Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Huumorit
Vot kuidas üks pisike lisakriips võib semiootilist tähendust muuta!
Huvitav,kuidas klubist,pubist,vms asutusest koju hakkab saama kui asi käiku läheb,taksoga ei saa äkki jääb too juht purju,ise ammugi sõita ei tohi,avalikus kohas joobes ka mitte ratta selga ronimisest rääkimata!
Bussijuht jääb ka äkki purju kui ma bussi lähen,ei saagi koju!
Veel parem...eluaegne pidu
Äkki käib jutt ikka autos alkoholi tarvitamisest, mitte alkoholi tarvitanud inimeste viibimisest sõidukis. Muidu on see ju täielik nonsens. Kuidas ma muidu siis hommikul tööle saan?
ilmselt mõeldakse alkoholi tarbimise keeldu autos viibides. Enne laku palju tahad USAs ka n.ö "open can rule", et avatud alkoholi pudeleid ei tohi autos olla.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
ahjakas kirjutas:Bussijuht jääb ka äkki purju kui ma bussi lähen,ei saagi koju!
Muide, busside sisekorraeeskirjas (bussi salongis seina peal) on kirjas "Ühissõidukis on keelatud viibida joobes olekus"
jayp kirjutas:ilmselt mõeldakse alkoholi tarbimise keeldu autos viibides. Enne laku palju tahad
USAs ka n.ö "open can rule", et avatud alkoholi pudeleid ei tohi autos olla.
Ühendriigid on lollidemaa oma seadustega. Ei ole vaja riigikogul sealt kõiki paragrahve ahvida
Primo kirjutas:ahjakas kirjutas:Bussijuht jääb ka äkki purju kui ma bussi lähen,ei saagi koju!
Muide, busside sisekorraeeskirjas (bussi salongis seina peal) on kirjas "Ühissõidukis on keelatud viibida joobes olekus"
jayp kirjutas:ilmselt mõeldakse alkoholi tarbimise keeldu autos viibides. Enne laku palju tahad
USAs ka n.ö "open can rule", et avatud alkoholi pudeleid ei tohi autos olla.
Ühendriigid on lollidemaa oma seadustega. Ei ole vaja riigikogul sealt kõiki paragrahve ahvida
Et siis tulevad suitsu ja joogipeatused. Mehed...peatus 4 minutit....2 õlut sisse
Re: :)
Jaanus555 kirjutas:
BS. Autoga taara poodi viimine võib selle idee kohaselt tekitada raske joobe? Viin siis käe otsas poodi - prügi hulka panna ei tohi, tänavale puruks loopida ka ei taha.
Kuidas politseinik tõestab, et su pudelis on alkohol? On ta treenitud selleks (omab vastavat sertifikaati) ning on taadeldud?
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
isandpauk kirjutas:Jaanus555 kirjutas:BS. Autoga taara poodi viimine võib selle idee kohaselt tekitada raske joobe? Viin siis käe otsas poodi - prügi hulka panna ei tohi, tänavale puruks loopida ka ei taha.
Kuidas politseinik tõestab, et su pudelis on alkohol? On ta treenitud selleks (omab vastavat sertifikaati) ning on taadeldud?
Pesed oma pudelid ja purgid puhtaks või sulged hermeetiliselt pakendi millega taarat transpordid.
Loodan et see seadus jõustub,sest neid autoaknast välja kõõluvai tegelasi on kuidagi palju.
www.facebook.com/realbikerid
pahadeplaneet kirjutas:Loodan et see seadus jõustub,sest neid autoaknast välja kõõluvai tegelasi on kuidagi palju.
No mina ei mõista, kus sina liikled - mina pole sel aastal mitte ühtegi autoaknast välja kõõluvat tegelast näinud. Ja ma sõidan iga päev Tallinnas kui kõige (liiklus)kultuuritumas linnas ringi
On sul muidu palju asju, mis sind häirivad? Ma mõtlen selliseid asju, mille peale normaalsed inimesed õlgu kehitavad, kuna nende jaoks on tegu täitsa normaalsete, ohtutute ja aktsepteeritavate asjadega?
-
- Tsikkel: Freewind
Mis te tühja virisete Tallinna liikluskultuuri üle. Tallinnlased liiklevad täiesti viisakalt. Niipalju, kui mina seal käinud olen, olen ma näinud ainultühte troppi, kes seal korralikult liigelda ei oska ja see istus ka minu tooli ja rooli vahel.
pahadeplaneet kirjutas:...sest neid autoaknast välja kõõluvai tegelasi on kuidagi palju.
