XENON
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: XENON
Jah, aga härrased HID kummardajad, kes te selle kruvite tavalise, halogeenile mõeldud, klaasi taha - see pole mitte teps tore tegu. Väegade vastik on sellelt klaasilt murduv valgus. Sileda klaasiga pole nii hull. Kui leiate raha HIDi muretsemiseks, muretsege ikka ka õige klaas ette. Ja kui ei toodeta sinu rattale, siis peaks ikka hakkama ratast vahetama. Ise küll ei kujuta ette, kui topiks bi-xenoni oma XJ "ruudu" sisse. See valgus jõuab küll siis sõna otseses mõttes igale poole
.
.. Lisaks sellele oleks kõige parem variant luup. Aga .. üritame ikka paigaldada ja reguleerida tulesid nii, et need ei pimestaks teisi kaasliiklejaid. Mees kes paigaldab, peaks nagu teadma, mida teeb. Valitud sai ka tagasihoidlik 4300K.
Uut masinat ei saa küll lubada hetkel..
Huvitav, kas 1999 R1'le müüakse mingeid disaintulesid?
http://www.xdcycle.com/discount-motorcy ... ector.html
midagi välismaal ikka liigub. Need näevad õudsad välja aint
Pirnid läheksid siis ca 200 euri maksma + paigaldamine. Ei olegi vist väga kallis ..
Aga õudsad on jah..
Ootaks parem uut mudelit
1 variant on osta rinka esikondel ja ise luuptuled sisse panna, teha enamvähem selline 09' r1 lahendus.
-
- Tsikkel: Vt
Kri§to kirjutas:Nee kuradi nurgataga autoxenonide mehed võiksid nahhi käia oma tuledega. Isegi praeguse päevavalguse ajal pimestavad kõvasti ja mida aeg edasi seda rohkem selliseid idikaid on teedele tekkinud, oma kuradi vanade masinatega ja wannabe xenon sees..... Kui ikka ette pole nähtud siis nahhi toppida sinna neid junne
Tule karista mind siis,mida sa siin foorumis mölised või tule ütle seda kuskil üritusel et sulle ei meeldi mu mootorratta tuled.
k6000 on mul olen rahul.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
No tegelikult see 6000K ei näita üldse nii hästi kui 4300K.
4300K on soovitav ikka panna, kui soovite paremat valgust.
Rohkem ei viitsi väga seda teemat ja siin olevaid mõtteterasid kommenteerida
Raiki kirjutas:No tegelikult see 6000K ei näita üldse nii hästi kui 4300K.
4300K on soovitav ikka panna, kui soovite paremat valgust.
Rohkem ei viitsi väga seda teemat ja siin olevaid mõtteterasid kommenteerida
Ei tasu jah enam, asi läheb karmiks ära
4300K .. arvan ka, et tegin õige otsuse.
Fos kirjutas:1 variant on osta rinka esikondel ja ise luuptuled sisse panna, teha enamvähem selline 09' r1 lahendus.
Mõte on küll hea aga kes teostab?
piibek kirjutas:Fos kirjutas:1 variant on osta rinka esikondel ja ise luuptuled sisse panna, teha enamvähem selline 09' r1 lahendus.
võid küsida viis26302 - Priit. Ta teeb oma väikses töökojas gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] ja igasugu klaasriide asju tsiklitele. Võid öelda, et said minu käest numbri, saad parema diili.
Fos kirjutas:piibek kirjutas:Fos kirjutas:1 variant on osta rinka esikondel ja ise luuptuled sisse panna, teha enamvähem selline 09' r1 lahendus.
võid küsida viis26302 - Priit. Ta teeb oma väikses töökojas gondleid ja igasugu klaasriide asju tsiklitele. Võid öelda, et said minu käest numbri, saad parema diili.
Tead, ma kohe MOMENT küll Talle helistada ei julgeks. Mul praegu tsikkel remondis, käigukast, mootor, kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] (+värvimine).. ühesõnaga täislaks ja see tühjendab mu rahakoti mõneks ajaks korralikult tühjaks. Ja rinka gondli [Motobot: õige on "gondli"] ost, ümber ehitamine + luuptuled ka eriti odav olema ei saa. Aga oskad äkki ligikaudset summat öelda, mis selline nö "tjuning" maksma minna võiks? Sest see tasub tegelikult mõtlemist.. tsikkel saab nkn peaaegu, et kap.remonditud, nii, et maha müüa ka enam ei kavatse.. siis ehk tasuks see tjuning isegi ära
rinka gondel ca 200 e, luuptuli 2x 45 euri (kui paned ühe pooltule, teise täistule) kui topelt, siis muidugi 4x45 e. Kahjuks pole näinud kuskil sellist luupi müügil, kus pooltuli ja täistuli oleks ühes.
