Honda CBR 900RR '99
Moderaator: Moded
-
Re: Honda CBR 900RR '99
C-Klassiga liitud järgmine hooaeg?
-
Teema algataja - Postitusi: 196
- Tsikkel: Honda CBR 900RR '99
justcraizy kirjutas:C-Klassiga liitud järgmine hooaeg?
Mingi mõte on aga eks näeb mis tuuled kevadel puhuvad. Esialgu tahaks vähemalt naiste ringiaegadele järgi jõuda.
-
Jah seda mõtlesin isegi et selle eest saaks juba midagi vingemat. Mõte liigub sinna zx 10r suunas. See vahe peaks vist päris märgatav olema. Aga eks kilomeetreid rinka peal on vaja oluliselt suurendada. Eelmise aastaga võrreldes sain ringi ajast 15 seki maha. Võibolla järgmine suvi saab veel natuke.
makuke kirjutas:Madman2 kirjutas:Keegi pakub välja mis selle '99 CBR 900 mootoriga tehtud on et see tagarattast annab välja 200hj?
Tavaline teema a'la: portimine, silindrite üle puurimine, vabam sisse/väljalase jne ei saa ka nii palju juurde anda ju.
Originaalis 94kw/127hjhttp://rmdmotors.com/1999-honda-cbr900r ... s-roberts/
..kui sa oma nimekirjale lisad uued nukkvõllid koos suuremate klappide ja tugevamate vedrudega + surveastme tõstmine, siis sellest peaks juba piisama.
TUndub, et sellise tuuningu eest saaks juba korraliku tsikli, mis säärased numbrid stoockis arendama on võimeline..
Mis aasta zx10´t mõtled soetada?
A ja seal kurves ning selle koha peal kus vähe "nihu" läks tuleb natuke oodata enne kui gaasi keerad. Minu meelest seal on sujuv lohk kus on ennegi tagumine osa alt ära keeratud ja liiga suur kaldenurk on ka, et peale keerata.....samas mida ma ka tean.
-
Erkki kirjutas:Mis aasta zx10´t mõtled soetada?
A ja seal kurves ning selle koha peal kus vähe "nihu" läks tuleb natuke oodata enne kui gaasi keerad. Minu meelest seal on sujuv lohk kus on ennegi tagumine osa alt ära keeratud ja liiga suur kaldenurk on ka, et peale keerata.....samas mida ma ka tean.
Mõtlesin 2008a mudelit, seal oli vist natuke upgrade võrreldes varasematega. Nüüd ma tean siis kahte lohu kohta aga ise pole nagu sõidus midagi märganud.
Muidu see viimane sõit vaatasin su viimast ringi enne S-i ja teadsin 5 seki enne et nüüd on jama oodata, kahjuks või õnneks pildile ei saanud.
-
Seal kurvis olin ma pidevalt 55 kõrgusega rehviga hädas. Tagumik andis koguaeg teada, et sa oled piiri peal 65 kõrgusega pole aga teemat olnud, keera aga takka. Eks ta ole, rehv piiripeal, külm ja vähe ägedam pealekeeramine ja oligi kõik
08 zx10r on muidugi paras loom, soovitan soojalt
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.