Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

RAF
Tsikkel: Kawasaki ZR 550

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas RAF »

väljavõte ARK koduleheküljelt rubriigist "Sõidueksam", alapunktist "sõidueksamile saabumine":

Sõidueksami päeval saabub eksamineeritav kindlaks määratud kuupäeval ning kellaajal eelnevalt kokku lepitud liiklusregistri büroosse või mujale eelnevalt kokku lepitud kohta.
paksus kirjas siis... :wack:

Kasutaja avatar

mofomofo

Lugemata postitus Postitas mofomofo »

RAF kirjutas:

väljavõte ARK koduleheküljelt rubriigist "Sõidueksam", alapunktist "sõidueksamile saabumine":

Sõidueksami päeval saabub eksamineeritav kindlaks määratud kuupäeval ning kellaajal eelnevalt kokku lepitud liiklusregistri büroosse või mujale eelnevalt kokku lepitud kohta.
paksus kirjas siis... :wack:

Liimi nuusutasid ? (togi)

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

zhark kirjutas:

Maetakse korraga kaht noormeest. Üks mööduja satub uurima, et mis juhtus. Leidub kohe ka abivalmis seletaja:
"Nad hakkasid võistlema, et kumb julgeb hiljem rongi eest ära hüpata."
"Ja mis siis sai?"
"See vasakpoolses kirstus võitis."

Ei saa aru..

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

Need tsitaadid on pärit raamatust "Seksuaalsed avameelsused". Raamatu autor on Aleksei Vinogradov, ajakirjanik, kes on töötanud 10 aastat ajalehe tutvumiskuulutuste rubriigis. Raamatu kirjutas oma 10 aastase töö jooksul tutvuda soovijate intervjuudest ja kirjadest tehtud märkmetest. Head lugemist )

