakott, sest selle eest saab päris mahlaka trahvi! Nende sport juppide asemel ostan mina parem rollerisse kütus ja sõidan rahus edasi lubatud kiirusega! Aga kas keegi oskab öelda kas CPI oliveril on sisekumm ka või ei ole? Asi selles, et sõitsin enda Oliverile kruvi kummi sisse! Jama sellega!
ma öelnud et kõikidel on. ainult cpil käib see vastu rihma ja loobib rihma purust mingi asja täis. nii mulle seletati automaailmas.kasutaja1 kirjutas:Sellest postist saab välja lugeda seda, et kui sul rolleril on piiraja, siis hakka aga kohe juppe vahetamasõida sõida oma seibiga mis käib sul vastu rihma. kaua see rihm sul ei kesta.Minu mõistus ei võta sellisel juhul seda välja, miks üldse rolleritele piirajaid peale panna
Huvitav tegelikult.
ei mõista mina kuidas sul nii vähe edasi läheb :S Ja miks sa veel 5500km sõitma :S Piirajad võetakse juu 1000km peal mahaschnellrider kirjutas:minu olivertsikul on 45 km juures punane kriips ja edasi ei lähe. muidugi olen saanud 60kmh mäest alla. aga ei tea . mul veel 5500 km et automaailm lubaks piirajad ära võtta.