Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
nark kirjutas:võta selle teema esimene leht.
Ja edaspidi ka - kõik siia teemasse postitajad: krt küll, kas on raske pilk üle libistada nelja viimase aasta ja 230 lk. postitusi!? Mis painate oma vanade naljadega siin!?
+358458693818
Kaszpar kirjutas:Võibolla hoopis kurb kui naljakas.
super hea, nalja sai palju
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Suvi. Kaks teineteisele vastu kihutavat rongi. Ühe rongi tualetis vahetab naisterahvas hügieenisidemeid. Teise rongi akna peal teeb elumees suitsu...
Samal hetkel, kui rongid on jõudnud kohakuti, viskab naisterahvas vana sideme aknast välja ja see maandub, vastasrongis olevale suitsetajale, keset nägemist:
"Vooh, kurat!" imestab mees. "Sihuke pehme asjake, aga näe, lõusta lõi üleni veriseks!?"
Aastaid tagasi, kui olin 23-aastane, abiellusin piltilusa lesknaisega. Lesel oli punaste juustega täiskasvanud tütar.
Minu isa armus kõrvuni sellesse punapäisesse tüdrukusse ja peagi nad abiellusid.
Seeläbi sai isast minu väimees ja kõik mu senised sugulussidemed muutusid põhjalikult. Minu tütrest oli saanud mu ema, kuna ta oli mu isa naine.
Peagi sünnitas mu abikaasa pisipoisi. Mu vastsündinud poeg on minu isa naisevend ja seega minu onu. Asjade selline käik ei valmista mulle rõõmu, sest poeg on ühtlasi ka mu naise täiskasvanud tütre vend, kes teadagi on mu kasuema.
Isa noor kaasa sünnitas varsti poja, kelle üle neil mõlemal oli väga hea meel ja ka minul, sest mul oli nüüd vend. Kuid samas on poiss ka minu lapselaps, kuna on mu tütre poeg.
Igatahes... Nüüd on mu naine vanaema ja see kurvastab mind. Sest kuigi ta on mu naine, on ta samal ajal ka mu vanaema, ehk siis mina olen oma naise lapselaps.
Sellele mõtlemine ajab mind hulluks. Sest minust on saanud veidraim juhtum, keda iial nähtud: oma vanaema abikaasana olen iseenda vanaisa!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------midagi naistele: "blowjob is better than nojob"
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=296734&q=adelina krt ma ei tea kas see video on siit läbi käinud aga täitsa lõpp milline kohuke
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
korke kirjutas:http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=296734&q=adelina krt ma ei tea kas see video on siit läbi käinud aga täitsa lõpp milline kohuke
ilus järg asjale http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=314112
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Samas paljud EV kodanikud oskavad eesti keeles öelda ainult 2 sõna: ne ponimaju... mitte, et Adelina minu maitse oleks aga keerulisi lauseid moodustab ju paganama hästi. Gabrieli mõõk ka läigib ja üleüldse pole ilus paljast kadedusest kohe kaaskodaniku vara kritiseerima kukkuda
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Kõvem tase tehnikas:
http://forum.atmracing.ee/viewtopic.php?t=1763
Ostan müün ja kahetsen
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Autoremondi lukksepp on kohtus ja süüdistatakse ÄMMA mõrvas.
Kohtunik siis küsis lukkseppa käes mis moodi asi oli.
Lukksepp aus maa mees siis räägib kohtuniku härrale.
" Oli tööl palgapäev , võtsime sõbraga 2 pudelit.
