Audruringi igamehe mootorrattasari?
Moderaator: Moded
Re: Audruringi igamehe mootorrattasari?
seroi kirjutas:Praegu Pärnus päike paistab ja kõik on kena.
mnjah. mina ehitan masinat Kacergine jaoks. kahjuks jääb tänane vahele!
Psaiko kirjutas:seroi kirjutas:
Praegu Pärnus päike paistab ja kõik on kena.mnjah. mina kahjuks ehitan masinat Kacergine jaoks. jääb tänane vahele!
kõik jääb vahele, ratas sisuliselt valma aga ei jõua, kellaosutid on hakanud jube kiirelt käima
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Psaiko kirjutas:Kuidas seal eile läks siis?
Rajale vaatama ei läinud,kuna ennem 18.00-i hakkas sadama ja andis südaööni välja.Kahtlene,kas seal midagi eile toimus
Kui kell 5 startides oli Tallinnas padupäike siis Pärnus oli LAUSLAUS vihm! Kohal oli 3 tsiklit ja ei toimunud mitte midagi
anni kirjutas:Kui kell 5 startides oli Tallinnas padupäike siis Pärnus oli LAUSLAUS vihm! Kohal oli 3 tsiklit ja ei toimunud mitte midagi
oi paganas:D mul viimasest Pärnust vihmakad siiani all:P aga näet mina lappisin masinat k0okku
Kell 5 oli ikka viis ratast kohal , kellest ka kaks juba sõita proovisid jaaaa siis hakkas jälle sadama. Nii, et poole kuue aega läksime laiali
Kui ma kella kahe ajal Pärnusse jõudsin oli päike väljas, varsti tuli sorts vihma ja siis tuli uuesti päike välja. Aga mingist hetkest keeras ikka täiesti burgaaks ära, nii et polnud mõtet midagi üritada.
Ilmselt proovime järgmisel nädalal teha uue katse ärajäänud sõidu asendamiseks.
Kolmapäeval uuesti rajale IMK-d sõitma. Loodame, et ilmaga läheb sel korral paremini
http://audruring.ee/?p=399
ilmateade lubab küll norm ilma, peaks ennast kohale vedama kuidagi.
tel.56 452 700
-
- Kontakt:
Väga huvitav võistlus oli raja kõrvalt vaadata!
Loodame,et kannatanul vaid materiaalsed kahjud!
Järgmise korrani!
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
Mis siis nagu toimus seal?
et mis aegu nagu sõideti kah ja kes siis poodiumile sai
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Kannatanuid tegelikult kaks oli, vast mõlemal kõik korras. Aga ilmselt üks neist vääriks võitluse pikema õhulennu auhinna
-
- Kontakt:
Jaak43 kirjutas:Kannatanuid tegelikult kaks oli, ehk mõlemal kõik korras. Aga ilmselt üks neist vääriks võitluse pikema õhulennu auhinna
Just jah."Lendurit"pidasin oma postituses silmas,aga mis täpselt juhtus...no sellest ehk kirjutab keegi korraldajaist,või ehk asjaosaline ise.
Peaasi,et endaga kõik ok...tsikli saab korda!
Aegadest täpselt ei oska rääkida rohkemat kui et jube kiiresti sõideti Viimase koha mees sõitis naked-il 1.10.xx
Üks avariidest on ilmselt Audruringi kõige kiirem avarii, sest see juhtus enne rajale jõudmist pit line'l. Õnneks kukkunul midagi hullu ei juhtunud ja nüüdseks on ta juba haiglast välja saanud. Samas lähedalt seda kukkumist ja eaialgseid tagajärgi näha oli päris ehmatav.
Teine kukkumine oli samuti väga kiire - starti kogunemise ringil. Tegelikult oli see väga õnnelik juhus, et kukkuja ratta kett just seal purunes, kus ta purunes, sest suurtel kiirustel ja muudes kohtades oleks see võinud väga halvasti lõppeda.
Igal juhul head paranemist ja uute võistlusteni.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
yx mees hakkab nyyd quadi omale ehitama
ja siis olen mina loll - ise sõidab otse rehvidesse
Kiiret paranemist sõbrake!