kui ise viitsid klaasriidega mässata, siis tegelikult materjali kulu läheb gondlile heal juhul 30-40 euri, see eeldab, et sa vormi ei tee, vaid võtad lihtsalt vana gondli pealt uue - see on ilge jebimine pärast paika saada, kuna loogikagi ütleb, et uus tuleb pisut suurem ja pead servad õigeks lõikama. Muidugi see sobitamine on just tulede juurest kõige haigem, aga kui nagunii ise luubid sisse teha, siis jääb see probleem ära. Paras projekt, aga kui naine kodus närvi sööb, siis mõnus garaazi nurgas nokitseda
Fos kirjutas:rinka gondel ca 200 e, luuptuli 2x 45 euri (kui paned ühe pooltule, teise täistule) kui topelt, siis muidugi 4x45 e. Kahjuks pole näinud kuskil sellist luupi müügil, kus pooltuli ja täistuli oleks ühes.
kui ise viitsid klaasriidega mässata, siis tegelikult materjali kulu läheb gondlile heal juhul 30-40 euri, see eeldab, et sa vormi ei tee, vaid võtad lihtsalt vana gondli pealt uue - see on ilge jebimine pärast paika saada, kuna loogikagi ütleb, et uus tuleb pisut suurem ja pead servad õigeks lõikama. Muidugi see sobitamine on just tulede juurest kõige haigem, aga kui nagunii ise luubid sisse teha, siis jääb see probleem ära. Paras projekt, aga kui naine kodus närvi sööb, siis mõnus garaazi nurgas nokitseda
H4 Bi-Xenon siis ju lähi- ja kaugtuli ühes..!? Või luupidega nii ei saa? Ise mässata.. viitsiks ilmselt aga ei oska, nii, et see tooks kaasa veel lisakulutusi. Arvatavasti mingi 500 läheks raudselt ära..
saab, aga pole näinud müügil kuskil. Pole nagu olnud põhjust väga otsida ka.
Okei.. Aga see ilmselgelt minu jaoks liiga suur lisakulutus esialgu. Tulevikus tasub aga mõelda selle peale Kui just uue masina peale üle ei lähe..
Praegu peab olema rahul nendega, mis olemas on.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
ssxs kirjutas:soovitan panna Xenon ultimate effect,BlueVision ultra philipsilt,jaab xenoni efektiga ja igati bro
Pani need või midagi sarnased Philipsid eelmine aasta Varaderole(2xH4) ja valgust tuli kõvasti juurde(samas ei pimesta,aga kaugelt tundub tõesti nagu xenon ehk selline valge valgus,mitte vikerkaar),samas TDM luubiga lähitules ei ole isegi vahet märgata.Just eile sõitsime koos ja jäime pimeda peale.kõrvuti sõites,mul nagu polnudki tuld ees.
Siit ka küsimus,kas keegi on TDM 850 4TX-le ka midagi valgustuse parandamiseks teinud?Olen sinna luubi sisse ka xenonit mõelnud,on äkki kellelgi midagi tehtud?
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
piibek kirjutas:Fos kirjutas:rinka gondel ca 200 e, luuptuli 2x 45 euri (kui paned ühe pooltule, teise täistule) kui topelt, siis muidugi 4x45 e. Kahjuks pole näinud kuskil sellist luupi müügil, kus pooltuli ja täistuli oleks ühes.
H4 Bi-Xenon siis ju lähi- ja kaugtuli ühes..!? Või luupidega nii ei saa? Ise mässata.. viitsiks ilmselt aga ei oska, nii, et see tooks kaasa veel lisakulutusi. Arvatavasti mingi 500 läheks raudselt ära..
![]()
Hellal on olemas H7 bi-halogeen/bi-xenon luubid, millel lähi/kaugtule vahetamine käib eraldi mootoriga liigutatava varjukiga. http://www.teilesuche24.de/hella/haupts ... l009998001
Klaasi peal kiri, mis lubab antud tuld legaalselt nii halogeeni kui xenoniga kasutada. Kui huvi, siis mul on oma tsikli valgustusprojektist 2 sellist vähekasutatud tulemoodulit riiulisse seisma jäänud.