• Üks tüdruk istus terve õhtu mu süles ja lömastas mu meheau. Millega me kõik teda elustada ei proovinud:
    piiritusega proovisime, sinepiga, äädika kontsentraadiga ja isegi bensiiniga nühkisime. Ei midagi - rippus ikka nagu kalts, valge, nagu väike laip, polnud millegagi isegi vetsu minna, rääkimata siis armastusest. Kuid kuumavee kompressidega õnnestus meil ta hommikuks siiski ellu äratada (mees,
    28 a)
  • Me viskasime juba pikali, kuid siis ta ikkagi palus mul näidata talle oma passi. Ma panin tule põlema ja otsisin passi kapist välja. Ta haaras passi, lehitses seda 9. leheküljeni, mis oli tühi (perekonnaseis) ja kinkis mulle unustamatu öö. Kahjuks vaid ühe - ma näitasin talle venna passi
  • Töötan lukksepana naiste vabrikus. Terve päeva naiste sees aga õnne ei ole - ainult erektsioon
  • Kohtingule ilmus krokodilli näo ja ingli hingega naine. Silmad rohelised, hambad kollased, huuled sinised. Ma jõin ära kaks klaasi viina. Magasime kõrvuti. Nii nad raisad paljunevadki (mees, 37 a)
  • Hiljuti sain teada, et minu 70. aastane vanaisa seksib vanaemaga ikka veel. Armastuseks seda nimetada ei saa, kuid sahmimist oli kõvasti: justkui Vinni Puhh oleks keelitanud Notsukest õhupalli järgi minema. Aru ma ei saa, milleks neil preservatiivi vaja oli? Ehk panevad hammaste vahele, et proteesid ei koliseks? (mees, 32a)
  • Kui seksin pedas õppiva neiuga, siis on tunne, justkui piinaks elus õpetajat (mees, 20a)
  • Ma ei unusta iial oma esimest armastust, tänu millele sain teada, kus asub meie linna suguhaiguste dispanser (mees, 16a)
  • Traumatoloogina tahaksin ma hoiatada mehi, et oraalse seksi harrastamine tasakaalutu psüühikaga naisega on ohtlik. Igasuguseid asju võib juhtuda.
    Vähe sellest - juhtubki. Ma pole küll kirurg, kuid teen suurepäraselt vahet sellel, mida annab külge tagasi õmmelda ja mis on puhta p***s (mees, 40 a)
  • Sukkpüksid "Levante" ei pidanud vastu minu kohtingule 30. aastase mehega, kes hindas naises kõige enam tema hinge.
  • Ta naases isegi Sotsist süütuna.
  • Mäletan, et mina olin siis viisteist ja tema 16, kui me hakkasime kasutama preservatiivi sellel, mis tal selleks ajaks juba kasvanud oli (naine, 29 a)
  • Kuidas ma saan kirjeldada oma armuseiklust: seal oli pime, ma ei näinud mitte midagi (naine, 18a)
  • Mina armastasin üht kutti, aga tema katsus mind kätega - nagu tõbras (naine, 14 a)
  • Romantilisi õhtuid ei ole mul veel olnud, sellepärast tahangi saada tuttavaks kutiga, kellel oleks raha (naine, 18 a)
  • No te ju teate millega lõppeb romantiline õhtusöök küünlavalgel: hommikule sulavad kaks magamata keha üheks kramplikuks ja lühikeseks suguaktiks (naine, 20a)
  • Igal suvel sõidavad meie külla linnatüdrukud ja toovad kaasa tripperi, aga meie siis ravime end terve talve (mees, 26a)
  • t*** - tahaks olla tüdrukutega kultuurne, aga käed haaravad ise tisside järele (mees, 20a)
  • Kuidas rääkida tüdruk ära sedasi, et ta ootaks sind sõjaväest ära. Väga lihtne. Minu sõber tegi nii, et lubas, et kui pruut teda petab, siis põletab maha pruudi korteri ja laseb automaadist maha kogu pruudi pere. Pruut kirjutas talle sõjaväkke iga päev (mees, 20a)
  • Tänapäeva mehed on kõik impotendid. Tuled neile vastu, oled intiimse lähedusega nõus, aga neil jama jama otsa. Ja kõik väidavad, et siiani oli neil selle asjaga kõik korras, aga vat täna küll ma liigutasin end valesti, küll ütlesin midagi, küll hakkas koer õues haukuma (naine, 50a)
  • Iseenda pulmast ma osa ei võtnud. Kukkusin ära. Mis ja kuidas, ei mäleta (mees, 22a)
  • Ma sain aru, et ma ei saa realiseerida oma seksuaalfantaasiaid, sest elan kauges külas. Kohalikud tüdrukud ei suuda mõista, mida ma vajan. Seks kahe naisega külas ei õnnestu: nad tapavad teineteist ära. Meil on küll üks ***e, kuid see peidab ennast kõigi eest. Ma olen jõudnud proovida vaid seksi kahe mehe ja ühe naisega. Naine oli meist 30 aastat vanem ja väga purjus, hiljuti suri ta vanadussurma (mees, vanust ei ole märgitud)
