italjet
Moderaator: Moded
niih mõtlesin uuesti teema ylesse võtta....
viimati kui ma sõitsin(oktoobris) siis jooksis redkutor omadega täiesti kotti....rihmal tuli tykk välja ja vario on kah suht läbi....
nüüd siin vaikselt mõeldud ja rahasid kokku aetud.....oli palju kysijaid et palju ta mll siis kokku läheb....hetkelise seisuga umbes läheb mootori peale 4500.- jupid sis järgnevad:
bgm reduktor
hebo next generation vario
hebo rihm
RamAir koonus
Malossi kolvi rõngas
SKF väntvõlli ja reduktori laagrid ja väntvõlli ota tihendid...
aga mll paar äprdust kah juhtunud.....nimelt ma akkasin rollerit kokku laduma....ja kui koos oli sis ei tahtnud käima minna aint paukus jne....siis tegin topkat jne....immutasin koonuse bensust läbi...ja ikka käima ei läinud aint paukus...no mõtlesin et äkki sumpa toru juba seda p.ska ja bensu täis.....võtsin sis sumpa alt lahti....noo siis akkasin uuesti käivitama....paukus samamoodi ja järsku käis pavhh ja kõik põles
.....njh kohe oli suur tuju langus....suure vaevaga sai kõik ära kustutatud:P...koonus filter põles aint maha ja osad juhtmed kah.....nu järgmine päev akkain otsast pihta juba ommikul....ja lõunaks masin käis....ja nyyd juba läheb nagu plõksti käima
.....aga njh liikuma saab alles paari nädala pärast sest mll pole veel jupid kohal:P....niisama saan kaifida hääli kuidas väntvõll tyhja keerleb:D
viimati kui ma sõitsin(oktoobris) siis jooksis redkutor omadega täiesti kotti....rihmal tuli tykk välja ja vario on kah suht läbi....
nüüd siin vaikselt mõeldud ja rahasid kokku aetud.....oli palju kysijaid et palju ta mll siis kokku läheb....hetkelise seisuga umbes läheb mootori peale 4500.- jupid sis järgnevad:
bgm reduktor
hebo next generation vario
hebo rihm
RamAir koonus
Malossi kolvi rõngas
SKF väntvõlli ja reduktori laagrid ja väntvõlli ota tihendid...
aga mll paar äprdust kah juhtunud.....nimelt ma akkasin rollerit kokku laduma....ja kui koos oli sis ei tahtnud käima minna aint paukus jne....siis tegin topkat jne....immutasin koonuse bensust läbi...ja ikka käima ei läinud aint paukus...no mõtlesin et äkki sumpa toru juba seda p.ska ja bensu täis.....võtsin sis sumpa alt lahti....noo siis akkasin uuesti käivitama....paukus samamoodi ja järsku käis pavhh ja kõik põles

6000 eest müüa 1 formula 125,väntvõll katkiRoby kirjutas:oleks nats abi vaja...
nii nagu ma aru olen saanud sis dragstereid enam ei tehta...
oleks vaja suunatule klaasi.....formulal peaks olema samasugused suunatuled....kunagi kuulsin et tartus vist oli yx laksuga 125 formula....ehk kellegil on või teab kust saada...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.