Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
dondon kirjutas:http://translate.google.ee/?hl=et&tab=w ... %C3%B5puni
Google tõlge...
ketra lehte natuke üles ja näed, et sama asi just oli.
Chuck Norris helistab David Guettale: mismõttes maailm on TEIE!!!???
(Kes ei tea, siis David Guetta laulu nimi on The World Is Mine)

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
90-aastane vanamees, kes on pool elu kurt olnud, läheb lõpuks spetsialisti juurde. Doktor sobitab talle raskusteta külge pisikese kuuldeaparaadi ja vana kuuleb jälle nii, nagu kunagi nooruses. Kuu aja pärast on papi taas tohtri juures kontrollil. "No nii," ütleb arst, "kõik on täiesti korras. Teie pere on kindlasti väga rõõmus, et te kuulete nüüd suurepäraselt?" "Oh, ma pole neile midagi rääkinud, lihtsalt istun ja kuulan nende juttu. Kolm korda olen testamendi ringi teinud.."
Millest tunned ära, et oled nakatunud linnugrippi? 1. Toksid omaette laua taga. 2. Hakkad kaastöötajate kallal nokkima. 3. Poolest päevast hakkad munema (enamasti töö juures). 4. Kaagutad pidevalt (jälle töö juures). 5. Ülemusega rääkides tekib ihule kananahk. 6. Ja kui pärast seda veel kirema võtab, pole vaja enam järgmise päeva pärast muretseda – keegi sind nagunii enam tööle ei oota.
Põrgusse tervislikud eluviisid. 1.Kui jalgsikäimine oleks tervislik, oleks postiljon surematu. 2.Vaalad ujuvad päevast päeva, söövad ainult kala, joovad ainult vett...ja on paksud. 3.Jänes jookseb, hüppab, on taimetoitlane. Ja elab ainult 8-10 aastat. 4.Kilponn ei jookse, ei hüppa, ei kiirusta kuhugi. Ja elab 450 aastat! Järeldus: kuradile võimlemine, dieedid ja stress!
Naine tuleb koju ja leiab mehe kauni neiuga voodist. Naine kohe oma asju pakkima, et mehe juurest lahkuda, kuid mees tahab selgitada. Naine nõustubki ja mees räägib: "Sõitsin autoga kodu poole, kui nägin, et nälginud olekuga ja räbalates tütarlaps seisab tee ääres tugevas vihmasajus. Mõtlesin, et aitan teda veidike ning kutsusin ta autosse ja tõin ta koju. Kuna ta polnud mitu päeva pesta saanud, siis saatsin ta kõigepealt dušši alla pesema ning ise valmistasin talle sel ajal lõunasöögi. Kuna ta riided olid räbalad, siis andsin talle selle seksika pesu, mille ma sulle jõuludeks kinkisin, kuid mida sa ei ole kordagi kandnud, sest on sinu arvates liiga seksikas. Andsin talle ka sinu pluuse, mille mu õde sulle kinkis, kuid mida sa ei kanna, sest mu õde sulle ei meeldi. Jalga andsin talle sinu teksad, mis sulle sünnipäevaks said ostetud, kuid mida sa ei kanna, kuna ei ole piisavalt kallid. Lisaks sai ta ka sinu kingad, mida sa ka kordagi kandnud pole, sest kahel sinu sõbrannal on samasugused. Kui neiu oli riietunud ja söönud ning tahtis lahkuma hakata, siis ta veel uksel küsis, et ehk on teil veel midagi, mida teie naine ei kasuta?
Mul oli raske päev. Tõusin hommikul üles, panin särgi selga - nööp kukkus ära. Võtsin kohvitassi kätte - sang kukkus küljest. Peldikusse enam ei julgenudki minna.
Kinnipeetu, teie sünnikoht? - Kirjutage Kasahstan. Aga täpsemalt? - Kõik mendid kirjutavad lihtsalt Kasahstan.- Kuule sina, kas sa hakkad mind õpetama? - Kirjutage siis: Kõzõlordinkski oblast, Janikurgaani rajoon, Karmakšinski küla, Taujelsizdiki tänav...- Nii kirjutamegi... Kasahstan...
