Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

elbastardo16
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas elbastardo16 »

Panen siia lingi väikese nalja lookesega :) Sisaldab omajagu roppust nii et kes seda ei talu see lugema ei pea :)

http://epilepsiaklubi.blogspot.com/2012 ... htnud.html

vaalapoeg

Lugemata postitus Postitas vaalapoeg »

elbastardo16 kirjutas:

Panen siia lingi väikese nalja lookesega :) Sisaldab omajagu roppust nii et kes seda ei talu see lugema ei pea :)

http://epilepsiaklubi.blogspot.com/2012 ... htnud.html

No ma nüüd küll antud lookeses juumorit ei leidnud. Mingi mõttetu jura kinnimaja reaalse eluoluga.

Matheus
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Matheus »

Marta läheb rõivaärisse uut mantlit ostma.
"Kui palju maksab see punane mantel?" tahab ta teada.
"Tuhat eurot," vastab äriomanik.
"Aga kui ma ostaksin selle järelmaksuga?"
"Siis läheb see teile maksma kaks tuhat eurot - ja pool sellest summast tuleb kohe praegu sisse maksta."

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Naljaninad on hästi tootekirjeldust tõlkinud (lol)
http://www.motohoov.ee/index.php/motomike
Kahjuks link viib vale asja peale aga kinnastel oli juures selline kirjeldus:
Kliendi kirjaliku suur
Õlivahetus. Tellija jätab talu. Mõni aeg hiljem, õli lamp
Olete andnud oma klientidele seda mugav täita kott 1 liiter õli on pagasiruumi. Lisaks klient on sel juhul õlivahetus komplekt
Säästad teda kiusame otsivad õigust nafta ja tagada puhas täitmise
Teie kliendid aitäh

Tarnepakett:
1 nailon kott
1 paar ühekordseid kindaid
2 paber lehter
2 purgis
2 paberrätikud

Kasutaja avatar

daub
Tsikkel: F6C 1500
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas daub »

Tuttavad saavad baaris kokku. Seltsimees A tõstab toopi ja kuulutab veendunult: "Mendid on sead!"
B: "Noh, nii väikese koguse järel juba selline viha, mis juhtus?"
A: "Load võeti ära mult!"
B: "Mille eest?"
A: "Kiirus oli 3km üle."
B: "Selle eest võetigi ära?"
A: "Nojaa, autoapteeki ei olnud ka."
B: "Ikkagi, kuidagi ülekohtune tundub."
A: "Ja tulekustuti oli kontrollimata... ja ülevaatus oli ka kaks kuud üle... no ja punase tulega sõitsin üle ristmiku... tagurpidi... "
B: "Kuidas sa nii üldse sõidad?"
A: "No eks ma natuke olin võtnud ka..."

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt
Kasutaja avatar

Tõnis
Tsikkel: Suzuki Marauder
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Tõnis »

Tagurpidi sõitmisega meenub see, kui ükskord nägin ülemiste keskuse juures Sõjamäe tänava ääres olles seda, kuidas Ülemiste ristmiku poolt tuli tagurpidi üks vana takso. Muud võimalust ei osanud välja mõelda, et ju tal käigukast katki oli ja muud käiku sisse ei saanud.

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Tõnis kirjutas:

Tagurpidi sõitmisega meenub see, kui ükskord nägin ülemiste keskuse juures Sõjamäe tänava ääres olles seda, kuidas Ülemiste ristmiku poolt tuli tagurpidi üks vana takso. Muud võimalust ei osanud välja mõelda, et ju tal käigukast katki oli ja muud käiku sisse ei saanud.

Olen taksojuht. (tartus). Minult ükskord üks klient küsis, kas ma oleksin nõus tagurpidi teda sihtkohta viima, et maksab 2x rohkem. :wack:
Liiklus oli tihe ja ma ei viitsinud vaeva näha, aga ütles, et tallinnas ükskord oli nõus olnud taksojuht sellega. Võibolla oli see sama tegelane ja sai hea raha selle eest. :mrgreen:

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

linnalegend

Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

ma kerisin 200 000, palju sina kerid?

フーリガン

Matheus
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Matheus »

Mitu programmeerijat on vaja, et vahetada elektripirni?
Mitte ühtegi, sest see on riistvaraline probleem, millega programmeerijad ei tegele.

Kasutaja avatar

daub
Tsikkel: F6C 1500
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas daub »

Matheus kirjutas:

...

Mitu emo on vaja, et lambipirni vahetada?
Mitte ühtegi, nad istuvad pimedas ja nutavad.

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt

TLH
Tsikkel: külka M; Kawasaki
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas TLH »

poison kirjutas:

linnalegend

üks linnalegend olevat selline, et üks vintis tüüp tahtis, et takso sõidutaks teda tagurpidi pirita-kose-kloostrimetsa ringrajal. miilitsad pidasid kinni ja mõtlesid tükk aega, mis paragraf taksojuhile väänata. siis otsustati, et esituled ei vasta nõuetele...

Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 191 korda
Tänatud: 396 korda

Lugemata postitus Postitas Maaks »

TLH kirjutas:
poison kirjutas:

linnalegend

üks linnalegend olevat selline, et üks vintis tüüp tahtis, et takso sõidutaks teda tagurpidi pirita-kose-kloostrimetsa ringrajal. miilitsad pidasid kinni ja mõtlesid tükk aega, mis paragraf taksojuhile väänata. siis otsustati, et esituled ei vasta nõuetele...

Aga kui puht teoreetiliselt arutada, siis kummas sõidurajas peaks sõitma, kui tahad kuhugile tagurdada, nii et asi JOKK oleks? Pakuks, et vastassuuna rajas (auto sõidusuund on vastupidine üldisele liiklusvoolule, samas auto ise samatpidi kui kõik ülejäänud samas rajas liilejad) :roll: , siis ei saaks küll kellelgi mingit kobinat olla. Ristmike ületamine oleks muidugi paras peavalu :lol:

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Kasutaja avatar

sinilind123

Maaks kirjutas:
TLH kirjutas:
poison kirjutas:

linnalegend

Aga kui puht teoreetiliselt arutada, siis kummas sõidurajas peaks sõitma, kui tahad kuhugile tagurdada, nii et asi JOKK oleks? Pakuks, et vastassuuna rajas (auto sõidusuund on vastupidine üldisele liiklusvoolule, samas auto ise samatpidi kui kõik ülejäänud samas rajas liilejad) :roll: , siis ei saaks küll kellelgi mingit kobinat olla. Ristmike ületamine oleks muidugi paras peavalu :lol:

Ei tea, kas legend või mitte. Aga mulle reaalselt tehti selline pakkumine, millest ma keeldusin.
Olen ise näinud tartus paar aastat tagasi ühte (mitte takso) audi s8 liikumas tagurpidi ja väga kiirel tempol. :mrgreen:
Foori alt kiirendas niimoodi ära tagurpidi, et mina igaljuhul kohe järgi ei jõudnudki. :wack:

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 191 korda
Tänatud: 396 korda

Lugemata postitus Postitas Maaks »

sinilind123 kirjutas:

Foori alt kiirendas niimoodi ära tagurpidi, et mina igaljuhul kohe järgi ei jõudnudki. :wack:

See on nüüd jälle linnalegend ma arvan, sa võib-olla jäid tukkuma :D
Tavaliselt on autodel tagurpidikäigu ülekande väärtus midagi sinna 1-2 käigu vahele, ehk siis kiirendus peaks kindlasti tagasihoidlikum olema.

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Kasutaja avatar

Kauri
Tsikkel: VN 750 custom
Tänanud: 77 korda
Tänatud: 81 korda

Lugemata postitus Postitas Kauri »

No aastaid tagasi kui sai käidud neid öiseid kiirendusi rohkem piilumas, siis oli juhus kus automaatkastiga S8 (mis tollal oli über tehnika) tõmbas kõigile konkurentidele mütsi pähe. Ja need konkurendid ei olnud ka mingid pehmed riisikad.

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

tagurdamisest rääkides, siis ise olen mitu korda sõitnud nii pikka vahemaad kui ka ajaliselt kaua tagurpidi. 1x olude sunnil, sugullil tõmbas tagasillas miskit kokku ja edaspidi sai sõita u 10-15 m siis olid rattad plokkis. Tagurdades tulid lahti... paar korda sai sedasi üritatud aga, et vaja oli liikuda lähes 20km, siis ei miskit- saba ette ja kodupoole ajama. Teised korrad olid suzuki vitaraga- sellel igatahes keris odo näitu väiksemaks ja siis saigi aegajalt öösiti väikese asula patrullis olles nii 4-6h tagurdatud... pärast oli kilomeetreid niipalju tagavaraks, et naabervalda burgerit sööma minna ;) ja öö möödus ka rutem.

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

taksojuhtidega seoses meenus üks vana lugu: Läinud üks vindine mees taksopeatusesse ja võtnud viimase auto ette, võttis kundeukse lahti ja küsis, et kas juht suhu võtab. Sellepeale juht vihastas kõvasti ja vindine mees läks eespoolasuvasse taksosse. Küsinud samuti juhilt, et ka ta suhu võtab. Saanud samasuguse sõimu osaliseks. Nii käis mees tagant ettepoole kõik taksod läbi, kuni viimaks avas esimese takso ukse ja küsind, et kas kino kosmose ette saab. juht teatanud, et pole probleemi. Mees istus autosse ja sõitis minema. Ülejäänud taksojuhid jäid hämmeldunult järele vaatama.

