Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

-PitBull-

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Dock kirjutas:

Ok, vaatasin läbi, paistab ,et poisid ikka pikalt filminud, vahepeal läks juba pimedaks ka kätte ära. No trikitavad ja pullitavad ja las filmivad , oli ilusaid kohti ka, aga kutid ,kes seda üles panevad võiks ka nats oma sõnavara kuulata, või siis töödelda filmi. Ise vaatan lingitud videoid ja siis tulevad lapsed hääle peale ka kohale ja siis tuleb hääl maha keerata. Iga noka peale Täitsa p...tsis, täitsa p..ses, täitsa v...tus, t*** hästi ikka paneb, sidesõnadeks rsk ka vahele.... Rõve. Ehtsad tatilutid. Sõitke parem Sierraga sein maha, nagu ühes kuulsas Eesti filmis, mis oli ka selliste näiteks tehtud.Head ööd

Kui sul on pakkuda mõnda seina, mis maha sõita, siis anna teada, ehk tuleme proovime ära :mrgreen: Keegi ei käsi häält kuulata, kui ei meeldi, pane kinni. Järgminekord panen algusesse kirja, et mitte nõrganärvilistele, siis tead juba kohe alguses hääle kinni panna. Loodetavasti saad ikka öösel rahus magada ja ei näe nüüd õudukaid sellepärast, et koledaid sõnu kuulsid. Vaata seda, see peaks sulle meeldima ja isegi häält ei pea maha võtma Mille järgi sa seda ütled, et tatilutid :?: Mulle tundub, et sa oled s...kott, sest su postitus haises :mrgreen:

TO mart221...

Oi see sierraari oli tõesti kulda väärt masin, teist sellist juba naljalt ei leia :mrgreen:

TO priitCCE...

Oleks sina seal sõitnud, oleks sierraril peegel jah maha sõidetud, aga õnneks olin see mina ja peegel jäi alles :mrgreen: Aaa kuule, miks see huumori all on, keegi nagu nalja ei visanud ju :mrgreen: Üks asi veel, palun muuda oma avatari pilt ära, su keskmine näpp on nii kõver, et see ajab lausa naerma ju (lol) Sa peadki koguaeg huumori alla postitusi tegema, siis on vähemalt õige teema all su pilt, sest seal ju puhas huumor ja lugedes mõnda su postitust (lol) Muidu tundud "lahe" lakutud tukaga vend, aga siin http://www.rate.ee on sul selle pildiga rohkem lööki :lol:

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

Scarface
Tsikkel: Zid Pilot 50

Lugemata postitus Postitas Scarface »

Mõni ei talu vist kriitikat..

Sry for offtopic

Pilt
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

-PitBull- kirjutas:
Dock kirjutas:

Ok, vaatasin läbi, paistab ,et poisid ikka pikalt filminud, vahepeal läks juba pimedaks ka kätte ära. No trikitavad ja pullitavad ja las filmivad , oli ilusaid kohti ka, aga kutid ,kes seda üles panevad võiks ka nats oma sõnavara kuulata, või siis töödelda filmi. Ise vaatan lingitud videoid ja siis tulevad lapsed hääle peale ka kohale ja siis tuleb hääl maha keerata. Iga noka peale Täitsa p...tsis, täitsa p..ses, täitsa v...tus, t*** hästi ikka paneb, sidesõnadeks rsk ka vahele.... Rõve. Ehtsad tatilutid. Sõitke parem Sierraga sein maha, nagu ühes kuulsas Eesti filmis, mis oli ka selliste näiteks tehtud.Head ööd

Kui sul on pakkuda mõnda seina, mis maha sõita, siis anna teada, ehk tuleme proovime ära :mrgreen: Keegi ei käsi häält kuulata, kui ei meeldi, pane kinni. Järgminekord panen algusesse kirja, et mitte nõrganärvilistele, siis tead juba kohe alguses hääle kinni panna. Loodetavasti saad ikka öösel rahus magada ja ei näe nüüd õudukaid sellepärast, et koledaid sõnu kuulsid. Vaata seda, see peaks sulle meeldima ja isegi häält ei pea maha võtma Mille järgi sa seda ütled, et tatilutid :?: Mulle tundub, et sa oled s...kott, sest su postitus haises :mrgreen:

TO mart221...

Oi see sierraari oli tõesti kulda väärt masin, teist sellist juba naljalt ei leia :mrgreen:

TO priitCCE...

