Kasutajanimede sünnilood

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Teema algataja
kitu

Lugemata postitus Postitas kitu »

well.. mulle meeldib utoopia seega ka Harry Potter ja sealt tuleb ka kitu.. sry ei ole kitukas ega kasslane nagu mõned arvavad;) üks hetk siin teine seal.. see olen lihtsalt mina.. elu käib ka pidevalt üles alla üles alla nagu kitu lend :lol: nimi on olnud siis niikaua kui Potter eesti keeles .. enne seda on olnud erinevates kohtades erinevaid nimesid 2 põhilist segaja ja zebra ehk segaja zebra.. kuna mind 100% pidevalt viimasega meheks peeti siis sai veidi naiselikum nimi valitud kuigi jah.. isaseks peetakse vahel ikkagi:P

Teema algataja
Hunt

Lugemata postitus Postitas Hunt »

Kitu, mul sama probleem, peetakse pidevalt meheks...
Aga sõbrad tunnevad mind Blacke vöi BlackBiker'ina... Ja teavad et ma ikkagi naine;-)

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Õige nimi on Silver.Aga no mõtlesin uuema ja parema nime välja ja sealt siis see nimi ka Siller.
Viimati muutis Siller, 28 Okt 2004, 21:46, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

allkirja pani isa.
aza tuli kuskil keskkooli ajal, kui metalli sai kidreeritud. kuskil mingi järjekordne totter jumal (egiptus vms). külge ta jäi, las jäi.
Viimati muutis AzA, 18 Mär 2006, 20:05, muudetud 1 kord kokku.
Aga mulle meeldib.

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

dunno...keegi pani selle nime mulle...kui vanemaks sain asendasin paar tähte numbritega :wink:

Teema algataja
Dogman

Lugemata postitus Postitas Dogman »

Minu alias Dogman pärit juba aastate tagant... täpsemalt vist kusagilt aastast ´96, mil ma keskkooli ajal käisin Tallinnas telemajas vist Teet or Alive showl ja sain hiljem Ice Dog M matkimise eest Jan Dog M nime ja peale seda lihtsalt Dogman. :roll:
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Kreisiraadio teadatuntud Neegri episood. Mõned hakkasid kutsuma nii ja ma tegin nime natuke läänepärasemaks - Nigga

alar
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas alar »

Pole siin midagi keerulist..ema- isa juba aastaid tagasi andsid selle nime mulle :) ja miks mõelda välja keerulisi kasutajanimesid (kui see just pole juba ammu kuidagi külge jäänud ja sõbrad-tuttavad sind selle järgi teavad).
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jukutom »

Juku tuletatud Juhanist,kuna kohe peale rääkima ja laulma õppimist hakkasin süldilaudade ääras täiskasvanuid Jukuteemaliste anekdootidega lõbustama.Siiani vaatan selja taha,kui mulle "Juhan" öeldakse.Ja sinna perenime esimene silp otsa.Alguse sai nagu enamikul ikka võimalikult lühikesest nimest kuskile jutukasse.
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

mul on perekonnanimi peaegu selline (ilma z täheta)
tegelikult tahtsin kunagi Yahoo.Com alla endale e-mailiaadressi teha ja paningi piip. see oli võetud, siis panin piipa. see ka oli, jne kuni jõudsin piipz-ini, see oli vaba. nüüd ongi mu hüüdnimi piipz :)
Kasutaja avatar

Kuki
Tsikkel: XR

Lugemata postitus Postitas Kuki »

minu nick. Kui ma üritasin pikemat aega liituda bikeriga, siis hakkasime mõtlema nime, kuna hüüdnimesid irl oli nii palju ja ühte konkreetset polnud...Siis ükskord tuli selline mõte nagu kuki..lihtsalt lambist..siis tuli aga lauluviis shalallal ja kukimuki meelde:) Mis on ülienergiline ja lõbus jupikene...Nagu ma isegi, siis pulli pärast proovisin ja nii ta nimeks jäigi.
Mis siis et mukiks kutsutakse ja kukiks eraldi, aga põhimõte ka oluline

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Nii räägime siis ka kõik ausalt ära.
Intruder sai endapoolt valitud eelmise suve alguses.
Paljud vanad fidoneti inimesed (neist palju on ka bikerid muidex) teavad mind Mac'i nime all. Kuid #ee.mootorratas kanali kasutamiseks oli see nimi juba mõne muu kanali kasutaja poole hõivatud ja siis ma nuputasin, et mida võtta nimeks ja kuna just samal ajal ma ka endale ratta ostsin, siis polnud pikka mõltemist, et mis endale nüüd nickiks võtta.

Ja kõige põnevam on veel see, et mind aetakse motopakuga sassi :P
Kuigi me ei ole sarnased :)
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Intruder kirjutas:
Ja kõige põnevam on veel see, et mind aetakse motopakuga sassi :P
Kuigi me ei ole sarnased :)
:lol: siiski, teis võib leida sarnaseid jooni... :wink:

Teema algataja
McDiesel

Lugemata postitus Postitas McDiesel »

Ämm mul oli mingi dressipluusi sarnane asi kapuutsiga, seal oli logo midagi Mc diesel'i sarnast....see mul lemmik riietusese...ja siis paningi kasutajanime omale ja tegin pildi sellest logost mis avatariks.
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