Emme, miks issil nii vähe juukseid on?" "Sest issi on tark mees ja mõtleb palju." "Aga emme, miks sul nii palju juukseid on?" "Ole vait, ja söö oma putru, ja ära päri igasugu lolle küsimusi!"

-
- Tänatud: 1 kord
1% märk on muutumas kahemõtteliseks
Hardo Aasmäe kirjutas Delfis:
Seisukohad lahknevad jäägitust homoseksuaalsuse õigustamisest kuni salvava halvustamiseni. Seejuures on küllaltki imetlusväärne. Kui suur on kära vähemuse ümber, mis ei moodusta isegi 1% ühiskonnast. Jätan siinjuures teadlikult kõrvale mõnede homoaktivistide levitatud põrutava statistika homohulkade suurusest, sest huvigrupi kuulutus on ilmselgelt tugevasti liialdatud.
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
Saabus arve mingilt firmalt koos ähvardusega, et kui Te ei maksa oma arvet antud päevaks, siis oleme kohustatud ... jne ... jne ...
Kirjutasin siis vastu, et kuna meil on siiani masu ja rahadega on ka nagu on, siis meie pere paneb kõik saabuvad arved potti ja peale palgapäeva tõmbame sealt KOLM arvet, mille tasume ... Kui te aga oma ähvardamist ei lõpeta, siis Teie arve järgmises loosimises EI OSALE !!!
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Hunt, rebane ja tigu joovad. Viin saab otsa.
Mõeldakse, et kui hundi saadame viina järgi, siis joob ta poole tee peal ära.
Kui rebase saadame, siis ta viib viina koju. Saadetakse tigu viina järgi.
Ootavad tunni, ootavad kaks, tigu ei tule ikka tagasi.
Hunt ütles: "Kuradi tigu, ta ei jõuagi tagasi."
Tigu ütleb ukse juurest: "Kui palju mölised, siis ma ei lähegi."

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: Tenere 700
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 6 korda
Tundub, et petturkirjade kvaliteet on kasvanud, no vähemalt trukivigade osas
Tuli selline kiri postkasti automüügi kuulutuse peale:
Hello,
My name is Capt.Jim Ovia I want to buy your Car. Please get back to me with your last price. Very urgent.
You can contact me my email address: captjoviai@live.com
Best regards
Capt.Jim Ovia
No uudishimu oli suur, et vastasin ka pulli pärast.
Vastus tuli kärmelt:
Thanks for your email, it seems you are an honest & sincere person. I will buy the car at your given price but I have a personal business proposal for you. I am a captain with the United Nations troop in Iraq, on war against terrorism. Based on the United States legislative and executive decision for withdrawing troops from Iraq come next year, I have been deployed to come and work in your country's military base soonest. Our mission is to help beef up terrorist targeted states, mostly the United States and the European Nations on the war against terrorism. I will need a car for myself and that is why I contacted you. On the other hand I want to inform you that I have in my possession the sum of 16.2 million USD Which I got from crude oil deal here in Iraq and I deposited this money with a Red Cross agent informing him that we are making contact for the real owner of the money. It is under my power to approve whoever comes forth for this money.
I want to invest the money in your country as soon as I am deployed into your country for a good business venture, anyway you will advice more on that since I am not a business person. I cannot move this money to the United States because I will be in Europe for about 3years, so I need someone I could trust. If you accept, I will transfer the money to Europe where you will be the beneficiary because I am a uniformed person and I cannot be parading such an amount so I need to present someone as the beneficiary. I am an American and an intelligence officer, I have a 100% authentic means of transporting the money through our diplomatic courier service.
I just need your acceptance and all is done. Please if you are interested in this transaction I will give to you the complete details you need for us to carry out this transaction successfully. I decided to find someone that is real and not imaginary and that is why I went to a secured car site where I can be sure that the person is real. I believe I can trust you. Where we are now we can only communicate through email in our military communication facilities, which are secured so nobody can monitor our emails, then I can explain in details to you. I will only reach you through email for now, because our calls might be monitored, I just have to be sure whom I am dealing with. If you are interested please send me your personal mobile number so I can call you for further inquiries & details when I am out of our military network. I am writing from a fresh email account so if you are not interested do not reply to this email and please delete this message, if no response after 3days I will then search for someone else.
