Jõgevatreff 2005
Moderaator: Moded
-
Igati lahe üritus oli, laupäevane vihm oli ainult paha, asjad olid läbimärjad pärast. Raha kulus ca. 2k. Kõige hullem vend keda treffi jooksul nägin oli see tüüp kes striptiisi ajal lava juures puu oksa küljes ühe käega rippus, mõtlesin et iga hetk tüüp kukub alla sealt.
All oleks võinud ka värav olla see oli nagu paha ja ei kujutanud ette, et padar sihuke vend on. Muidu rohkem nagu millegi üle nuriseda pole.
All oleks võinud ka värav olla see oli nagu paha ja ei kujutanud ette, et padar sihuke vend on. Muidu rohkem nagu millegi üle nuriseda pole.
-
See vend oli ikka lahe traat küll?Kõige hullem vend keda treffi jooksul nägin oli see tüüp kes striptiisi ajal lava juures puu oksa küljes ühe käega rippus, mõtlesin et iga hetk tüüp kukub alla sealt.

Kes aga oskab seletada kuidas ta sinna oksa peale sai????
Vaatasin järgmisel päeval valges ja kaine peaga seda puud ja lava eest ning tagant aga ikkagi ei saa aru, kuidas vend sinna oksa peale sai???

La moto mía – KLX 650 R
-
kalmaaripoju kirjutas:See vend oli ikka lahe traat küll?Kõige hullem vend keda treffi jooksul nägin oli see tüüp kes striptiisi ajal lava juures puu oksa küljes ühe käega rippus, mõtlesin et iga hetk tüüp kukub alla sealt.![]()
Kes aga oskab seletada kuidas ta sinna oksa peale sai????
Vaatasin järgmisel päeval valges ja kaine peaga seda puud ja lava eest ning tagant aga ikkagi ei saa aru, kuidas vend sinna oksa peale sai???
redeliga ju läks. valges töid mingid vennad dnepriga redeli sinna ja panid miingit juhet vms puu külge...
naq ple õrna aimugi onjee. ma kuulsin et mingi vend seal turnis a mai viitsind vaatama minna. a minu arust yritus ise oli jummala mall. motosügisel kohtume siis rahvas vaata et kõik siis kohale roomavad ikke:D
Mul ei läind kyll praktiliselt yldse raha. motopaksu telki pressisin sisse ennast, mäkketõusu pilet tehti kaa välja aga taguots jäi sinnasõidust valusaks. see väike boonus naq:P bensuraha veel kaa ei läinud, sellega peab motosügisele minnes arvestama vot rahvas. nii et pange edasi. mingid jutud liikusid jh et krossakas yks kaduma sai. kahju.
Mul ei läind kyll praktiliselt yldse raha. motopaksu telki pressisin sisse ennast, mäkketõusu pilet tehti kaa välja aga taguots jäi sinnasõidust valusaks. see väike boonus naq:P bensuraha veel kaa ei läinud, sellega peab motosügisele minnes arvestama vot rahvas. nii et pange edasi. mingid jutud liikusid jh et krossakas yks kaduma sai. kahju.

Kas sa ise ka aru said, mis kirjutasid ?Jawagirl kirjutas:naq ple õrna aimugi onjee. ma kuulsin et mingi vend seal turnis a mai viitsind vaatama minna. a minu arust yritus ise oli jummala mall. motosügisel kohtume siis rahvas vaata et kõik siis kohale roomavad ikke:D
See äkki arusaamisel abiks:ural kirjutas:Kas sa ise ka aru said, mis kirjutasid ?
http://n0nst0p.on.masendav.org/eesti-peibe.php
Mina sain sellest tekstist niimoodi aruJawagirl kirjutas:naq ple õrna aimugi onjee. ma kuulsin et mingi vend seal turnis a mai viitsind vaatama minna. a minu arust yritus ise oli jummala mall. motosügisel kohtume siis rahvas vaata et kõik siis kohale roomavad ikke:D

