Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Huumorit
Kolm hipodroomi võidusõiduhobust istuvad pubis ja võtavad õlle! Järsku läheb jutt võitudele. Esimene hobune kiitleb: "Mul on 18-st sõidust 10 võitu" ja teeb sabaga zahh. Teine ratsu: "Mul on 24-st sõidust 18-st võitu!" ja lööb kabjaga vastu rinda. Kolmas seepeale: "Mul on 32-st sõidust 28 võitu!"
Suksud on sedavõrd ametis üksteisele kiitlemisega ja ei pane tähelegi, et üks punase kiivriga puudel neil kõrval istub ja kõike pealt kuulab.
Puudel vaikselt: "Vabandust, ma ei taha küll nüüd ennast kõvaks meheks teha, aga mul on 44-st sõidust 40 võitu."
Hobused on hämmingus. Ei saa sõnagi suust. Ühel kukub õllekann vastu põrandat puruks! Järsku ütleb üks hobune, silmad imestusest suured: "Täitsa lõpp, rääkiv koer!"
Naine istus mu kōrvale diivanile ja ma klõpsisin parasjagu telekas kanaleid.Ta küsis et mida täna digiboksi pealt näeb."Tolmu."
Ja tüli algasMa vaatasin naisega voodis pikutades saadet "Kes tahab saada miljonäriks"Ma küsisin, et kas ta tahaks seksida. Ta ütles ei. Ma küsisin, et kas see on ta lõplik vastus. Ta isegi ei vaadanud minu poole ja ütles et jah.Ma ütlesin, et ma tahaks siis sõbrale helistada.
Ja tüli algas.Laupäeva hommikul tõusin ma varavalges, panin tasakesi riidesse, pakkisin omale lõunasöögi kaasa ja hiilisin garaazhi. Kinnitasin paadikäru minibussi taha ja üritasin mussoonitaolisse vihmahoogu tagurdada. Tuul oli 50 miili tunnis nii et ma sõitsin tagasi garaazhi ja kuulasin raadiost ilmateadet.Tuli välja, et terve päeva jooksul pole ilma paranemist oodata.Ma läksin tagasi tuppa, võtsin vaikselt riidest lahti, pugesin voodisse teki alla ja liibusin oma naise selja vastu teda kaisutades ning veidi erilisema ootusega sositasin talle kõrva, "väljas on kohutav ilm!" Mu armastav abikaasa vastas, "kujutad sa ette, mu napakas mees on selle ilmaga väljas kalal!"
Ja tüli algasMu naine hakkas vihjeid tegema, et ta tahab meie peatseks aastapäevaks midagi kingituseks.
Ta ütles, et ta tahab midagi läikivat, mille näidik lendaks 0st 150ni kolme sekundiga.
Ma ostsin talle vannitoakaalu.
Kui ma eile õhtul koju jõudsin, nõudis mu naine, et ma viiks ta kusagile kallisse kohta. Ma viisin ta bensiinijaama.
Ja tüli algasPeale töölt lahkumist läksin end kohalikku pensioniametisse pensionäriks registreerima. Proua, kes minuga tegeles küsis mu vanuse tõestamiseks juhiluba või passi. Ma pistsin käe põue taskusse ja ehmatasin, et olin rahakoti koju jätnud. Vabandasin teenindaja ees, et olin asjata aega kulutanud, pean koju minema ja hiljem tagasi tulema.
Proua aga käskis mul särgi eest lahti nööpida. No nii ma siis tegingi, särgialt tulid nähtavale hallisegused rinnakarvad ja proua teatas, et sellest talle tõestuseks piisab ja täitis mu avalduse ära.
Kui ma koju jõudsin rääkisin ma lõbustatult naisele kuidas mulpensioniametis läks.
Mu naine vastas: "sa oleks pidanud hoopis püksid alla laskma. Oleks invaliidsuspensionile saanud"
Veidi roppe nalju meeste kulul.
Loodan, et te ei pahanda =D
Mis vahe on kõrtsil ja kliitoril?
Kõrtsi leiab mees alati üles.
Millal on meeste IQ 100?
Siis, kui nad naise peal on. Siis on nad juhtsüsteemiga ühendatud.
Mis on peenise kõige tundetum osa?
Mees, kes on selle küljes.
Kuidas nimetatakse ahelates meest?
Usaldusväärseks.
Kuidas saab mehe eneseteadvust kõige kiiremini hävitada?
Küsimusega: "Kas on sees?"
Kuidas nimetatakse meest, kes on 90% oma ajudest kaotanud?
Leseks.
Miks on paljudel meestel õllekõht?
Et töötul päkapikul oleks vähemalt katus pea kohal.
Miks on naistevaenulikud naljad nii lühikesed?
Et ka mehed neist aru saaksid.
Kolm suurt kriisi mehe elus:
naine lasi jalga
vallandati töölt
auto sai kriimu.
Mehe ideaalparameetrid:
90-60-40.
90 aastat vana,
60 miljonit pangas
ja 40 kraadi palavikku.
Mehed on nagu rongid.