Slick klass:
- Risto Klausen
- Aarne Jõgimaa
- Rannus Kukk
- Toomas Leesi
- Vladimir Abol
- nimi läks meelest välja....
Muster:
- Kristian Beljaev
- Eno Juul
- Madis Vanaselja
- Kristjan Karu
- Egon Peterson
- Urmas Haab
Kui lähipäevadel veel netti saan siis panen täistulemused ja punktiarvestuse peale etappi ka ülesse!
Ja vot nii kõrge lennuga inimest nägin mina oma PIKAPIKA rinkaajaloo jooksul ka esimest korda
krrt jah. täna oli jälle meeldetuletus, et tegu on ikka spordiga kus kõike võib juhtuda. Kõigepealt suudab Kiku soojendusringile minnes oma keti pooleks sõita - tulemuseks kukkumine S-is . ei teagi mis arstid räägivad, on siis varvas puru või pääses kergemalt... ? ja siis, et üks mees rajale minnes (pärast esiratta vahetust vist) pidurid läbi pumpamata jätab ja seejärel megaõhulennu teeb... õppetund kõigile (endalgi selline apsakas, mitte küll nii hullude tagajärgedega juhtunud).
Mis aga sõitu ja ilma puutub, siis kõik lahe. Klausen võttis jälle oma. Meil läks Belkuga jälle võidusõiduks kätte aga seekord otsustasid mahajääjad, kes võitjana finisheerib. Finish jälle ratas rattas ... äge oli.
-
sellised nimed käivad seal sõitmas? Ja mina arvasin,et see on alustajatele mõeldud yritus
-
- Kontakt:
sepp kirjutas:sellised nimed käivad seal sõitmas? Ja mina arvasin,et see on alustajatele mõeldud yritus
Seepärast ei tahagi rajale minna...Ei ole üle-Eestilist kuulsust vaja
Aga raja äärest ka huvitav vaadata
Eks loban nüüd ka õhulennu teinust...
Kõndisin temast mööda mitmeid kordi kui ta tsiklit putitas...Mingi jama oli tal esirehviga ja käis seda parandamas...Pani ratta alla,aga siis hakkas numbrite loosimine.Peale seda palus kedagi,kes aitaks tal pukka sättida esiratta alla...ja suht kohe peale seda oli ka soojendusringile minek ja ilmselt ta tõesti kiiruga unustas pidurit pumbata...Pit lane-l läks kellegiga koos ja surtsutasid pisut tagarattasse mõlemad kui tuli vasak kurv(kõik teavad ilmselt,millist kurvi silmas pean).Esimene sai läbi ja temal(nime ei tea)oli vaja pidurdada aga tühjagi...tühi oli ja sellele järgnes väga hull õhulend ja maandus mees alles hinnanguliselt 15-20 meetri pärast vastu autot...
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Olen sada korda korrutanud, et igamehe/algajate sarja klassid peab reguleerima sõitjapõhiselt mitte mingi tehnilise kriteeriumi alusel. Sellest hetkest kui kasvõi üks karikas läheb kõrgema klassi sõitja kätte, on see üritus määratud läbikukkumisele... muidugi juhul kui ürituse eesmärk üldse oli värsket verd rajale meelitada.
Kui see viimane ikka eesmärgiks on siis tuleb asi, enne kui hilja, õigeks pöörata.
Härrased kes "mustriga rehvi klassis" poodiumil käivad peaksid olukorda pisut analüüsima... ja käituma õigesti...
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
Olen sada korda korrutanud, et igamehe/algajate sarja klassid peab reguleerima sõitjapõhiselt mitte mingi tehnilise kriteeriumi alusel. Sellest hetkest kui kasvõi üks karikas läheb kõrgema klassi sõitja kätte, on see üritus määratud läbikukkumisele... muidugi juhul kui ürituse eesmärk üldse oli värsket verd rajale meelitada.
Kui see viimane ikka eesmärgiks on siis tuleb asi, enne kui hilja, õigeks pöörata.