Oleks sina seal sõitnud, oleks sierraril peegel jah maha sõidetud, aga õnneks olin see mina ja peegel jäi alles :mrgreen: Aaa kuule, miks see huumori all on, keegi nagu nalja ei visanud ju :mrgreen: Üks asi veel, palun muuda oma avatari pilt ära, su keskmine näpp on nii kõver, et see ajab lausa naerma ju (lol) Sa peadki koguaeg huumori alla postitusi tegema, siis on vähemalt õige teema all su pilt, sest seal ju puhas huumor ja lugedes mõnda su postitust (lol) Muidu tundud "lahe" lakutud tukaga vend, aga siin http://www.rate.ee on sul selle pildiga rohkem lööki :lol:

Pilt

Challenge the Adventure.Ride The World

priitCCE

Lugemata postitus Postitas priitCCE »

kes sai naljast aru kes solvus....ossa kukununnukene kassa solvusid? (lol)

Jöhvikas

Lugemata postitus Postitas Jöhvikas »

"sina ütlesid mulle loll, ma ütlen, et sa oled ise 2x loll" (lol) (lol)

Tuletas meelde LOTR3 osa, kus võlurid arutasid rate 1 panemise teemat.... see kuskil 0:52s tuleb.

priitCCE

jaanus, mihkel....need on ju oksad! :D kogu see paroodia seeria kohati täitsa hea

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

PERSE :twisted:

Ärge siin huumori all küll oma halanurka avage. Kaduge fleimi!

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Igatahes mul tuli seda eelnevat möla vaadates tahtmine sinna restorani minna... :wack:
http://funfever.blogspot.com/2007/11/ta ... urant.html

Your choice is Your half chance.

loco

Lugemata postitus Postitas loco »

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

Emo Racingu uus liige:

Pilt

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

... 25 vanaduse tundemärki:

1. Su toataimed elavad ja õitsevad ning ükski neis ei kõlba suitsetamiseks.
  2. Seks ühekohalises voodis ei tule kõne allagi.
  3. Su külmutuskapis on rohkem toiduaineid kui õlut.
  4. Kell on 6 hommikul. On ärkamise, mitte magamamineku aeg.
  5. Sa kuuled oma lemmiklaulu klassikaraadiost.
  6. Sa jälgid ilmateadet.
  7. Su sõbrad abielluvad mitte ei "käi".
  8. 120 päeva asemel on sul 28 päeva puhkust.
  9. Mõiste "korralikud riided" ei tähenda enam puhtaid teksasid ja pusa.
  10. Sina oled see, kes helistab politseisse siis, kui kusagil muusika liiga
    kõvasti mängib.
  11. Vanemad sugulased tunnevad ennast sinu kuuldes täiskasvanute nalju
    rääkides mugavalt.
  12. Sa ei tea, mis kell kiirtoidukohad kinni pannakse.
  13. Su auto liisingumakse tõuseb ja kindlustusmakse langeb.
  14. Su koer on teaduslikul dieedil mitte ei söö kiirtoidu jäätmeid.
  15. Diivanil magamine paneb selja valutama.
  16. Sa teed lõunauinakuid.
  17. Õhtusöök ja kino ongi kogu väljaskäimine, mitte ainult sissejuhatus.
  18. Hunniku grillkanakoibade söömine öösel kell 3 mitte ei rahusta, vaid
    hoopis ärritab su seedimist.
  19. Apteegis käid sa ibuprofeeni ja söetablettide, mitte rasedustesti
    või kondoomide järel.
  20. 50-kroonine veinipudel ei ole enam "päris hea kraam".
  21. Sa sööd hommikusöögi ajal hommikusööki.
  22. "Ma ei jõua enam nii palju juua, kui vanasti" asemel ütled sa "Ma ei joo
    enam kunagi nii palju".
  23. 90% ajast, mis sa arvuti ees istud, kulutad sa tõesti töö tegemiseks.
  24. Sa jood enne baari minekut kodus selleks, et raha kokku hoida.
  25. Kui sõbranna teatab, et ta on rase, siis sa õnnitled teda, mitte ei
    küsi, et kuidas kurat see nüüd juhtus.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

1)Poiss ütleb tüdrukule: "Tule mulle naiseks" Tüdruk vastab:"Ei" ja poiss elab elulõpuni õnnelikult

2)Hunt ja jänes kolavad metsas ja leiavad jahipüssi. Uurivad seda siis siit ja sealt, aga aru ei saa millega tegu. Seejärel võtab hunt püssitorust kinni ja vaatab eest sisse, samal ajal vajutab aga jänes päästikut ja laseb hundile laengu näkku, nii et alalõug peaaegu peast eemaldub ja rippuma jääb jänes vaatab peale pauku hundile otsa ja ütleb: "T*ra sa irvitad, ma nii ehmatasin!"

