Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
baltroon kirjutas:Hei, mehed Rakverest, kes Te endid nii muuseas ka viineriteks kutsute
![]()
Ma leidsin Teile maskoti
Krt, ma mõtlesin, et kus nädal aega kadunud olid. Ma arvasin, et nagunii jood kuskil, aga Sina ehitasid Raibetele maskotti. Sry Sõber
+358458693818
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
baltroon kirjutas:Hei, mehed Rakverest
Ma leidsin Teile maskoti
Ärge pikka viha pidage
Ära Prismat maskoti ligi lase, pärast hambajäljed peal!
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
piloot kirjutas:baltroon kirjutas:Hei, mehed Rakverest
Ma leidsin Teile maskoti
Ärge pikka viha pidage
![]()
![]()
Ära Prismat maskoti ligi lase, pärast hambajäljed peal!
Seal allpool torsot ära küll looda mu jälgi leida...
Laihia peremees oli reisi peal ja ostis ühelt peremehelt pulli. Pulli hind 1000 eurot maksti sularahas ja lepiti kokku, et ostja sulane viib pulli järgmisel päeval ära. Öösel heitis pull hinge ja ostja nõudis, et tehing tühistataks.
Müüja ei nõustunud ja nii tõstetigi surnud pull traktori kärule ja Laihia mees läks koju. Mõne aja pärast kohtusid peremehed Seinäjoe tangopäevadel.
Müüja tegi joomad välja ja küsis arglikult, mida selle raipega tehti. - ”Ma panin selle loteriile peavõiduks. Müüsin 300 loteriipiletit hinnaga 20 eurot tükist.” - “Kuid see pull oli ju surnud! Kas sellest ei sündinud hirmsat lärmi?” - “Ainus, kes oli rahulolematu, oli võitja, kuid talle andsin rahad tagasi"
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Armeenia raadio küsimus: Mis on ühist sputnikul ja venelasel?
Vastus: üks on kunstlik maakaaslane, teine kunstlik kaasmaalane
Kes mett teeb, see mett sööb!
Tšuktš läheb jahisektsiooni võistlustele. Küsib: "Keda tuleb lasta?" ― "Kõike, välja arvatud krokodillid." Mõne aja pärast tuleb tšuktš: "Kui palju peab laskma? Mul juba 300 tükki on." ― "Keda?" ― "Nõusöreid." Minnakse vaatama. Tšuktš on maha lasknud 300 neegrit, seletab: "Ma küsisin igaühe käest Ты крокодил? ja tema vastas "No, sir."
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
Tsukts saab kolhoosi poolt kolmetoalise korteri. Küsitakse ta käest, kuidas ta on end sisse seadnud. Tsukts vastab: No ühes toas on mul enda jaranga. Teises toas on mul naise jaranga. Kolmandas toas on mul laste jaranga.
Küsitakse siis, et kas s...alkäimise võimalus on koos vannitoaga või eraldi. Tsukts mõtleb viivu ja ütleb: Ikka jaranga taga muidugi!
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
ridariass kirjutas:
A
A
A
R
G
H
H
H
!
http://www.myspace.com/candyapple0883
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =118833657
Vähemalt on see puhas armastus
ridariass wrote:Õnnelik peigmees
A
A
A
R
http://www.myspace.com/candyapple0883
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =118833657Vähemalt on see puhas armastus
Originally Posted by CrumBum View Post
Well, after the wedding we went to the Motel 6 (we live in a small town, thats all there was)
and it was on. We quickly undressed and got right down to business. I had to be careful, as she was a virgin and it was quite painful for her. I managed to get in there after a few minutes of trying. I only lasted about 2 minutes, but it was amazing. The best part was when we both orgasmed at the same time. I cried for a little while afterward, it was just so beautiful.
See peab mingi krdi nali olema
gw kirjutas:See peab mingi krdi nali olema
Siis on igatahes korralikult vaeva nähtud sellega.
Seal üks tüüp kommenteerib, et Georgias (USA) pidi selliseid paare lademes olema, miski 50kg nääps tegelane 200kg tädiga.
Ma küll ise nii markantset näidet elus kohanud ei ole, aga tihti peale sellises suhtes tüübid ongi veidi ullikesed.
