600 sed tänava enduurod?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki V-Strom 650
- Tänatud: 1 kord
Re: 600 sed tänava enduurod?
kawa500 kirjutas:Eks ta ole, tuleb minna proovima. Aga hind? Kawa versyst ma pole veel liikumas näinud. Et poolikute enduurodega vist pole siin eriti keegi sõitnud.
Välismaakeeles nimetatakse neid dual-sport.
Versysil on esiratas kah 17", tegemist on pigem nakediga, mitte enduro poole kalduva asjaga.
V-Strom 650 K7 on mul endal, TKC80 all kannatab kruusa ja metsateid sõita, selline universaalne matkaratas, öko kah. Suure istme ja raami tõttu mahub kenasti ka kahekesi peale. Uus Transalp paistab olevat DL650 otseseks konkurendiks konstrueeritud - suurem, raskem kui eelmine, ehk rohkem maanteeratas kui eelmine variant Transalpi. Muide, paagi suurus on kah oluline kriteerium, afaik oli see suzul 22L või kuskile sinnakanti.
Ma tean kui raske on valida ratast, olin paar aastat tagasi ise kah kõhkleval seisukohal ja minul aitas selgust saada oma valikutes küsimus, et kas sõidan asfaldil selleks, et kruusale saada või kruusal selleks, et asfaldile saada.
Kui tahad ainult pehmel pinnasel sõita, siis peaksid enda pakutud nimekirjast Apriliate vahel valima. Mida kergem ja suuremate/kitsamate ratastega tsikkel on, seda lihtsam on temaga mitte kõvakattega teedel ja väljaspool teid sõita.
-
Teema algataja
Eks ta ole ,et kokkuvõttes polegi universaalset ratast olemas ja paistab ,et ei tule ka, eks need dual spordid kipuvad rohkem matkaratasteks kätte ja kui väga viitsid võid selle dual spordi mõne korralikuma rehviga ka metsa või karjääri viia.
-
Teema algataja
Huvitav on seegi ,et kawasaki ja honda endurodel on kadunud see omapära, mis vanasti oli(Rattad olid lihtsad ja robusetsed, olid tehtud ikka vähe karmimaks sõiduks) nüüd tehakse nii nimetatud (linnamaastureid).Kahju.
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
kawa500 kirjutas:Huvitav on seegi ,et kawasaki ja honda endurodel on kadunud see omapära, mis vanasti oli(Rattad olid lihtsad ja robusetsed, olid tehtud ikka vähe karmimaks sõiduks) nüüd tehakse nii nimetatud (linnamaastureid).Kahju.
kahjuks tundub, et see trendi ei ole mitte ainult kawa ja honda kiiks, vaid üleüldine
-
Teema algataja
Nüüd on see jama et,kui ratas kogemata külili kukub siis, tuleb raha orjata aasta aega.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
kawa500 kirjutas:Nüüd on see jama et,kui ratas kogemata külili kukub siis, tuleb raha orjata aasta aega.
oleneb ikka rattast.
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Selle vastu kukkumisraudadest abi, vist. Ja ilmselt odavam investeering kui plastikuvahetus. (mitte, et mul omal neid oleks)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.