MC 39 HOOAJA AVAMINE
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: MC 39 HOOAJA AVAMINE
piloot kirjutas:...
Noh, kas m*nn või mongol, mis me sest siin ikka arutame
Nihu paned sa paraadi olemuse mõistmisega- paraad on ühtne kolonn, mitte persetäis linnavahel tiirutavaid grupikesi. Ka viimane võib olla lõbus aga defenetly not paraad.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Lisaks omalt poolt ka selle, et katkine paraad on osavõtjatele kõvasti ohtlikum. Nt vahele trügivad autod, järele kihutamine teistele suure pundiga autode vahelt, !! kui foori taga järsku otsustab keegi punase saabudes seisma jääda .
Näited siis tänavusest paraadist.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Lisaks omalt poolt ka selle, et katkine paraad on osavõtjatele kõvasti ohtlikum. Nt vahele trügivad autod, järele kihutamine teistele suure pundiga autode vahelt, !! kui foori taga järsku otsustab keegi punase saabudes seisma jääda ..
Selles suhtes on sul õigus, et massis enamus inimesi kipub aru kaotama ja käitub nagu üks korralik massipsühhoosis lammas - seetõttu tuleb neid turvata. Laupäev oli natuke ootamatu jah, et mõni ristmik oli turvamata ja siis mass oli segaduses kas üle uhada või seisma jääda. Samas kui paraadmeister hoiataks et foorid hakkavad kolonni tükeldama, siis ma ei näe probleemi. See "paraad" ei olnud paraad linnarahva lõbustamiseks vaid pigem ühissõit ümber Tartu.
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Ja oi, kus mul on autojuhina tsiklimeeste paraadidest kopp ees olnud, kes reedeti, peale tööpäeva lõppu liiklust ummistavad oma suletud ristmike tõttu
Ja oi, kus mul tsiklimehena on närvidele käinud autod, kes vahele trügivad
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
kr0om kirjutas:Samas kui paraadmeister hoiataks et foorid hakkavad kolonni tükeldama, siis ma ei näe probleemi.
Tükeldatud paraad?
Hea oli!!!
Mitte et ma kõike päris selgelt mäletaks!
AGA!
Järgmine aasta on eraldi paraad meie krossirajal neile kes kardavad autosid, ristmike, liiklust jne.
Kuigi ka siin on väikesed reeglid:
1.Rajale lastakse kahe kaupa
- Sõitma peab malelauda (ainul pruunidel ruutudel)
- Ennem hüpet tuleb anda märku, tõstes ülesse parema käe ja vasaku jala.
- Ennem kurvi tuleb näidata suunda (vastavalt kurvi suunale, kas vasaku või parema käega)
- jombidesse minnes tuleb tõsta jalad sirgelt enda kõrvale
Lisa saate vaadata SIIT
Hea uudis on ka see, et te ei pea seda kolossaalset reegliterägastiku endale pähe raiuma!
Raja keskele püstitame samba, kuhu me palkame mõne “Eesti motomaailma autoriteedi” teile käske ning keelde karjuma. Reeglite vastu patustajad kutsutakse esimesel korral korrale sõbraliku näpuvibutusega, kui sellest ei piisa lõigatakse maha: munad, sõrmed, näpud, kõrvad ja märgid!
Ma juba tunnen, et tuleb turvaline pidu!!!
ÄRGE PIKKA VIHA PIDAGE VARSTI ON LÕPUPULL JA SIIS SAAB JÄLLE JUUA JA TANTSIDA!!!
Hea uudis on ka see, et te ei pea seda kolossaalset reegliterägastiku endale pähe raiuma!
Raja keskele püstitame samba, kuhu me palkame mõne “Eesti motomaailma autoriteedi” teile käske ning keelde karjuma
Hea uudis on ka see et ma saan sambaga aidata. Mul paar tükki alati selliste meeste jaoks varuks
piloot kirjutas:Pikk kirjutas:.
Mul ketraks küll s*ta keema, kui peaks kusagil foori taga passima, kui näiteks geelitatud soengutega, lateksis tüübid, karjas ja käest kinni, ristmikku ületavad ja selleks kulub vähemalt 6-7 fooritsüklit. Ja nüüd - mis on vahet neil kahel paraadil?
LEPIME KIIRELT KÕIK NÜÜD KOKKU, ET VAHE ON IKKA OLEMAS.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
qnn0 kirjutas:Ivoonu kirjutas:Vaataks vahepeal õige pilte
Edasisest üritusest ka tegid ?
Ei, las inimesed pidutsevad ilma segamata
Ivoonu kirjutas:qnn0 kirjutas:Ivoonu kirjutas:Vaataks vahepeal õige pilte
Edasisest üritusest ka tegid ?
Ei, las inimesed pidutsevad ilma segamata
Õige vastus Kergendav tegelikult lausa
kui näiteks geelitatud soengutega, lateksis tüübid, karjas ja käest kinni, ...
küll täiesti teemaväline... aga jäin mõtlema, kas keegi geelitab oma soengut kiivri alla?
Passion kirjutas:kui näiteks geelitatud soengutega, lateksis tüübid, karjas ja käest kinni, ...
küll täiesti teemaväline...
aga jäin mõtlema, kas keegi geelitab oma soengut kiivri alla?
Raudselt seened Tänavune jaapani kiirituse saak
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.