Puudub absoluutselt igasugune ülevaade. Kuigi minuni oli jõudnud informatsioon, et keegi tegeles puu abil maa külgetõmbejõu võitmisega, puudus mul motivatsioon olukorda isiklikult visuaalselt jälgida. Minu mulje üritusest oli väga positiivne. Teen ettepaneku kohtuda Motosügisel ja mul on palve, et kõik ikka kohale tuleksid. Kasvõi ilma kätele ja jalgadele toetamata ennast maas edasi tõugates.
Ürituse vältel ei täheldanud muutusi isiklikus finantsilises seisus. Põhjuseks oli Motopaksu telki sisenemine kasutades mõõdukalt jõudu, mis kulus enda kitsamast kohast läbisurumiseks. Mootorrataste mööda kaldpinda ülespoole liikumise katsete visuaalse jälgimise eest tasus keegi kolmas, tekstis mainimata jäänud isik. Negatiivse poolena võiks mainida sõidu tagajärjel valulikuks muutunud istumiskohta. Viimatimainitut võib siiski käsitleda tegevusega kaasneva lisaväärtusena. Naftasaaduste ostmisele raha ei pidanud ka kulutama. Viimatimainituga peab arvestama minnes Motosügisele. Soovitus rahvale jätkata juba alustatud tegevust. Minugi kõrvu jõudsid kurvad uudised ühe maastikumootorratta kadumisest ja see tekitab minus kahjutunnet.

-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Sorry, veits OT aga kasutades Ollo antud linki, sain ma Jawagirli jutule sellise tõlke 
naq kammoon pl22 õrna aimugy 0njeee . ma qlzin
:D:D:D 2t mingy w2nd z2al turniz a may wiitzind waatama :$ minna . a minu
:D:D:D:D:D aruzt yrituz izee 0ly jummala mall nagu . m0t0zügizel k0htumee ziiz rahwaz waata icic 2t kõik ziiz k0hal22 r00mawad ikk22 : d
mul
:D:D:D:D:D ey läind aamh.. kyll praktiliz2lt yldzee raha
:D:D:D . m0t0paxu telky pr2zzizin zizzee 2nnazt ,
mäkketõuzu pilet tehty kaa wälja aga eee.. tagu0tz jäy zinnazõiduzt waluzax
:D:D:D:D:D . zeee wäik22 b00nuz naq:p benzuraha w22l kaa ici 2y läinud icc , z2ll2ga p2ab m0t0zügiz2l22 minnez (A) arweztama w0t rahwaz . niy 2t pangee
:D:D edazy . mingid jutud liiqzid jh et kr0zzakaz nagu yx kaduma zay .
:D:D kahju :$ . (A)

naq kammoon pl22 õrna aimugy 0njeee . ma qlzin

mul

Panin kah paar pilti üles kus on näha ka see puuotsas roniv inimahv,kes vahepeal tõesti tahtis vist all lava ees strippi nautivatele motomeestele pähe kukkuda.Õnneks oli mehel niipalju jõudu ja jaksu veel alles,et tõmbas ennast haljale oksale tagasi ja põgenes öösse...
http://durian.neoon.com/I.B/Moto/J6gevatreff2005
http://durian.neoon.com/I.B/Moto/J6gevatreff2005
Kallis Aatomik, täname sind kõik väga teemakohase ja igati ilusa kommentaari (iroonia) eest. Olen kindel et meil kõigil tekkis nii pika teksti lugemisest mõnus peavalu. Kindlasti see oligi su eesmärk? Selle foorumi teema siiski Jõgevatreff, nii et kui luban olla hea laps ja oma keelekasutust parandada, kas sa siis halastaksid edaspidi foorumikasutajatele ja jätaksid oma kommid lyhemaks. Tänan tähelepanu eest:D Ära võta sydamesse. Skyrunner, tänx et nii palju pilte tegid, otsisin just inimest kes oleks kõik tegevuse jäädvustanud. Veelkord tänx. Kalli*
Oli see mu esimene treff. Väga hea kogemus ja meeldiv võimalus tutvuda uute huvitavate inimestega ning biker.ee nimed ja näod kokku panna. Vihm oli oma märguses isegi positiivne
Panel Tadar minu poolt eraldi tagasisidet ei saa. Siin teda juba kotitud küll. Eks aeg teeb oma korrektuurid ja aitab kõikidel jumalaloomadel selles elus oma koha leida.
Pühapäeva hommikul tuli päris mitu tundi "ringi ujuda", et sõidukõlbulikuks saada
Office juures asuv alkomeeter näitas igatahes teibaid ja loodan, et see kellegile probleeme ei valmistanud. Üks "roheliseks puhunud" vend igatahes kõikus veel silmnähtavalt ning silmad olid korralikult pahempidi.
Kohtumiseni teedel ja sealt maas.

