Matrix 50

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
H11henri

Lugemata postitus Postitas H11henri »

Siis ma valin ka matrixsi siis ostan mingi märtsis selle.

Tänan soovituse eest, mulle matrixi välimus meeldis ka rohkem.
Kasutaja avatar

sqanx

Lugemata postitus Postitas sqanx »

tuttav myyb neid.. Matrix maksab rohkem, kuid kõik on sama peale gondlite. noh mingi digikella närakas on kah matrixil... see hinna vahe mis matrixil ja focusel tuleb, ei pane kyll mind matrixit ostma.. endal Focus : |
Pilt

Liikleb Keeway Focusel..

Teema algataja
valvoline

Lugemata postitus Postitas valvoline »

See 6.tuhat mis matrixi ja Focusel hinnavahe on-on kll mõtetu...
Mootor sama aint jah, kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] teised.
Omal on Focus ja nyyd on sissesõit 2800km. ja küsimus ka suurele ringile...
On see piisav sissesõit...Kas võiks juba tuuning jupid peale panna???

Teema algataja
H11henri

3 tonni on vahe seda jah et nii kallis on sama hästi võin osta hurricani see 4 tonni odavam kui focus need peaks olema samad peale välimuse
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

valvoline kirjutas:
See 6.tuhat mis matrixi ja Focusel hinnavahe on-on kll mõtetu...
Mootor sama aint jah, kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] teised.
Omal on Focus ja nyyd on sissesõit 2800km. ja küsimus ka suurele ringile...
On see piisav sissesõit...Kas võiks juba tuuning jupid peale panna???
Logic, et võib. Minimaalne sissesõit on 500km, soovitatav 1000-1250km ning sinu 2800 on :twisted: Kui hakkad tuunima, siis ära jumala eest pane peale 70ccm, kuna selle tagajärjel laguneb terve su roller koost, kuna stock jupid Cpi/Keeway -del on nõrgad. Kui teed 70ccm siis ikka pane Sport- Väntvõll,Silinder,Karburaator,Variaator. Aga kui paned vahele Summuti, Siduri ja Variaatori peaks mootor käima küll.

Teema algataja
valvoline

Ei ma ei taha 70ccm teha, see ei pea vastugi raudselt :lol: Aga klassivennal on Matrix ja ta puuris omal summutajal mingid asjad läbi ja sai 10km/h juurde :D Päris tegija.....Kas sellest ei ole kasu, kui tuuning jupid peale panna...Rullid, sups, tüüse jne
Viimati muutis valvoline, 05 Okt 2005, 11:19, muudetud 1 kord kokku.

rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

Tuuning jupid ongi selle jaoks, et kiirendust ja lõppkiirust juurde saada :!: :D
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

Teema algataja
valvoline

No ma olen aru saanud jah, aga palju siis mllle see rohkem juurde annab, kui ma 70ccm teen.

Teema algataja
valvoline

Stock jupid->Mis need veel on :?:
Kasutaja avatar

Marauder
Tsikkel: Hornet 600 '03

Lugemata postitus Postitas Marauder »

valvoline kirjutas:
Stock jupid->Mis need veel on :?:
originaalid
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

valvoline kirjutas:
Jälle üks targutaja :evil: .....Kle need on nii uued rollerid kus kurat sa tead, et need rutem mahlad välja lasevad.See et ta pole nii hea hui aprilia või Yamaha, ei tähenda et ta rutem mahlad välja laseb ju.
Kui midagi räägid, siis mõtle ka ennem kui siia midagi lisad?????
Krt kui sa ise midagi keeway-st ei tea siis pane parem suu kinni. Keewayl on sama pasad jupid peal kui cpi-l. Siis ta võibolla sõidab kyll kui piirajad peal ja mingi 50 välja läheb aga ega võimsamaks teda teha pole mõtet siis laguneb kohe ära.
Foorumi kasutaja Maniak omab seda rollerit ja tal on eemaldatud vario piiraja ja sumpsi tagant auk sisse puuritud. Puurimine andis jõudu kyll kõvasti juurde aga peale vario piiraja eemaldamist läks korra 70 aga siis hakkas 60-65 minema ja nii see kiirus kahaneski. Valvoline sa ära tule teisi sõimama targutajateks kui sa sellest midagi ei tea.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

valvoline kirjutas:
No mida v.i.t.t.u sa mölised siin.Kas sa ise sõidad Keewayga :evil:
Tundub et sina sellest mdiagi ei tea.Steven on mll klassivend ja tal ple midagi perse läinud. Kui ta ilma õlita sõidab, siis see on hoopis teine asi.
Kle ära hakka siukest sitta ka nyyd tootma, et ühe korra läheb 70. siis juba vähem...Vanaemale mine räägi seda.
t*** sa inised siin. :evil: :evil: :evil:
Mida sa närvitsed ma ei saa aru! Uuri hoolega CPI meeste komme enda masinate kohta. Mootorid ju ühed. Mis sa arvad, et välimus, nimi teine ja kohe igati parem roller?