läksin koju , tegin ukse lahti , Ämm ukse peal käivitus poolest pöördest, äigasin ämmale laternate vahele nii et radikas tilkus , see raibe lendas nii, et viis tagasillaga pool ahju ja jäi nurka tühikäigul tuksuma , läksin ligi , tõmbasin õhuklapi kinni , nii ta välja surigi"
allar 56291000
umbe ull miis
"Sõitsime tüdrukuga päevasel ajal Pärnu poole, tüdruk roolis. Vastu tulevad autod vilgutavad tulesid, et politsei ees. Pikal sirgel, ristmikul, mendid näha. Meie ees olevaid autosid kinni ei peetud, vaid hoopiski meid nopiti vahelt välja. Autot teeäärde seisma jättes läks neiu mul kergelt närviliseks, et mis nüüd siis on, meil ju kiire ja iga asjaga võivad trahvi kraesse väänata? Tahtis isegi autost välja minna, mille peale ma rahulikult kostsin, et ava ainult aken. Üks härrastest politseinikest jõudis meieni ja teatas koheselt peale enda tutvustamist, et teie autol üks esituledest ei põle. Minu preili kostis selle peale minule, ise veel rohkem närviläinud, et mine anna üks tou. Politsei vastas ametialase tooniga, et see teid ei aita. Kuid siiski väljusin kõrvalistmelt ja suundusin auto nina suunas. Politsei vaatas kiiruga minupoole, teatas midagi raadiosaatjasse ja astus siis mõnedki sammud tahapoole, käsi sujuva liigutusega vööle liikumas ... Vaatasin teda hämmeldunult ja jäin esitule ees seisma ning koputasin selle pihta … "
allar 56291000
umbe ull miis
StreetMoto kirjutas:Kõvem tase tehnikas:
http://forum.atmracing.ee/viewtopic.php?t=1763
Ostan müün ja kahetsen
kle täna kell 14:00 läksin garaazi ja panin tööleaga mingi kell 19:00
suri välja ja enam ei lähe tööle
kaval kirjutas:"Sõitsime tüdrukuga päevasel ajal Pärnu poole, tüdruk roolis. Vastu tulevad autod vilgutavad tulesid, et politsei ees. Pikal sirgel, ristmikul, mendid näha. Meie ees olevaid autosid kinni ei peetud, vaid hoopiski meid nopiti vahelt välja. Autot teeäärde seisma jättes läks neiu mul kergelt närviliseks, et mis nüüd siis on, meil ju kiire ja iga asjaga võivad trahvi kraesse väänata? Tahtis isegi autost välja minna, mille peale ma rahulikult kostsin, et ava ainult aken. Üks härrastest politseinikest jõudis meieni ja teatas koheselt peale enda tutvustamist, et teie autol üks esituledest ei põle. Minu preili kostis selle peale minule, ise veel rohkem närviläinud, et mine anna üks tou. Politsei vastas ametialase tooniga, et see teid ei aita. Kuid siiski väljusin kõrvalistmelt ja suundusin auto nina suunas. Politsei vaatas kiiruga minupoole, teatas midagi raadiosaatjasse ja astus siis mõnedki sammud tahapoole, käsi sujuva liigutusega vööle liikumas ... Vaatasin teda hämmeldunult ja jäin esitule ees seisma ning koputasin selle pihta … "
USA-s oleks see kutt juba surnud..
+358458693818
delfist copy paste. ühe tulihingelise eesti koondise fänni komm,brasiilia koondise eesti tuleku kohta:
Brasiilia jalka koondis tuli eesti. Vaatasid mehed, et Tallinn ilus linn, lõbutseme veidi. Tõmbasid loosi, kes jääb meestest Eesti vastu mängima, ülejäänud lähevad linna peale. Liisk langes Ronaldinhole. Tulevad teised brasiillased linna pealt tagasi, mäng läbi ja seis 1:1. Jooksevad siis meeletus raevus riietusruumi Ronaldinho juurde - "Mida sa tegid mees, nüüd läheme näod häbi täis koju, Eesti vastu viik?!!" Ronaldinho vastu:"Läks nihu jah, ma sain üheksandal minutil punase kaardi"
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
kaval kirjutas:Minu preili kostis selle peale minule, ise veel rohkem närviläinud, et mine anna üks tou.
Irw, nii see ebatäpne enese väljendamine kätte maksabki.
Tuleb meelde, et olen kuulnud sellist juttu kuskilt, et juhtunud auto õnnetus ja politsei suhteliselt minutitega kohale jõudnud(ju oli siis lähedal) ja läinud esiemse auto juurde, kedagi sees pole, läinud siis teise auto juurde ja küsinud juhilt, et kus esimese sõiduki juht on. Selle peale näidanud mees näpuga metsa poole ja öelnud kõva häälega "MINE METSA!" . Politsei nii jahmunud, et hakanud kohe trahvi kirjutama ametiisiku solvamise eest.
http://www.pohjatuultepojad.net
RaPtile kirjutas:http://www.kiire.ee/?a=2&b=32411
Loll nali, või tõsi taga?
Tundub ikka naljana, mingi aseri nimi ka, eks siuke kiire kasusaamise värk ole. Ühe hamba tegemise eest ei küsita 50 tonni ka, siis peab vabsee mingi plaatinast vms olema!
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
RaPtile kirjutas:http://www.kiire.ee/?a=2&b=32411
Loll nali, või tõsi taga?
50K esihamba eest? Võimas! Stiilinäiteid samalt kuulutajalt:
- Aitame kõik üheskoos .
Selleks,et inimene saaks väärikalt elada ja ei pea olema prükilas ja jalkateda ja soovivas süüia .
Ja jõulud on tulekul ja nad soovivad süüia ja kinkidusi.
Aitame üheskoos inimese taase jalule.
Iga väisem annetus on tere tulnud.
Iga üks tahab meist paremad tuleviku .
Aitame siis teineteist inimesed.
Ja iga anetus on tere tulnud.
