TRIUMPH DAYTONA 675
Moderaator: Moded
Re: TRIUMPH DAYTONA 675
Ercki kirjutas:Gornholio kirjutas:See kile petab kaugelt isegi ära
Aga lakk vast on hea mõte , iseasi kuidas kilele kinnitub .Ära üle küll laki, siis kaob efekt ära.
Lakkida küll ei maksa, sellekohane teema veel siin:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... arbon+kile
Ratas on kena ja projekt tore. Omale on Triumph alati meeldinud, EDU!
Aga sain ma nüüd õigesti aru:
lauri393 kirjutas:tervist,
kuna vana ratas, yamaha r6, leidis suve alguses omale uue omaniku, siis pidin ka ise uut tsiklit hakkama vaatama. Täpselt nädal aega enne ARKi sõidueksamit olin veel jalamees, ...
Enne seda paugutasid lubadeta ringi või?
Enne seda paugutasid lubadeta ringi või?
17-aastaselt tegin omale A1 kategooria, kuid ratas oli olemas juba 72 kilovatine(gsxr, 91 a.). Peale seda ratast tuli R6(88kw), ning siis vanus võimaldas teha juba A2(kuni 25kw) kategooria, kuid kuna see ei tundunud mõtekas siis ootasin veel veidi kuni sain 21 ja tegin täis A. Nii et jah, 4 hooaega sõitsin ilma lubadeta ja trahvi sain vaid 2 korda(esimene kord ilma lubadeta sõit 2400 EEK ja teine kord kiiruseületamine 5000 EEK, tookord ei saadud arugi et A1 ja 88kw ei käi kokku).
M4r6us kirjutas:Ercki kirjutas:Gornholio kirjutas:See kile petab kaugelt isegi ära
Aga lakk vast on hea mõte , iseasi kuidas kilele kinnitub .Ära üle küll laki, siis kaob efekt ära.
Lakkida küll ei maksa, sellekohane teema veel siin:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... arbon+kile
http://www.youtube.com/watch?v=LWi6CZc6gN0
video all kirjas veel "Some have done it successfully and others say it takes away a lot of the carbon fiber pattern."
bensukork enne ja nüüd(kiletamine tekitab sõltuvust )
vedru ja veljed saabusid värvimisest
Tegin üleeile silindrile tihendit, nii hästi tuli välja, et oleks tahtnud neid mitu tk teha. Sõltuvus on julm ja kallis asi.
Kui nüüd seda vaadata,
siis oleks pidanud velg punane tulema!? Saad isuga lakkuda seda valget velge

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-PitBull- kirjutas:Kui nüüd seda vaadata,
...
siis oleks pidanud velg punane tulema!? Saad isuga lakkuda seda valget velge
plaanid muutusid viimasel minutil, kuid lõpptulemus saab ikka super. Ja läikima peab pill nii kui nii kogusaeg
Raam ja need mustaks värvitud vidinad ei sobi ju kokku ,erinev must ,jätab lapitud ratta mulje ja tundub ,et amordivedru punane ei lähe ka veljehelkuri (veljetriibuga) ja heeblite punasega kokku. Liiga kiirustatud projekt!
Tuono kirjutas:. Liiga kiirustatud projekt!
Mis sitasti see uuesti.. Las saab valmis ja siis n2eme
Tuono kirjutas:Raam ja need mustaks värvitud vidinad ei sobi ju kokku ,erinev must ,jätab lapitud ratta mulje ja tundub ,et amordivedru punane ei lähe ka veljehelkuri (veljetriibuga) ja heeblite punasega kokku. Liiga kiirustatud projekt!
kahju kurvastada sind, kuid tegu pole mitte kiirustatud projektiga vaid kehva fotokaga(päriselus näed mu ratast foori taga siis magad oma rohelise tule maha )
Ma arvan, et käsil väga tubli projekt ja tundub, et tuleb super kena ratas! 675 on nagunii elamus omaette, kas või vaadatagi, jõudu tööle ja siis kevadel näita ette reaalelus, palun!
Tuono kirjutas:Liiga kiirustatud projekt!
Ka mulle on jäänud mulje, et talv hakkab juba läbi saama ning asi vaja kiirelt kokku lapata
Kui alguses tundus projekt paljulubav siis vaadates kuidas värvitakse esiamorte (alt võtmata) ning kuidas on värvitud paagikork (nagu oleks kasutatud kivikaitset värvi asemel)
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Amordid ei ole vist värvitud vaid teibitud, selleks ei pea neid alt võtma - niikuinii seda osa mis prillidesse läheb ei teibita.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Ta ei ole esiamorte värvinudki- kasutab karbonimitatsiooni kilet(vist).
Aga ma ei saa aru selle tjüünimise mõttest, kas ei näinud piisavalt kiire välja
Siiani pole ükski värv ega kile suutnud maismaasõiduki lõppkiirust piisavalt mõjutanud, seega
edu
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Nõustun Andrusega ja soovin edu!
M4r6us kirjutas:Ka mulle on jäänud mulje, et talv hakkab juba läbi saama ning asi vaja kiirelt kokku lapata
![]()
Kui alguses tundus projekt paljulubav siis vaadates kuidas värvitakse esiamorte (alt võtmata) ning kuidas on värvitud paagikork (nagu oleks kasutatud kivikaitset värvi asemel)
talv ei hakka läbi saama, vaid jõulud on tulemas ja kingid vaja ka kuskile alla panna ju(kuuse jaoks raha enam ei jagu)
Amordid on kaetud kivikaitse kilega(ei ole carbon ega lohakalt värvitud)
yeekim kirjutas:...
