TRIUMPH DAYTONA 675
Moderaator: Moded
TRIUMPH DAYTONA 675
tervist,
kuna vana ratas, yamaha r6, leidis suve alguses omale uue omaniku, siis pidin ka ise uut tsiklit hakkama vaatama. Täpselt nädal aega enne ARKi sõidueksamit olin veel jalamees, kuid siis leidsin müügis olevat endale täiesti tundmatu ratta(baikide valdkonnast vähemalt) nagu daytona 675. Alguses polnud üldse sellisest rattast teadlik, kuid kuulutuse piltide pealt tundus vägagi vinge olevat. Müügis oli täpselt samasuguseid siis 2 hetkel(1 vist endiseltki alles). Vaatama minnes hakkas ratas veel rohkem meeldima ning käima pannes tahtsin juba joosta pangaautomaadi poole. Istumisasend oli ka väga määrav mulle, kuna 2004 aasta cbr'i jätsin vaid sellel põhjusel ostmata. Paar päeva hiljem, peale proovisõitu ja veidi tingimist oligi ratas soetatud millega eksamile minna.
Rattast siis nii palju, et ostetud uuena eestist 2007 aastal, mina olen teine omanik. Läbisõitu oli 11 tuhat km ning ratas on nagu uus! Kilovatte on passis 91 ja tühikaal 168 kg. Daytona pidi olema ainulaadne omasuguste seas(kuuesajaste klassis)oma kolme silindrilise mootoriga. Originaal sumps oli vahetatud IXIL kolme kahuriga sumpsi vastu eelmise omaniku poolt.
Häälest saab veidi aimu siit http://www.youtube.com/watch?v=kZLxPsYy ... re=related
Nii palju kui netist olen uurinud igast MCN rataste teste ja teisigi, siis seda Triumphi kiidetakse vägagi, aga kas ainult mulle tundub või neid meie teedel väga vähe liikumas(auto24 lappan vist peaaegu igapäev kuid müügis pole varem samat mudelit näinud)? Ja linnavahel Tallinnas pole ka ühtegi näinud..
Ise olen rattaga ülimalt rahul ning ei oskakski samast klassist midagi muud tahta(kui just pole veel mõnda mudelit, millest ma teadlik poleks )
Kui keegi oskab midagi tarka öelda antud mudeli kohta siis kuulan huviga. Hetkel ainukeseks miinuseks, mis peale u.2000 km läbimist on tulnud, on see et tagarattalt ühe korra alla tulles(mitte üldse pehmelt), murdus ära parem peegel, mitte kuskilt kinnitusest, vaid konkreetselt metall vars murdus pooleks..
Tänase seisuga läbib ratas kohustuslikku kosmeetilist kuuri. Pildid uuendustest peagi...
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: TRIUMPH DAYTONA 675
jahhh... see ratas või selle kaksikvend oli siin ikka juba mitu aastat müügis pidevalt, ostjat leidmata, lahe pill on ja Inglismaal keeravad suht väheste investeeringutega sellest päris palju jõudu välja, võrreldes sama ajastu japsi 600 pillidega, kiirendusratta toorikuks võiks päris hea olla. Rinkat vist sõitis keegi siin Eestis ka sellisega.
Kahjuks müüakse Triumphi rattaid siin ikka väga vähe, siinkohal kivi nö maaletooja kapsaaeda kes pole muruniidukite ja saagide kõrvalt normaalset esindust siiani käima suutnud saada Loodetavasti muutub ka selles osas midagi varsti. Mujal maailmas on see bränd tavaline laiatarbe ja laialt kasutatav asi, Eestis justkui mingi nishikaup, eriline haruldus ja põhjuseks selgelt tegemata töö hõngu tuleb Viljandi mnt algusest.
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Brittmannidel on hästi palju rinkasarjasid ja sealmail on see ülimalt respektaabel võistlusrelv. Ridakolmene pada peaks oluliselt madalamatel pööretel kõvemat väänet andma võrreldes hommikumaa neljastega. Muhe valik minumeelest.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
need maaletoojad võiks midagi ette võtta jah. triumphil ju klassikud ning cafe tüüpi asjad ka tootmises. rääkimata baigilaadsetest ja pikamaa omadest.
viimane kord kui käisin, siis oli küll mingi 3-4 sama tsopperi modifikatsiooni vist vaid lolli näoga seismas.
väljas oli muidugi üks scrambler ka
samas ega sellise pädeva esinduse tegemine odav lõbu ei ole, kus rattad niisama seisavad, sest pole ta tõesti väga levinud mark eestis.
sama hästi võiks öelda, et miks normaalset motoguzzi või ducatti esindust ei ole... (ei ole ju?).