- Ostad selle komplekti:
http://www.ebay.co.uk/itm/2x-HID-BI-xen ... 3cc10f671d - Võtad gondli eest ära paned lauale fikseerid ja lased laternast valgusvihu seina peale, märgid vihu ära.
- võtad vana tule gondlist välja (gondel on paigal) paned xenon mooduli sisse või kaks paned põlema ka need ja sätid valgusvihud vana vihu järgi paika siis fikseerid moodulid ja siis teed klaasplastist või puust või hülgenahast sinna ümber mis iganes pähe tuleb. Vajaduse korral aku pealt ja läbi kaitsme korralik toitejuhe ette ja ongi olemas. Praktilisust kui palju ec märgistus olemas niiet mis sa hing veel tahad
kui üks tuli panna jääb mõnus kükloop
Minu jaoks on igatahes hilja nüüd. Tellisin endale eelmine nädal Marolist ( http://www.maroli.ee/pood/product_info. ... fe8562047c ) bi-xenonid ära ja pakk ka ammu käes. :/ Aga päris head ideed siin.. oleks natuke varem keegi rääkinud
-
- Tsikkel: Yamaha r6
- Tänanud: 2 korda
Kas eestis keegi sellise asjaga saaks hakkama?
Vajaliku stuffi saaks tellida siit: http://bkmoto.com/index.php?route=produ ... duct_id=69
Kui leidub keegi kes telliks asjad kohale ja installiks külge, siis võib hinnapakkumise teha mulle. Kui tuled on paika sätitud õigele kõrgusele, siis ei pimesta need kedagi! Vahet pole kas on xenon või halogeen kui on taevasse suunatud, pimestavad mõlemad ühte moodi.
Kindlasti on palju neid kellele need tuled ei meeldi. Igaühel oma arvamus, mulle meeldivad ja tahan neid!
See päris kena lahendus, olen ise ka kõvatanud Aga jubinad ja paigaldus läheb päris hästi plekkima, ma arvan
-
Tellin asjad ilmselt www.EstPerformance.com abiga. Komplekt läheb maksma 415euri + vahendustasu. Kalliks läheb jah. Paigaldama on nõus tuttav ja tasuta Vaja veidi mõelda ja uurida. Võibolla saab kusagilt ka odavamalt
-
Läheb aega mõned kuud enne kui saab mõtet teostama hakata Võin ka pildid lisada kui huvi on
Kristjan85 kirjutas:Läheb aega mõned kuud enne kui saab mõtet teostama hakata
Võin ka pildid lisada kui huvi on
Huvi on kindlasti olemas.. Ehk lasen endalegi panna, kui kuskilt kopikat üle jääb.
Jään huviga ootama.
Oskab keegi kontakti anda, kes Tallinna ümbruses Xenoneid paigaldadab? Kogu kraam olemas inverterid, juhtmed, tuled jne... Oleks vaja vaid väheke professionaalsemat abimeest juhtmeid ühendama jne Tänud ette!
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
oojaa kirjutas:Oskab keegi kontakti anda, kes Tallinna ümbruses Xenoneid paigaldadab? Kogu kraam olemas inverterid, juhtmed, tuled jne... Oleks vaja vaid väheke professionaalsemat abimeest juhtmeid ühendama jne
Tänud ette!
Seal ju ainult pistikute ühendamine. Ei ole tuumafüüsika
Võta paar õlut ja tee ise ära.
Raiki kirjutas:oojaa kirjutas:Oskab keegi kontakti anda, kes Tallinna ümbruses Xenoneid paigaldadab? Kogu kraam olemas inverterid, juhtmed, tuled jne... Oleks vaja vaid väheke professionaalsemat abimeest juhtmeid ühendama jne
Tänud ette!
Seal ju ainult pistikute ühendamine. Ei ole tuumafüüsika
Võta paar õlut ja tee ise ära.
Seda nüüd küll, aga igaks juhuks tahaks ikka kindel olla et kõik toimiks.Lähi ja kaug jne... ning Angel eyes. Juhtmeid päris palju
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
oojaa kirjutas:Oskab keegi kontakti anda, kes Tallinna ümbruses Xenoneid paigaldadab? Kogu kraam olemas inverterid, juhtmed, tuled jne... Oleks vaja vaid väheke professionaalsemat abimeest juhtmeid ühendama jne
Tänud ette!
autole või? neid asju ma ei näpi aga muidu tsiklitele olen neid paigaldanud küll.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.