SR 50 R 06 või Aerox 07
Moderaator: Moded
samuti on ka uued peugeotid suht head aga ainuke - on peugeoti puhul see et pole tallinnas esindust...viljandis saad mulgimotoäriga asjada aetud aga tallinnas on jamh..aprilia klienditeenindajatel pole tegelt midagi viga(kui oskad ilusti suhelda ja suhtled õige inimesega) mõned on kül seal sellised jah et anna kannaga pähe..(vabandust väljenduse eest aga nii see on..)
kui enda valida oleks siis võtaksin aeroxi juba sellepärast et on minuarvates kenam ja neid on ikka tublisti rohkem kui aeroxeid..+ aeroxi iste on mugavam kui sri oma(aga eks see oleneb iga inimese persest
)
igaljuhul annaksin peugeotile 7p(ainult selle pärast et pole tallinnas esindust..muidu annaks 10p) aeroxile 10p ja apriliale 9p
peugeoti + on see et juhitavus on sigahea ja isete on sigamugav võrreldes aprilia omaga...+ peugeoti jupid on odavamad kõvasti...samuti on ka yamaha omad odavamad kui aprilia... aga eks igaühe enda asi on see, mille valib.....
kui enda valida oleks siis võtaksin aeroxi juba sellepärast et on minuarvates kenam ja neid on ikka tublisti rohkem kui aeroxeid..+ aeroxi iste on mugavam kui sri oma(aga eks see oleneb iga inimese persest

igaljuhul annaksin peugeotile 7p(ainult selle pärast et pole tallinnas esindust..muidu annaks 10p) aeroxile 10p ja apriliale 9p
peugeoti + on see et juhitavus on sigahea ja isete on sigamugav võrreldes aprilia omaga...+ peugeoti jupid on odavamad kõvasti...samuti on ka yamaha omad odavamad kui aprilia... aga eks igaühe enda asi on see, mille valib.....

Ärge hirmutage inimesi ära!Kui oskad hoida siis vahest kestab ikka ka.
Aeroxiga kindlam tunne sõita ju sest see on sul. Sa oled harjunud ja tead kuidas ta teatud olukordades käitub. Kui istud uue rolleri peale siis on muidugi, lenksu pöördeulatus, iste , jalad kõik alguses harjumatu.Vanquish kirjutas:Mnjah, seda ma arvasin,et Sulle midagi ikka minu postis ei meeldi... Sr-i iste on ebamugavam ja sõita aeroxiga kuidagi kindel jne tunne.
nagu näha ei saa siit eriti kindlaid vastusid.
mootorid suhteliselt võrdsed ja ühele meeldib aeroxi välimus ja teisele aprilia
Ise olen hakanud mõtlema järjest rohkem aeroxi peale, sest mida rohkem kuulen, et midagi juhtub siis ap moto remondiga eriti ei kiirusta(eriti sõbralikud nad ka seal ei ole)
Yamahas seeest on töötajad sõbralikud ja vastutulevad.
Teeninduse poolest annaks yamahale 10 ja ap motole 6
ainult välimusele ei saa ju ka lootma jääda.
endale meeldivad mõlema välimused, kuigi aerox on pisult kenam ja nagu aru saan on tulevikus tuunides sellele kergemini asju saada.
Ise olen hakanud mõtlema järjest rohkem aeroxi peale, sest mida rohkem kuulen, et midagi juhtub siis ap moto remondiga eriti ei kiirusta(eriti sõbralikud nad ka seal ei ole)
endale meeldivad mõlema välimused, kuigi aerox on pisult kenam ja nagu aru saan on tulevikus tuunides sellele kergemini asju saada.
aga sõida oma masinaga läbi 25000km ja siis ütle et sul ei ole ükski jupp vahetatud..tuleb mõelda ka tuleviku perspektiivisDay1 kirjutas:Ma ei saa aru , siin räägitakse et oh , see parem , sellel jupid odavamad.Ma järeldan et teil ongi mingid läbiaetud `romud` , mis peale igat tiiru uut juppi tahab.Minul on olnud nii uus Sr kui ka uus Peugeot (Jetforce) , kumbi pole lagunenud ega varuosasi pole vaja läinud , kuigi läbitud on 3000+ km , mis pole suur näitaja , aga teie jutu järgi peaks roller juba varuosadest siis koosnema.
Ärge hirmutage inimesi ära!Kui oskad hoida siis vahest kestab ikka ka.

Oled väga õigesti aru saanud. Aeroxi hindu langetati ka nüüd lõpuks normaalsuse piiridesse, nii et võta Aerox. Kui tahad kerge tuuningu teha, pane 17.5 karburaator, Yasuni Z summuti ning Malossi Multivar peale ja ei jää sa kusagil jalgu autodele (va. linnast väljas kiirteed).zann kirjutas:nagu näha ei saa siit eriti kindlaid vastusid.
H.
Yamaha poele tuli ilmselt mõistus koju et hinnad normaalseks lasi ja ise soovistan aeroxit kestab stocina kauem ja bena võtab vähem 

Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana

Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana
Sorry, jah see ei ole kiirtee mis meil on. No need teed kus sõidetakse üle 100 km/h ikka.zann kirjutas:Need on arvatavasti talve hinnad mis lähvad kevadel tagasikrossboy kirjutas:Yamaha poele tuli ilmselt mõistus koju et hinnad normaalseks lasi ja ise soovistan aeroxit kestab stocina kauem ja bena võtab vähem
Muidu, seda enam osta praegu Aerox ära !;) Apriliaid juba nii palju samasuguseid.
07 aeroxid on minu meelest palju ilusamad kui eelmised http://www.yamaha-motor.fr/produits/sco ... erox_r.jsp
Äkki täpsustaksid mis yamhal muutunud on siisAerox70 kirjutas:07 aeroxid on minu meelest palju ilusamad kui eelmised http://www.yamaha-motor.fr/produits/sco ... erox_r.jsp

-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.