Teema algataja
valvoline

No jah, ta ei pruugi parem olla, aga nii see nyyd ka ei ole, et ühe korra läheb 70, siis juba vähem....Ole normaalne.
Isegi võrr ple selline, et korra läheb kiirem, ja siis hakkab kahanema, tal kah üks kiirus koguaeg.

Teema algataja
H11henri

oma asi

Kõigil on oma arvamus. ma ostaks enne uue, kui kasutatult.

Teema algataja
Jozeph

Lugemata postitus Postitas Jozeph »

Näiteks Aprilia kes alustas oma rollerite tegemist tükk aega tagasi,nii on täiustanud oma mootoreid vastupidavuse ja võimsuste poolest.Nii alustab ka Keeway.. .Ei ole mõtet süüdistada eriti ,et "keeway on s**t ja laguneb aga aerox on nii hea et ei lähe kunagi katki".Keeway on hetkel suht uus võrreldes yamaha ja apriliaga kuid kunagi,mõne,paari aasta pärast on juba see Keeway,CPI sama kõva sõna nagu Yamaha.Niisis ma ei tea kas saite pointist aru aga noh ma loodan ,et mõnel on seda taipu veidike.Ühesõnaga "Iga asi omal ajal" :roll:
Kasutaja avatar

rallypoiss

Lugemata postitus Postitas rallypoiss »

vaadake nüüd otsingust:kumba rolleriga on rohkem probleeme olnud ,kas AEROXI vöi keewayga.
teemale vöib vist punkti panna,suure P-ga

Teema algataja
H11henri

jaja

Ja jah et aprilia ei lagune kunagi. Mitmel on olnud või on probleeme keewayga. Võibolla sellepärast kuuleb samapalju apriliaga probleeme kui keewayga sellepärast et apriliaid on lihtsalt rohkem. Nad võtavad rohkem kiirust sisse ja kes sõidab koguaeg gaas põhjas, siis ime pole et mingi probleem on rolleril. Minu arvamust ei muuda, et uus on parem kui kasutatud. Kui on valida uue aprilia ja keeway vahel siis otse loomulikult võtaks aprilia.
Kasutaja avatar

Kirs

rallypoiss kirjutas:
vaadake nüüd otsingust:kumba rolleriga on rohkem probleeme olnud ,kas AEROXI vöi keewayga.
teemale vöib vist punkti panna,suure P-ga
Kaua on Keeway kaubamärk meil turul olnud? Vähe eks. Uuri palju on probleeme olnud CPI-dega :idea: Pole ju nagu erilist vahet kas Keeway või CPI. Plastikud teised ümber ainult.

Teema algataja
xxmarcus

Lugemata postitus Postitas xxmarcus »

alles just ostsin endale keeway matrixi ja juba mingid jamad se signaal jamab, hakkab heast peast karjuma kui tahab ja tagu pidurid krigisevad(see pole suur asi) siis nüüd viimati ei näita ta spidomeetril kiirust ja ei tõuse enam see asi mis näitab palju sa oled ära sõitnud
see ajab nata närvi kuigi ma ei ole retsinud seda rollerit endal
Kasutaja avatar

benelly
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas benelly »

xxmarcus kirjutas:
alles just ostsin endale keeway matrixi ja juba mingid jamad se signaal jamab, hakkab heast peast karjuma kui tahab ja tagu pidurid krigisevad(see pole suur asi) siis nüüd viimati ei näita ta spidomeetril kiirust ja ei tõuse enam see asi mis näitab palju sa oled ära sõitnud
Garantisse ei taha viia? :roll:
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

xxmarcus kirjutas:
Hiina rolleritega ongi see teema, mõni mees saab väga õnnestunud rolleri, nagu kunagi üks sõber CPI Popcorni, ning kui osta pärast toda rollerit uus hiinakas Keeway Focus, siis tollest pole pooltki nii head rollerit. Jutu põhimõte, et hiinakate puhul ei ole alati selles küsimus, kuidas hoiad vaid kuidas on vedanud partiiga mis Taiwanist, Hiinast, Koreast vms välja on saadetud.
Kasutaja avatar

Kirs

xzburnoutzx kirjutas:
xxmarcus kirjutas:
Hiina rolleritega ongi see teema, mõni mees saab väga õnnestunud rolleri, nagu kunagi üks sõber CPI Popcorni, ning kui osta pärast toda rollerit uus hiinakas Keeway Focus, siis tollest pole pooltki nii head rollerit. Jutu põhimõte, et hiinakate puhul ei ole alati selles küsimus, kuidas hoiad vaid kuidas on vedanud partiiga mis Taiwanist, Hiinast, Koreast vms välja on saadetud.
Tegelikult, sinna kanti see asi läheb küll. Nii oli ja on ka venemaalt pärilt masinaasjadega.

