1. mai Tallinnast- Pärnu kokkutulekule
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Ühinen eelmise komentaariga 101 %.Nii korralikku ja organiseeritud paraadi pole mina tykk aega kohanud.Nii tsiklimeeste kui ka politsei poolt.Müts maha Eesti Politsei ees.
Saab asja orgunnida küll kui tahetakse.Natuke jääb muidugi hinge kriipima see eile öine õnnetus Pärnus.Ja Timole kiiret paranemist.
Oli suur rõõm ja au osaleda sellisel toredal sõidul. Tänud korraldajatele!
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Tänud korraldajatele, tõesti super orgunn ja nauditav elamus nii pikas ja rahvarohkes kolonnis maanteekiirusel liigelda!
Mõned juhupildid, mis sai klõpsutatud:
http://www.loodusand.ee/prnu
Edit: fotokaga tehtud vidijupp siin:
EDIT: Diinoweb on juust ja jooksis kohe "limit exceeded", seepärast laadisin Tube üles:
Kas keegi teab mõnda normaalset servut, mis annaks tasuta vähemalt 100Mb ruumi ja laseks ka normaalsel määral alla laadida?
Pihelgas kirjutas:Ma siiralt tänan kõiki biker.ee-lasi, eks hommikul Tallinnast Pärnusse hooaja avamisele sõitsid. Nagu Motokas ütles, tehti Eesti rekord - nii palju rattureid (ca. 250) nii pikka distantsi nii distsiplineeritult pole Eestis kunagi sõitnud
Väga hästi oli ka korraldatud paraad Pärnus, osalejaid pea 800 kuid sujus kui õlitatult, kergendusega sai tõdetud, et siiski ON võimalik ka korrektne paraadsõit Eestis korraldada.
Ka mulle meeldis see esimene osa:Tallinn-Pärnu. Saab sõita küll kui asja normaalselt võtta!
Noniii, käidud-tehtud! Positiivne kulgemine oli ja rahvast oli ka korralikult!
Tagasitulekus kohta järgmine aasta võiks leppida kokku, et iga täistund hakkab üks punt Pärnu linnapiirist tulema - eks igaüks vaatab siis, milline täistund talle kõige paremini sobib. Siis ei pea kaheksi-kolmekesi töristama... Twisted
TO ishijupp: tänan piltide eest, mu ratas ka lausa 3 peale jäänud
Kas kõik on pärast eilset oma numbrimärgid üles leidnud? Pärnus sõidu ajal ühel endurol läks numbrimärk keskelt lihtsalt pooleks ja kukkus ära. Hiljem ei leidnud kahjuks seda ratast üles, et numbri maha pudenemise asukohast teada anda.
Pärnu sõidu ajal oli hea vaadata, kuidas tee ääres olevatel tsiklimeestel olid suunurgad kõrvadeni (endal muidugi ka ). Väga viisakas üritus
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Erko kirjutas:Kas kõik on pärast eilset oma numbrimärgid üles leidnud? Pärnus sõidu ajal ühel endurol läks numbrimärk keskelt lihtsalt pooleks ja kukkus ära. Hiljem ei leidnud kahjuks seda ratast üles, et numbri maha pudenemise asukohast teada anda.
Pärnu sõidu ajal oli hea vaadata, kuidas tee ääres olevatel tsiklimeestel olid suunurgad kõrvadeni (endal muidugi ka). Väga viisakas üritus
see oli Efendi number ja ta sai selle kätte jah. Piratica poisid korjasid tee äärest üles ja tõid Aleksandri Pubisse.
Pihelgas kirjutas:Ma siiralt tänan kõiki biker.ee-lasi, eks hommikul Tallinnast Pärnusse hooaja avamisele sõitsid. Nagu Motokas ütles, tehti Eesti rekord - nii palju rattureid (ca. 250) nii pikka distantsi nii distsiplineeritult pole Eestis kunagi sõitnud
Väga hästi oli ka korraldatud paraad Pärnus, osalejaid pea 800 kuid sujus kui õlitatult, kergendusega sai tõdetud, et siiski ON võimalik ka korrektne paraadsõit Eestis korraldada.
Kas see 250 läks meid Laagri Maxi juurest või on see number nüüd koos nendega, kes meile teepeal sappa haakisid? Kurjad keeled rääkisid, et enne Märjamaa peatust oli terve trobikond juurde tulnud (kes siis jäid hiljaks ja sõitsid järele või kes ootasid meid pikkisilmi tee äärtes ).