  • Minu ex sundis mind endaga abielluma. Tema olevat nimelt tätoveerinud oma tagumikule minu nime ja armastusavalduse mulle. Mina ei uskunud, kuid siis võttis ta püksid jalast ja näitas mulle. Oligi - mitte ainult nimi vaid perekonnanimi ka. Mina temale mehele ei läinud, kui nutan siiamaani iga kord, kui tuleb meelde, et mu perekonnanimi kaunistab võõrast tagumikku
  • Tutvusin jube süütuga. Ta tuli minuga kohtama ja tõmbas juba kodus kondoomi otsa. Me saime kokku esimene kord ja ma tegin talle ettepaneku minna linna peale kõndima. Külma oli 20 kraadi. Ta kannatas nagu loll ja hiljem tunnistas mulle nagu loll üles, et tal on vaja kondoom ära võtta.
    Läksime suvalisse trepikotta. Ta läks kõrgemale, mina aga jäin alla valvesse. Oli jube külm - ootasin 20 min ja siis läksin ära trammi peale.
    Mina ei tea , mis edasi sai (naine, 18a)
  • Oma esimese mehega elasin üks aasta. Lahutuse ajal esitas ta mulle arve kõigest, mille eest ta maksis. Neli šokolaadi, kaks kimpu lilli, kontserdipilet, sussid "8-ks märtsiks" - ta oli kogu meie kooselu jooksul kõik, mis ta minule kulutas, kirja pannud. Ma nutsin end tühjaks ja siis koostasin täieliku arve kordadest, kui temaga magasin - 1 kord 100 rubla.
    Sellega katsin tema poolt minule tehtud kulutused ja üleüldse jäi ta mulle veel võlgu (naine, 29a)
  • Mina ja mu sõber armusime ühte ja samasse tüdrukusse, kuid selleks, et mitte rikkuda oma sõprust otsustasime tüdruku peale kaarte mängida. Kes võidab - see saab tibi endale. Mängisime - kõigepealt kaotas tema mulle 9 tüdrukut, siis mina talle 14. Üks on - see mida jagasime. Pean talle leidma veel 13, muidu hakkab protsent jooksma (mees, 17a)
  • Hiljuti sain aru, miks tüdrukud kardavad võõra mehega liftis sõita.
    Sellepärast, et lift võib kolmeks tunniks kinni jääda. Aga käia naisterahval tualetis pisikesse liftipilusse pole sugugi meeldiv. Mina nt keerasin selja, aga mõni teine oleks jõllitanud silmad punnis (mees, 17a)
  • Mehed ei oska kurameerida ja kõik kutsuvad voodisse. Mina ei saa nii kohe:
    enne on ju vaja teineteisest kõik välja uurida ja vanduda vastastikust armastust (naine, 63a)
  • Minu isiklike vaatluste põhjal: voodis kõik blondid ohivad õrnalt, brünetid oigavad, satäänid aga on vait nagu kalad - ajavad silmad punni ja jõllitavad kalameest (mees, 29a)
  • Tutvusin ajalehe kaudu nais-kraanajuhiga. Ta on vist tõesti kraanalt kukkunud. Ei jõudnud õieti teregi öelda, kui juba pulmajutt lahti läks (mees, 34a)
  • Olen juba 6 korda kohtamas käinud, kuid kätte pole end veel kellelegi andnud (mees, 15a)
  • Sain teada, et mu parim sõber magab vahest mu naisega. Võtsime temaga "meestejutu tarvis kaks viinaja leppisime kokku, et tema teeb mulle piiranguteta volituse oma "Zigulile" ja mina ei piira tal minu naise keppimist (mees, 41a)
  • Hulle on igasuguseid. Meie trepikojas elab üks selline. Sööb kasse ja magab kumminaisega. Arvab, et on abielus. Ükskord oli neil isegi lahutus - tõstis oma kummist naise trepikotta ja võttis tagasi alles kahe tunni pärast. Kes selliseid haiglast välja laseb? (naine, 19a)
  • Ei saa aru, mida tähendab kuulutuses "tõsiste kavatsustega". Kas see tähendab abiellumist või seksi ilma naeratuseta. Kuidagi nii, et hambad ristis ja seksi ajal pöördutakse perekonnanimesid pidi ja orgasmi ajal on vaja tänada, et "aitäh, et tegite seda tõsiste kavatsustega"? (mees, 31a)
  • Terve öö otsisime selles maha jäätud külas preservatiivi. Usute - ei leidnud. Kohalikud elanikud olid sellest siiski kuulnud. Üks kutt oli ehk korra näinudki, kuid temal ka ei olnud. Kurb. Kobe tüdruk oli (mees, 20a)
  • Jälle jõid naabrid öö otsa armastuse terviseks ja hommikul käis miilits neid lahutamas
  • Mul oli kummaline armuke, kes iga öö järel palus mul anda talle mu aluspüksid mälestuseks. Sain tema saladuse teada: ta pesi neid ja kinkis siis oma naisele tähtpäevaks. Peale seda võtsin teda vastu vaid pükstes like "60aastat jalgpalli" ja siis ta neid enam mälestuseks ei küsinud (naine,
    32a)

