SR 50 R 06 või Aerox 07

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

zanner

Lugemata postitus Postitas zanner »

aga miks sa ei ole mõelnud näiteks piaggiole ,gilerale ,malagutile need ka ju head rollerid ja samas hinnaklassis

naxitrall

Lugemata postitus Postitas naxitrall »

samuti on ka uued peugeotid suht head aga ainuke - on peugeoti puhul see et pole tallinnas esindust...viljandis saad mulgimotoäriga asjada aetud aga tallinnas on jamh..aprilia klienditeenindajatel pole tegelt midagi viga(kui oskad ilusti suhelda ja suhtled õige inimesega) mõned on kül seal sellised jah et anna kannaga pähe..(vabandust väljenduse eest aga nii see on..)

kui enda valida oleks siis võtaksin aeroxi juba sellepärast et on minuarvates kenam ja neid on ikka tublisti rohkem kui aeroxeid..+ aeroxi iste on mugavam kui sri oma(aga eks see oleneb iga inimese persest :))

igaljuhul annaksin peugeotile 7p(ainult selle pärast et pole tallinnas esindust..muidu annaks 10p) aeroxile 10p ja apriliale 9p

peugeoti + on see et juhitavus on sigahea ja isete on sigamugav võrreldes aprilia omaga...+ peugeoti jupid on odavamad kõvasti...samuti on ka yamaha omad odavamad kui aprilia... aga eks igaühe enda asi on see, mille valib.....

Day1

Lugemata postitus Postitas Day1 »

:lol: Ma ei saa aru , siin räägitakse et oh , see parem , sellel jupid odavamad.Ma järeldan et teil ongi mingid läbiaetud `romud` , mis peale igat tiiru uut juppi tahab.Minul on olnud nii uus Sr kui ka uus Peugeot (Jetforce) , kumbi pole lagunenud ega varuosasi pole vaja läinud , kuigi läbitud on 3000+ km , mis pole suur näitaja , aga teie jutu järgi peaks roller juba varuosadest siis koosnema.
Ärge hirmutage inimesi ära!Kui oskad hoida siis vahest kestab ikka ka.
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Vanquish kirjutas:
Mnjah, seda ma arvasin,et Sulle midagi ikka minu postis ei meeldi... Sr-i iste on ebamugavam ja sõita aeroxiga kuidagi kindel jne tunne.
Aeroxiga kindlam tunne sõita ju sest see on sul. Sa oled harjunud ja tead kuidas ta teatud olukordades käitub. Kui istud uue rolleri peale siis on muidugi, lenksu pöördeulatus, iste , jalad kõik alguses harjumatu.
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt
Kasutaja avatar

cpi50

Lugemata postitus Postitas cpi50 »

peugeotil viga selles et stock masin ei jõua kiirendada hästi :? seda olen paljudelt kuulnud... Enamus kiidavad siin neid rollerieid mis endal on :lol:
Pilt
Cpi pealt Aprilia Sr70ccm peale
Kasutaja avatar

Teema algataja
zann
Tsikkel: Yamaha R6

Lugemata postitus Postitas zann »

nagu näha ei saa siit eriti kindlaid vastusid.
mootorid suhteliselt võrdsed ja ühele meeldib aeroxi välimus ja teisele aprilia
Ise olen hakanud mõtlema järjest rohkem aeroxi peale, sest mida rohkem kuulen, et midagi juhtub siis ap moto remondiga eriti ei kiirusta(eriti sõbralikud nad ka seal ei ole)
Yamahas seeest on töötajad sõbralikud ja vastutulevad.
Teeninduse poolest annaks yamahale 10 ja ap motole 6

ainult välimusele ei saa ju ka lootma jääda.
endale meeldivad mõlema välimused, kuigi aerox on pisult kenam ja nagu aru saan on tulevikus tuunides sellele kergemini asju saada.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

zann kirjutas:
nagu näha ei saa siit eriti kindlaid vastuseid
Alles nüüd avastasid selle või? Selliste teemade(kumb parem ,mida soovitate jne) puhul see nii kujunebki. Otsuse teed ju siiski sina.

naxitrall

Lugemata postitus Postitas naxitrall »

Day1 kirjutas:
:lol: Ma ei saa aru , siin räägitakse et oh , see parem , sellel jupid odavamad.Ma järeldan et teil ongi mingid läbiaetud `romud` , mis peale igat tiiru uut juppi tahab.Minul on olnud nii uus Sr kui ka uus Peugeot (Jetforce) , kumbi pole lagunenud ega varuosasi pole vaja läinud , kuigi läbitud on 3000+ km , mis pole suur näitaja , aga teie jutu järgi peaks roller juba varuosadest siis koosnema.
Ärge hirmutage inimesi ära!Kui oskad hoida siis vahest kestab ikka ka.
aga sõida oma masinaga läbi 25000km ja siis ütle et sul ei ole ükski jupp vahetatud..tuleb mõelda ka tuleviku perspektiivis :)

H.

Lugemata postitus Postitas H. »

zann kirjutas:
nagu näha ei saa siit eriti kindlaid vastusid.
mootorid suhteliselt võrdsed ja ühele meeldib aeroxi välimus ja teisele aprilia
Ise olen hakanud mõtlema järjest rohkem aeroxi peale, sest mida rohkem kuulen, et midagi juhtub siis ap moto remondiga eriti ei kiirusta(eriti sõbralikud nad ka seal ei ole)
Yamahas seeest on töötajad sõbralikud ja vastutulevad.
Teeninduse poolest annaks yamahale 10 ja ap motole 6

ainult välimusele ei saa ju ka lootma jääda.
endale meeldivad mõlema välimused, kuigi aerox on pisult kenam ja nagu aru saan on tulevikus tuunides sellele kergemini asju saada.
Oled väga õigesti aru saanud. Aeroxi hindu langetati ka nüüd lõpuks normaalsuse piiridesse, nii et võta Aerox. Kui tahad kerge tuuningu teha, pane 17.5 karburaator, Yasuni Z summuti ning Malossi Multivar peale ja ei jää sa kusagil jalgu autodele (va. linnast väljas kiirteed).

