Matrix 50
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Logic, et võib. Minimaalne sissesõit on 500km, soovitatav 1000-1250km ning sinu 2800 onvalvoline kirjutas:See 6.tuhat mis matrixi ja Focusel hinnavahe on-on kll mõtetu...
Mootor sama aint jah, kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] teised.
Omal on Focus ja nyyd on sissesõit 2800km. ja küsimus ka suurele ringile...
On see piisav sissesõit...Kas võiks juba tuuning jupid peale panna???

-
Teema algataja
Ei ma ei taha 70ccm teha, see ei pea vastugi raudselt
Aga klassivennal on Matrix ja ta puuris omal summutajal mingid asjad läbi ja sai 10km/h juurde
Päris tegija.....Kas sellest ei ole kasu, kui tuuning jupid peale panna...Rullid, sups, tüüse jne

Viimati muutis valvoline, 05 Okt 2005, 11:19, muudetud 1 kord kokku.
-
-
Teema algataja
Krt kui sa ise midagi keeway-st ei tea siis pane parem suu kinni. Keewayl on sama pasad jupid peal kui cpi-l. Siis ta võibolla sõidab kyll kui piirajad peal ja mingi 50 välja läheb aga ega võimsamaks teda teha pole mõtet siis laguneb kohe ära.valvoline kirjutas:Jälle üks targutaja.....Kle need on nii uued rollerid kus kurat sa tead, et need rutem mahlad välja lasevad.See et ta pole nii hea hui aprilia või Yamaha, ei tähenda et ta rutem mahlad välja laseb ju.
Kui midagi räägid, siis mõtle ka ennem kui siia midagi lisad?????
Foorumi kasutaja Maniak omab seda rollerit ja tal on eemaldatud vario piiraja ja sumpsi tagant auk sisse puuritud. Puurimine andis jõudu kyll kõvasti juurde aga peale vario piiraja eemaldamist läks korra 70 aga siis hakkas 60-65 minema ja nii see kiirus kahaneski. Valvoline sa ära tule teisi sõimama targutajateks kui sa sellest midagi ei tea.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Mida sa närvitsed ma ei saa aru! Uuri hoolega CPI meeste komme enda masinate kohta. Mootorid ju ühed. Mis sa arvad, et välimus, nimi teine ja kohe igati parem roller?valvoline kirjutas:No mida v.i.t.t.u sa mölised siin.Kas sa ise sõidad Keewayga![]()
Tundub et sina sellest mdiagi ei tea.Steven on mll klassivend ja tal ple midagi perse läinud. Kui ta ilma õlita sõidab, siis see on hoopis teine asi.
Kle ära hakka siukest sitta ka nyyd tootma, et ühe korra läheb 70. siis juba vähem...Vanaemale mine räägi seda.
t*** sa inised siin.![]()
![]()
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Näiteks Aprilia kes alustas oma rollerite tegemist tükk aega tagasi,nii on täiustanud oma mootoreid vastupidavuse ja võimsuste poolest.Nii alustab ka Keeway.. .Ei ole mõtet süüdistada eriti ,et "keeway on s**t ja laguneb aga aerox on nii hea et ei lähe kunagi katki".Keeway on hetkel suht uus võrreldes yamaha ja apriliaga kuid kunagi,mõne,paari aasta pärast on juba see Keeway,CPI sama kõva sõna nagu Yamaha.Niisis ma ei tea kas saite pointist aru aga noh ma loodan ,et mõnel on seda taipu veidike.Ühesõnaga "Iga asi omal ajal" 

-
-
Teema algataja
jaja
Ja jah et aprilia ei lagune kunagi. Mitmel on olnud või on probleeme keewayga. Võibolla sellepärast kuuleb samapalju apriliaga probleeme kui keewayga sellepärast et apriliaid on lihtsalt rohkem. Nad võtavad rohkem kiirust sisse ja kes sõidab koguaeg gaas põhjas, siis ime pole et mingi probleem on rolleril. Minu arvamust ei muuda, et uus on parem kui kasutatud. Kui on valida uue aprilia ja keeway vahel siis otse loomulikult võtaks aprilia.
-
Kaua on Keeway kaubamärk meil turul olnud? Vähe eks. Uuri palju on probleeme olnud CPI-degarallypoiss kirjutas:vaadake nüüd otsingust:kumba rolleriga on rohkem probleeme olnud ,kas AEROXI vöi keewayga.
teemale vöib vist punkti panna,suure P-ga

-
Teema algataja
alles just ostsin endale keeway matrixi ja juba mingid jamad se signaal jamab, hakkab heast peast karjuma kui tahab ja tagu pidurid krigisevad(see pole suur asi) siis nüüd viimati ei näita ta spidomeetril kiirust ja ei tõuse enam see asi mis näitab palju sa oled ära sõitnud
see ajab nata närvi kuigi ma ei ole retsinud seda rollerit endal
Garantisse ei taha viia?xxmarcus kirjutas:alles just ostsin endale keeway matrixi ja juba mingid jamad se signaal jamab, hakkab heast peast karjuma kui tahab ja tagu pidurid krigisevad(see pole suur asi) siis nüüd viimati ei näita ta spidomeetril kiirust ja ei tõuse enam see asi mis näitab palju sa oled ära sõitnud