1

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

Raivo
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas Raivo »

zhark kirjutas:

Maetakse korraga kaht noormeest. Üks mööduja satub uurima, et mis juhtus. Leidub kohe ka abivalmis seletaja:
"Ja mis siis sai?"

Nendest räägid?

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=25952339

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Raivo kirjutas:
zhark kirjutas:

"Ja mis siis sai?"

Nendest räägid?

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=25952339

Ilmselt nendest, aga kus nali on?

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

An Italian, a Scotsman and a Chinese fellow are hired at a construction
site. The foreman points out a huge pile of sand and says to the Italian
guy, "You're in charge of sweeping." To the Scotsman he says, "You're in
charge of shovelling." And to the Chinese guy, "You're in charge of
supplies." He then says, "Now, I have to leave for a little while. I
expect you guys to make a dent in that there pile." So the foreman goes
away for a couple of hours and when he returns, the pile of sand is
untouched. He asks the Italian, "Why didn't you sweep any of it?" The
Italian replies, "I no hava no broom. You saida to the Chinese a fella
that he a wasa in a charge of supplies, but he hasa disappeared and I no
coulda finda him nowhere." Then the foreman turns to the Scotsman and
says, "And you, I thought I told you to shovel this pile." The Scotsman
replies, "Aye, ye did lad, boot ah couldnay get meself a shoovel! Ye left
th' Chinese gadgie in chairge of supplies, boot ah couldnayfin' him
either." The foreman is really angry now and storms off towards the pile
of sand to look for the Chinese guy ...Just then, the Chinese guy leaps
out from behind the pile of sand and yells: "SUPPLIES!!"

:ner:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

Seletuskiri panga laenuosakonnale

Lugesin Teie ärritunud meeldetuletust minu laenust, mis Teie arvates oleks tulnud tagasi maksta juba ammugi ning milles Te väidate, et võite valmistada mulle ebameeldivusi, kui ma ei maksa. Kuna Te mainite ebameeldivust, siis tahaksin Te mälu pisut värskendada.

Aastal 1991 ostsin laenu eest saeveski, 1992 traktori koos metsaväljaveohaagisega, jahipüssi, dziibi, püstoli ja kaks ratsahobust.

1993 põles saeveski maha ja mulle jäi vaid peotäis tuhka. Üks hobustest suri ja teise laenasin ühele sõbrale, kes lasi sel nälga surra. Peale seda astusin Keskerakonna liikmeks. 1994 suri minu isa ja vend tõmmati Tais narkootikumide sisseveo eest oksa. Üks asotsiaal tegi mu tütrele lapse ja ma pidin maksma 10000 krooni sensitiivile, et sellest ebardist mu sugulast ei tuleks. 1995 sai üks mu poegadest tripperi, mis oli nii raske, et poeg tuli eu päästmiseks kastreerida.

Olles kord kalal läks mu kaater ümber ja suurim kala, mida ma kunagi olen näinud, pääses minema. Samas said hukka minu kaks poega, kellest kumbki polnud see, kes oli kastreeritud.

1996 lasi mu naine neegriga jalga, jättis mälestuseks vaid paari musti kaksikuid. Kulude kokkuhoidmiseks võtsin naiseks teenija. See oli aga frigiidne ja mul oli probleeme tema rahuldamisega. Nii pidin pöörduma arsti poole. See soovitas luua mul veidi põnevust kui naine orgasmile läheneb. Järgmine kord võtsin voodisse kaasa jahipüssi ja kui tundus õige hetk olevat, pistsin püssitoru aknast välja ja vajutasin päästikule. Selle tulemuseks oli, et naine pasandas voodisse ning mina lasksin maha oma parima ja kallima (5000 krooni) tõukoera. 1997 põlesid maha ülejäänud ehitised ning ma hakkasin jooma, ega lõpetanud enne kui mul polnud järgi muud peale veekindla käekella(Rolex) ja neerupõletiku.

Järgmine aasta püüdsin alustada uuesti, ostsin saeraami ja kangasteljed, kuid sajandi suurim torm viis need enne, kui ma neid kasutada jõudsin kuhugi naabervalda ning rohkme ma neid näinud pole.

Nüüd olen nii vaene,et kui sittumine maksaks sendi, peaksin ma oksendama. Minult raha saamine on sama raske nagu üritaks metsikule kassile rehaga võid perse lükata. Ja Teie lugupeetud härra väidate, et võite mulle ebameeldivusi valmistada, kui ma ei maksa. Selle peale pole mul muud öelda kui, et olete teretulnud proovima!

Samuti ei ole ma nõus Teie poolt arvutatud intressisummaga.