H.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

H. kirjutas:
ja ei jää sa kusagil jalgu autodele (va. linnast väljas kiirteed).
Liikluseeskirjade järgi on mopeedidel kiirteel liiklemine keelatud!
Õnneks Eestis ühtegi kiirteed ei ole.
hälvik
Kasutaja avatar

krossboy

Lugemata postitus Postitas krossboy »

Yamaha poele tuli ilmselt mõistus koju et hinnad normaalseks lasi ja ise soovistan aeroxit kestab stocina kauem ja bena võtab vähem :wink:
Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana

PitBike White Knuckle
http://www.fasttoys.co.uk/wk125%20mx.htm

H11henri

Lugemata postitus Postitas H11henri »

kust sa võtad et aerox stockis peab kauem vastu?
Kasutaja avatar

krossboy

Lugemata postitus Postitas krossboy »

ma lihtsalt mõtlesin kna aerox stocis lahjem ja siis mootor sab vähem vatti :wink:
Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana

PitBike White Knuckle
http://www.fasttoys.co.uk/wk125%20mx.htm
Kasutaja avatar

Teema algataja
zann

krossboy kirjutas:
Yamaha poele tuli ilmselt mõistus koju et hinnad normaalseks lasi ja ise soovistan aeroxit kestab stocina kauem ja bena võtab vähem :wink:
Need on arvatavasti talve hinnad mis lähvad kevadel tagasi

H.

Lugemata postitus Postitas H. »

zann kirjutas:
krossboy kirjutas:
Need on arvatavasti talve hinnad mis lähvad kevadel tagasi
Sorry, jah see ei ole kiirtee mis meil on. No need teed kus sõidetakse üle 100 km/h ikka.

Muidu, seda enam osta praegu Aerox ära !;) Apriliaid juba nii palju samasuguseid.

rollufriik

Lugemata postitus Postitas rollufriik »

mm, ise ostaksin Aeroxi . Meeldib rohkem ja neid liigub hetkel tänavatel vähem . Ostaks sportsumps ja suurema karpa ja olekski Apriliast kiirem .
Muideks SR 50'ne tehase "sportsumps" kaua vastu ei pea , varsti on sõelad lahti ka .
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Aprilial oli vist sügishind midagi 31k. Selle hinnaga, pole kahtlustki, kas võtta või mitte.
Derbi-The RED power

suure2004

Lugemata postitus Postitas suure2004 »

sügishind 32k on ainult 05 mudelil
Kasutaja avatar

Teema algataja
zann

suure2004 kirjutas:
Kas aerox või sr?
Kasutaja avatar

shadows

suure2004 kirjutas:
Jutt on Sr-st. Kuid mis vahet sel on , et 05 aasta mudel. Masin on uus ja 2006 mudeli ainuke vahe on värvikombinatsioon ju. Noh sõprade ees ei saa jah öelda , et selle aasta masin. ;D
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

Joonsuu

Lugemata postitus Postitas Joonsuu »

Mingid gondlite erinevusi on neil ka märgata.Ärge näkku lööge,kuid kõrvuti pannes nad tundusid väga erinevad.Võibolla oli see ka vanem mudel mida ma 2006 a omaga võrdlesin!

Jozeph

Lugemata postitus Postitas Jozeph »

Samas ma mäletan kui kasutaja Stop tahtis endale rollerit osta siis ta peale aprilia rolleri ostu mainis ,et samas ta kahetseb ,et ostis selle rolleri,sest Aprilia pidi kõige rohkem varastele meelas olema :wink:

suure2004

Lugemata postitus Postitas suure2004 »

värvikombinatsioon selle aasta mudelitel on palju nõmedam kui eelmise aasta omadel kuid maitse asi. :)

milko111

Lugemata postitus Postitas milko111 »

suure2004 kirjutas:
värvikombinatsioon selle aasta mudelitel on palju nõmedam kui eelmise aasta omadel kuid maitse asi. :)
Mulle meeldib ka eelmise aasta oma rohkem(eriti must)
Honda CB600
Kasutaja avatar

Aerox70

Lugemata postitus Postitas Aerox70 »

07 aeroxid on minu meelest palju ilusamad kui eelmised http://www.yamaha-motor.fr/produits/sco ... erox_r.jsp

Brabus

Lugemata postitus Postitas Brabus »

Aerox70 kirjutas:
07 aeroxid on minu meelest palju ilusamad kui eelmised http://www.yamaha-motor.fr/produits/sco ... erox_r.jsp
Äkki täpsustaksid mis yamhal muutunud on siis :D kõik sama.

H11henri

Lugemata postitus Postitas H11henri »

kleepsud on teistsugused
Kasutaja avatar

Aerox70

Lugemata postitus Postitas Aerox70 »

värvid ka
Kasutaja avatar

shadows

Kleepsud ja uued värvid on +15km/h.
Kõvasti parem ikka uus Aerox.
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

Roller Men

Lugemata postitus Postitas Roller Men »

Miks on vaja norida?

Äkki mõnele teisele inimesele lihtsalt meeldivad uued asjad ja mis on seal välja jälle mõeldud.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”