Meie aitame neid kes vajavad abi ja teie tooel.
Ja mind mõnitakse sest minull on kirja vead.
Ja olge head aitake inimesi kes vajavad tõesti abi .
18.12.2008 minul tuli pisar silma kui ma nägin kuitas inimesed tülitsevad prüüki kasti juures ja see toidu pärast.
Ja nad soovivas tõesti sooia toidu saada.
2.
Hina tõus on jube aga aitake vaesemaid.
Mina olen aidanud ja aitan ka etsbidi kui minull on.
Ja mälestak elavaid inimesi ja sõbralikud.
Ja saade aitada inimesi kes soovivad seda ja tehke oma banus siis 1101758661 valerik ahnefer.
selkituse aitame inimesi
DELFIST-
Mis vahe on naisel ja armukesel?- 20 kg
Mis vahe on mehel ja armukesel?- 20 minutit
Google'i tõlkija aitab rõõmsalt aega sisustada: NÄIDE
Proovige ka näiteks "mina olen vaene eesti turist" tõlkida vene keelde...
... või tõlkige fraas ühest laulust: "... lõi trummi lõhki ..." inglise keelde... ja pärast saadud tulemus tagasi eesti keelde...
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
Kuda on eesti keeles: "Jaitsekamennõi tshai" või "Sobaka maltshik delajet medvezhije kuski..."
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Mix kirjutas:Google'i tõlkija aitab rõõmsalt aega sisustada: NÄIDE
... või tõlkige fraas ühest laulust: "... lõi trummi lõhki ..." inglise keelde... ja pärast saadud tulemus tagasi eesti keelde...
parim tõlge ikkagi on laulureal: hiir hüppas ja kass kargas, vanakaru lõi trummi
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
parim tõlge ikkagi on laulureal: hiir hüppas ja kass kargas, vanakaru lõi trummi
jumping mouse and the cat jumped, vanakaru created the drum'n'bass
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
ei tööta see asi üldse imekaunis on prekrasnõi ja munakivitee ei suuda üldse defineerida vene keeles
aga sellist vene sõna nagu "ohujel" ei tunnista omaks kuigi eesti keeles kõlaks "võttis m..ni kuju"
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
mõnusalt tõlgib, mõnusalt....
üle soo ja karjamaa - over sex and pasture
“Otsas häda, otsas vaev.Põis on meil kui loodud laev.Kõrs on mastiks kõlbulik;mina olen laevnik.” - "End of the emergency, the end of labor.Bladder, we have created in the vessel. Culm is suitable mastics;I am a mariner. "
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Mix kirjutas:Google'i tõlkija aitab rõõmsalt aega sisustada: NÄIDE
Seal lõpus ilmub link- soovita paremat tõlget. Kui nüüd keegi viitsiks ka vead ära parandada siis saaks päris töötava programmi!
Teemasse ka:
What Makes 100%? What does it mean to give MORE than 100%? Ever wonder
about those people who say they are giving more than 100%? We have all
been to those meetings where someone wants you to give over 100%. How
about achieving 103%? What makes up 100% in life?
Here's a little mathematical formula that might help you answer these
questions:
If:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
is represented as:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26.
Then:
H-A -R -D-W-O -R -K
8+1+18+4+23+15+18+11 = 98%
and
K -N -O-W-L-E-D-G-E
11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96%
But ,
A-T -T - I -T - U - D- E
1+20+20+9+20+21+4+5 = 100%
And,
B- U- L- L- S- H-I-T
2+21+12+12+19+8+9+20 = 103%
AND, look how far ass kissing will take you
A-S -S -K -I -S-S -I -N-G
1+19+19+11+9+19+19+9+14+7= 118%
So, one can conclude with mathematical certainty, that While Hard work and
Knowledge will get you close, and Attitude will get you there, it's the
Bullshit and Ass kissing that will put you over the top.
P.S. Selle tõlkimisega sai google translator hakkama, v.a. "over the top"
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Mängisin veel selle tõlkimisega ja muuseas copy/paste siin teemas üleval olev nali by Painteddeath » Wed Feb 04, 2009 1:14 kuidas avarrikohast juht metsa jooksnud ja politsei küsimusele karjus teise auto juht "mine metsa"
It should be borne in mind that I have heard this story elsewhere, that happened in a car accident and the police arrived relatively minutes (after all, it was close), and the first car to go to, no one inside, then went to another car and asked the driver, the driver of a vehicle in which the first is. This showed the man the finger of the forest, and said loudly "get along!" . Police so startled that immediately started to write a fine for insulting a public official.
siis jäin mõtlema et mis konstekstis see "get along" kasutatud ja proovisin sama googliga tõlkida eesti keelde... vastus "pärjäta"...
Sellega saab tõesti nalja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.