Küsimus Oliver City kohta

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

ertz

Lugemata postitus Postitas ertz »

teiseks aeroxiga CPI kiiruselt küll võistlema ei pääse.. :lol:[/quote]

pääseb ikka kyll!

Teema algataja
Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

kohuke kirjutas:
see bensiininäidiku asi on peaaegu igal CPI'l. Aga muuseas , näidik on natuke liiga äkiline , kuid muidu korras.Kui näidik jõuab punasele on paagis veel 3 liitrit bensiini.Paak ise on 5.2 l . Seega pole ime ,et paak nii kiirelt tühjeneb , kui seal 2.2 liitrit saab ainult kuluda et näidik punasel oleks..Mina sõidan rahulikult edasi kui näidik punasel..Kordagi pole veel nii juhtunud , et kui näidik punasel , siis on bensiin otsas.Sellega saab veel mõnusalt sõita. :twisted:
A minul sai 1000 sõidetud ja kohe täna hommikul pannakse leovince RR handmade summuti+rullid ja vedrud peale. (loomulikult automaailma ma ei lähe. motolines on kõik palju kiirem ja sõbralikum.) Eks siis saab näha kuidas liigub.
Kui sul nüüd garantii läks , siis tegid väga suure vea , sest su masin varsti jälle krigiseb-logiseb.Pigem maksaksin neile rohkem ,et nad ise need jupid ära vahetaks , kui laseksin kusgil teises töökojas odavamalt/kiiremalt teha ja pärast kodus mõtiskleda et miks ma küll õigel ajal selle peale ei tulnud..njah..eks ise tead...ja btw. see , et see vunts salomes sulle seda 97 km/h CPI kohta rääkis on saast. Esiteks see pill laguneks ära juba sellise tuule käes , teiseks aeroxiga CPI kiiruselt küll võistlema ei pääse.. :lol:
garantii ei katkenud ja sa käi perse oma aeroxiga. ei lagune see cpi midagi nii lihtsalt. Ära sa seda unusta et aeroci ja cpi hinnavahe on 20 tuhat. kui ma ostan cpi 20 tuhandega ja panen veel näiteks 20 tuhandese polini tuuningukomplekti peale, siis läheb kokku enamvähe stock aeroxi hind. tahaks näha siis kuidas sa oma aeroxiga ära teed.

rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

Aerox teeb ka lõppkiiruselt cpi hussarile ära. Mul oli stock aerox ja ma panin stock cpi hussariga joonele.
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
Kasutaja avatar

-EpT-Sasix5
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas -EpT-Sasix5 »

:cry: Sele jutu j2rgi ei julge CPI poole vaatatagi hirm on et kas laguneb era või joob paljaks :cry:
http://www.zone.ee/e-p-t
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3

Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses

Dark

Lugemata postitus Postitas Dark »

xzburnoutzx kirjutas:
asdf123 kirjutas:
Oled sa ikka kindel sõber sõitis üleeile autol oma 70cc yamaha aeroxiga 115km/h autol järel...ja tal on 50cc sportsumps aga ülejäänd osad 70cc.
Teisel sõbra [Yamaha Aerox] Murdus sportsumps sõiduajal ära 9000km sõidetud, tellib omale Athena 70cc sportsumpa ja vaata kuidas siis veel läheb oma 130ne ringi.
130ne ligi 70ccm...sa enne mõtle kui ütled, SFX-i oma 100% 70ccm täistuuning GPS-iga 103 km/h tema spido järgi 130 km/h...räägi Zenjaga, tal ka väga jõhker tuuning peal(70ccm) minu arust tal 130ne kanti küll ei läinud, pigem 110. Arvesta sellega, et 100ccm Aerox, täistuuninguga läheb 140ne kanti.
Äkki ta mõtlebi zenjat? Tal on preagu 50ccm sumpa.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Dark kirjutas:
xzburnoutzx kirjutas:
asdf123 kirjutas:
Oled sa ikka kindel sõber sõitis üleeile autol oma 70cc yamaha aeroxiga 115km/h autol järel...ja tal on 50cc sportsumps aga ülejäänd osad 70cc.
Teisel sõbra [Yamaha Aerox] Murdus sportsumps sõiduajal ära 9000km sõidetud, tellib omale Athena 70cc sportsumpa ja vaata kuidas siis veel läheb oma 130ne ringi.
130ne ligi 70ccm...sa enne mõtle kui ütled, SFX-i oma 100% 70ccm täistuuning GPS-iga 103 km/h tema spido järgi 130 km/h...räägi Zenjaga, tal ka väga jõhker tuuning peal(70ccm) minu arust tal 130ne kanti küll ei läinud, pigem 110. Arvesta sellega, et 100ccm Aerox, täistuuninguga läheb 140ne kanti.
Äkki ta mõtlebi zenjat? Tal on preagu 50ccm sumpa.
130-ne ligi ikka ei lähe, tema spido järgi vb? aga pange auto ta kõrvale sõitma üle 110-120 elus ees ei tulee.