Lugupidamisega Juhan Teomees

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Pilt

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Bayer
Tsikkel: XV1100

Elu õppetunnid

Lugemata postitus Postitas Bayer »

Õppetund nr 1:
Preester pakkus nunnale küüti. Nunn astus autosse ja ristas oma jalad,
lastes oma rüül paljastada ühe sääre. Preester põhjustas napilt
liiklusõnnetuse. Auto üle kontrolli saanud, libistas ta õrnalt oma
käe nunna jalale. Nunn ütles: „Isa, mäletate psalmi 129?“
Preester eemaldas oma käe, kuid käiku vahetades pani käe uuesti jalale.
Nunn ütles uuesti: „Isa, kas te tõesti ei mäleta psalmi 129?”
Preester vabandas ning ütles: „Vabandust, õde, kuid iha on raske
kontrollida.“ Jõudes nunnakloostrisse, ohkas nunn raskelt ja läks oma
teed. Preester kiirustas kirikusse jõudes otsima psalmi 129, mis ütles:
„Jätka ja otsi kõrgemalt, küll leiad õnnistust.“
Loo moraal: Kui sa ei ole oma tööasjades korralikult informeeritud,
võid sa maha magada suure võimaluse.

Õppetund nr.2:
Müügiesindaja, administratsiooniametnik ja juhataja jalutavad lõunale
ja leiavad antiikse õlilambi. Nad hõõruvad seda ja Džinn tuleb välja.
Džinn ütleb: „Igaüks võib esitada ühe oma soovi, mille ma täidan.“
„Mina esimesena! Mina esimesena!“ ütleb administratsiooniametnik.
„Ma tahan olla Bahama saarel, sõita kiirpaadiga ja olla ilma ühegi
mureta enda elus.“ Pahh! Ja ta kaob. „Mina järgmisena! Mina
järgmisena!“ ütleb müügiesindaja, „Ma tahan olla Havail, lõõgastuda
rannal oma isikliku massööriga, lõputu hulga Piňa Coladaga ja oma
armastatuga.“ Pahh! Ka tema kaob. „Hea küll, nüüd on sinu kord“
ütleb Džinn juhatajale. Juhataja ütleb: „Ma tahan neid kahte lõunaks
tagasi kontorisse.“
Loo moraal: Alati lase oma ülemusel esimesena rääkida.

Õppetund nr. 3
Kotkas istus puul, puhkas ja ei teinud mitte midagi. Väike jänes nägi
kotkast ja küsis temalt: „Kas ma tohiks ka istuda sinu kombel ja mitte
midagi teha?“ Kotkas vastas: „Muidugi, miks mitte.“ Jänes istus
puu alla maha ja jäi samuti puhkama. Järsku ilmus välja rebane, hüppas
jänesele kallale ja sõi ta ära.
Loo moraal: Et istuda ja passida, tehes mitte midagi, pead sa istuma
väga kõrgel kohal.

Õppetund nr. 4
Kalkun lobises pulliga. „Ma tahaksin olla võimeline pääsema sinna puu
otsa,“ ohkas kalkun, „kuid mul pole selleks jõudu.“ „Hea küll, aga
näksi minu pabulaid“ vastas pull, „need toidavad sind selleks
piisavalt“ Kalkun nokkis tüki sõnnikut ja leidis selle olevat
piisavalt toitev, et lennata kõige madalama oksani. Järgmisel päeval,
pärast sõnniku söömist, jõudis ta kõrgema oksani. Lõpuks, pärast
neljandat päeva, jõudis kalkun uhkelt puu tippu välja. Seal märkas
teda farmer, kes ta maha lasi.
Loo moraal: Sõnnik võib sind tippu aidata, kuid see ei hoia sind seal
kaua..

Õppetund nr. 5
Väike lind lendas talveks lõunasse. Ilm oli linnu jaoks liialt külm ja
nõrkedes külmast, kukkus ta alla suurele väljale. Linnust kõndis mööda
lehm ja täpselt tema kohal otsustas ennast sõnnikust kergendada.
Lamades sõnnikuhunnikus, taipas väike lind, kui soe tal seal oli.
Sõnnik oli nii soe, et see soojendas ta täiesti üles! Ta lamas seal
sooja ja õnnelikuna ning hakkas lõpuks õnnest laulma. Mööduv kass kuulis
lindu ja hiilis asja uurima. Heli järgi liikudes avastas kass linnu
sõnnikuhunniku alt, tõmbas ta sealt välja ja sõi ära.
Loo moraalid:
1) Mitte kõik, kes su sõnnikuga üle valavad, ei ole su vaenlased.
2) Mitte kõik, kes su sõnniku seest välja tõmbavad, ei ole su sõbrad.
3) Ja kui sa oled sügaval sõnniku sees, on parem hoida oma suu kinni!