Teema algataja
xxmarcus

Lugemata postitus Postitas xxmarcus »

krt see masin mul viskab juba täiega kopa ette noh täna jäi juba see gaas peale sõitmise ajal ma eis aa aru kas see keeway matrix mul tõesti niisugune saast rusu on we

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

xxmarcus kirjutas:
kas see keeway matrix mul tõesti niisugune saast rusu on we
On küll jah. Soovitan kiiresti maha müüa!
tel. 52 555 68

Teema algataja
wtf

Lugemata postitus Postitas wtf »

Palju piirajatega Matrixi lõppkiirus on ?

Ja ta on vist uuena selles hinnaklassis parim valik ?
[nagu suht tahaks osta 20000 eest midagi, arvatavasti ikka midagi uut, sest noh garantii ja hooldus ja kõik olemas jne, aga mis oleks parim valik ? ]

stage6

Lugemata postitus Postitas stage6 »

cpi on ikka parem kui keeway tegelt
Pilt

"Tee Oma Aeroxist Pesumasin!"

Teema algataja
glove

Lugemata postitus Postitas glove »

wtf kirjutas:

]
No mul lääb iga ilmaga 70 km/h kui tuul nati tagant siis 75 km/h

Ning tundub, et spido ka eriti ei valeta sest kui sõita 60-62 km/h siis sellise kiirusega linna liikluses saab täiesti hakkama (autodega sõidad võrtselt kui on spidol ees umbes 60km/h)
Mul on läbitud pea aegu 1700km, midagi pole viga olnud(phui,phui,puhi...). Ja töötab nagu kella värk.

Teema algataja
wtf

Lugemata postitus Postitas wtf »

glove kirjutas:
wtf kirjutas:

]

Ning tundub, et spido ka eriti ei valeta sest kui sõita 60-62 km/h siis sellise kiirusega linna liikluses saab täiesti hakkama (autodega sõidad võrtselt kui on spidol ees umbes 60km/h)
Mul on läbitud pea aegu 1700km, midagi pole viga olnud(phui,phui,puhi...). Ja töötab nagu kella värk.
Ja ilma piirajateta ? Ning nii nagu ostsid oled sõitnud siiani, et midagi pole vahetanud ja kõik töödanud jhm ?

Aga kust ostsid [motodepoost ? ] ja kas siis seal on korralik garantii/hooldus ?

Ja kui kaua sissesõitu tegid ja mis kiirusega ?

Endal vist Matrixi ost plaanis.

Teema algataja
RImd

Lugemata postitus Postitas RImd »

wtf kirjutas:
Palju piirajatega Matrixi lõppkiirus on ? ]
Sõbral on Matrix ja see jookseb piirajatega kuskil 45-50km/h välja :)

Teema algataja
glove

Lugemata postitus Postitas glove »

wtf kirjutas:
glove kirjutas:
wtf kirjutas:

]

Ja ilma piirajateta ? Ning nii nagu ostsid oled sõitnud siiani, et midagi pole vahetanud ja kõik töödanud jhm ?

Aga kust ostsid [motodepoost ? ] ja kas siis seal on korralik garantii/hooldus ?

Ja kui kaua sissesõitu tegid ja mis kiirusega ?

Endal vist Matrixi ost plaanis.

Jah ilma piirajateta( kuigi stock sumps on üks suur piiraja). Jah on käinud ainult hoolduses 300km ja 1000km peal vahetatud on ainult rullikud 1000 peal ja suurem düüs pandud. Kõik on jh töötanud siiani normaalselt. Jah ostsin motodepoost ning teeningus ja hooldus on seal igati tasemel!

Sissesõitu tegin 100km max 30km/h 100-500 max 40km/h muidu kõik on kirjutatud kasutus juhendisse kuidas ja millal. esimese 100km jooksul ei tohtinud väga hullult pidureid ka piinata. (nii ma lugesin oma ingliskeel oskusega kasutusjuhendist välja). Edu.!

glove@nõu andmas:P
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”