Tsikliga Lissabonist Vladivostokki
Moderaator: Moded
Re: Tsikliga Lissabonist Vladivostokki
mmz kirjutas:Tort kirjutas:mmz kirjutas:Kaks tähte + kaks numbrit registreerimismärgi jaoks on olemas 67000 erinevat võimalikku kombinatsiooni.
99 x 22 x 22 = 47916
Ladina tähestikus on ju 26 tähte. Variante siis ikkagi 67000, ehk täpsemalt 66924.
Kas nii lihtsa valemiga saab arvutada võimaliku kombinatsioonide (permutatsioonide) arvu ?
http://www.ttkool.ut.ee/comp/kaug/prog1/prog007.html
Aga Leeduka sõit oli tõesti äge!
Antud juhul saab. Võimalikke numbrilisi kombinatsioone on 99. Erinevaid võimalikke tähti on arvestatud antud arvutusse sisse 22. Viimased võivad olla ka suvalises järjekorras ning korduda. Antud juhul muidugi lisanduvad muud tegurid seaduste ja reeglistiku näol, mis välistavad osade kombinatsioonide kasutuse, ent need saab mõne lihtsa lisaarvutuse teel hiljem maha lahutada.
Rumalate küsimuste valdkonda kuuluv küll, aga mis see numbrikombinatsioonide teema siia puutub?
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Mulle isiklikult sellised ettevõtmised meeldivad. Tehakse ju igasugu rekordeid. On neid siis vaja või mitte. Alles see oli kui üks mees õhupalliga kõrgele kõrgele lendas ja sealt hopsti alla hüppas, arvestatav hulk inimesi elas sellele langevarjuhüppele kaasa.
Oma käimistel olen pea alati kodutee ühejuttiga läbinud, on need sõidud olnud siis 24h, 36h, 40h ja seda mõnetunnise magamisega tsiklil. See aasta tulime Gruusia piirilt läbi Venemaa tagasi 3,5 päevaga, ei olnud hullu midagi. Tulgu mulle keegi veel rääkima, et Poola läbimine on jube tülikas. Gruusiasse pääsemiseks tuli meil kokku edasi-tagasi 6000 km transiiti.
Kui keegi annaks hää ratta, millel on suur paak, nii 5-600 km paagi täiega, maksaks bensiini ja muud kulud kinni, paneksin kas või homme päev minema rekordi eesmärgil.
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Võõra raha eest,ilmselt ka võõra rattaga, on selline sõit tore ettevõtmine.Kui aga oma rattaga ja enda raha eest,siis tahaks selliselt reisil veidi enam kui rekord aega.
Aga tore oli tähele panna,et kaherattalisi lasti ilusti vahelt läbi ka venemaal(saksa või mingi muu euroopa stau oli ka,kus vasak rida oli teinud vahe sisse).Venes võttis isegi vastutulev rekka paremale.Meil sellise headusega pahatihti arvestada ei saa.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Ise ka eelmine aasta imestasin kui esimest korda venes käisin, et liiklemiskultuur motikajuhi poolt vaadates oli kordi parem kui kallil kodumaal. Lasti vahele, tehti ruumi ridade vahel, tehti ruumi mööda minemiseks. Lehvitati ja kiideti takka. Ummikutes ei olnud mingit probleemi ette poole ukerdada, ühesõnaga lust. Loomulikult kohtasime ka roolitiblasi, õnneks Võimalik vaid Venemaal juhtumisi oli mõni.
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
kurisookaru kirjutas:Ise ka eelmine aasta imestasin kui esimest korda venes käisin, et liiklemiskultuur motikajuhi poolt vaadates oli kordi parem kui kallil kodumaal. Lasti vahele, tehti ruumi ridade vahel, tehti ruumi mööda minemiseks. Lehvitati ja kiideti takka. Ummikutes ei olnud mingit probleemi ette poole ukerdada, ühesõnaga lust. Loomulikult kohtasime ka roolitiblasi, õnneks Võimalik vaid Venemaal juhtumisi oli mõni.
Akrapovicid ilma bafflitetta töötavad hästi liikluse kahte lehte ajamisel Mõni vana pidurdab keset teed tunnustavalt, mõni vilgutab tagant tunnustavalt tuledega, mõni laseb tunnustavalt signaali
Mööduda tuleb alati mõistliku kiirusega aga täpselt sellisega kus enam numbrimärki näha ei oleks
Ja nii ongi
PS. Lehvitanud pole veel keegi.
PPS. Tuli veel üks asi meelde Keppida võiks 12 päeva jutti magamata ja keskmise kiirusega 51km/h
(no offence, cool üritus oli kindlasti)
kurisookaru kirjutas:Mulle isiklikult sellised ettevõtmised meeldivad. Tehakse ju igasugu rekordeid. On neid siis vaja või mitte. Alles see oli kui üks mees õhupalliga kõrgele kõrgele lendas ja sealt hopsti alla hüppas, arvestatav hulk inimesi elas sellele langevarjuhüppele kaasa.
Oma käimistel olen pea alati kodutee ühejuttiga läbinud, on need sõidud olnud siis 24h, 36h, 40h ja seda mõnetunnise magamisega tsiklil. See aasta tulime Gruusia piirilt läbi Venemaa tagasi 3,5 päevaga, ei olnud hullu midagi. Tulgu mulle keegi veel rääkima, et Poola läbimine on jube tülikas. Gruusiasse pääsemiseks tuli meil kokku edasi-tagasi 6000 km transiiti.
Kui keegi annaks hää ratta, millel on suur paak, nii 5-600 km paagi täiega, maksaks bensiini ja muud kulud kinni, paneksin kas või homme päev minema rekordi eesmärgil.
Jah, olen isegi 24h järjest lasknud läbi Poola ühe jutiga. Pisut pain aga alati hea kui läbi olen. Peamine tõrge on tõesti tdm'i 330km paak.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Mmm.... läbi Poola 24 h ühe jutiga? Vinta-vänta, ühest riigi servast teise?
Ma ei tea, kas vanuse teema, aga minu selle aasta mitu pikka päeva lõppes sellega, et parem käsi sureb ja pöial on tundetu siiamaani, mingi kaela jama. Nüüd tuleb talv otsa võimelda.
Ja sõiduasendit lihvida.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
http://www.delfi.lt/auto/laisva-pavara/ ... d=63324344
Siin veidi juttu selle kohta veel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.