Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
jayp kirjutas:rutska kirjutas:http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=639957
selle võib vist huumoriks lugeda küllMuu varustus
katusereelingud, suusakott, välistemperatuuri näidik, esiklaasi soojendus, tagaklaasi soojendus, salongi ja pakiruumi eraldusvõrk, pagasikate, pagasi võrk pakiruumis, veokonks (teisaldatav), Peeglid peksti Verevijärve vahupeol küljest ära. konidest on põrandale tekkinud juba omamoodi vaipkate(ainuladne) Kõik akand on üle tõmmatud mustade prügikottidega. Esiklaasi lõi Mairo mutt jalaga eest ära kui me 160 km/h Lükati kurvi lendasime.Mairo mutt sai juba odavalt tuutusse ka selle eest! kaasa saab igast luttide mobla numbreid need on noaga kraabitud armatuurile ja laest võib ise lugeda palu sellest masinast naisi läbi on käinud... Ma ütlen: KÕVA PAUGU PILL!!!
Muu informatsioon
Ülevaatus kuni 07.3267, Eestis arvel, garantii kehtib kuni kuni vaja, sõiduk tehniliselt heas korras,uus aku,ei kilise ei kolise... istmed on nii mugavad,et kohe jäed roolis magama,turvavööd lõikasin küljest ära,sest neid kasutavad ainult memmekad. veljeliin on üli kõva,täitsa pael. Tümm lõi Mairo mutil põhja alt ära... sumpa lendas põhjagaasiga alt minema nagu torpeedo. Janeli ja Kulpa armu aroomid annavad tunda juba meetrite kauguselt.. Pagassi on paigaltatud poolik Anatoolik,kes vajaduse korral võtab välja noa.
Sõiduki asukoht: Eesti
Vahetuse võimalus: ainult MIRi vastu
+358458693818
Vabaduse väljak siis "ametlikult "avatud
http://www.elu24.ee/?id=154756
Yamaha XJ600S
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Mõni linn on päris andekas
http://oddee.com/item_96555.aspx
Junn ujus rentslis ja märkas enda kohal miilitsat.
"Tere, ametivend!" hoikas ta rõõmsalt.
"Mispoolest ma sulle ametivend olen?" küsis miilits.
"Noh, kuidas ei ole siis!? Me ju mõlemad siseorganitest!"
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 461 korda
Why Parents Drink
The boss wondered why one of his most valued employees was absent but had not phoned in sick one day. Needing to have an urgent problem with one of the main computers resolved, he dialled the employee's home phone number and was greeted with a child's whisper. 'Hello ?'
'Is your daddy home?' he asked.
'Yes,' whispered the small voice.
May I talk with him?'
The child whispered, 'No'
Surprised and wanting to talk with an adult, the boss asked 'Is your Mummy there?' 'Yes'
May I talk with her?' Again the small voice whispered, ' No '
Hoping there was somebody with whom he could leave a message, the boss asked, 'Is anybody else there?
'Yes, ' whispered the child, 'a policeman.'
Wondering what a cop would be doing at his employee's home, the boss asked, 'May I speak with the policeman?'
'No, he's busy,' whispered the child.
'Busy doing what?'
'Talking to Daddy and Mummy and the Fireman,' came the whispered answer.
Growing more worried as he heard a loud noise in the background through the earpiece on the phone, the boss asked, 'What is that noise?'
'A helicopter' answered the whispering voice.
'What is going on there?' demanded the boss, now truly apprehensive. Again, whispering, the child answered, 'The search team just landed a helicopter'
Alarmed, concerned and a little frustrated the boss asked, 'What are they searching for?'
Still whispering, the young voice replied with a muffled giggle...
'ME '
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Siitsamast foorumist
(kolvil olid tihvtid kulunud ja rõngapilu pääses mingi kanalini ja hüppas pealt ära, purunedes ja lõhkudes kolvi, silindri.
Iseenesest on probleem selge aga võhikule jääb küll mulje, et rõngapilu kargas aknasse ja märatses kolvi-silindri kallal
piloot kirjutas:Siitsamast foorumist
(kolvil olid tihvtid kulunud ja rõngapilu pääses mingi kanalini ja hüppas pealt ära, purunedes ja lõhkudes kolvi, silindri.
Iseenesest on probleem selge aga võhikule jääb küll mulje, et rõngapilu kargas aknasse ja märatses kolvi-silindri kallal
+1
Zorts kirjutas:http://www.kontraband.com/videos/4239/Hardcore-Scooter/
hmmmm.......wtf?