Neid tuleb hoida rööbastel, et vältida õnnetusi.
"Minu mees on ingel."
"Oh, sa oled õnneseen! Minu oma on veel elus."
Mees pärib naiselt pärast seksi: "Kas sulle meeldiks vahel mees olla?"
Naine vastu: "Ei, aga sulle?"
Mees küsis naiselt:
"Miks sa välja ei näita, kui orgasmi saad?"
Naine vastab:
"Sest sind ei ole siis kunagi käepärast."
Mees satub naisele peale, kui too oma armukesega seksib.
"Mida teie teete?"
Naine armukesele:
"Ma ju ütlesin, et ta ei jaga sellest mõhkugi."
Talumees ostis E-klassi Mercedese . Ta oli siiralt üllatunud , kui algselt öeldud hinnale lisandus kopsakas summa lisavarustuse eest . Paar kuud hiljem otsis sama müügimees oma maal elavatele vanematele korralikku lüpsilehma ja sattus sama talumehe otsa , kellele ta lisavarustusega Mersu müüs . Kaup koos , hind kokku lepitud , löödi käed !
Seejärel väljastas talumees müügimehele lehma eest järgmise arve :
- lehm ( standardvarustusega ) - 2400 krooni
- kombineeritud värv ( musta-valge-kirju ) - 150 krooni
- nahkkate - 100 krooni
- paak suvise ja talvise piima jaoks - 50 krooni
- väikevoolikud e. nisad , keskelt augustatud - 17.50 krooni tükk
- poolautomaatne sääsetõrje ( saba ) - 30 krooni
- väljaheitegaaside mürgilisuse vähendaja - 60 krooni
- ilmastiku- ja maastikukindlad sõrad - 100 krooni
- dubleeritud pidurdussüsteem (esi-ja tagajalad ) - 400 krooni
- multitonaalne helisignaal ( ammumine ) - 135 krooni
- halogeenid ( sinised silmad ) - 150 krooni
- universaalsete kütuste toitesüsteem - 1250 krooni
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Teadus!
Üks inimese rakk sisaldab 75Mb geneetilist informatsiooni.
Üks spermatosoid 37,5 Mb.
Üks milliliiter spermat sisaldab 100 miljonit spermatosoidi.
Ejakulatsiooniga eraldame keskmiselt 2,25 ml spermat 5 sekundi jooksul.
Algkooli matemaatika abil saame mehe peenise andmeside ribalaiuse: 37.5MB x 100 000 000 x 2.25/5 = (37,500,000 baiti/sperm x 100,000,000 sperm/ml x 2.25 ml) / 5 sek = 1,687,500,000,000,000 baiti/sek = 1687.5 terabaiti/sek - korralik DoS attack!
...ja üks bukkake = vägev DDoS ehk näiteks 11 meest annavad väga vinge 17 petabaiti/sek...

isakene kirjutas:Algkooli matemaatika abil saame mehe peenise andmeside ribalaiuse: 37.5MB x 100 000 000 x 2.25/5 = (37,500,000 baiti/sperm x 100,000,000 sperm/ml x 2.25 ml) / 5 sek = 1,687,500,000,000,000 baiti/sek = 1687.5 terabaiti/sek -
Oppanaa!
On aeg kõik pruudid üles otsida ja arved esitada! Näiteks EMT hinnakirja järgi on 9GB 399 krooni!
Tervitustega
Miljunäär
-
Tarts kirjutas:isakene kirjutas:Algkooli matemaatika abil saame mehe peenise andmeside ribalaiuse: 37.5MB x 100 000 000 x 2.25/5 = (37,500,000 baiti/sperm x 100,000,000 sperm/ml x 2.25 ml) / 5 sek = 1,687,500,000,000,000 baiti/sek = 1687.5 terabaiti/sek -
Oppanaa!
On aeg kõik pruudid üles otsida ja arved esitada! Näiteks EMT hinnakirja järgi on 9GB 399 krooni!
Tervitustega
Miljunäär
Nii et naised, ennem kui mehega miilustama, pärige mis paketiga liitunud on
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Liiga hea Heliga tuleb vaadata
[youtube][/youtube]
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
isakene kirjutas:Teadus!
Üks inimese rakk sisaldab 75Mb geneetilist informatsiooni.
Üks spermatosoid 37,5 Mb.
Üks milliliiter spermat sisaldab 100 miljonit spermatosoidi.
Ejakulatsiooniga eraldame keskmiselt 2,25 ml spermat 5 sekundi jooksul.
Algkooli matemaatika abil saame mehe peenise andmeside ribalaiuse: 37.5MB x 100 000 000 x 2.25/5 = (37,500,000 baiti/sperm x 100,000,000 sperm/ml x 2.25 ml) / 5 sek = 1,687,500,000,000,000 baiti/sek = 1687.5 terabaiti/sek - korralik DoS attack!...ja üks bukkake = vägev DDoS ehk näiteks 11 meest annavad väga vinge 17 petabaiti/sek...
