A load

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Jyrr

Lugemata postitus Postitas Jyrr »

eksamineerija saatis ta esimesel korral kohe poõrgu.
Järgmine kord ta üritas teha minu rattaga (dragstar 1100), aga kukkus läbi, olgugi et minu nähes tegi enne isegi kaheksa sellega ära.

Teema algataja
Jyrr

Lugemata postitus Postitas Jyrr »

ja miks peaks üldse kedagi "ära rääkima" kui asi niigi inimlikult mselge?

intz
Tsikkel: V POWAA
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas intz »

Jyrr kirjutas:

eksamineerija saatis ta esimesel korral kohe poõrgu.

Miks ta üldse 34kW-sega proovima läks? Plaan oligi eksamineerija "ära rääkida"? Eksamipapp ja aeg mõttetult raisku :). Aga kui tsiklit laenutada ei taha/saa/raatsi, las teeb eksami kuskil, kus ARKil on oma ratas. Ma ei tea paljudes ARKides on, aga võrus oli igaljuhul (GS500), 70 eeku maksis vist eksam rohkem, kui oma rattaga tulles. Suht odav imo.

pezz
Tsikkel: CRF1000L

Re: A load

Lugemata postitus Postitas pezz »

Igaks tarkuseks mainin, et äsja ARK-is ratast registreerides pani sõber tähele, et nüüd on ratta erivõimsus passis kohe kirjas, seega ei saa A2 omanikud tee ääres härraste politseinikega vaidlema minnes enam nende kesise peast 0,16-ga korrutamise oskuse peale lootma jääda.

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Tervist.

Mul on olemas A1 ja kohe ka B. Lõppastme koolitus läbimata.
Kas ma saan upgreidida A2ks (e siis <25kW, misiganes nimi neil praegu on) ilma lõppastmeta?

Aitäh,
Mell

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Jah saad küll.

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Tore. Muidu polekski küsimust, aga asi siis selles, et Kuressaare ARKis ei pane tädi ilma lõppastmekoolituseta eksamile kirja :| . Aga sõpradel mandril pole seda küll vaja olnud ja seadustest uurides ei tundu see ka selleks vajalik.

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

MotoMell kirjutas:

Tore. Muidu polekski küsimust, aga asi siis selles, et Kuressaare ARKis ei pane tädi ilma lõppastmekoolituseta eksamile kirja :| . Aga sõpradel mandril pole seda küll vaja olnud ja seadustest uurides ei tundu see ka selleks vajalik.

räägi siis irmale rahulikult uuesti üle, at seoke kiire pööruga naone ;) Ta nagunii sai aru et sa tahad kõige kõvemaid lube saada (ehk täis a), aga sa ütle talle veel, et tahad piiratud A-d saada. Räägi, küll sa saad :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”