Dark

Lugemata postitus Postitas Dark »

xzburnoutzx kirjutas:
130-ne ligi ikka ei lähe, tema spido järgi vb? aga pange auto ta kõrvale sõitma üle 110-120 elus ees ei tulee.
Enne kui tal oli 70ccm sumps siis võtis võibolla mingi 120km/h sisse.

Teema algataja
Lauri23

-EpT-Sasix5 kirjutas:
:cry: Sele jutu j2rgi ei julge CPI poole vaatatagi hirm on et kas laguneb era või joob paljaks :cry:
t*** ei ole see asi midagi nii hull. mul läheb kuskil 4 liitrit sajale nagu aeroxil ja ei lagune ta midagi.

kohuke

Lugemata postitus Postitas kohuke »

lauri23 , irv , ei lagune midagi jah? ise rääkisid mulle kuidas sul mingid mured piduritega on + et kiirema hoo pealt hakkab mootor välja surema! lol ..

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Lauri23 kirjutas:
Homme saan rolleri garantiist kätte. sain ka teada et pärast 1000 km võetakse minu soovil piirajad maha :D ehk siis natuke alla 900 km veel sõita.
Käid korraks Pärnus ja siis Võrru ,sealt Narva ja koju ja saadki piirajad maha võtta

Teema algataja
Lauri23

kohuke kirjutas:
lauri23 , irv , ei lagune midagi jah? ise rääkisid mulle kuidas sul mingid mured piduritega on + et kiirema hoo pealt hakkab mootor välja surema! lol ..
pidurid olid sissesõitmatta, sellepärast ei võtnud,ketaspidur oli lahti ja tegi häält, kuumenes üle, sest sõitsin pikalt maanteel sissesõidu ajal. nüüd kõik tipptopp korras.1050 sõidetud, piirajad maas, leovince RR summuti peal.

schnellrider

Lugemata postitus Postitas schnellrider »

mine muffi. ma helistasein automaailmasse. ja nemad ütlesid et vahetades ümber ``nn sportkomplektile´´ kaob su garantii ja nemad seda enne 6000 km ei tee :S

Teema algataja
Lauri23

schnellrider kirjutas:
mine muffi. ma helistasein automaailmasse. ja nemad ütlesid et vahetades ümber ``nn sportkomplektile´´ kaob su garantii ja nemad seda enne 6000 km ei tee :S
irw tallinnas öeldi seda? mulle küll nii ei öeldud.

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Ma ei saa aru mida te vaidlete kelle oma läheb kiiremini edasi jne!!! Fakt on see, et kui sa sõidad 50cc rolleriga kusagil 70ga politsei radarisse, siis olgu teil hea rahakott, sest selle eest saab päris mahlaka trahvi! Nende sport juppide asemel ostan mina parem rollerisse kütus ja sõidan rahus edasi lubatud kiirusega! Aga kas keegi oskab öelda kas CPI oliveril on sisekumm ka või ei ole? Asi selles, et sõitsin enda Oliverile kruvi kummi sisse! Jama sellega!
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

enamjaolt on ikka ilma siselohvita(vaata oma kummi,kas sellele on peale kirjutatud "tubeless"?
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7

