Igav talv rattata!
Moderaator: Moded
Igav talv rattata!
Kas keegi siinsetest igavuse peletamiseks mõnda head mootorrattaga seonduvat arvutimängu juhtub teadma?
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Igav talv rattata!
Pole küll arvutimäng, aga..Wii MotoGP äkki? Saad vist tabureti otsas kallutada ka
Ple seda Wii Wiid kuskilt jah võtta . Superbike Championship oli 1 huvitav meelelahutus, kuid minu arvuti keeldub jätkuvalt seda söömast ja taasesitamast.
Ajaks ikka asja peenemaks kui seda Flash games on . Teised soovitused on täitsa proovimata, kohe uurime järgi, millega tegu
raal v konsool väljaveab siis kindlasti MX vs ATV REFLEX, vähe uuem ja huvitavam ja stiilsemad trikid ja üldse parem!
klipp ka:
see sõitja on seal suht udu, ei oska midagi teha aga pildi näeb ära:D
Mul üldiselt raal om hää aga see sinane Superbike Championship ehk SBK ei taha kuidagimoodi tööle hakata. Varasemalt teise rüpperaali peal ikka töötas.
antsa911 kirjutas:Mul üldiselt raal om hää aga see sinane Superbike Championship ehk SBK ei taha kuidagimoodi tööle hakata. Varasemalt teise rüpperaali peal ikka töötas.
SBK on ell kaka kah ju...
Praegu tundub parema graafika ja dünaamikaga kui hetkel pakutud variandid. Aga ratastest on vist üldiselt vähe mänge tehtud
-
antsa911 kirjutas:Praegu tundub parema graafika ja dünaamikaga kui hetkel pakutud variandid.
Aga ratastest on vist üldiselt vähe mänge tehtud
Arvutigeeniused ei oska vist tasakaalu hoida
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Muretse enduuro, keera nael alla ja mine sõitma!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Moto GP Ultimate Racing Technology. '03 aasta mäng vägagi nauditav, ei taha superarvutit ka.
tanel- kirjutas:Elasto Mania
Ou jea! See on über mäng! Pole viimane aasta tsekkind kas mu mitu a tagasi tehtud Eesti rekord kehtib veel...
Ei taha uuesti alustada ka selle mänguga, jälle unetud ööd...
decade kirjutas:raal v konsool väljaveab siis kindlasti MX vs ATV REFLEX, vähe uuem ja huvitavam ja stiilsemad trikid ja üldse parem!
klipp ka:
see sõitja on seal suht udu, ei oska midagi teha aga pildi näeb ära:D
Seda pole PC peal
SuperBike Riding Challange oli mu arust mega kift mäng. Lai valik rattaid ja vägu laiade võimalustega sõidu omaduste valik. Ise saab valida milliseid abi vahendeid tahad ja puhtalt ilma millegita on ikka tõeline kust sõita. Natuke gaasi liiga palju kohe külg ette ja piduriga sama lugu, samuti ette-taha kallutamised et oleks perfektne kaalujaotus ja saaks ka soovi korral trikke teha. Äärmiselt reaalne mäng. Soovitan soojalt.
Ei nõua mingit eriti jõhkrat traktorit ka laua alla
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Kellel arvuti välja veab siis Quad-i krossi ja trikimäng Pure on päris käre. Erineval konkurentidest on korralik graafika ja soppa ja muud jura lendab. üsna reaalne mäng, soovitan. Kes soovib siis tooge DVD ja lasen peale.
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
RaPtile kirjutas:decade kirjutas:raal v konsool väljaveab siis kindlasti MX vs ATV REFLEX, vähe uuem ja huvitavam ja stiilsemad trikid ja üldse parem!
klipp ka:
see sõitja on seal suht udu, ei oska midagi teha aga pildi näeb ära:DSeda pole PC peal
On täitsa olemas, Piratebay.org abiks, kahju et minu rüperaal ei suuda selle graafikaga toime tulla.
EDIT: Minu paha
Aris kirjutas:RaPtile kirjutas:decade kirjutas:raal v konsool väljaveab siis kindlasti MX vs ATV REFLEX, vähe uuem ja huvitavam ja stiilsemad trikid ja üldse parem!
klipp ka:
see sõitja on seal suht udu, ei oska midagi teha aga pildi näeb ära:DSeda pole PC peal
On täitsa olemas, Piratebay.org abiks, kahju et minu rüperaal ei suuda selle graafikaga toime tulla.
Ei ole. Sa vb vaatsid MX vs ATV Unleashed.
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
MX vs ATV: Reflex on väljas ainult PS3, PSP, Xbox 360 ja Nintendo Ds peal. Piratebayst saad xbox360 mängu plaaditõmmise.

sai siin proovitud SBK 09. isegi vedas välja täiesti olematul integreeritud läpaka graafikakaardil
Sõita ka päris fun... simulaatori modes kolmanda kurvini veel pole jõudnud
Mul on nüüdseks olemas MotoGP 07, mis üle ootuste kahjuks ei osutnud heaks mänguks oma füüsika ja dünaamika poolest. Pure on liiga ATV keskne asi ja laeb liiga kaua, ilmselt on karmim alternatiiv (heale raalile) Fuel.
Minu küsimus ei puuduta tsiklitega seotud mängu,kuid ehk oskab keegi mind avitada.Nimelt mängus Godfather istud autosse,aga ei saa enam väljuda!Tahaks mängu lõpuni mängida.Teab keegi öelda mis nuppe peab vajutama,et autost väljuda?
loogika ütleb et peaks sama nupp ikka olema ...aga kui ei ole siis vaata seadete alt üle, mis nupp mida teeb
Peaks sama nupp olema ,aga ei toimi.Menüüst midagi muud ei leia.Kuna tegu piraadiga,siis soovitati teine crack leida.Ma siis proovin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.