Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Re: Huumorit
stretch kirjutas:... ja kindlasti ei saa seda ka kuskilt videolaenutusest, rääkimata veel internetist
Selles väites ma väga kindel ei oleks. Isiklikult olen seda viimase paari aasta jooksul kusagil supermarketis VHS kassetil müügil näinud ja tõenäoliselt on ka mõnes lasnamäe slaavikeelses laenutuses olemas. Venelased on üsna palju oma vanu klassikalisi filme müüki paisanud viimastel aastatel.

Ma arvan, et Stretchi avaldus oligi iroonilises võtmes kirjutatud.
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
- Tänatud: 1 kord
Ma arvan,et see on huumori teema ikkagi.
Ja arutlus teemal kust saada mingit filmi küll siia ei käi.
ei tea kas on juba läbi jooksnud või mitte AGA nüüd kõik proovivad kõva ja selge häälega korrata:
- Esimene harjutus, algajatele.
Kolm nõida vahivad kolme Swatch kella. Milline nõid vahib millist kella?
Ja nüüd inglise keeles:
Three witches watch three swatch watches. Which witch watches which swatch watch?
- Teine harjutus, inglise keel edasijõudnutele:
Kolm transvestiidi nõida vahivad kolme nuppu Swatch kellal. Milline transvestiidi nõid vahib millist nuppu?
Ja nüüd inglise keeles:
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?
- Kolmas ja viimane harjutus, täielikele proffidele:
Kolm Shveitsi transvestiidist nõida, kes soovivad ennast ümber lõigata, vahivad kolme nuppu Swatch kellal. Milline ümberlõikust ootav transvestiidi nõid vahib millist nuppu?
Ja nüüd see kõik inglise keeles:
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Statoil. Tavaline tööpäev. Tangin autot. Jalutan kassasse. Alustan maksmist. Korraga tormab mu kõrvale ähmi täis naisterahvas. Ilma minu poole vaatamata nõuab müüjalt 710-et.
???
Vahetame müüjaga nõutuid pilke.
???
"Seitsesada kümme, noh! Selline ümmargune! 710 on peale kirjutatud. Mul kukkus auku aga ilma selleta vist ei tohi sõita!"
Tundub, et asi on tõsine!
Müüja on kliendisõbralik. Vabandab minu ees ja asetab lauale paberi: "Ehk joonistate palun!?"
Kiirelt ilmub paberile ümar sõõr, mille keskele maalitakse suurelt 710.
Müüja noogutab viisakalt ja asetab lauale tutika õlikorgi.
illustreeriv pilt kah juurde
http://www.nodi.ee/mitte-midagi-p174.html
Sobiv kingitus kellegile, kellel juba kõik on olemas Pakendi mõõdud: 17 × 9 × 7 cm. Sees pole midagi
Vaffa on see, et "mittemidagi" on hetkel otsas Loodevasti varsti jälle tuleb...mittemidagi...
Hans
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Kohe näha et mootorrattur ...
http://lh5.ggpht.com/abramsv/SKKQkW21gY ... h/1078.jpg
Millegipärast ei õnnestu pilti linkida ... sorry.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
tramm66 kirjutas:Moded võiks teema ära parandada. Klikkan "huumor" ja satun VFR invasioonile Gruusiasse
Ma mitte lambist ei võta sõna - Gruusia on mu noorema venna sünnimaa, kus ise ka aastaid elasin. Et te teaksite siis, Gruusia Eesti asundused rahvastati küüditatutega Siberist, tagasirände käigus. Üheksakümnendatel sattusid need ainsad 2 väikest Eesti küla (Salme ja Sulev) täpselt sõja epitsentrisse (piiriala). Vist oli 1990 või 92 kui Eesti evakueeris oma kodanikud sealt ära. Tahtsime veel alles hiljuti perega minna vanu kodupaiku külastama (selleks oli vaja vene viisat kusjuures).
Viisata saab sinna ilmselt juba lähemal ajal läbi värbamiskeskuse või läbi teiste "mitte nii legaalsete" võimaluste. Mulle isiklikult igasugunegi vägivald absoluutselt ei istu, aga no on asju mis motiveeriksid mind sellele... läbi ajaloo niikuinii on Venemaaga kõrvuti elada, on sama case kui ühika naaberkorteris elava Steven Seagal-iga, kes sööb suht tihti tareeni.... ja jääks vaid loota, et ta sinu juurde "korda looma" ei satu....
Täna tore päev (st. juba eile) - vend tuli missioonilt tagasi (ja tõi suitsu kaasa 7 eek pakk ). Muuhulgas kummutas uudised sotsiaalkatastroofist Gruusias (meie uudised rääkisid siin üüratutest söögihindadest). BSH! Kuidagigi huumoriga see üldse ei haaku aga kuna posti algus siia sai siis jätk ka siia...
Tänane päeva fakt:
Sõna BUS tuleb ladinakeelsest sõnast OMNIBUS, mida võiks eesti keelde tõlkida sõnaga KÕIKIDELE, KÕIGILE.
Nii et vot mida see BUS tähendab...