Mul tekkis selline küsimus: kas foorumi nickname on mõnel ka eraelus kasutusel. Probleem on selles, et teinekord tahaks mõne foorumituttavaga ka suuliselt vestelda ühest või teisest teematekitajast, kuid keel ei väändu ja mõistus ei käändu, kuidas see kõlama peaks. Näiteks:R1s7o- kas seda öeldakse errüksessseitseoo? Ei midagi isiklikku, lihtsalt teada saamiseks.
Või kui hästi õiendada, siis hiire kohta me ju näiteks ei ütle "ninanikirikikõrvadkõkirõki" nagu see mõistatuses on, vaid ikka hiir, sest see on suupärane.

juku.norija@keelekontroll

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

ma ei tea...mu pärast ütle seda kuidas tahad... mina ütlen enda nime ikka risto.... See on kõigest nickname ja seda ei pea ka päriselus kasutama... Näiteks, kui sa näed linnapeal kasutajat CB500, kas sa siis ütled talle, tere ceebeeviissada...EI ÜTLE...või ma ei tea..äkki ütled kah...
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

eks see garaazis kõige suurma osa hõivavate masinate järgi põhiliselt tuleb...
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

jukutom kirjutas:
Näiteks:R1s7o- kas seda öeldakse errüksessseitseoo?
:D :D :D :D
Vähemalt kõiki neid keda minul on au tunda, kutsutakse ka eraelus foorumist tuttavate nimedega. Samas mind ei kutsu keegi tseeeffüks, ikka hellitavalt pikk :D :D
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

Eks ma ju kinnitanud,et EI MIDAGI ISIKLIKKU!!!
Kuna sinu, RISTO, nickname tuli mulle kirjutamise hetkel meelde, siis ma selle näitena tõingi.
Aga tegelikult oleks mul tõesti häbi minna näiteks napsilauas mehe juurde ja öelda talle ... :!: ... Vaevalt ta arugi saaks.
Kordan veel kord: ei midagi isiklikku, tahaks vaid enam-vähem teada, kuidas teid väljaspool kirjapilti suuliselt nimetada. :wink:
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

CF1 kirjutas:
jukutom kirjutas:
Näiteks:R1s7o- kas seda öeldakse errüksessseitseoo?
:D :D :D :D
Vähemalt kõiki neid keda minul on au tunda, kutsutakse ka eraelus foorumist tuttavate nimedega. Samas mind ei kutsu keegi tseeeffüks, ikka hellitavalt pikk :D :D
Jaahh, ja sinul on ka õigus! Ega ju mindki Jukutomiks hüüta, ikka ainult Jukuks.
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

OT: igati soodne võimalus inimestega kohtumiseks ja pärisnimede õppimiseks saab olema 04.12 aastapäev :D

aga püsime nüüd teemas edasi.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Teema algataja
wingman

nickname

Lugemata postitus Postitas wingman »

Nagu enamustel siin foorumikasutajatel on põhjuseks olnud see et kuskil on küsitud foorumis kasutajanime või nickname siis mullgi oli vaja miskit panna ja nii saigi otsustavaks see millega tegelen. Nii et langevarjuhüpetest kukkus see nimi välja kuna hyppan enamuselt tiibvarjuga ja sugu mees nii et pilt selge. Kuigi nime valik oli päris pikaajaline ja ei tulnud mitte ühe päevaga oli muidugi teisi varjante aga Wingman jäi. :D

blue skyes

taavi

Lugemata postitus Postitas taavi »

mul tuli nimi kavalalt sünnis saati on mu nimi olnud taavi jaa otsustasin ka kasutajaks panna taavi :lol:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Aga mind hüütakse ikka Primoks :D

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Suhkur
Tsikkel: Honda VF1000F2

Lugemata postitus Postitas Suhkur »

kasutajanimi ment.Kas on imelik?See on praegu,aga enne oli ment@biker.ee(loe venekeeles:ment-sobaka biker ee).Aga keegi kardab :shock: Edu koigile!
CB400,GL500,ZX10,VN750(2tk.),VT600,VMX12(2tk.),VZ800(3tk.),XV1600(2tk.),VT750,XL1000,Pegaso650,VTX1800,VFR750(2tk.),XRV750,XL600,VX800(2tk.),PC800,CB400 SuperDream,VT600C,XVS650H,K1200LT,VF1000F2

margoz

Lugemata postitus Postitas margoz »

margo on eesnimi ja z on perekonnanime esimene täht. sõbrad ütlevad ka vahel margosss

Teema algataja
noortsiklist

Lugemata postitus Postitas noortsiklist »

Tuli mõte ,et võiks vaadata mis mehed räägivad siin biker.ee-s ja siis oli vaja nime. Algul tahtsin panna tsiklist aga see nimi oli juba kinni ,siis tuli mõte et võiks panna "noortsiklist" kuna olen suht noor ja tegelen tsiklitega tol hetkel tundus suht hää nimi ja nii se tuligi. :)

Kuubik

Lugemata postitus Postitas Kuubik »

Ei tuld midagi erilist pähe ja siis just vaatasin kuskilt et oli sõna kuubik ja sealt ta tuli.
SR 50 R

Teema algataja
Tsiklibro

Lugemata postitus Postitas Tsiklibro »

Minu nimi tsiklibro (tsiklivend või proff)

zten00
Tsikkel: DR800
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas zten00 »

zten minu nimest Sten
Olen ennast nii palju igalpool registreerinud et tihti on Sten kinni olnud ja siis olengi kas zten000 või zten kasutanud ja siin panin "instinktina" zten kasutajanimeks
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”