Teema algataja
Lauri23

stop kirjutas:
Ma ei saa aru mida te vaidlete kelle oma läheb kiiremini edasi jne!!! Fakt on see, et kui sa sõidad 50cc rolleriga kusagil 70ga politsei radarisse, siis olgu teil hea rahakott, sest selle eest saab päris mahlaka trahvi! Nende sport juppide asemel ostan mina parem rollerisse kütus ja sõidan rahus edasi lubatud kiirusega! Aga kas keegi oskab öelda kas CPI oliveril on sisekumm ka või ei ole? Asi selles, et sõitsin enda Oliverile kruvi kummi sisse! Jama sellega!
sõida sõida oma seibiga mis käib sul vastu rihma. kaua see rihm sul ei kesta.

stop
Kontakt:

Lauri23 kirjutas:
stop kirjutas:
Kestab kaua ta kestab ja kui enam ei kesta, siis saab remonti viia!

Teema algataja
Lauri23

kasutaja1 kirjutas:
Sellest postist saab välja lugeda seda, et kui sul rolleril on piiraja, siis hakka aga kohe juppe vahetama :lol: Minu mõistus ei võta sellisel juhul seda välja, miks üldse rolleritele piirajaid peale panna :? Huvitav tegelikult.
ma öelnud et kõikidel on. ainult cpil käib see vastu rihma ja loobib rihma purust mingi asja täis. nii mulle seletati automaailmas.

keeru

Lugemata postitus Postitas keeru »

Lauri23 kui kiiresti sul selle uue sumpsiga sõidab ja palju sa maksid selle eest?

Teema algataja
Lauri23

Uusi vedrusid pole jõudnud veel peale panna aga 80 praegu. sumpa maksis 2600.

ertz

[quote="Lauri23"]Uusi vedrusid pole jõudnud veel peale panna aga 80 praegu. sumpa maksis 2600.[/quote]

sul piiraja arvatavasti maas.kui palju sul masin võttis ilma piirajata ,ning tuuniguta sisse? :P

stop
Kontakt:

originaalis läheb 60km/h täiesti normaalselt välja.

Teema algataja
Lauri23

nii kui tuhat sõidetud lasin piirajad maha võtta ja sumpa peale panna. pole proovinud ilma piirajateta, sest siis oleks pidanud uue leegitoru ka ostma.

schnellrider

Lugemata postitus Postitas schnellrider »

minu olivertsikul on 45 km juures punane kriips ja edasi ei lähe. muidugi olen saanud 60kmh mäest alla. aga ei tea . mul veel 5500 km et automaailm lubaks piirajad ära võtta. :P

ertz

[quote="schnellrider"]minu olivertsikul on 45 km juures punane kriips ja edasi ei lähe. muidugi olen saanud 60kmh mäest alla. aga ei tea . mul veel 5500 km et automaailm lubaks piirajad ära võtta. :P[/quote]

mul ka 45 km juures kriips aga läheb 55km/h välja

ertz

muide varsti tulevad Cpi GTR150 ccm ja Oliver racing kah välja :!:
http://www.cpi-motor.com.tw/new.htm

stop
Kontakt:

schnellrider kirjutas:
minu olivertsikul on 45 km juures punane kriips ja edasi ei lähe. muidugi olen saanud 60kmh mäest alla. aga ei tea . mul veel 5500 km et automaailm lubaks piirajad ära võtta. :P
ei mõista mina kuidas sul nii vähe edasi läheb :S Ja miks sa veel 5500km sõitma :S Piirajad võetakse juu 1000km peal maha :)
Kasutaja avatar

Sebastian
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sebastian »

jah seda võib aga siis muutub garantii kehtetuks minu arust. Garantii on muidu 6000 km või 1 aasta. oleneb kumb enne täis saab.

stop
Kontakt:

DasbOOt kirjutas:
jah seda võib aga siis muutub garantii kehtetuks minu arust. Garantii on muidu 6000 km või 1 aasta. oleneb kumb enne täis saab.
Kui ma sealt küsisin, siis öeldi, et kui lasta neil maha võtta, siis garantii kehtib edasi.

Teema algataja
Lauri23

DasbOOt kirjutas:
1000km peal võtavad nad sult piirajad maha ja garantii ei katke.
Suletud

Mine “Rollerid”