Renegade

Lugemata postitus Postitas Renegade »

Bayer (w) väga head õppetunnid,kõik ise läbi elatud

bandit 1200
Tsikkel: GSX-R 750,R-1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bandit 1200 »

Kui midagi jääb arusaamatuks, siis esita täpsustavaid küsimusi.

Teise maailmasõja alguspäevil sai Briti ohvitser, kes asus sügaval Aafrika südames, telegrammi Londonist peakorterist:
"Kuulutati sõda. Punkt. Arreteerige kõik vaenlased piirkonnas. Punkt."
Mõni päev hiljem sai peakorter vastuse:
"Arreteerisime seitse sakslast, kolm belglast, neli ameeriklast, viis prantslast, paar hispaanlast, ühe rootslase, ühe austerlase. Punkt. Palun informeerige mind, kellega me sõjajalal oleme. Punkt."

Alljärgnev pärineb 1995. aasta oktoobris Newfoundlandi ranniku lähedal tegelikult asetleidnud raadio teel vahetatud vestlusest USA mereväelaevastiku aluse ja Kanada rannavalve vahel. Vestlus avaldatud mereväeoperatsioonide ülema poolt 10.10.1995.
Kanada rannavalve: Palun muutke oma kurssi 15 kraadi lõuna suunas, et vältida kokkupõrget.
Ameeriklased: Teen ettepaneku, et teie muudaksite oma kurssi 15 kraadi põhja suunas, et kokkupõrget vältida.
Kanada rannavalve: Eitav. Te peate oma kurssi 15 kraadi lõuna suunas muutma, et kokkupõrget vältida.
Ameeriklased: Siin räägib USA mereväelaevastiku kapten. Ma kordan, muutke OMA kurssi.
Kanada rannavalve: Eitav. Ma kordan, et teie peate oma kurssi muutma.
Ameeriklased: See siin on lennukikandja U.S. Lincoln, USA Atlandi laevastiku suuruselt teine laev. Meid saadavad kolm hävitajat, kolm ristlejat ja arvukad abilaevad. Ma NÕUAN, et TE muudaksite OMA kurssi 15 kraadi põhja suunas või vastumeetmed võetakse kasutusele, garanteerimaks selle laeva julgeolekut!
Kanada rannavalve: See siin on Newfoundlandi ranniku majakas. Teie otsustada.

Transporditeenus ja kaevetööd
http://www.revemont.eu/
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

see viimane pole muidugi tõsi, kuid naljakas ikkagi :)
http://www.navy.mil/navydata/navy_legacy_hr.asp?id=174

Kasutaja avatar

VanaPagaN
Tsikkel: BMW R1200GS Adventure

Lugemata postitus Postitas VanaPagaN »

Kellele uus, kellele vana:

Soomlane ja rootslane hakkasid vaidlema selle üle, et kumma emakeel on ilusam. Kuna nad ei suutnud kuidagi kokkuleppele jõuda, siis küsisid nad abi inglise filoloogilt.
Filoloog palus mõlemal tõlkida oma emakeelde Percy Shelly luuletuse:

" Island, island,
Grassy island,
Grassy island`s Bride."

Soomlane tõlkis esimesena ning soome keeles näeb see luuletus välja nii:

" Saari, saari,
Heinäsaari,
Heinäsaaren Morsian."

Nüüd oli rootslase kord ja tulemus on siin:

" Ö, ö,
Hö ö,
Hö öns Mö."