-
- Kontakt:
Hiina rolleritega ongi see teema, mõni mees saab väga õnnestunud rolleri, nagu kunagi üks sõber CPI Popcorni, ning kui osta pärast toda rollerit uus hiinakas Keeway Focus, siis tollest pole pooltki nii head rollerit. Jutu põhimõte, et hiinakate puhul ei ole alati selles küsimus, kuidas hoiad vaid kuidas on vedanud partiiga mis Taiwanist, Hiinast, Koreast vms välja on saadetud.xxmarcus kirjutas:alles just ostsin endale keeway matrixi ja juba mingid jamad se signaal jamab, hakkab heast peast karjuma kui tahab ja tagu pidurid krigisevad(see pole suur asi) siis nüüd viimati ei näita ta spidomeetril kiirust ja ei tõuse enam see asi mis näitab palju sa oled ära sõitnud
-
Tegelikult, sinna kanti see asi läheb küll. Nii oli ja on ka venemaalt pärilt masinaasjadega.xzburnoutzx kirjutas:Hiina rolleritega ongi see teema, mõni mees saab väga õnnestunud rolleri, nagu kunagi üks sõber CPI Popcorni, ning kui osta pärast toda rollerit uus hiinakas Keeway Focus, siis tollest pole pooltki nii head rollerit. Jutu põhimõte, et hiinakate puhul ei ole alati selles küsimus, kuidas hoiad vaid kuidas on vedanud partiiga mis Taiwanist, Hiinast, Koreast vms välja on saadetud.xxmarcus kirjutas:alles just ostsin endale keeway matrixi ja juba mingid jamad se signaal jamab, hakkab heast peast karjuma kui tahab ja tagu pidurid krigisevad(see pole suur asi) siis nüüd viimati ei näita ta spidomeetril kiirust ja ei tõuse enam see asi mis näitab palju sa oled ära sõitnud
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
No mul lääb iga ilmaga 70 km/h kui tuul nati tagant siis 75 km/hwtf kirjutas:Palju piirajatega Matrixi lõppkiirus on ?
]
Ning tundub, et spido ka eriti ei valeta sest kui sõita 60-62 km/h siis sellise kiirusega linna liikluses saab täiesti hakkama (autodega sõidad võrtselt kui on spidol ees umbes 60km/h)
Mul on läbitud pea aegu 1700km, midagi pole viga olnud(phui,phui,puhi...). Ja töötab nagu kella värk.
-
Teema algataja
Ja ilma piirajateta ? Ning nii nagu ostsid oled sõitnud siiani, et midagi pole vahetanud ja kõik töödanud jhm ?glove kirjutas:No mul lääb iga ilmaga 70 km/h kui tuul nati tagant siis 75 km/hwtf kirjutas:Palju piirajatega Matrixi lõppkiirus on ?
]
Ning tundub, et spido ka eriti ei valeta sest kui sõita 60-62 km/h siis sellise kiirusega linna liikluses saab täiesti hakkama (autodega sõidad võrtselt kui on spidol ees umbes 60km/h)
Mul on läbitud pea aegu 1700km, midagi pole viga olnud(phui,phui,puhi...). Ja töötab nagu kella värk.
Aga kust ostsid [motodepoost ? ] ja kas siis seal on korralik garantii/hooldus ?
Ja kui kaua sissesõitu tegid ja mis kiirusega ?
Endal vist Matrixi ost plaanis.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
wtf kirjutas:Ja ilma piirajateta ? Ning nii nagu ostsid oled sõitnud siiani, et midagi pole vahetanud ja kõik töödanud jhm ?glove kirjutas:No mul lääb iga ilmaga 70 km/h kui tuul nati tagant siis 75 km/hwtf kirjutas:Palju piirajatega Matrixi lõppkiirus on ?
]
Aga kust ostsid [motodepoost ? ] ja kas siis seal on korralik garantii/hooldus ?
Ja kui kaua sissesõitu tegid ja mis kiirusega ?
Endal vist Matrixi ost plaanis.
Jah ilma piirajateta( kuigi stock sumps on üks suur piiraja). Jah on käinud ainult hoolduses 300km ja 1000km peal vahetatud on ainult rullikud 1000 peal ja suurem düüs pandud. Kõik on jh töötanud siiani normaalselt. Jah ostsin motodepoost ning teeningus ja hooldus on seal igati tasemel!
Sissesõitu tegin 100km max 30km/h 100-500 max 40km/h muidu kõik on kirjutatud kasutus juhendisse kuidas ja millal. esimese 100km jooksul ei tohtinud väga hullult pidureid ka piinata. (nii ma lugesin oma ingliskeel oskusega kasutusjuhendist välja). Edu.!
glove@nõu andmas:P
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.