Tegelt peaks sedakaudu digiTV käima panema - kui pilt hakkab hanguma, paned "õiged filmid" peale, kohe on antenn püsti ja paar terabaiti infot tulemas.
Tarts kirjutas:Oppanaa!
Ära hõiska enne õhtut. Ma teeksin enne arve esitamist selgeks, ega kogu see tegevus spämmimiseks ei kvalifitseeru. Lähed veel kinnimajja
Jutt käib ju pmst 37,5 MB infost mida tohututes kogustest laiali saadetakse.
scryth kirjutas:Tarts kirjutas:Oppanaa!
On aeg kõik pruudid üles otsida ja arved esitada! Näiteks EMT hinnakirja järgi on 9GB 399 krooni!Ära hõiska enne õhtut. Ma teeksin enne arve esitamist selgeks, ega kogu see tegevus spämmimiseks ei kvalifitseeru. Lähed veel kinnimajja
Jutt käib ju pmst 37,5 MB infost mida tohututes kogustest laiali saadetakse.
Ilmselt enamuses ongi spämm, sest parimal juhul on nendest gigadest kasulikku infot alla 100MB Reeglina pole sedagi.
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Sepp läheks eluks ajaks vangi kinni oma spämmimise eest
-
Korke, tahad sa sellest rääkida, et kuidas sa sepa suguelu nii täpselt tead?
Väike spermapoiss küsib isalt, mis om meie elu eesmärk?
Isa seletab, et kui käib suur pauk tuleb jooksma hakata ja joosta ees oleva musta täpi poole.
Mõne aja pärast käibki suur pauk ja spermapoisid panevad jooksu.
Väike spermapoiss pingutab kuidas jõuab ja jõuabki esimesena musta täpi juurde.
Teretab viisakalt. Tere mina olen spermapoiss ja must koht vastab, Tere mina olen hambaauk.
ei tea küll mitu baiti nüüd kaduma läks. Aga sepp teeb ikka tööd haamriga???
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Tahad sa äkki kommenteerida oma huvi ?
justcraizy kirjutas:Korke, tahad sa sellest rääkida, et kuidas sa sepa suguelu nii täpselt tead?
-
- Tsikkel: vfr
-
korke kirjutas:Tahad sa äkki kommenteerida oma huvi ?
justcraizy kirjutas:Korke, tahad sa sellest rääkida, et kuidas sa sepa suguelu nii täpselt tead?
Kadedud, kadedus
Eks maarahvale ikka staaride elu pakub huvi
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
- 5-aastane jõngermann küsis täna hommikul: "Issi kuule kas parukaid saab teha - noh - ise?"
- mina vastu, et "No üldiselt saab aga selle jaoks on spetsiaalsed meistrid - parukameistrid, kes neid teevad. Suvaline töllam küll sellega hakkama ei saa."
- hetkejagu seediti seda infot ja uus siiras küsimus: "Issi, kas sina oled kaa suvaline töllam?"
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
bitter kirjutas:- 5-aastane jõngermann küsis täna hommikul: "Issi kuule kas parukaid saab teha - noh - ise?"
- mina vastu, et "No üldiselt saab aga selle jaoks on spetsiaalsed meistrid - parukameistrid, kes neid teevad. Suvaline töllam küll sellega hakkama ei saa."
- hetkejagu seediti seda infot ja uus siiras küsimus: "Issi, kas sina oled kaa suvaline töllam?"
Valus
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Aprilia RSV R-Factory
- Tänanud: 3 korda
bitter kirjutas:- 5-aastane jõngermann küsis täna hommikul: "Issi kuule kas parukaid saab teha - noh - ise?"
mnjaaa,oleks tahtnud su nägu sellel hetkel näha
korke kirjutas:Liiga hea
Heliga tuleb vaadata
[youtube][/youtube]
Kui teil kellegil kass majas on, siis andke oma reaktsioonist teada. Mul on kass, kes muidu kunagi mu toas ei käi. Praegu isub ja vaatab mind sedasi väga väga väga kahtlase pilguga
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Osaa ramp, kus mu kass läks turri
Kõndis kangete jalgadega ringi ja siis hakkas mulle otsa jõllitama
Ei julenud lõpuni vaadata heliga seda klippi!
Ainult ara koera nahk on terve!
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Mul kass ei teinud väljagi, istub süles ja lööb nurru
Junzu kirjutas:Mul kass ei teinud väljagi, istub süles ja lööb nurru
Kass: Magab edasi.. Mulle ei meenu isegi, millal ta viimati liigutas...
Koer: Küsis õue ja liputas korra saba.. Toas ehk palav ja soovis jahedamas kohas uinuda...
Tütar: Küsis, kas see on mul mingi uus hootimetalkenneliidu plaat ja läks magama...
Naine: Uuris, kellele ma üritan meeldida... Seletan nüüd, et mina seda häält ei teinud...Huhh, kui pikk öö saab olema...
Marek
Heheh, kass lendas kui välk aknapeale õue uurima. Kuigi suht kahtleva näoga vahtis kõlarit kah.
lisavarustuseks GSR600
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.