Jõgevatreff 2005

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Treffil ma ei käinud, aga Tannu-Pannu Padarit vaatasin õllesummeri ajal lauluväljakul ja üllatavalt hea (kui mitte väga hea) mulje jättis ta esitus. Ropendamist ka ei täheldanud.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

CB500 kirjutas:
Treffil ma ei käinud, aga Tannu-Pannu Padarit vaatasin õllesummeri ajal lauluväljakul ja üllatavalt hea (kui mitte väga hea) mulje jättis ta esitus. Ropendamist ka ei täheldanud.
Kuna ma laup. trefilt lahkusin, ei õnnestunud mul teda seal näha ja üllatusega loen, kui "paha" ta trefil oli, sest õllesummeril oli ka minu arust Tanel ikka ülikõva - ei ropendand ega ajand mingit pläma.... Viin teeb imesi :roll:
-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S

motik

Lugemata postitus Postitas motik »

millal videod või televisiooni kajastust võiks näha (w)
Sukisuki Änn- Änn@MC Motoahvid

nos
Tsikkel: mamas pride

Lugemata postitus Postitas nos »

mõned pildid ka ilma sensori pilguta... http://www.pilt.ee/view/518990/1/
Kasutaja avatar

Marauder
Tsikkel: Hornet 600 '03

Lugemata postitus Postitas Marauder »

kah möned pildid...

http://www.pilt.ee/view/513521/

isandpauk
Kaupmees
Tänatud: 1 kord

Trefi kommentaarid

Lugemata postitus Postitas isandpauk »

Olles ise Jõgevatrefi korraldustiimis võin teile lubada, et järgmine aasta teeme ürituse veel paremini. Padari saadame teadagi kuhu kasutades tema enda sõnavara. Samas üritame Freddy ja Skriimsilma taaskord kohale tuua.

Lugesin postitusi ning vastan neile ükshaaval:

Padar - teda me enam ei tunne

Väljareklaamitud puhumisaktsioonid - mõnel pool pandi puhuma küll. Pole mõtet vaielda selle üle, kes ja mis põhjusel sellist reklaami teeb. Sõitke kaine peaga. Väravas on pühapäeval alati olnud võimalik promille mõõta. Selleks vajalik tehnika on laenatud politseist. Keegi ei hakka kunagi kedagi väravas väljumisel takistama. Sõida kuidas tahad aga purjuspeaga sõitmine on rohkem poisikeste kui täiskasvanute rida. Mõne mehe kommentaar, et "keegi eriti ei julgenud hommikul ilma puhumata ära sõita" on küll puhta lapsik. Need kes puhusid polnud mingid argpüksid vaid terve mõistusega, kaasliiklejaid arvestavad inimesed.

Alumine värav - alla saab ka järgmisel aastal ühe värava, värava asukoht on kokkuleppe küsimus

Madal lava - järgmine aasta tuleb kõrgem. Kuna lava ehitas eraldi seltskond, siis nad ei teadnud stripiga arvestada.

Kriminaalsed intsidendid - loll oled kui masina aia taha pimedasse kohta jätad, eriti loll oled, kui võtmed kah ette jätad. varganäod on põhimõtteliselt teada...

Head ettepanekud järgmiseks aastaks on alati teretulnud! (välja arvatud viimasel minutil)

Peaaegu oleks unustanud. Kui keegi on leidnud Europannoonia (Honda pan european) vasakpoolse halli värvi küljekasti, siis andke teada. Tore kui saaks selle asja ühele hispaania mootorratturile tagastada. kaotatud Tartu kandis u. 22-24 juuli.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”