Ei midagi uut siin päikese all. Sama motiiv aastast '68
[youtube][/youtube]
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
scryth kirjutas:Zorts kirjutas:http://www.kontraband.com/videos/4239/Hardcore-Scooter/
hmmmm.......wtf?Ei midagi uut siin päikese all. Sama motiiv aastast '68
aga peab mainima, et karvaeemaldusvahendid on selle ajaga teinud tugeva hüppe edasi
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
scryth kirjutas:Zorts kirjutas:http://www.kontraband.com/videos/4239/Hardcore-Scooter/
hmmmm.......wtf?Ei midagi uut siin päikese all. Sama motiiv aastast '68
[youtube][/youtube]
IRW
10 points
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
mx77 kirjutas:Kas see ei ole kaader Kubriku filmist "2001. Space odyssey"?
Just sama, filmi alguses on see stseen
Venemaa. Lasteaed. Ühel hommikul on kasvatajad šokeeritud, sest lapsed ropendavad nagu deliiriumis pootsmanid, tuues kuuldavale virtuoosseid ja ennekuulmatuid nüansse suguelunditest ja kõigest mida nendega teha annab. Kohe kutsuti kasvatajad kokku et milles asi. Tuli välja et eelmisel päeval töötas lasteaias kaks maalrit. Maalrid kamandati kohe välja ja küsiti kas nad teavad midagi miks lapsed end nii üleval peavad. Üks maaler niheles, ütles et nujaa.. Vasja pillas mulle redelilt ämbritäie värvi pähe. Nu ma ütlesin talle et Vasja.. Kuidas siis nii..?
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Koolis küsib õpetaja, kas kellelgi on kunagi loosi või loteriiga vedanud. Masha ütleb, et nemad võitsid kokakoola korkidega T-särgi.
Kolja ütleb, et nemad võitsid Türi lillelaadal tõukeratta.
Vova ütleb, et tema isa arvas kuuest numbrist kuus ära.
"Oh-hoo, ja mis ta selle eest sai?" küsib õpetaja.
"Seitse aastat koos kogu vara konfiskeerimisega," vastab Vova.
"Miks nii?"
"Ah oli selline veider signalisatsioon," teatab Vova.
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 22 korda
tegid venemaal teadlased kella, mis iga ropu sõna peale 10min ette liikus
1 pandi lasteaeda, 1 kooli ja 1 sõjaväe ossa.
mindi nädala pärast tagajärgi vaatama:
lasteaias oli 10min edasi ette käinud, pole paha...
koolis pooltesit tundi...
sõjaväeosas leiti eest lärmav leitnant: kto blj** suk* nah** etat ventiljator sjuda pastavil!!!
-
- Kontakt:
Vanamees, kes eluaeg kuskil külakolkas elanud, sattus linnas käies lennuväljale. Näinud selle ääres väikest lennukit seismas, läks ta piloodi juurde:
"Kas sa sõidutaksid mind koos mooriga? Elu sees pole maapinnast kõrgemale saanud."
"Saab tehtud," oli piloot nõus. "Lepime aga selliselt kokku, et kui sa kasvõi kordki häält teed, siis maksad mulle topelthinna, kui ei tee piuksugi, saad ilma rahata."
Vanamees oli nõus, ronisid lennukisse ja veidi hiljem olid juba õhus. Lendur tegi seal järjest mitmed kõrgema pilotaaÎi figuurid, kuid vanamees oli vait nagu siga rukkis. Kui nad taas maa peal tagasi olid, ütles piloot tunnustavalt:
"Sa oled kõva vanamees! Sinust palju nooremad on röökinud endid kasvõi hingetuks sellise lennu juures. Raha ma sinult ei võta nagu kokku leppisime, kuid ütle mulle nüüd ausalt, kas mitte kordagi ei tulnud tahtmist veidi häält teha?"
"Üks selline moment oli, kui vanamoor lennukist välja kukkus, kuid ma mõtlesin, et mis see minu kisa enam aitab."
Mees räägib teisele: " Tead mulle nii räigelt se Kristiina Ojuland meeldib, no täitsa hulluks ajavalt. Eile öösel nägin unes, et panin Ojulandiga öö läbi tapeeti. Krt hommikul ärgates olid käed liimised rsk"
kulutaja kirjutas:Pöörake tähelepanu "eseme kirjeldusele"
Tahad sa rääkida kuidas sa selle leidsid?
RaPtile kirjutas:kulutaja kirjutas:Pöörake tähelepanu "eseme kirjeldusele"
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Jäägu see minu pisikeseks perversseks saladuseks...
-
- Kontakt:
Jack ja Mary tantsivad. Jack katsub Mary selga.
"Mis sa sealt otsid?" küsib Mary naeratades.
"Ma otsin rindasid," vastab Jack.
"Otsi teiselt poolt."
"Sealt ma juba otsisin!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.