Kasutaja avatar

sinilind123

Maaks kirjutas:
sinilind123 kirjutas:

See on nüüd jälle linnalegend ma arvan, sa võib-olla jäid tukkuma :D
Tavaliselt on autodel tagurpidikäigu ülekande väärtus midagi sinna 1-2 käigu vahele, ehk siis kiirendus peaks kindlasti tagasihoidlikum olema.

Mul lihtlabane masuudipress. S8 pole tänavapildis kõige aeglasem auto ka just. :mrgreen:

Kasutaja avatar

Space
Tsikkel: GSR600
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Space »

Mu vanal oli 70-ndate algul Vihuris timmitud kopikas. Ja nii ta sõitis Tabasalu teel tagurpidi kõigist (Mossed - Sapikad) mööda. Pöörded olnud 8000 peal (tahho oli eraldi peale pandud) - kiirus ca 80km/h. Pigem imestan, et ta suutis masinat ohjes hoida sellise kiiruse juures. Juba poole väiksema kiirusega oli tegemist, et auto vänderdama ei hakkaks. Eks tehakse kino praegu ja tehti ka vanasti. :)

Rohkem ilusaid ilmasid!

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Space kirjutas:

Mu vanal oli 70-ndate algul Vihuris timmitud kopikas. Ja nii ta sõitis Tabasalu teel tagurpidi kõigist (Mossed - Sapikad) mööda. Pöörded olnud 8000 peal (tahho oli eraldi peale pandud) - kiirus ca 80km/h. Pigem imestan, et ta suutis masinat ohjes hoida sellise kiiruse juures. Juba poole väiksema kiirusega oli tegemist, et auto vänderdama ei hakkaks. Eks tehakse kino praegu ja tehti ka vanasti. :)

8000rpm pole tänava mootorile just eriti mõistlik :D siin meie võistluskone, pauk käis ka kuskil 8000 taga, aga no 2 võistlushooaega sai sprintidel pähe antud, ega seal suurt kilometraaži polnud alla tuhande kildi võistlustingimustes, maantee sõitu sai ta muidugi kordades rohkem.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Aspelund
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Aspelund »

Mati Rumesseni ringraja-Volgal tõmbas umbes samadel pööretel kepsu kinni. See lõikas mootoriplokki nagu või sisse kanali. See plokk seisis taksopargis pikki aastaid nurgas kui näitlik õppevahend mootoris olevatest jõududest...

madjs
Kontakt:

Aspelund kirjutas:

Mati Rumesseni ringraja-Volgal tõmbas umbes samadel pööretel kepsu kinni. See lõikas mootoriplokki nagu või sisse kanali. See plokk seisis taksopargis pikki aastaid nurgas kui näitlik õppevahend mootoris olevatest jõududest...

Meil rabas arvatavasti kepsupoldi pooleks ja siis hakkas kepsu alumine kaan sees laamendama, st. jäi vända ja kolbide vahele. Tekkis ahelreaktsioon ja lammutas kolm kepsu küljepealt välja. Kusjuures rajaäärde põllule parkides se mootor töötas veel ühe silindriga. Väntvõllil ,saaledel, kepsudel kinnipoomis ja sulamisjälgi polnud.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

sinilind123

Mingid honda vtec mootorid istuvad ju naerulsui 8000 ja rohkemgi pööret.

madjs
Kontakt:

sinilind123 kirjutas:

Mingid honda vtec mootorid istuvad ju naerulsui 8000 ja rohkemgi pööret.

Erand kinnitab reegelt :bsmile:

Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Teemasse, tuuningujumalad :D
Mis vahe on neegril ja autorehvil? Rehvid ei hakka räppima, kui neile ketid ümber panna. :P

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

sinilind123 kirjutas:

Olen taksojuht. (tartus). Minult ükskord üks klient küsis, kas ma oleksin nõus tagurpidi teda sihtkohta viima, et maksab 2x rohkem. :wack:
Liiklus oli tihe ja ma ei viitsinud vaeva näha, aga ütles, et tallinnas ükskord oli nõus olnud taksojuht sellega. Võibolla oli see sama tegelane ja sai hea raha selle eest. :mrgreen:

Tean meest, kes rubla ajal sõitis taksot ja viis kunde Tartus kesklinnast Kaunase juurest Märjale (kui õigesti mäletan) tagurpidi 50 rubla eest Volgaga. Pärast olevat nädal aega kael kange olnud :-)

Joel

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Poola prostituudid LIVE ETVS just praegu ja kohe!

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

Paistab, et kogu seltskond on jäänudki vaatama. :?

davidsoniharald kirjutas:

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 443 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

pühak kirjutas:

Paistab, et kogu seltskond on jäänudki vaatama. :?

davidsoniharald kirjutas:

See on habemega nali (togi)

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”