Aga ma ei saa aru selle tjüünimise mõttest, kas ei näinud piisavalt kiire välja![]()
Siiani pole ükski värv ega kile suutnud maismaasõiduki lõppkiirust piisavalt mõjutanud, seega![]()
edu
tjüünimisel polekski mõtet old, kui ma poleks suvel Tabasalu kardirajal asfaldit nühkinud kondli* [Motobot: õige on "gondli*"]. Midagi hullu ei juhtunudki, arvestades et isegi kukkumispunne polnud rattal. Kõik kaaned ja väärtuslikumad osad jäid terveks ja isegi ilma kriimudeta(kukkumispunnide eest olin mina oma kombega kes lohises ratta ja asfalti vahel). Sellepärast saabki ratas uue välimuse.
lauri393, ära vaevu vastama neile, kes ise persetki liigutada ei viitsi ja nokivad selle üle, et keegi teine ei värvinud-kiletanud tsiklit nii hästi kui nemad teeks!
Parem uuenda ratast edasi selle asemel ning küll lõpptulemust nähes nii mõnelgi suu ammuli vajub.
PS: Ega ma ise ka kõige ärksam remontija pole, üks gondlikinnitus katki ning juba kuu aega võtan hoogu, et ära liimida. A noh, eelmisel talvel sai välitemperatuuriga ruumis valmis ehitatud kohvriraamid, küll saab ka sellele gondlikinnitusele Super Attacki näidatud. Ehk.
Minu meelest selline lampi värvimine ja masinale ilusate juppide ostmine on lahe. Muidugi lampi värvimine kehtib siis kui vana värv ei meeldi.
tüüpilised eestlased siin ikka,üks vingumine käib,nagu turueided.minu arust näeb küll väga hea välja.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Minu puhul ei ole kadedus vaid arusaamatus-MIKS
Tsikkel on tarbeese ja transpordivahend, mille välimus ei mõjuta selle sõiduomadusi absoluutselt.
Peamine on ohutus ja mugavus
Teemaalgatajale edu sellegipoolest
Et mõni inime' aru saaks
yeekim kirjutas:Minu puhul ei ole kadedus vaid arusaamatus-MIKS
Tsikkel on tarbeese ja transpordivahend, mille välimus ei mõjuta selle sõiduomadusi absoluutselt.
Peamine on ohutus ja mugavusTeemaalgatajale edu sellegipoolest
Seda on ta SINULE
Kõik me ei ela nagu sina, kõigil omad huvid ja hobid. Kellele meeldib joonistada, kes joonistab autode peale, kes tahab koera eest hoolt kanda, kes oma tsikli eest. Inimesi on ju erinevaid või mis? Või on mu jutt liiga keeruline?
Seletan veel: Minu jaoks on auto tarbeese ja transpordi vahend. Ei huvita milline ta välja nõeb, peaasi et sõidab ja korralikult. TÜV mehi see ikkagi huvitab kuidas tuled ja viled ja küljekarbid välja näevad. Ja pidingi autot vuntsima. Mees on oma rattaga kukkunud ja tahab vähe värskendust kui juba tegemiseks naguinii läks ja sina ei saa aru miks? Igaüks ei pea talvläbi tilli näppima, mõni võib oma roosade näppudega midagi ehitada ka. Kindlasti said juba esimese lausega aru mis mu point on, kuid mina ei saa aru MIKS ei suuda sa selle peale ise tulla
Laurile jõudu ja küll uuel hooajal ratas värske ja kena välja näeb.
nonii.. vahepeal palju muutunud pole, aga nüüd siis veljed lõpuks all
homme saavad valmis uued kleepsud ja järgmiseks lähevad kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] värvimisse
iz naiss, annad head inspiratsiooni, võtan ise ka kevadel täieliku uuenduse ette, siiamaani väikeseid vidinaid aint ebayst tellinud.
PS. veljed pole päris need, mis pildil(punased) ?
Tore ettevõtmine -Saan ka siit mõtteid mida osta ja vahetada Pean ka endal selel amordivedru ära tegema.
Ja mis puutub velgedesse siis ma ei ütleks ,et punased ilusamad oleksid olnud kuid jah endal olid valged veljed r6 all ja lakkusin neid ikka koguaeg
Muidu edu ja rohkesti pilte
Commix kirjutas:...
PS. veljed pole päris need, mis pildil(punased) ?
veljed ei tulnud jah sellised nagu esialgne plaan oli(see illustratiivne pilt mis lisasin), kuna selliseks nagu pildil velgi saada, oleks tulnud läbida kulukam ja keerulisem protsess.
Hetkel lähtun hoopis teisest värvilahendusest, aga siia ei avalda seda pilti(midagi peab ju saladuseks ka jääma)
Teha on vaja veel nii mõndagi:
*mootorikaaned värvida mustaks
*sumpsi hõbedased osad poleerida ja must osa ülevärvida(rattast lendav jama on värvi kahjustanud)
*kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] värvida ja kleepsud panna
*carbon detailid lakkida(pole mõtet vastata, et ei saa ning et kaotab oma efekti jne. Kaasa rääkigu need, kes on lakkinud ja rahule jäänud)
*xenon
+hooldus
Igati tore ja kiiduväärt ettevõtmine. Eriti kui saad teha seda veel TOA tingimustes . Kui hakkasin enda rattal raami ja kiiget poleerima ja muid ümberehitust tegema siis tuli ka igast aknast ja uksest, et pole mõtet, raske hooldada, kiirusele juurde ei anna jne. Kui aga valmis sai siis kõik ahhetasid ja ohhetasid kui ilus.
Tee nii nagu heaks arvad ja selliseks nagu tahad, ikkagi on see sinu ratas, ning lõpptulemus tuleb nii kui nii ilus
PS: Kiirustada pole mõtet, talv on pikk ja kole, ning hea siis õhtuti nokitseda.
EDU
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.