Ilmselgelt on näha, et selles suguvõsas on genotüüp korralikult p*rses. Ma ei saa aru, et wtf nad jätkavad seda??? Lastest peaks kahju olema
ridariass kirjutas:
Magi@kaotas lapsepõlve peale selle teema piltide vaatamist!
Niisuguste postitustega peaks suure hoiatuse kaasa panema!
Magimees kirjutas:ridariass kirjutas:
Maitsed on erinevad.
Muidu siin noormees teeb head nalja antud tegelastega: http://i36.tinypic.com/jzbfps.gif
Üks Rootsi ajaleht jagab investeerimistarkust:
"Kui ostsid umbes kolme aasta eest 100 000 krooni eest Ericssoni aktsiaid, siis nüüdseks on need väärt umbes 4600 krooni.
Kui ostsid seevastu telekomi aktsiaid, näiteks Sony Networks, on sinu 100 000 kroonist alles 791 krooni.
Kui sa olid kolm aastat tagasi tark ja läksid Systembolagetisse [svenssonimaa alkoholimonopol] ning ostsid 100 000 krooni eest õlut, oli sul kindlasti mõnda aega päris lõbus. Ning kui sa need pudelid täna taarakogumispunkti viid, siis saad tagasi 6741 krooni."
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
pezz kirjutas:
Varemgi nähtud pilt. Aga kuidagi imelik. Kui bikerid järgisid kenasti kolonnis liikumise reegleid, nagu väärikas oleks, siis mis pagana moodi need 2 meest seal kolonni peas äkitselt kõrvalrajale sattusid? Või kui nad sõidu ajal hoopis mingeid vigureid tegema hakkasid, siis mine tea, kumb osapool seal tegelikult "pigis" on, kas autojuht või need 2 auto ees!
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Leidsin riiulilt ühe 1996 aasta nr.6 "Arvutustehnika ja Andmetöötlus" ajakirja.
Selles on mõningad ülesanded :
Vasjal on AK-47, mille salve läheb 40 padrunit. Kui ta igal möödasõidul tulistab 15 korda ja igast 10st lasust 6 ei taba märki, mitu korda peab ta siis mööda sõitma, et teha külmaks 50 inimest?
Svenil on 2 untsi kokaiini ning ta müüb kaheksagrammise pulbri Jormale 120 FIM eest ja 2 grammi Andreile, 85 EEK gramm. Kui suur on järelejäänud osa jaeväärtus, kui ta ainet ei lahjenda?
Sergei on kolme eelarvamusteta tüdruku mänedzher. Kui iga tüdruk maksab talle iga
kliendi pealt 65 EEK, mitut klienti peab siis iga tüdruk päevas teenindama, et Sergei saaks oma igapäevase kräkiraha 400 EEK?Merike tahab oma heroiini (220 g) lahjendada, nii et ta teeniks selle müümisel 20% rohkem. Mitu grammi täiteainet on tal vaja?
Aivar saab Mersu virutamise eest 2 tonni, bemari eest 1,5 ja Zhiguli eest 5 sotti. Kui ta on juba tõmmanud 2 Mersut ja 3 Zhigulit, mitu bemarit peab ta veel ära liigutama, et saada kokku 8000 krooni?
Goga läks tellitud tapmise eest aastaks kinni. Selle otsa eest maksti talle 15 000. Kui tüdruk, kellega ta koos elab, kulutab 2000 kuus, mitu krooni jääb siis vanglast tulnud Gogale ja mitu aastat ta saab, kui tapab selle neetud linnu, kes ta raha läbi lõi?
Kui keskmine spreivärvipurk katab 2,5m2 ja üks täht on keskmiselt 0,4m2, mitu tähte saab siis seinale pritsida kolme purgiga?
Peeter tegi kolmele oma kamba tüdrukule kõhu ette. Kui ta kambas on 13 tüdrukut, mitu protsenti neist läheb siis tema arvele?
Veera elatub poevargustest. Kui ta saab näpatud kauba müümisel 20% kauba väärtusest, mitme krooni väärtuses peab ta siis nädalas varastama, et teenida 500 krooni?