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

God builds, Chuck Norris destroys, McGuyver repairs.

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Ma olen sepp :ner:

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Kommentaar peale eilset Eesti 0:7 kaotust jalkas:

Eesti värav peaks olema korvpalli rõnga suurune, et väravavaht saaks selle oma p***ga kinni toppida :P

Hans

V-MAX
Kasutaja avatar

GoodCat
Tsikkel: SV650s, CRF450

Lugemata postitus Postitas GoodCat »

There is a factory in Northern Minnesota which makes the Tickle Me Elmo toys. The toy laughs when you tickle it under the arms.
Well, Lena is hired at The Tickle Me Elmo factory and she reports for her first day promptly at 8:00 AM. The next day at 8:45 AM there is a knock at the Personnel Manager's door. The Foreman throws open the door and begins to rant about the new employee. He complains that she is incredibly slow and the whole line is backing up, putting the entire production line behind schedule.
The Personnel Manager decides he should see this for himself, so the 2 men march down to the factory floor. When they get there the line is so backed up that there are Tickle Me Elmo's all over the factory floor and they're really beginning to pile up. At the end of the line stands Lena surrounded by mountains of Tickle Me Elmo's. She has a roll of plush red fabric and a huge bag of small marbles.
The 2 men watch in amazement as she cuts a little piece of fabric, wraps it around two marbles and begins to carefully sew the little package between Elmo's legs. The Personnel Manager bursts into laughter. After several minutes of hysterics he pulls himself together and approaches Lena.
"I'm sorry," he says to her, barely able to keep a straight face, "but I think you misunderstood the instructions I gave you yesterday... Your job is to give Elmo two test tickles."

Eesti keeles kaotab nali mõtte.

18-aastane tüdruk tuleb koju ja teatab vanematele shokeeriva uudise - ta tegi rasedustesti ja selgus, et ootab nüüd last! Emal hakkasid silmist pisarad lendama nagu purskkaevust, aina nutab. Isalgi kulm kortsus ja mõru nägu peas, küsib, et kes too siga siis oli ka, kes tüdrukule noores eas sellise häda kaela tõi.
Tüdruk võtab telefoni ja helistab. Natukese aja pärast peatub maja ees tuttuus Ferrari, millest astub välja soliidne keskealine härrasmees.
Koputab uksele, pühib jalad puhtaks, astub elutuppa ja teatab:"Teie tütar rääkis mulle oma probleemist. Asi on selles, et ma ei saa temaga abielluda, kuna mul endal on pere. Aga ma olen aumees ja asja niimoodi ma ka kohe kindlasti ei jäta. Ühesõnaga, plaan on selline, et kui sünnib tütar, pärandan ma talle kakskümmend miljonit, kaks poodi, villa rannal ja ühe maja linnaservas. Kui aga peaks tulema poiss, siis saab ta nelikümmend miljonit ja paar vabrikut. Kui kaksikud, siis saavad mõlemad ühe vabriku ja kakskümmend miljonit näkku. Aga kui on nurisünnitus - vaat, siis ma küll ei tea, mis teha."
Isa käsi langeb mehe õlale ja sõbralikult otsa vaadates ütleb ta: "Siis paned sa teda uuesti."

veidi klassikat ka.

Baaris, vetsus ajab mees oma häda ning märkab kuidas wc'sse siseneb keegi teine mees. Häda ajav mees vaatab ja imestab, teisel on põlvepikkune kunn kõrval ja jalutavad sõbralikult vetsu. Küsib siis, et "kust sa tolle vennikese said ?" Teine siis vastab, et seal naiste vetsu ukse juures üks purjus djinn, täidab kõik su soovid. Mees siis rõõmust pea, et mööda seinu ronima, lähevad nad koos djinni juurde ja õnnelik kutt siis küsib djinnilt: "Soovi ka täidad?". Djinni hoidis peast ja vaevu püsis püsti, "no ikka saab". Mees küsib siis, "palun üks miljard" ja nagu naksti tekib ta kõrvale üks piljardi laud. Kunniga mees kõrval muigab siis, "mis sa arvad tõesti, et ma põlepikkust kunni tahtsin?".