Aknast välja kõõlumine on niigi karistatav. Mis see siia puutub?
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
http://emt.ee/wwwmain?actionParam=EUR&c ... nguage=EST
Euroopa on ümber jagatud
Lisaboonusena veel selline väike selgitus Euroopa kaardile:
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
miilits kirjutas:Huvitav, mis marki masin see on?
![]()
http://photofile.ru/users/vladimirl/1087526/21733484/
scryth kirjutas:V-max
Ei ole, P-Max on (pizda maksimalnaja)
efendi kirjutas:Lisaboonusena veel selline väike selgitus Euroopa kaardile:
http://www.youtube.com/watch?v=WUgqXGu_gTQ
Ja EMTi vabandus siia juurde:
http://www.e24.ee/?id=133680
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
harimal kirjutas:efendi kirjutas:Lisaboonusena veel selline väike selgitus Euroopa kaardile:
http://www.youtube.com/watch?v=WUgqXGu_gTQJa EMTi vabandus siia juurde:
http://www.e24.ee/?id=133680
Ilmselt on toimunud revolutsioon: soomlased vallutasid Vene, Andorra otsustas täiskasvanuks saada, Etioopia ja Ekvatoriaal-Guinea liideti vägivaldselt Euroopa mandriga ning paistab, et Eesti vahetas nime - Not Used
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Arvad ikka veel, et sünteetiline õli on turvaline ja hea kasutada? Aga loe seda:
Väldi sünteetilist õli! See võib teha jubedaid asju nii sulle kui su armastatud tsiklile. See mitte ainult ei leki mootorist välja palju kiiremini, kui sa suudad seda juurde valada, vaid ummistab ka su tsikli õlifiltri ja ajab selle lõhki, ning puistab prügi ja sodi õlitussüsteemi. See muudab ka kõik su tsikli detailid püsivalt libedaks oma molekulide lineaarse aheldispersiooni tõttu. Seejärel see lekib su tsikli külgtoele, nii et see vajub iseenesest alt ära ja tsikkel kukub maha!
Aga see pole veel kõik…
Järge loe siit: http://www.hot.ee/nowhere/jokes.html
Samalt lehelt ka pilt
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
See on tglt Valgevene, nagu ka tähis BY takso tagumikul õhkõrnalt vihjab.
Pildi alt leiab muide ohtralt Inglisekeelset karu(de) teemalist sõnademängu:
Woman’s voice on Sat-Nav: “In, 100 metres, bear right…”
Traffic Safety FAIL! He should have his blinker on if bearing right . . .
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
bitter kirjutas:See on tglt Valgevene, nagu ka tähis BY takso tagumikul õhkõrnalt vihjab.
Pildi alt leiab muide ohtralt Inglisekeelset karu(de) teemalist sõnademängu:
Woman’s voice on Sat-Nav: “In, 100 metres, bear right…”
Traffic Safety FAIL! He should have his blinker on if bearing right . . .
Eks jh tähelepanu oli öösel õllesena vägagi piiratud
-
- Tsikkel: Jawa Style
*Lühidalt… Kõnnib mees lõbustuspargis ja vaatab atraktsioone. Järsku näeb, et ühe atraktsiooni juures on tohutu järjekord, igavene hunnik rahvast. Noh ostab siis pileti, seisab järjekorda ja ootab. Jõuab juba järjekorraga täitsa lõppu, kui näeb, et mees, kes tema ees seisis, kummardub, pistab pea mingisse auku maja seinas ja tõmbab selle järsku kiire liigutusega august välja ning jookseb spurtides maja taha.
No mees muidugi hämmingus, et mis toimub. Astub augu juurde pistab pea sisse, kui äkki keegi virutab niimoodi jalaga näkku, et silmist sädemed lendavad. Mees muidugi püha viha täis, paneb joostes maja taha mõtetega, et saan selle ahvi kätte ja löön maha! Jõuab teisele poole maja ja näeb, et seal pole midagi. Ainult sein, auk seinas ja kellegi pea vahib sealt sisse…
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ajee, Krisos
Ega ei oma infot, kus pilt tehtud?
Ja kes sadulas?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
piloot kirjutas:baltroon kirjutas:Ja kes sadulas?
Baigimehed panid vist Planeedi likku...
Looda Sa..
+358458693818
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.