Härrased kes "mustriga rehvi klassis" poodiumil käivad peaksid olukorda pisut analüüsima... ja käituma õigesti...
olen nõus sellega kui ikka pidevalt EMV sõitjad nopivad eest kõik ära, siis ei ole see enam igamehe sõit vaid mingi EMV sõitjate kolmapäevane võistlus. tuleks kaaluda mismoodi seda olukord lahendada. see praegune seis võib algajatel isu ära võtta küll.
võiks näiteks teha litsentsiga ja litsentsita sõitjate kategooria? kas sellel oleks jumet?
anni kirjutas:Slick klass:
- Risto Klausen
- Aarne Jõgimaa
- Rannus Kukk
- Toomas Leesi
- Vladimir Abol
- nimi läks meelest välja....
Muster:
- Kristian Beljaev
- Eno Juul
- Madis Vanaselja
- Kristjan Karu
- Egon Peterson
- Urmas Haab
Kui lähipäevadel veel netti saan siis panen täistulemused ja punktiarvestuse peale etappi ka ülesse!
Ja vot nii kõrge lennuga inimest nägin mina oma PIKAPIKA rinkaajaloo jooksul ka esimest korda
siis sul pole ühtegi lendurist tuttavat. ma olen üpris suur kah ju. peangi kaugele lendama
Regulatsiooni osas on variante mitmeid, aga kuna praegune lihtne ja vähereguleeritud formaat sai katsetuseks selliselt välja kuulutatud, siis ma selle lühikese hooaja lõpuni jäänud aja jooksul suuri põhimõttelisi muudatusi teha ei tahaks. Kindlasti saab asja paremaks lihvida, aga ma eelistaks seda teha pigem uueks hooajaks ja praegust vaadata kui praktilist katsetust, mis annab olulist infot, mida edaspidise planeerimisel sisendina kasutada.
Seni olen saanud nii praktika kui sõitjate arvamuse näol väga väärtuslikku tagasisidet.
Ise jagan Trammi arvamust, et pikas perspektiivis algset ideed silmas pidades oleks mõistlik jaotuda kahte gruppi: võidusõitjad/edasijõudnud ja tänavasõitjad/algajad, kusjuures esimesed võiks sõita slikkidega, teised tänavarehvidega.
-
jep, eks katsetusi tuleb teha ja talv aega mõelda.
see jagamine edasijõudnuteks ja algajateks on ainult rehvide põhjal keeruline, kuna enamus 600 sõitjaid sõidab tegelikult rehvidega mis roadlegal. seega peaks minu arust jagama kuidagi selle järgi, et kas sõitja osaleb EMV v muus vastavas sarjas. rõhk peaks olema siiski algajate rajale toomises ja neile kogemuse pakkumises, seega litsentsiga sõitjad võib pm kõik eraldi patta panna olenemata mis rehvidega v kubatuuriga tsikliga nad sõidavad, las jagavad omaette seal kohti.
seega, pakuks välja:
- litsentsiga sõitjad- nii 600 kui 1000 ja nii slikkidega kui slikkideta.
- kõik ülejäänud + C klassi sõitjad road legal rehviga.
Piduri jätsin pumpamata jah. Eks targad õpivad teiste vigadest ja lollid nagu mina iseenda omadest. Pole meist keegi purunematu ega ole ka mina, eks ma olen korralikult läbi läbi klopitud ja valu on põrgulik. Nüüd tuleb natukene aega taastuda, Ärge mind miskisse rekordite raamatusse pange.
allan777 kirjutas:
No seda ma just silmas pidasingi ju
-
Piduri jätsin pumpamata jah. Eks targad õpivad teiste vigadest ja lollid nagu mina iseenda omadest. Pole meist keegi purunematu ega ole ka mina, eks ma olen korralikult läbi läbi klopitud ja valu on põrgulik. Nüüd tuleb natukene aega taastuda, Ärge mind miskisse rekordite raamatusse pange.
kui luud terved, siis küll see moraal ruttu paraneb. see pudenemine sikliotsast käib võidusõidu juurde . kuidas tsikliga lood on?
mul tsikkel endiselt müügis . uued tükid küljed ja seisab garaasis
-
allan777 kirjutas:
Ära unusta,et paljud ässad teevad yhekordseid litsentse.
pigem vaadata ntx kahe viimase aasta võistlejate nimekira,kui nimi on seal olemas,siis pole asja sinna alustajate juurde.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.