I wait for your contact details so we can go on. In less than 5days the money should have been noted on your custody and I will come over for my own money. I will give to you 30% of the sum and 70% is for me. I hope I am been fair on this deal.
Besides, You have to remove the car from the list advert; I will buy the car at your rate selling price, Pls be rest assured . Also i want you to assure me that you will assist me in this offer so as to present you as the beneficiary of the funds. Waiting for your earliest response.
Get back to me with your full information:
YOUR FULL NAME..........
YOUR FULL ADDRESS....................
YOUR DIRECT TELEPHONE NUMBER..........
Thank You and God bless.
Best Regards,
Cpt. Jim Ovia.
Selle jaoks eraldi teema.
arendaja kirjutas:Tundub, et petturkirjade kvaliteet on kasvanud, no vähemalt trukivigade osas
Tuli selline kiri postkasti automüügi kuulutuse peale:Hello,
My name is Capt.Jim Ovia I want to buy your Car. Please get back to me with your last price. Very urgent.
You can contact me my email address: captjoviai@live.comBest regards
Capt.Jim OviaNo uudishimu oli suur, et vastasin ka pulli pärast.
Vastus tuli kärmelt:Thanks for your email, it seems you are an honest & sincere person. I will buy the car at your given price but I have a personal business proposal for you. I am a captain with the United Nations troop in Iraq, on war against terrorism. Based on the United States legislative and executive decision for withdrawing troops from Iraq come next year, I have been deployed to come and work in your country's military base soonest. Our mission is to help beef up terrorist targeted states, mostly the United States and the European Nations on the war against terrorism. I will need a car for myself and that is why I contacted you. On the other hand I want to inform you that I have in my possession the sum of 16.2 million USD Which I got from crude oil deal here in Iraq and I deposited this money with a Red Cross agent informing him that we are making contact for the real owner of the money. It is under my power to approve whoever comes forth for this money.
I want to invest the money in your country as soon as I am deployed into your country for a good business venture, anyway you will advice more on that since I am not a business person. I cannot move this money to the United States because I will be in Europe for about 3years, so I need someone I could trust. If you accept, I will transfer the money to Europe where you will be the beneficiary because I am a uniformed person and I cannot be parading such an amount so I need to present someone as the beneficiary. I am an American and an intelligence officer, I have a 100% authentic means of transporting the money through our diplomatic courier service.
I just need your acceptance and all is done. Please if you are interested in this transaction I will give to you the complete details you need for us to carry out this transaction successfully. I decided to find someone that is real and not imaginary and that is why I went to a secured car site where I can be sure that the person is real. I believe I can trust you. Where we are now we can only communicate through email in our military communication facilities, which are secured so nobody can monitor our emails, then I can explain in details to you. I will only reach you through email for now, because our calls might be monitored, I just have to be sure whom I am dealing with. If you are interested please send me your personal mobile number so I can call you for further inquiries & details when I am out of our military network. I am writing from a fresh email account so if you are not interested do not reply to this email and please delete this message, if no response after 3days I will then search for someone else.
I wait for your contact details so we can go on. In less than 5days the money should have been noted on your custody and I will come over for my own money. I will give to you 30% of the sum and 70% is for me. I hope I am been fair on this deal.
Besides, You have to remove the car from the list advert; I will buy the car at your rate selling price, Pls be rest assured . Also i want you to assure me that you will assist me in this offer so as to present you as the beneficiary of the funds. Waiting for your earliest response.
Get back to me with your full information:
YOUR FULL NAME..........
YOUR FULL ADDRESS....................
YOUR DIRECT TELEPHONE NUMBER..........
Thank You and God bless.Best Regards,
Cpt. Jim Ovia.
-
- Tsikkel: Tenere 700
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 6 korda
Jocko kirjutas:Selle jaoks eraldi teema.
Minu paha ehk saab ümber tõsta keegi tähtsam nina.
Otsisin küll kiirelt aga ei trehvanud toda neegri kirja auku kohe.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
2 minti tagasi algas ETV pealt huumorisaate teine osa .
