Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
K:Miks ei ole soovitatav neegril sõita lahtise kiivriga?
V: Ta alahuul võib tuule jõul minna üle pea ning neegril tekib oht end alla neelata.
Stirlits köndis mööda öist Berliini.
äkitselt kuuleb plahvatus ees,taga paremal,vasemal..
Dolbi surraund mötles stirlits
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
ma ei ole siiamaani julgenud seda videot vaadata oma silmaga, piisas sellest et töökaaslane vaatas ja ma kuulsin kõrvalt kogu seda juttu ja hääletooni.
nii palju erinevaid emotsioone tekitas juba peale esimesi sekundeid. Hirm et selliseid ongi meie ühiskonnas ja ilmselt rohkem kui praegused pildis olevad tegelased. Naerma ajas kogu see esitlus. Kahju hakkas et kupli all ikka natuke viltu vist kah.
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Kontakt:
Vaatasin ja kuulasin kogu teema ära. Dshiisas küll, ma olen nüüd nii šokis, et ei suuda midagi kosta.
Sõitis korraks keelumärgi alt läbi
Klaasist veinist mitu päeva kergelt ebaadekvaatne, ega kaine peaga sellist juttu vist ei räägi. Kahju kohe Vilvist, kes kraavi lükati ja lausa 2 korda veel
Üks väsinud mees jõudis Texases mingisse väikelinna, kuid kõik hotellid on täis ja ühtki vaba kohta pole. Mees on väga väsinud, veab juba jalgu järel, kui korraga näeb veel üht hotelli. Selle uksel ripub aga silt "Ainult neegritele".
Mees astub sisse ja küsib, kas vaba tuba on?
- On küll, aga te pole ju neeger. Head teed!
Mees läheb õue ja mõtleb, mida teha. Ta on nii väsinud, et edasi minna ei jõua. Määrib siis näo ja käed söega kokku, läheb majja sisse tagasi ja saab hoobilt luksnumbri.
Mees ütleb administraatorile, et äratatagu ta vara üles, sest ta peab kell 7 lennuki peale minema.
Sammub siis trepist üles oma tuppa, vajub voodisse ja uinub
silmapilkselt.
Hommikul kõlab hääl ukse taga: - Halloo, mister, ärgake! Te peate lennukile minema!
Mees tõuseb üles ja läheb vannituppa pesema. Peseb ja peseb, aga must värv ei kao kuhugi. Peseb, nühib ja hõõrub, ei midagi.
Siis kostab hääl ukse tagant: - Vabandage, mister, ma eksisin uksega!
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
Tenno kirjutas:Üks väsinud mees jõudis Texases mingisse väikelinna, kuid kõik hotellid on täis ja ühtki vaba kohta pole. Mees on väga väsinud, veab juba jalgu järel, kui korraga näeb veel üht hotelli. Selle uksel ripub aga silt "Ainult neegritele".
Mees astub sisse ja küsib, kas vaba tuba on?
- On küll, aga te pole ju neeger. Head teed!
Mees läheb õue ja mõtleb, mida teha. Ta on nii väsinud, et edasi minna ei jõua. Määrib siis näo ja käed söega kokku, läheb majja sisse tagasi ja saab hoobilt luksnumbri.
Mees ütleb administraatorile, et äratatagu ta vara üles, sest ta peab kell 7 lennuki peale minema.
Sammub siis trepist üles oma tuppa, vajub voodisse ja uinub
silmapilkselt.
Hommikul kõlab hääl ukse taga:- Halloo, mister, ärgake! Te peate lennukile minema!
Mees tõuseb üles ja läheb vannituppa pesema. Peseb ja peseb, aga must värv ei kao kuhugi. Peseb, nühib ja hõõrub, ei midagi.
Siis kostab hääl ukse tagant:- Vabandage, mister, ma eksisin uksega!
David Lynchi unenägu.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 395 korda
Pihelgas kirjutas:mul läks juhe kokku nüüd.. aidake
Teenindaja ajas kogematta vale mehe üles ja kuna hotell oli ainult neegritele, siis oli see ülesaetud mees neeger ja sellepärast ei läinud nägu puhtaks
Et kas oli abiks?
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
Seda hotelli-neegri nalja rääkis meile matemaatikaõpetaja loogikakursuse sissejuhatuseks aastal nii 76. Aegajalt tsiteerin teda
Pihelgas kirjutas:aitäh abimeestele, aga ei läinud paremaks. Ilmselt on asi konditsioonis
Sa pole ainuke, peale 5. õlut ei leia ikka loogikat. Joon edasi.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Tuju tõstmiseks pildikesi neljajalgsetest:
http://noortehaal.delfi.ee/news/videod/ ... d=66795501
Kohtab janes metsas karu ja küsib.