56654209
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

ei ole uus liige aga vaid seppa igapäevane meik.
Üritab varjata oma vanust sellega :)

Eikki kirjutas:

Emo Racingu uus liige:

Pilt

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

You know, somebody actually complimented me on my driving today.
They left a little note on the windscreen; it said 'Parking Fine.'
So that was nice.

Your choice is Your half chance.
Kasutaja avatar

Nongrata
Tsikkel: Kawasaki ZZR1100

Lugemata postitus Postitas Nongrata »

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Proovitud, täiesti töötab. Võtsin kunagi kaheaastase treeningprogrammiga(ei kasutanud kordagi istumiseks muud kui taburetti) ligikaudu 40 kg maha :)

priitCCE

Pilt

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Hommikul juhtusin vaatama PBK-st mingit hommikuprogrammi juppi. Seal oli rubriik "kasulik teada" vmt, kus õpetatakse praktilisi töövõtteid.

Üks ehitusmees siis demonstreeris vaatajatele, et mida tuleb teha kui seina puuritud auk sai suurem kui tüübel. Mõned rumalamad meist võiks arvata, et tuleb otsida/osta sobiv tüübel? Ei midagi sellist. Võtate olemasoleva tüübli ja lõikate selle seina mineva otsa noaga lahti. Siis võtate pakist mõned tuletikud (õigel ehitusmehel on ka need lisaks mäkkaivari teibile olemas) ja surute need tüübli lahtiõigatud otsa vahele nii, et see muutub laiemaks. Tikkude üle ulatuva osa murrate ära ja viskate minema. Nüüd "tuunitud" tüübel kogu krempliga seina ja voila - auk ei ole enam probleem! :wack:

Põhimõtteliselt on sellise lahendusega võimalik osta naiteks vaid üks 12mm puur ja pakk tikke ning sellega kõik kodused puurimis-tüübeldamise tööd ära teha. :lol: Tekkis huvi, et paljud ehitusmehed selliselt haridust omandanud on. Nüüd ootan ise huviga järgmist hommikut ja loodan, et äkki õpib juurde närimiskummiga plaatimise vmt.

K1200S
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Ise olen ülbelt kasutanud sellist tehnikat.Avastades auku puurides,et tüübleid pole olen augu tikke täis topinud ja haamriga vähe tihkemaks löönud ja köögi mööbli seińa pannud ja seisab siiamaani ja palju muudki on seinapeal veel alles.... :D

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

ia nali, ma kohe seostasin mõne muu asjaga :wack:

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

mototydruk kirjutas:

ia nali, ma kohe seostasin mõne muu asjaga :wack:

need augu naljad on ja sellised huvitavad :lol:

K1200S
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Aga kas te teate kuidas stagnaajal uuetes kortermajades tehti pistikuauke seina? Meil tänapäeval tullakse täpse mõõtu ja õigesse kohta ja standartkõrgusel freesidega puurima ja kui on väärt tegija siis oma tolmuimejaga veel kohal. Tollal oli üks mees suure vasaraga ja brigaad krohvijaid järgi. Üks laiatab oma kuvaldaga enam vähem sinna seina kus pistikuauk olema peaks ja ühel pool seina tekkiski ilus auk... see eest teisel pool seina pudenes pool ruutmeetrit seinaplokki laiali mida krohvijad asusid kohe parandama. Tööd jätkus kõigile :mrgreen:

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

On the first day of school in America, a teacher decided to get to know the kids by asking them their names and what their fathers did for a living.
The first little girl said: “My name is Mary and my daddy is a postman.”
The next little boy said: “I'm Andy and my dad is a mechanic.”
Then another little boy said: “My name is Jimmy and my father is a striptease dancer in a cabaret for gay men.”
The teacher gasped and quickly changed the subject, but later in the schoolyard the teacher approached Jimmy privately and asked if it was really true that his dad danced nude in a gay bar.
The kid blushed and said, “I'm sorry, but my dad is a bookkeeper at Lehman Brothers and I was just too embarrassed to say so.”

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Pilt

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”