VPN

<<<-----------------------------------_->>>
Jawa 638/350 ´90 --> Honda Hornet S ´00--> Kawasaki VN 1500 ´03-->HD Dyna Super Glide ´01-->Yamaha Bolt ´15-->BMW R1200GS ´08

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

No see ei jäta mulle teist võimalust, kui nüüd tõesti üks TÕESTISÜNDINUD lugu Muhu saarelt ära rääkida (lol)

Pmst, aasta miski 1998 vist ja Jaanipäev, sai vana koolikaaslase juures korralikult Muhu mödu manustatud ja no see ei ole mingi lihtne toodang neil seal. Ma kogustega kelkima ei hakka aga ütleme et siis ikka neljase poisikeste pundi peale arvestatavalt + loomulikult ülejäänud vedelikud mis vähegi meie lambis süttisid.
Öiste sündmuste kirjeldamiseks oleks loomulikult vaja mitte lihtsalt uus teema teha vaid terve uus foorum luua, seega liigume sujuvalt üle järgmisse hommikusse (pigem miski keskpäevasem aeg), kus ma ärkasin suht pahasti lehkavast kummist päästeparves, mis oli öise tegevuse käigus keset õue täis pumbatud. Remargi korras- täiesti arvestatav telk.
Miks ma ärkasin?
Mitte et mulle paaritunnisest unest oleks piisanud kuumal Muhu saare etnoõuel nende kodusaare mürgitoodangu väljahigistamiseks. Isegi mitte parkalile nahakuivatuseks täiesti arvestatava temperatuuri saavutanud kummimoodustis mu ümber ei ajanud mind üles vaid lihtne tõik, et õue peal käis mingi kuradi äratuskella pininast veelgi tüütum kisa. Ja seda ilmselt juba viimased pooltunnikest või miskit. Ja see KISA ei olnud mitte maises eestikeeles! Ehkki aegajalt suutis mu tühjakslüpstud aju mõne tuttava hääliku sellest lärmist välja peilida. Noniii! Et asi oli piisavalt huvitav, et ennast alternatiivsest telgist välja ajada, siis seda ma ka tegin.
Õuepeal avanes mulle järgnev etüüd.
Mingi naine, vanus nii 189 - kohesurenära, tänitab ja tänitab ja tänitab ... jne., ilmselt ainult muhulastele täielikult arusaadavas murdes midagi lehmadest. Pikapeale jõudis minuni arusaamine, et ilmselt on loomad kusagile tema omandisse kuuluvasse ja muu asjaõigusega seotud põlutükki sisse läinud. Nii ta seda seal kuidagi selles etnos igastahes kriiskas: "Lehmad, müäää-süää-iooo vms., põllutükkkis, pää, hiano-ihana-perkeelee, sieees!!!"
No vot.
Aga trepipeal seisis mingi vanamehekonts, siuke pisike nigu muinasjutu Hallvanamees, kidur ja loomulikult `60 aastat Sotsialistlikku Põllamajandust soge peas. Popsis piipu. Sügas kõhtu. Kuulas.
Ilmselt olid need lehmad miskitpidi temaga seotud.
Kuulas. Popsis piipu ja sügas kõhtu.
Viimaks hakkas eide hääl justkui niimoodi vaiksematel pööretel käima ja etnomula sisse tekkis viimaks ka üks paus, mille Hallvanamees kiiresti ja osavasti ka kohe ära kasutas, häälitsedes:
"Oo? Aa ää!"
Kõik.
Etüüd sai läbi.
Mutikese mula oli nigu kraanist kinni keeratud ja joostes kadus ta üle suure muhusaareõue sinna poole kuhu aia sisse läbikäiguks mulk oli jäetud.

Kes nüüd veel aru ei saanud, ja jumala nimel, ka mina ei taibaneud esimese hetkega seal lõõskava päikese all, mis völusönu see taat seal kasutas, siis subtiitrid häälikutele - oo aa ää, on järgmised: "On või? Aja ära!"