-
- Mode
Erko kirjutas:Pihelgas kirjutas:Ma siiralt tänan kõiki biker.ee-lasi, eks hommikul Tallinnast Pärnusse hooaja avamisele sõitsid. Nagu Motokas ütles, tehti Eesti rekord - nii palju rattureid (ca. 250) nii pikka distantsi nii distsiplineeritult pole Eestis kunagi sõitnud
Kas see 250 läks meid Laagri Maxi juurest või on see number nüüd koos nendega, kes meile teepeal sappa haakisid? Kurjad keeled rääkisid, et enne Märjamaa peatust oli terve trobikond juurde tulnud (kes siis jäid hiljaks ja sõitsid järele või kes ootasid meid pikkisilmi tee äärtes
).
ikka enne Pärnut hindasime grupi suurust. aga võisime ka veits eksida.
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Tähnik kirjutas:
Minu lgp
Ma annaks 5 palli süsteemis 10.Kohe näha et inime teab mida teeb
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänatud: 5 korda
Tänan kõiki, kes üritusel osalesid!
Tänu sellele üritusele sain oma naise ka tsiklisadulasse ja tundub, et jäädavalt. Läks teine päris käima ja hoolimata sellest, et istumine kangeks jäi ja kurk valus, oli eile töölt tulles nagu asjade loomulik käik, et tsikliga linnapeale tuuritama tuleb minna. Juba mainiti, et kui kuskilt load ka saaks... ja natuke aega tagasi vandus veel kõige nimel, mis püha, et ta ei lähe tsikli ligi ka mitte.
Enne tsikli selga ronimist loeti mulle sõnad peale, et katsu sa kihutama hakata, ma hüppan maha. Aga kui grupis autodest möödasõidul kiirus 140'ni tõusis, siis oli tunda, kuidas "seljakott" elavnes ja ainult naeris.
Eks see grupisõidu feeling veel võimendas asja. Aitähh veelkord kõigile, kes osalesid.
-
- Tsikkel: Yamaha FZS1000
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Ei saa ka mainimata jätta et üks hästikorraldatud ja meeldejääv üritus oli!!!
Kõigile korraldajatele SUURED austused ja erinevalt teistest paraadididesst oli see vast parim!!
Loodame,et õpitakse kuidas tuleb ennast teatavaks-nähtavaks teha!!!
See ei ole iroonia!!!
Ka kaasalendajatele Suured tänud..Eriti Tartu omadele!!!
Edu KÕIGILE!!!
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Fotograafiliselt ei ole need pildid midagi erilist, sest kõik on jube tumedad ja pooltoonid on väga nirud.
Ühe pildi näide photoshopist:
Originaal:
http://galen.localhost.ee/Tuule/01.05/s ... 20koos.JPG
Parandatud:
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Vidget kirjutas:Fotograafiliselt ei ole need pildid midagi erilist, sest kõik on jube tumedad ja pooltoonid on väga nirud.
Originaal:
Parandatud:
See pilt mida sa "photochoppisid" on ilmselgelt ülesäris ju ning pooltoonid olenevad ikkagi pildi kompositsioonist. Suu kinni, kui ise teha ei oska!
-
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Vidget kirjutas:Fotograafiliselt ei ole need pildid midagi erilist, sest kõik on jube tumedad ja pooltoonid on väga nirud.
Originaal:
Parandatud:
irw - kes sai aru sai aru kes ei saanud on arusaamatu. need tumedad on minu tehtud ja nii juhtub kui võhikule(ehk siis minule kes kunagi kasutas cmena 8m i - antaks korralik kaamera kätte)
Minuarust on tänuväärne kui keegi üldse viitsib ja tahab kallist kaamersat siklisõidule kaasa vedada kus iga segav kott ja komps kärbib sõidumõnu ja ilm ja muu kaasnen võib kallist aparaati kahjustada. Peale seda oma vabast tahtest ja ajast tundide viisi 500 pildist viitsib midagi välja redigeerida ja teistele äratundmisrõõmuks või jõudeajaks vaatamiseks netti panna. Pole korda kus keegi ei irise, aga ega ka see pole kerge, niiet suur respekt nendele kes pole suures optimismieufoorias unustanud seda rasket ja tänuväärset tööd ( irisemist )
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.