Linke, pilte ja videosid

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Re: Linke, pilte ja videosid

Lugemata postitus Postitas sepp »

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 79 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

auhinnatud moodne kunst: http://www.epl.ee/artikkel/595904

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

sepp kirjutas:

mis siin siis nii irwitada? auto on rauast ja taastatav. tegin ka eelmine aasta savisaare lumevallide vahel avarii ja auto oli veel hullem eest. firmaesindus tegi asja nii korda, et isegi teise firma plekitöökoja asjatundjad ei suutnud remondi jälgi leida. täna saab liising läbi ja esmaspäevast on ka minu auto ühe autofirma platsil. ise küll ei arva, et ostja kuidagi petta saaks.

Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

http://www.streetfire.net/video/the-suv ... 234193.htm

palju hullematega sõidetakse ringi :lol:

Planeeta korvis sündinud
Kasutaja avatar

Fos
Tsikkel: foorumi vihatuim

Lugemata postitus Postitas Fos »

Igal ühel on õigus oma arvamusele. Minu arvamus on selline, et tegu on siiski nalja tegemisega. Kui ise autot ostma lähed ja hiljem ilmneb, et auto sirgeks tagasi venitatud ja pehme on, siis teeb tuju pahaks küll. Raske uskuda, et antud oopelil nö ilu vead oli, mida varuosa külge keeramisega lappida saab. Rauda saab taastada küll, aga ta ei jää struktuurselt selline nagu enne avariid oli.

Ja selle hinna sisse (100 k eeq) peab mahtuma avariilise auto hind + esitiib, vb. õõtshoob, lansekate sirutamine, arvatavasti ka rooli latt kahjustatud (pole odav), kapott, esipõll, tuled (mis tihtipeale maksavad 10+ k eeq tükk) + töö raha taastamise eest, pahteldamine, värvimine (mitte odav lõbu) + KASUM. Ega ilma asjata kindlustus selliste juhtumite puhul autot ära ei osta. Nad mõistavad ise ka, et taastamine ületab auto turuhinna.

mx77 kirjutas:
sepp kirjutas:

mis siin siis nii irwitada? auto on rauast ja taastatav. tegin ka eelmine aasta savisaare lumevallide vahel avarii ja auto oli veel hullem eest. firmaesindus tegi asja nii korda, et isegi teise firma plekitöökoja asjatundjad ei suutnud remondi jälgi leida. täna saab liising läbi ja esmaspäevast on ka minu auto ühe autofirma platsil. ise küll ei arva, et ostja kuidagi petta saaks.

If it has tits or wheels It will get you in trouble.

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

jah aga kindlustus paneb need samad avariilised autod oksjonile ja väga paljud neist ostetakse ära ja lüüakse üles. Ja on kajuhuseid kus samat autot on mitutükki avariilisi müügis üks esiotsa pauguga ja teine tagaotsa pauguga ja nii neist saabgi ühe korraliku kokku mida maha müüa ja loomulikult jäätakse ka kallid asjad remontimata nt airbagid.

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

mx77 kirjutas:

mis siin siis nii irwitada? .

mahakantud auto võikski jääda mahakantuks,kindlasti ei ole see auto enam nii turvaline kui oli ennem.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Ok, ei tabanud ära, et auto kindlustuse väljalunastatute platsil oli, siis on küll asi jama.
Omal oli remondiarve ka vist üle poole auto turuväärtusest.

siil_udus

Lugemata postitus Postitas siil_udus »

Vabandan OT eest, aga auto võib-olla väga mitmel põhjusel maha kantud.. Ntx kui keeg M käib võtmega ringi ümber auto, siis ei juhtu selle auto turvalisusega küll midagi. Küll aga ei pruugi kasko selle parandamist rentaabliks pidada ja kannab auto maha. Kui nüüd n.ö. romu platsilt see odava hinnaga ära osta ja oma Garaazinurgas üle värvida (mis sest et tulemus ei pruugi kõige esteetilisem olla), ei tähenda see veel kadu turvalisusele.
Ülalmainitud Opeli juhtum on muidugi teine teema.. Vaadates ratta ja esiosa asendeid, siis võib üsna kindlalt öelda, et kere on vähemalt mingis osas kõver (olnud) ja see auto võib paras rehvisöödik olla..

sepp kirjutas:
mx77 kirjutas:

mis siin siis nii irwitada? .

mahakantud auto võikski jääda mahakantuks,kindlasti ei ole see auto enam nii turvaline kui oli ennem.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Läheb rämedaks OT 'ks ära aga kas mitte uues LS 'es nii pole, et avariiga mahakantud autot enam arvele ei saa :?:

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

kindlustus ei kannagi neid autosi maha , vaid tunnistab taastamis kõlbmatuks nende endi jaoks kuna remondi summa suurem kui turu väärtus.hiljem lähevad siis romulasse müüki v lammutamiseks ja alles iis kantakse maha. aga kui keegi selle romulast ära ostab on see auto ikka veel kenasti arvel.