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"
iPOD,iPHONE ja iPOTT
allar 56291000
umbe ull miis
-
Kui ma olin 14, tahtsin endale mingitki tüdruksõpra.
16 aastaselt leidsin endale neiu, kuid seal polnud mingitki kirge. Seega otsustasin, et vajan kirglikku neidu kellel oleks janu elu järele.
Ülikoolis kohtusin kirgliku neiuga, aga ta oli liiga emotsionaalne. Kõik tema elus oli nagu hädaolukord, jube dramakuninganna, nuttis koguaeg ja ähvardas end ära tappa.
Seega otsustasin, et vajan endale neidu kes on stabiilsem.
25selt kohtusin stabiilse neiuga, aga ta oli igav. Ta oli täiesikult etteaimatav ning ei erutunud millestki. Elu oli nii igav, et otsustasin, et vajan neidu kellega oleks koos erutav.
28selt kohtusin erutava neiuga, aga ei suutnud temaga sammu pidada. Ta kiirustas ühelt asjalt teisele, kunagi ei süvenenud millessegi.
Ta käitus impulsiivselt ning muutis mind samapalju õnnetuks kui ka õnnelikuks. Ta oli suurepäraselt lahe, väga energiline, kuid tal polnud sihti. Seega otsustasin et vajan neidu, kes oleks ambitsioonikas.
31selt kohtusin ambitsioonika neiuga, kellel olid jalad kindlalt maas ja abiellusin temaga. Ta oli nii ambotsioonikas, et lahutas minust ja võttis kõik mis mul oli.
Nüüd olen vanem ja targem ja vaatan naisi kellel on suured rinnad.
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Bean kirjutas:Lõbusaid hetki lõppenud olümpialt:
http://fishki.net/comment.php?id=40055
Kahju, et seal ei olnud pilti, kuidas kuubalane pärast taekwondo võistlust kohtunikule suure kaarega jalaga torni sõitis, sest ta ei olnud rahul viimase otsusega lõpetada võitlus kuubalase kaotusega.Otseloomulikult andis rahvusvaheline taekwondo liit sportlasele ja tema treenerile eluaegse võistluskeelu räige ebasportliku käitumise eest
http://www.ekspress.ee/2008/08/26/meele ... lapsenimed
Oi jeerum, jeerum....
spinna kirjutas:http://www.ekspress.ee/2008/08/26/meele ... lapsenimed
Oi jeerum, jeerum....
see samas laadis
http://www.ekspress.ee/2008/08/19/edeta ... lapsenimed
Nii mõnigi saaks siit enesele uue (kasutaja)nime (nt Priit-Pilsner, Shrek, Valurikas ).
Aga... Kes küll oma tüdrukutirtsule pani nimeks Jäme???
-
- Tsikkel: Sõber
- Kontakt:
Järgmised kuus last saavad nimeks Eedu, Teedu, Peedu, Eesti, Läti, Leedu
mõned lapsed õpivad küll oma nime kirjutama alles 20-selt
Anniq kirjutas:see samas laadis
http://www.ekspress.ee/2008/08/19/edeta ... lapsenimed
Nii mõnigi saaks siit enesele uue (kasutaja)nime (nt Priit-Pilsner, Shrek, Valurikas).
Aga... Kes küll oma tüdrukutirtsule pani nimeks Jäme???
Õudus ruudus! Sellisele lapsevanemale tuleks kere peale anda, kes oma lapse ellu sellise mõtetusega lisaprobleeme loob..
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
baltroon kirjutas:Järgmised kuus last saavad nimeks Eedu, Teedu, Peedu, Eesti, Läti, Leedu
Võib ka tähestiku järgi: Aadu, Peedu, Tseedu...
-
Sama hea oleks Pervede perekonnal panna oma pojale nimeks Ert. Kooli minnes kehalise tunnis Perv Ert "Jaa kohal!"
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Tsiklisõpradest perekond Toom Mulgimaalt olla kuuldavasti naljatanud, et kui nad poja saavad, siis saab tema nimeks Konn.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
minu perekonna nimi on Parm.
mul juba mitu aastat plaanis kuulsa Paris Hiltoni järgi ka oma tütrele panna nimeks Paris...
Päris Parm...
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tore, kui ontlikud lapsevanemad hakkavad oma võsukesi juba sünnist saati karistama ...äkki arvavad, et kasvatab iseloomu 'n' stuff
Õnneks ei keela keegi (seda küll mitte enne täisealiseks saamist) nii pere-, kui ka eesnime vahetamist.
Primo kirjutas:Tore, kui ontlikud lapsevanemad hakkavad oma võsukesi juba sünnist saati karistama
...äkki arvavad, et kasvatab iseloomu 'n' stuff
![]()
Õnneks ei keela keegi (seda küll mitte enne täisealiseks saamist) nii pere-, kui ka eesnime vahetamist.
Minu andmetel peab selleks olema hea põhjus ja näiteks see, et nimi ei meeldi pole piisav
Meenus vene ajast täitsa reaalne juhus, kus Maie Pasanen (ingesrisoomlane oli) soovis nime vahetada ... eesnime, Maie Urveks, no ei meeldinud Maie lihtsalt
Hans
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.