Umbkaudne kestvus 90 minutit,
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Gornholio kirjutas:2 minti tagasi algas ETV pealt huumorisaate teine osa .
![]()
Umbkaudne kestvus 90 minutit,
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
No kuulge! Selliste troppide kohtunikega Eesti ei saagi võita ju! Kammoon!
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
UEFA otsuse vastu me ei saagi saama!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
ah minge te ka persse mehed... lugesin siin uudiseid ja tahtsin ka uumorit, teen telku lahti ja... juba tund aega olen oodanud - ei midagi! petised raisk (80min)
-
grahv kirjutas:ah minge te ka persse mehed... lugesin siin uudiseid ja tahtsin ka uumorit, teen telku lahti ja... juba tund aega olen oodanud - ei midagi! petised raisk
(80min)
Kood: Vali kõik
mul selline tunne nagu meil ründajaid polekski... vasja ainult kõmmutab, Saag sihib rohkem prožesid ja Vosko naudib niisama värsket õhku
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Kui vanglas olin, kirjutas mulle vanaisa, kellele meeldib üle kõige maailmas tomateid kasvatada, mulle järgmise kirja: "Kallis tütrepoeg, sa tead kuidas mulle meeldib tomateid kasvatada, aga olen nii nõrgaks jäänud, et enam ei jõua kaevata ise maad, kahju et sa vanglas oled ja mind aidata ei saa aga eks ma üritan ikka kuidagi ise hakkama saada." Mina vastasin talle kirjaga vanglast: "Kallis vanaisa, palun ära hakka seal aias kaevama, sinna matsin ma mõned laibad!" Mõne päeva pärast kirjutas vanaisa mulle: "Üleeile tuli kohale keskriminaalpolitsei ja kaevas kogu aia üles, kuid midagi ei leidnud ning nad vabandasid minu ees.", mina vastasin vanaisale: "Nüüd võid siis rahulikult tomateid istutada, kahjuks teisiti ma sind siit vanglast aidata ei saanud."
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Vahvatele google-tõlgetele lisaks: "kõik naised on targad" ja "kõik mehed on targad"...
Mõni teadjamees võiks selgitada, kuidas sellised anomaaliad sinna tõlgetesse satuvad! Sellest viina loost saan veel aru, et mitmetahenduslikud sõnad jne, aga see!?
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
guugelda sõna "masendav" ehk umbes sama. wikipedia jutud on ka samal põhimõttel. Ehk siis kogu põhimõte ei põhine teadusel, vaid massi soovidel. Kui sul on kodus igav, võid googlele selgeks teha et eestikeelne fraas "ma armastan sind" tähendab inglise keeles "i want to fuck your ass" ja edaspidi ta niimodi tõlkima hakkabki. Internetis ei leidu tõde, hoopis hunnik ähmast jama
EDIT: http://translate.google.com/#et|en|ma%20armastan%20sind ma ei tea kas teistele ka paistab
EDIT2: ilmselt peab vist paljudel laskma seda uut #versiooni# tõlkest sisestama, et see arvesse võetaks
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
tazavi kirjutas:Kui sul on kodus igav, võid googlele selgeks teha et eestikeelne fraas "ma armastan sind" tähendab inglise keeles "i want to fuck your ass" ja edaspidi ta niimodi tõlkima hakkabki.
Rahvas nõuab täpsemat juhendit!
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
mine hiirega tõlgitud osa peale, see muutub kollaseks ja siis saadki tippida uue versiooni sisse
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Kusjuures naljakas on see, et muid keeli (näit. inglise-saksa) tõlgib korralikult. Ei saa aru mis kamm tal selle eestiga on aga täitsa lootusetu
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
inglise-saksa tõlkes on suurem andmebaas(rohkem aktiviste on tööd teinud), eesti-inglise tõlke puhul on väiksem andmebaas, seega on seda lihtsam pahatahtlikult mõjutada.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Kui ma väike olin, andis ema mulle 5 krooni ja ma tõin selle raha eest nurgapealsest poest koti kartuleid, kaks pätsi saia, jäätist, pesupulbri ja koti suhkrut. Tänapäeval kahjuks enam nii ei saa - liiga palju turvakaameraid!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.