Igav talv rattata!
Moderaator: Moded
Re: Igav talv rattata!
kas jutt käib esimesest või teisest osast muidu? teise osa olen ise läbi teinud ja ei olnud küll probleeme sellega... vb reinstall mängule aitab...
Talvel ei saagi igav hakata ju
Mina ja mõistagi sõbrad tähistasime näiteks vabariigi aastapäeva sedasi:
Head vaatamist, ning nagu teisedki minupoolt avaldatud videod, on ka sellel montaaz minupoolt
mõnda head mängu kus oleks ka üsna suur valik mootorrattaid?
eriti hea kui mingi GTA sarnane ( GTA-d ärge pakkuge )
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Päris lahe ettevõtmine.
Kuidas selle autotaga lohisemisega lood? Mingi paksem riietus ilmselt....? Kaitsmed veel peale kiivri?
-
- Tsikkel: -
Test Drive Unlimited on väga uhke mäng. Toimub Hawaii Oahu saare peal (GPS teema ja kõik jutud). Kõik biked & autod väga reaalsed. Mingi 4 bike'i peaks olema vist. Agaa sellejaoks peab natuke kasti ka olema, et ilusti jookseks.
Maicle kirjutas:Talvel ei saagi igav hakata ju
Head vaatamist, ning nagu teisedki minupoolt avaldatud videod, on ka sellel montaaz minupoolt
Kindlasti ei soovita kellelgi niimodi talve nautida, sest võib juhtuda, et järgmine talv võib üldse nägemata jääda. Auto taga kelgutades on inimesi surma saanud küll, ei tea kas päris iga aasta aga paari-kolme aasta tagant on selliseid oma lollusest tulenevaid hukkumisi küll.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Zidist kirjutas:Maicle kirjutas:Talvel ei saagi igav hakata ju
Head vaatamist, ning nagu teisedki minupoolt avaldatud videod, on ka sellel montaaz minupooltKindlasti ei soovita kellelgi niimodi talve nautida, sest võib juhtuda, et järgmine talv võib üldse nägemata jääda. Auto taga kelgutades on inimesi surma saanud küll, ei tea kas päris iga aasta aga paari-kolme aasta tagant on selliseid oma lollusest tulenevaid hukkumisi küll.
![]()
isegi sai niimoodi aastaid 5-6 tagasi talve ''nauditud''. me kasutasime selleks lund täis topitud kartulikotti ja kiirusi sai arendatud kuni 110km/h.peale seda kui koos sõbraga kärna panime,oli ta selgroo vigastusega umbes kuu haiglas.kiirabi punktis vaatas mulle märgade silmadega otsa ja ütles:''kõik saab korda onju!?'', siis oli viimane kord kah
õnneks sai sõber terveks,aga annab ikka tunda ja cosmodisk on poisil kodus olemas
Eks seal omad ohud olid muidugi olemas, kuid kiirused nii suureks ei küündinudki, lisaks ise olen vähemasti eluaeg, nii lühike kui see ka ei ole, taoliste asjadega tegelenud, üle piiri minekut ei olnud ja reaalselt ei saanud keegi isegi väiksemat põrutust kogu päevast.
Paksemad riided olid ainult, mingi 3 paari pükse ja samapalju pluuse, kõike sai hästi aeglase kiiruse pealt katsetada ja kui asi ohutu oli, või vähemasti tundus olevat, sai tõstetud kiirust
gta, saada sõita nii rattaga kui autoga, lennuki, tanki ja teab millega veel + mõnus story. kaua sa selle rattaga ikka niisama ringiratast täristad.
Ega jah.
- aprill pidi tulema GTA 4 lisapakk, "Episodes From Liberty City" välja.
Üks mäng : Gta - õppesõit , http://hot.ee/ektor/gta4a.swf
Mul tuli mingit sorti viga ja auto läks aiast läbi (kel huvi, sellele võin pilte näidata).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.