Kasutajanimede sünnilood
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
well.. mulle meeldib utoopia seega ka Harry Potter ja sealt tuleb ka kitu.. sry ei ole kitukas ega kasslane nagu mõned arvavad;) üks hetk siin teine seal.. see olen lihtsalt mina.. elu käib ka pidevalt üles alla üles alla nagu kitu lend
nimi on olnud siis niikaua kui Potter eesti keeles .. enne seda on olnud erinevates kohtades erinevaid nimesid 2 põhilist segaja ja zebra ehk segaja zebra.. kuna mind 100% pidevalt viimasega meheks peeti siis sai veidi naiselikum nimi valitud kuigi jah.. isaseks peetakse vahel ikkagi:P

-
Teema algataja
Õige nimi on Silver.Aga no mõtlesin uuema ja parema nime välja ja sealt siis see nimi ka Siller.
Viimati muutis Siller, 28 Okt 2004, 21:46, muudetud 1 kord kokku.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
allkirja pani isa.
aza tuli kuskil keskkooli ajal, kui metalli sai kidreeritud. kuskil mingi järjekordne totter jumal (egiptus vms). külge ta jäi, las jäi.
aza tuli kuskil keskkooli ajal, kui metalli sai kidreeritud. kuskil mingi järjekordne totter jumal (egiptus vms). külge ta jäi, las jäi.
Viimati muutis AzA, 18 Mär 2006, 20:05, muudetud 1 kord kokku.
Aga mulle meeldib.
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Juku tuletatud Juhanist,kuna kohe peale rääkima ja laulma õppimist hakkasin süldilaudade ääras täiskasvanuid Jukuteemaliste anekdootidega lõbustama.Siiani vaatan selja taha,kui mulle "Juhan" öeldakse.Ja sinna perenime esimene silp otsa.Alguse sai nagu enamikul ikka võimalikult lühikesest nimest kuskile jutukasse.
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
minu nick. Kui ma üritasin pikemat aega liituda bikeriga, siis hakkasime mõtlema nime, kuna hüüdnimesid irl oli nii palju ja ühte konkreetset polnud...Siis ükskord tuli selline mõte nagu kuki..lihtsalt lambist..siis tuli aga lauluviis shalallal ja kukimuki meelde:) Mis on ülienergiline ja lõbus jupikene...Nagu ma isegi, siis pulli pärast proovisin ja nii ta nimeks jäigi.
Mis siis et mukiks kutsutakse ja kukiks eraldi, aga põhimõte ka oluline
Mis siis et mukiks kutsutakse ja kukiks eraldi, aga põhimõte ka oluline
Nii räägime siis ka kõik ausalt ära.
Intruder sai endapoolt valitud eelmise suve alguses.
Paljud vanad fidoneti inimesed (neist palju on ka bikerid muidex) teavad mind Mac'i nime all. Kuid #ee.mootorratas kanali kasutamiseks oli see nimi juba mõne muu kanali kasutaja poole hõivatud ja siis ma nuputasin, et mida võtta nimeks ja kuna just samal ajal ma ka endale ratta ostsin, siis polnud pikka mõltemist, et mis endale nüüd nickiks võtta.
Ja kõige põnevam on veel see, et mind aetakse motopakuga sassi
Kuigi me ei ole sarnased
Intruder sai endapoolt valitud eelmise suve alguses.
Paljud vanad fidoneti inimesed (neist palju on ka bikerid muidex) teavad mind Mac'i nime all. Kuid #ee.mootorratas kanali kasutamiseks oli see nimi juba mõne muu kanali kasutaja poole hõivatud ja siis ma nuputasin, et mida võtta nimeks ja kuna just samal ajal ma ka endale ratta ostsin, siis polnud pikka mõltemist, et mis endale nüüd nickiks võtta.
Ja kõige põnevam on veel see, et mind aetakse motopakuga sassi

Kuigi me ei ole sarnased

-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Mul tekkis selline küsimus: kas foorumi nickname on mõnel ka eraelus kasutusel. Probleem on selles, et teinekord tahaks mõne foorumituttavaga ka suuliselt vestelda ühest või teisest teematekitajast, kuid keel ei väändu ja mõistus ei käändu, kuidas see kõlama peaks. Näiteks:R1s7o- kas seda öeldakse errüksessseitseoo? Ei midagi isiklikku, lihtsalt teada saamiseks.
Või kui hästi õiendada, siis hiire kohta me ju näiteks ei ütle "ninanikirikikõrvadkõkirõki" nagu see mõistatuses on, vaid ikka hiir, sest see on suupärane.
juku.norija@keelekontroll
Või kui hästi õiendada, siis hiire kohta me ju näiteks ei ütle "ninanikirikikõrvadkõkirõki" nagu see mõistatuses on, vaid ikka hiir, sest see on suupärane.
juku.norija@keelekontroll
-
- Kontakt:
Eks ma ju kinnitanud,et EI MIDAGI ISIKLIKKU!!!
Kuna sinu, RISTO, nickname tuli mulle kirjutamise hetkel meelde, siis ma selle näitena tõingi.
Aga tegelikult oleks mul tõesti häbi minna näiteks napsilauas mehe juurde ja öelda talle ...
... Vaevalt ta arugi saaks.
Kordan veel kord: ei midagi isiklikku, tahaks vaid enam-vähem teada, kuidas teid väljaspool kirjapilti suuliselt nimetada.
Kuna sinu, RISTO, nickname tuli mulle kirjutamise hetkel meelde, siis ma selle näitena tõingi.
Aga tegelikult oleks mul tõesti häbi minna näiteks napsilauas mehe juurde ja öelda talle ...

Kordan veel kord: ei midagi isiklikku, tahaks vaid enam-vähem teada, kuidas teid väljaspool kirjapilti suuliselt nimetada.

-
- Kontakt:
Jaahh, ja sinul on ka õigus! Ega ju mindki Jukutomiks hüüta, ikka ainult Jukuks.CF1 kirjutas:jukutom kirjutas:Näiteks:R1s7o- kas seda öeldakse errüksessseitseoo?![]()
![]()
![]()
![]()
Vähemalt kõiki neid keda minul on au tunda, kutsutakse ka eraelus foorumist tuttavate nimedega. Samas mind ei kutsu keegi tseeeffüks, ikka hellitavalt pikk![]()
-
Teema algataja
nickname
Nagu enamustel siin foorumikasutajatel on põhjuseks olnud see et kuskil on küsitud foorumis kasutajanime või nickname siis mullgi oli vaja miskit panna ja nii saigi otsustavaks see millega tegelen. Nii et langevarjuhüpetest kukkus see nimi välja kuna hyppan enamuselt tiibvarjuga ja sugu mees nii et pilt selge. Kuigi nime valik oli päris pikaajaline ja ei tulnud mitte ühe päevaga oli muidugi teisi varjante aga Wingman jäi.
blue skyes

blue skyes
kasutajanimi ment.Kas on imelik?See on praegu,aga enne oli ment@biker.ee(loe venekeeles:ment-sobaka biker ee).Aga keegi kardab
Edu koigile!

CB400,GL500,ZX10,VN750(2tk.),VT600,VMX12(2tk.),VZ800(3tk.),XV1600(2tk.),VT750,XL1000,Pegaso650,VTX1800,VFR750(2tk.),XRV750,XL600,VX800(2tk.),PC800,CB400 SuperDream,VT600C,XVS650H,K1200LT,VF1000F2
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.