Kasutaja avatar

sitikass
Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS

Lugemata postitus Postitas sitikass »

mida vaielda ??? kenad kettad olid paar poostitust tagasi kahe tibi vahel :D

Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)
Kasutaja avatar

müristaja
Tsikkel: Tuned & modded Tuono

Lugemata postitus Postitas müristaja »

sitikass kirjutas:

mida vaielda ??? kenad kettad olid paar poostitust tagasi kahe tibi vahel :D

Need polnud kettad vaid selle tibi õlg ja käsivars kes pilti tegi :D see ongi point seal.

Drop a gear and disappear...
Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

Pilt

フーリガン
Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

Planeeta korvis sündinud
Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

http://forte.delfi.ee/news/auto/autojuh ... d=43588667

kommentaaridest torkas nii mõnigi silma. Näiteks:

"ilus jutt küll, aga mis see mulle korda läheb? käitun täpselt liikluseeskirja nõuete järgi ja kui mingil motikal arvatakse hea olema käikudega pidurdada, siis kütan tagant sisse. nii lihtne see ongi."

Tasub kõrvataha panna - nii pädevate inimestega liikletegi koos. Kui pidurituli ei sütti, võib tagant sisse sõita. LE järgi lausa lubatud.

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Vapsik kirjutas:

"ilus jutt küll, aga mis see mulle korda läheb? käitun täpselt liikluseeskirja nõuete järgi ja kui mingil motikal arvatakse hea olema käikudega pidurdada, siis kütan tagant sisse. nii lihtne see ongi."

Tasub kõrvataha panna - nii pädevate inimestega liikletegi koos. Kui pidurituli ei sütti, võib tagant sisse sõita. LE järgi lausa lubatud.

OT: Pakun, et enamik juhte, kes on läbinud mingigi koolituse säästva sõidu teemal, pidurdavad käiguga. Tahaks näha, kuidas see vapper tsiklilömastaja mõnele 4x4 asjale metallstangesse enne foori kütaks :wack:

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

On õpetatud küll, et käiguga pidurdamine ilgelt ökoma jne. Tee või tina, aga mina autoga ei viitsi küll enne foori käike allapoole vahetada. Näen kaugelt, et ahah punane, tõmban vaba peale ja veeren foorini. Võibolla võtab rohkem kütet, aga mugavus ka maksab :mrgreen: . tsikliga ja teine asi. Sellega ikka käikudega.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a

skulptor

Lugemata postitus Postitas skulptor »

Vapsik kirjutas:

Temasugused "eeskirjafännid" siis on need debiilikud, kes tagant otsasõite teevad. Tagant otsa sõidab, on tema süüdi ja ratturil sõidab ka selgroo pooleks. Värdjas raisk.

Sorry, ei saanud kommentaari kordamata jätta :wack:

Minu jaoks on muidu käikudega pidurdamine mugav. Autoga sõites, näen eemalt fooris punast tuld, panen madalama käigu ja kulgen ühtlaselt aeglustades foorini. Käik väljas sõiduk tundub mulle kuidagi ebastabiile. Justkui turvavöö oleks unustanud peale tõmmata. Alasti tunne.

Mootorrattaga olen paranoiline ja käikudega pidurdades kasutan pidurihoobasi sellevõrra, et vilgutan piduritulesi.

Viimati muutis skulptor, 11 Apr 2011, 13:12, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

ammu juba teada, et delfis on kõik kõvad mehed. ma ei võtaks südamesse.
Kui ma sõidan kuskil liikluses ja keegi aeglaselt ees sõidab, siis ma ka vahest karjun et "t*** värdjas sõida kiiremini, t*** ma peksan su auto sodiks, faaaaaaaakkkkkk idikas ain ants". No ja ma tegelikult ei tee ju nii, lähen õhtul delfisse ja kirjutan enda mõrva kõigest paberile.