Minu meelest tutikate Triumphide müügiga tegeleb Loodus invest ning kui mingit juppi, nõu või abikätt tarvis on siis Skymotos on päris pädev seltskond koos. Vaatasin ka omal ajal Daytonasid, kuid hammas ei hakanud peale ning soetasin suguvenna. Kolmesilindiliste Triumphide hääl on nende visiitkaart
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
pacaan kirjutas:Kahjuks müüakse Triumphi rattaid siin ikka väga vähe, siinkohal kivi nö maaletooja kapsaaeda kes pole muruniidukite ja saagide kõrvalt normaalset esindust siiani käima suutnud saada
Ega Eestimaal üldse kohtab vähe tsiklimarkide promo maaletoojate poolt. Mida väiksema kogutoodanguga mark, seda vähem ka laiatarbepromo. Aga tegelikult on Triumphe ikka päris palju. Arvestades, et minu juhatamise all teeb Skymoto kõikidele värskematele Eestis liikuvatele Triumphidele hooldust ja remonti, siis tean väga hästi kui palju neid liikvel on. Enim on liikvel Triumph Bonneville America, Speed Four ja Rocketi mudeleid, lisaks Sprint ST ja Sprint RS. Vähem on läbi käinud Tiger ja Trophy. Eriti lahedad on aga Speed Triple mudelid, mille gigisev/vinguv mootoriheli on sama spetsiifiline nagu Husabergi kolisev mootor või Duci lärmav sidur
Inglismaaga võrreldes, kus neid produtseeritakse on muidugi vähe aga Eesti kogu rattamassi arvestades siiski paras ports. Ja see, et müügis pole ei tähenda, et ei liiguks. Subaru Foresteri on ka suht võimatu müügikuulutustest leida aga tänaval liigub neid ikka hulgi - keegi ei müü ära muretult toimivat pilli.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
väike update siis praegustest tegemistest..
kõik tühjad avarused täidetud metallvõrguga
ja uute aukude juurdetekitamine, et uuesti kinni panna
hetkel pooleli vaid tagagondel, uued pildid kui ratas täiesti koos ja ilm ilus
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Puure üleliia käepärast ?
Vineeri saag ntx ??
Puure üleliia käepärast ?
Vineeri saag ntx ??[/quote]
käisingi just K-rautas. asi on ka alles pooleli, kuid lõpptulemus saab hea
t*** see nägu pärast viimast pilti ütleb kõik. Sain oma esimese naerupahvaka täna kätte. Aitähh puurimehele ja hämmingumehele
Kohe on uus ehmataja sealt sepikojast tulemas
Triumph Adventurer
ratas tänasest ainulaadses "talvekorteris" ning tuunimise hooaeg alaku
lammutus käimas hetkel ja pilte on väga palju tulemas uutest lahendustest
keegi oskab soovitada kus saaks need detalid soodsalt pulbervärvitud Tallinnas?
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
sul on naisega vist väga hea läbisaamine
edu ehitamisel igatahes!
O: Sinu katkise ratta. PSi.
jbob kirjutas:sul on naisega vist väga hea läbisaamine
edu ehitamisel igatahes!
kõik on kotrolli all, naine teab et Tema on nr.2
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
oi kadedaks teed kadedaks..
eks ma pean külmas garaazis sitsima
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Üks koht, kus pulbervärv kvliteetselt mootorratta külge kinnitatakse on kontaktisikuga Toivo, 5010631. Hinda päri temalt ise, seda teenust StreetMoto ei vahenda Aga kuna tean, et sul on hulgem detaile, siis kogu kõik kokku ja vii ühekorraga.
PS! Kui rääkida mitte-pulbervärvist, siis lasime just teha 2 tsiklit erinevate värvikombinatsioonidega ja peale eriti tugeva koostisega mattlakk. Kui varem olin mattpinna suhtes pessimistlik, siis peale nende lahenduste nägemist ja üht ka terve jooaeg kasutades soovitan efekti nimel küll tahtjaile. Ei kriipse, ei putukaid-mutukaid, ei plekke. Pind ideaalne ja efektne. Kui selles osas huvi, siis seda vahendan heameelega.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Ise olen pulbervärvinud detaile sellises firmas nagu:
Ossmet OÜ
Türi tn. 9
tel. 6710269; 5535921
avatud: E-R 7.30-18.00
Hommikul viid detailid sinna ja järgmisel päeval saad kätte.
Seni olen kvaliteediga igati rahule jäänud ning erinevate toonide valik on ka väga lai.
Neil on ka miinumum hind aga seda ei mäleta peast
Isiklikult soovitan Sul detailid eelnevalt klaasipritsist/liivapritsist läbi lasta kindluse mõttes, et ei hakkaks pulbervärvides alumised kihid üles keema
ja värv kinnitub ka tugevamalt.
"I'm pretty sure it sounds better then your girlfriend moaning in the bed..."
ratas saab uueks hooajaks siis sellise värvilahenduse(aint et minu omal jääb raam mustaks)
väiksemad muutused juba toimunud..
enne ja PRAEGU
tänud kasutajale AndrusB, kes on olnud väga abivalmis
lauri393 kirjutas:väiksemad muutused juba toimunud..
enne ja PRAEGU
![]()
tänud kasutajale AndrusB, kes on olnud väga abivalmis
See projekt tundub igati kõva Palju edu sulle uue ratta valmissaamisel.
ühed uued vidinad saabusid just..
kui keegi soovib endale ka samasuguseid siis värvivaliku leiab siit: http://www.ebay.com/itm/Folding-Foldabl ... es&vxp=mtr
50 euri ja nädal ajaga olid minu omad kohal.
hetkel asjad siis nii kaugel..
..et esmaspäeval lähevad värvimisse veljed ja tagaamordi vedru
hetkel "kiletuuning" pooleli(ise tegin, ausõna ), peaks vist ära ka veel lakkima siis oleks nagu päris..
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
See kile petab kaugelt isegi ära
Aga lakk vast on hea mõte , iseasi kuidas kilele kinnitub .
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Gornholio kirjutas:See kile petab kaugelt isegi ära
Aga lakk vast on hea mõte , iseasi kuidas kilele kinnitub .
Ära üle küll laki, siis kaob efekt ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.