Urmas ärandas laupäeva õhtul ühe null-seitsme, et tagaistmel oma 14-aastase girlfriendiga intiimkohtumist korraldada. Politsei tabas ta kõige kuumemal hetkel. Mitu aastat ta võib saada ärandamise ja alaealisega vahekorras olemise eest, kui sellele võib lisanduda vägistamissüüdistus?
Ootan õigeid vastuseid.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
baltroon kirjutas:Leidsin riiulilt ühe 1996 aasta nr.6 "Arvutustehnika ja Andmetöötlus" ajakirja.
Selles on mõningad ülesanded :
Vasjal on AK-47, mille salve läheb 40 padrunit. Kui ta igal möödasõidul tulistab 15 korda ja igast 10st lasust 6 ei taba märki, mitu korda peab ta siis mööda sõitma, et teha külmaks 50 inimest?
Sergei on kolme eelarvamusteta tüdruku mänedzher. Kui iga tüdruk maksab talle iga
kliendi pealt 65 EEK, mitut klienti peab siis iga tüdruk päevas teenindama, et Sergei saaks oma igapäevase kräkiraha 400 EEK?Aivar saab Mersu virutamise eest 2 tonni, bemari eest 1,5 ja Zhiguli eest 5 sotti. Kui ta on juba tõmmanud 2 Mersut ja 3 Zhigulit, mitu bemarit peab ta veel ära liigutama, et saada kokku 8000 krooni?
Goga läks tellitud tapmise eest aastaks kinni. Selle otsa eest maksti talle 15 000. Kui tüdruk, kellega ta koos elab, kulutab 2000 kuus, mitu krooni jääb siis vanglast tulnud Gogale ja mitu aastat ta saab, kui tapab selle neetud linnu, kes ta raha läbi lõi?
Kui keskmine spreivärvipurk katab 2,5m2 ja üks täht on keskmiselt 0,4m2, mitu tähte saab siis seinale pritsida kolme purgiga?
Peeter tegi kolmele oma kamba tüdrukule kõhu ette. Kui ta kambas on 13 tüdrukut, mitu protsenti neist läheb siis tema arvele?
1.Peab mõõda sõitma 9 korda, kusjuures 9-ndal korral jääb kuule üle.
Kui iga tema tüdruk teenindab 2 klienti saab ta 390 krooni, üks tüdruk peab ühe kliendi rohkem teenindama et saada 400 eek kräki raha.
Kui ta varastaks 2 bemarit siis oleks tal koos 8500 eek
(alati oleks võimalus varastadaüks bemari ja kaks siksi)
Goga ei saa midagi, sest linnuke kulutab juba 7 ja poole kuuga kogu raha.
Ligikaudu 19 tähte
23%
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Hitchiker kirjutas:muide eestis 14 aastasega tonksutada võib
Ma ei mäleta täpselt aga `96 aastal vist ei tohtinud. Pole pidanud samas alaealiste lubavat vanusepiiri teadma
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
baltroon kirjutas:
- Svenil on 2 untsi kokaiini ning ta müüb kaheksagrammise pulbri Jormale 120 FIM eest ja 2 grammi Andreile, 85 EEK gramm. Kui suur on järelejäänud osa jaeväärtus, kui ta ainet ei lahjenda?
kle... ega sul Sveni numbrit pole...?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Memm ja taat on väga kaua koos elanud.
Ühel heal päeval annab taat otsad ja ta sängitatakse maapõue.
Aeg möödub,ent memm ei saa kuidagi kaotusest üle.
Mõtleb siis,et läheb mustlase juurde ja küsib,kas saaks tema abiga kuidagi taadiga ühendust võtta.
Mustlane mõtleb natuke ja hakkab siis usinasti kristallkuuli hõõruma.
Natukese aja pärast ütleb,et jah,võid nüüd taadiga rääkida.
"Tere taat,kuidas siis seal teispoolsuses on?"
Taat: "Tead,kõik on väga hästi! Hommikul ärkad,väike hommikusöök ja siis kirglik seks,pärast seda teen väikese lõunauinaku.
Õhtul õhtusöök ja pärast seda jälle kirglik seks. Ei kurda!"
Memm seepeale: "Kas sa said siis tõesti paradiisi?"
"Ei memm":vastab taat.
"Ma olen mingis Viljandimaa talus küülik"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.