Pühapäeva hommikul tuli päris mitu tundi "ringi ujuda", et sõidukõlbulikuks saada

Kohtumiseni teedel ja sealt maas.
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Vaatasin just kodulehelt ( www.jogevamc.ee ), et osavõtjaid oli sel aastal 1700
Kohapeal ei saand arugi, et niii palju...
Aga, eks pidu oli ju seda väärt kah 

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
See jutt tekitas minus mõtte, et N, vana M..., oleks pidanud folgi asemel ikkagi trefile ilmuma. Tema oleks Padariga vist kohe klapi saavutanud...saarlane kirjutas:Tere!
Tanel Padar töestas siis jälle enda madalat laupa. Nimelt sai käidud möni aasta tagasi Kurzeme rallil Lätis, EM-etapil. Öhtu soojendusesinejaks enne mingit kuulsust oli ka Padar. Oi seda roppust mis sealt lavalt tuli, oma arust ta kiitis oma m-ide ja v-dega vist eestlasi....M jääb siis ise ka M-iks...

Mina kulutasin trefi peale kuskil 1700 eeku. Bensu peale läks arvestatav summa, aga ülejäänud rahad kadusid justkui urruauku, kuigi süüa sai tehtud priimusel ja jooki korjatud poest. Õnneks õppisin eelmise aasta kogemusest ja peitsin 100 krooni bensuraha pardli vahele ja see raha oli pühapäeval asju pakkides otsekui maast leitud.

Epiloogiks tahaks jällegi anda oma tänud edasi Põhjatuulte Poegadele, kes olid sama muhedad kui kevadel Pae Rockil; Konsulendile, kes taas võimaldas mulle ehedat sõidurõõmu; Enzole, Metslasele ja Jaagule, kes pakkusid parimat võimalikku seltskonda; Intcule, kes üritas mu paleele korduvalt tuld otsa panna

Rokime veel.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Siinsest teemast on kujunenud tõsine Padari lintšimine. Ja mis seal salata, üsna õigustatult. Ei tea, kas oli täis, laksu all või pidas tõesti lihtsalt motomehi nilbeteks ja roppudeks tüüpideks, et sellist möla ajas...
Aga, et kõik siin ilmas ei ole üdini halvad ja et kõik meie andekat rockilootust siiski igavesti maa alla ei trambiks, siis jagan teiega ka oma vähe teistlaadi kogemust. Tänu ühele heale ühisele tuttavale sattusin hiljuti temaga kokku ühes väiksemas seltskonnas. Ja uskuge või mitte, vend rääkis vägagi normaalset juttu ja jättis suhtlemisel pigem meeldivalt tagasihoidliku, kui ropu ja ülbe mulje. Lisaks olid tema poolt sünnipäevalapsele lauldud ja ainult naturaalkitarril saadetud paar laulu niivõrd ehedad ja head, et minu arvamus temast tõusis kümneid kordi!
Nojah ...., et nüüd siis jälle oluliselt langeda
Aga et siinsesse teemasse ikka sisse läheks, siis trefil oli viis väga head asja: seltskond, Fredi bänd, söök, paraad ja stripp. Ülejäänud olid mõõdukalt head või suisa sitad
Aga, et kõik siin ilmas ei ole üdini halvad ja et kõik meie andekat rockilootust siiski igavesti maa alla ei trambiks, siis jagan teiega ka oma vähe teistlaadi kogemust. Tänu ühele heale ühisele tuttavale sattusin hiljuti temaga kokku ühes väiksemas seltskonnas. Ja uskuge või mitte, vend rääkis vägagi normaalset juttu ja jättis suhtlemisel pigem meeldivalt tagasihoidliku, kui ropu ja ülbe mulje. Lisaks olid tema poolt sünnipäevalapsele lauldud ja ainult naturaalkitarril saadetud paar laulu niivõrd ehedad ja head, et minu arvamus temast tõusis kümneid kordi!
Nojah ...., et nüüd siis jälle oluliselt langeda

Aga et siinsesse teemasse ikka sisse läheks, siis trefil oli viis väga head asja: seltskond, Fredi bänd, söök, paraad ja stripp. Ülejäänud olid mõõdukalt head või suisa sitad

-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Padari lintshimisega biker.ee-s tundub sama seis olevat nagu näiteks Delfis mootorratturitega. Keegi teeb korra otsa lahti ja siis kõik ülejäänud annavad täiega järgi. Nii mõnus on ju kedagi kividega pilduda, eriti kui oled veendunud et pillutav sulle endale midagi vastu teha ei saa. Ei usu et kõik foorumites lahmijad niivõrd südame põhjast mootorrattureid vihkavad ja et mõni nendest ka reaalselt ust avama hakkab kui mootorratas neid kiirust ületades mööda sõita üritab.
Padar ... hmm, kuna ise kohal ei olnud, ei oma ka arvamust. Aga vägisi kipub mingi sarnasus olema küll ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Padar ... hmm, kuna ise kohal ei olnud, ei oma ka arvamust. Aga vägisi kipub mingi sarnasus olema küll ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.