:bsmile:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

Oil-Cooled
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

bandit 1200 kirjutas:

Alljärgnev pärineb 1995. aasta oktoobris Newfoundlandi ranniku lähedal tegelikult asetleidnud raadio teel vahetatud vestlusest USA mereväelaevastiku aluse ja Kanada rannavalve vahel. Vestlus avaldatud mereväeoperatsioonide ülema poolt 10.10.1995.
Kanada rannavalve: Palun muutke oma kurssi 15 kraadi lõuna suunas, et vältida kokkupõrget.
Ameeriklased: Teen ettepaneku, et teie muudaksite oma kurssi 15 kraadi põhja suunas, et kokkupõrget vältida.
Kanada rannavalve: Eitav. Te peate oma kurssi 15 kraadi lõuna suunas muutma, et kokkupõrget vältida.
Ameeriklased: Siin räägib USA mereväelaevastiku kapten. Ma kordan, muutke OMA kurssi.
Ameeriklased: See siin on lennukikandja U.S. Lincoln, USA Atlandi laevastiku suuruselt teine laev. Meid saadavad kolm hävitajat, kolm ristlejat ja arvukad abilaevad. Ma NÕUAN, et TE muudaksite OMA kurssi 15 kraadi põhja suunas või vastumeetmed võetakse kasutusele, garanteerimaks selle laeva julgeolekut!

tore lugu, aga seda pole kunagi juhtunud. Selle loo erinevaid variante liigub netis juba kümmekond aastat.

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

tore lugu oil-cooled aga hiljaks jäid oma vastusega :P

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Piipz kirjutas:

tore lugu oil-cooled aga hiljaks jäid oma vastusega :P

kole lugu :P

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

krt ma tahaks et see "keel-suust-väljas" smaili oleks selline hoopis
Pilt
kas seda ei saa, huvitav, ringi vahetada?

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Silmade asemel võiks veel õllekannud ka olla :)

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

Piipz kirjutas:

kas seda ei saa, huvitav, ringi vahetada?

sorry offtopicu eest aga ma ei saa jätta mainimata, et see lausemudel meenutas mulle hetkega rea ühest kunagisest megahitist:
"sirp, lõika, alasile, haamer, löö" :bsmile:

Hetkel mootorrattatu

Kristo55

Lugemata postitus Postitas Kristo55 »

Oil-Cooled kirjutas:
bandit 1200 kirjutas:

tore lugu, aga seda pole kunagi juhtunud. Selle loo erinevaid variante liigub netis juba kümmekond aastat.

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Kristo55 kirjutas:
Oil-Cooled kirjutas:
bandit 1200 kirjutas:

Mis sa tahad sellega öelda? Et tegemist on dok-filmiga?

BMW R100RS

Kristo55

Lugemata postitus Postitas Kristo55 »

Seda tahangi et see on väljamõeldud lugu mis liigub ikka päris mitmes variandis :D

Kasutaja avatar

redhott
Tsikkel: yamaha xj600s

Lugemata postitus Postitas redhott »

Saaremaal sai ka kohaliku kalja manustatud peale sauna, sellejuurte siis tüdruku onu rääkis sihukese loo.
Sügav nõuka aeg, tehas, iga aastane mingi sõjaline õppus tõõtajate harimiseks. Tsenaarjum- hiiumaale viaksvad kapitalistlikud sead aatompommi. Üritadakse siis tehase rahvaga pikemat aega telefoni teel ühendust saada, aga ei midagi, kui lõpuks toru võeti , tuli sealtpoolt 1 lause "me oleme surnud" millepeale oli edasi vaikus ja tehases lakuti edasi.

Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Homotest, kui sa näed seda ennem siis oled arvatavasti homo.

http://docs.google.com/present/view?id= ... _9gqng6pdt

Sisaldab nö. erootikat.

PiltPilt
Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

--DogFood-- kirjutas:

Homotest, kui sa näed seda ennem siis oled arvatavasti homo. Sisaldab nö. erootikat.

Mul läks paar slaidi edasi-tagasi... aga see on ju miski lätlane. :)

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

Lapsevanematele väärt automaatvastaja juhuks, kui nad tahavad õpetajaid sõimata või muud sellist. Austraalias selline siis kasutusel. Eriti mõistlik oleks seda viimast lauset ka meil rakendada. "If you want to hear this message in another language, please move to a country that speaks one." :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch/v/Pwghabw4N80[/youtube]

Kasutaja avatar

derby
Tsikkel: Suzuki GSF600S

Lugemata postitus Postitas derby »

Naine ja mees tulevad peolt. mees ütleb naisele "tead naine sa rikkusid oma miniseelikuga mul terve õhtu ära". Naine ütleb selle peale, "sa oled oma mini mu**iga mul kogu elu ära rikkund!"

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”