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Oi kui inimesed kuuleks mis juhid roolis närvitsedes räägivad ja sõimavad, nii jalakäijad kui autojuhid, siis oleks vist puhta puuks. Ei saaks enam üldse liigelda.
Võib olla mõne suhtes peaks lähenemiskeelugi võtma või üldse ihukaitsja palkama :)

Mis seal salata isegi vahel mõnda teise liikleja lollust oma ette kõva häälega kommenteerind või siis teda roppude sõnadega sõimand. Kes meis ei oleks.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Nujah, raudteeülesõidu juures oli kord juhus, kus kari mehepoegi takistasid mu liikumise tõkkepuuni, lisaks lehvis terve mets keskmisi näppe tuuleklaasi taga. Lükkasin tsikli jalale, rebisin autoukse lahti ja küsisin et mis värk. Järsku oli auto härgade asemel täis verisulis varblasepoegi, kes mind viisakalt teietasid ja üritasid väga viisakas vormis seletada oma tegutsemise (tee takistamine) põhjuseid.
Kes viitsib see uurib lähemalt- palju artikleid on kirjutatud roadrage'i tekkimise põhjustest ja seletustest. Aga teada fakt on see, et viisakas, rahulik ja muidu igati ontlik inime võib muutuda roolis olles parajaks makaagiks. Ka nett on selline petlikku anonüümsust pakkuv ja autoga sarnast "minu kodu, mina kunn" tunnet pakkuv keskkond, kus Kutserid võivad ennast alfaisasena tunda ning vastavalt käituda.

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Nii kullusti pole minuga veel juhtund et keegi suisa keskmist sõrme näitama hakkab ja pahatahtlikku käitumist pole ka väga kohtand.
Üks kord oli küll juhus kus ootasin punase tule pärast foori taga aga samast reast sai ka enne foori paremale. Minu taga olev auto tahtiski seda teha aga ei mahtund veel keerama kuna olin jalus, siis vilgutas tulesid korraks sõitsin ees olnud masinale lähemale, et ta mahuks keerama ja kui ta mulle kõrvale sõitis siis kisas midagi roolis olles ja vehkis kätega ja sõitis minema. Kahjuks aga ei saanud talle järgi sõita ja uurida et mis teda siis nii hullusti pahandas.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Hurt kirjutas:

Nii kullusti pole minuga veel juhtund et keegi suisa keskmist sõrme näitama hakkab ja pahatahtlikku käitumist pole ka väga kohtand.
Üks kord oli küll juhus kus ootasin punase tule pärast foori taga aga samast reast sai ka enne foori paremale. Minu taga olev auto tahtiski seda teha aga ei mahtund veel keerama kuna olin jalus, siis vilgutas tulesid korraks sõitsin ees olnud masinale lähemale, et ta mahuks keerama ja kui ta mulle kõrvale sõitis siis kisas midagi roolis olles ja vehkis kätega ja sõitis minema. Kahjuks aga ei saanud talle järgi sõita ja uurida et mis teda siis nii hullusti pahandas.

Ai ma ei salli neid kes ei suuda nõksa edasi sõita, et tagumine saaks paremale pöörata. Samas peale suuna ma ei vilguta midagi ja viha kogun endasse et tsikli seljas välja elada :mrgreen:

Mul on maja juurde keeramine nii, et pean vasakpöörde tegema ja vastutulevas suunas on 2 rida. Kõik alati arvavad et minu suunas on 2 rida ja peaksin tee keskele sõitma. Üks kord ikka signaalitati ohtralt, minul viskas ka kopa ette. Astusin autost välja, koputasin aknale ja küsisin kas kõik on korras või saan kuidagi abiks olla. Selle peale öeldi, et kõik on korras :mrgreen:

rainer300

Lugemata postitus Postitas rainer300 »

Vapsik kirjutas:

Kuule "tarkur" sa unustasid ära sellise kohustusliku asja nagu pikivahe! Kui rattal sõites pirn läbi läheb siis ta ju kohe ei märka seda ja võib ka öelda,et tropp autojuht sõitis just pirni koos tulega katki. Ja nüüd tee rahvale palve ja ära roni liiklusesse. :wack:

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

rainer300 kirjutas:
Vapsik kirjutas:

Kuule "tarkur" sa unustasid ära sellise kohustusliku asja nagu pikivahe! Kui rattal sõites pirn läbi läheb siis ta ju kohe ei märka seda ja võib ka öelda,et tropp autojuht sõitis just pirni koos tulega katki. Ja nüüd tee rahvale palve ja ära roni liiklusesse. :wack:

Ega sa ju päriselt ei arva, et Vapsik ise kirjutas selle kommentaari sinna delfi.ee-sse? Ta tõi näiteks sellekommentaari sealt. Mine paranda maailma delfis, mitte biker.ee-s suvaliste inimeste peale karjudes.

Kasutaja avatar

greendog
Tsikkel: zx10r -> Suzuki B-king

Lugemata postitus Postitas greendog »

the power of words...

Kasutaja avatar

sitikass
Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS

Lugemata postitus Postitas sitikass »

pagan see tädi kes kirjutas uue teksti sinna . pani isegi ennast mõtlema .

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Pilt

Külgkorvi JA järelkäruga BMW. Pilt tehtud Taanis by Markko Liutkevicius.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”