Tahad,karu,ma õpetan sulle loogikad?
karu :no lase käia.
janes :karu kas sa suitsu teed?
karu :teen küll.
janes :kui teed suitsu,küllap paned siis ka kärakat?
karu :nojah.
janes :kui paned kärakad,siis vaatad järelikultka naisi?
karu :no muidugi.
janes :nii karu siit loogiline jareldus...sa ei ole homo.
läheb karu oma uue tarkusega edasi ja näeb rebast,ning käsutab selle enda jüürde,
rebane,kohe ma selgitan sulle,mis on loogika.
rebane,kas sul tikku on?
rebane kobab nukralttaskuid.ei ole.
karu :ei ole? selge...siit loogiline järeldus :Rebane,sa oled p***.
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Sniff kirjutas:Pihelgas kirjutas:aitäh abimeestele, aga ei läinud paremaks. Ilmselt on asi konditsioonis
Mul rohkem õlli, aga ei jaga matsu....
renxx9 kirjutas:Sniff kirjutas:Pihelgas kirjutas:aitäh abimeestele, aga ei läinud paremaks. Ilmselt on asi konditsioonis
No mul jüba mingi kolmas kast läheb,, aga ikka veel higistan siin loogika kallal
sooviks vähem selliseid anektoode mõnes mõttes saan isegi aru,aga ajü keeldub seda akspeteerima
renxx9 kirjutas:Sniff kirjutas:Pihelgas kirjutas:aitäh abimeestele, aga ei läinud paremaks. Ilmselt on asi konditsioonis
huumor peab olema humoorikas mitte mõte kuskil kivikännutaga
grahv kirjutas:Kesknädala telekavasid vaadates tekib ikka ja jälle dejavu:
jüst mulle meeldis see väga
Pakume välja alternatiivi.
Mees rändab Ameerikas ringi. õhtu jõuab kätte ja mees hakkab öömaja otsima. Ainsal võõrastemajal, mille ta leiab, ripub silt: "Ainult mustadele!" Häda ei anna häbeneda. Mees ostab karbi musta viksi ja teeb end neegriks. Ta läheb võõrastemajja, võtab toa ja palub omanikul ennast kell kuus hommikul üles äratada. Kell kuus ajabki omanik mehe üles. See läheb du?i alla ja hakkab värvi maha hõõruma. Nühib ja nühib, aga ei midagi. Pärast selgus, et omanik oli hoopis vale mehe üles äratanud.
aitab küll tenno,ära piina siin ininimesi oma loogikaga,tahad sa tõesti et ma hennast surnuks jöön
ssxs kirjutas:aitab küll tenno,ära piina siin ininimesi oma loogikaga,tahad sa tõesti et ma hennast surnuks jöön
Enam ei tee.
-
- Tsikkel: Duke 690, EC 250, V4R APRC
Mul rohkem õlli, aga ei jaga matsu.... [/quote]
Pakume välja alternatiivi.
Mees rändab Ameerikas ringi. õhtu jõuab kätte ja mees hakkab öömaja otsima. Ainsal võõrastemajal, mille ta leiab, ripub silt: "Ainult mustadele!" Häda ei anna häbeneda. Mees ostab karbi musta viksi ja teeb end neegriks. Ta läheb võõrastemajja, võtab toa ja palub omanikul ennast kell kuus hommikul üles äratada. Kell kuus ajabki omanik mehe üles. See läheb du?i alla ja hakkab värvi maha hõõruma. Nühib ja nühib, aga ei midagi. Pärast selgus, et omanik oli hoopis vale mehe üles äratanud.[/quote]
Olevat olnud hoopis nii:
Mees sõidab kuskil ringi... öömaja pole, leiab motelli, kus silt: Ainult enduro võistlejatele! Mees otsustab siiski voodis magada ja läheb püherdab ennast kraavis poriseks. Motelli sisenedes lausub: tehniline rike rsk!, ja saabki viimase toa... kohe voodisse! Muidugi palub ta end Hommikul kell kuus äratada! Hommikul pesus käies tulebki kogu pori maha ja selgub, et polegi enduromees! Rõõmus mees läks kohe magama tagasi, ja kui ta vahepeal üles ärganud pole, magab seal siiani!
Vot selline ilus lõpp, ilma keeruka huumorita!
Sobib ka joomise teemasse! Sorry!
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Bmw K 1200 RS ,Bmw F 800 S
- Tänanud: 53 korda
Kanada metsatööline Jim otsustab lasta endal veel vana aasta viimasel päeval habeme ära ajada. Kunakohalikus juuksuritöökojas on palju rahvast ja paarkümmend klienti ootavad oma järjekorda, siis meister arusaadavalt kiirustab ning kriimustab Jimil algul vasema ja seejärel ka parema põse. Siis veristab ta lõua ja lõpuks ka nina. Jim kannatab selle kangelaslikult välja. Imestades kliendi kannatlikkuse üle, küsib meister lõpuks: "Öelge, palun, ega mul pole varem olnud au teil habet ajada?" "Ei," vastab Jim, "käe kaotasin ma metsatööl!
We are motorcyclist, masters of measured risk.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Parmud lakuvad metanooli. Õhtu eel ütleb üks: Mehed, hakkame lõpetama, juba hämaraks kisub!
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.