Motovõlgnikud

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

-PitBull-

Re: Motovõlgnikud

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

urmas kirjutas:

Poiss ise elab ju küll hästi, vähemalt erinevates foorumites olen näinud ta "uhkeid" autosid, mida ta siis tuunib:D
Nii, et poisil ju pappi peaks olema:D
Nüüd tuleb välja, et vist ostab oma evosse bensiini laenatud raha eest :lol: :wack:
Sry, ei midagi isiklikku lihtsalt tögamisetuju (togi)

Evo juba müügis ka, ei tule vist nii hästi sisse enam :mrgreen:

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Evo asemel pidi juba A8 olema, nagu foorumites kilkab, ju siis ikka raha on (togi)

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

Taku

Lugemata postitus Postitas Taku »

Karlis Ainjärv, vahetasin oma fzr 600, mis ei laadinud akut tema läppari vastu + pidin saama 3kilo kui laadimise korda saab. Algul küsis, et mis viga, siis uurisin siit ja oli vist Hans, kes käis mõõtmas ja värki, et tulemuseks pingeregulaator. Talle ütlesin, et siit öeldi pingeregulaator, 100% pead ei anna. Laenasin veel heast tahtest oma kiivrit, et ta saaks platsilt, kus ta pmst siklit ülegi ei vaadanud (tegi vaid 20m pikkuse ringi platsi peal) ära ja leppisime kokku siis. Meest sõnast, teda mitte kuskilt. Lõpuks ta ei saanudki seda korda, viis depoosse. Sealt öeldi, et ühe silindri kompressioon liiga nõrk ja et õli poldavat vahetatud. Ise sõitsin vaid mõne kuu, seega ei vahetanud õli ja kompressiooni heast peast ei hakka rida 4 mootoril ju kontrollima. Makstud sai ta lõpuks 1200.- ja ütles, et rohkem ei maksa, kuna tal läks remondi peale nii palju. Nii need asjad ei käi! Paraku ei saa ma midagi teha. Kohtusse pole mõtet nii pisikese summa pärast anda ja kätega kallale minekuga on samuti risk krim karistusele. Aadressi ja kõike tean, olen ka vanematega rääkinud, kuid vanematel täiesti pohhui. Minu kui õpilase jaoks on ka 1800.- + minu isiklik kiiver väärtuslik. Värdjas pesitseb Paides Väike-Aia tänaval. :evil:

Kasutaja avatar

Janar55

Lugemata postitus Postitas Janar55 »

Taku kirjutas:

Karlis Ainjärv, vahetasin oma fzr 600, mis ei laadinud akut tema läppari vastu + pidin saama 3kilo kui laadimise korda saab. Algul küsis, et mis viga, siis uurisin siit ja oli vist Hans, kes käis mõõtmas ja värki, et tulemuseks pingeregulaator. Talle ütlesin, et siit öeldi pingeregulaator, 100% pead ei anna. Laenasin veel heast tahtest oma kiivrit, et ta saaks platsilt, kus ta pmst siklit ülegi ei vaadanud (tegi vaid 20m pikkuse ringi platsi peal) ära ja leppisime kokku siis. Meest sõnast, teda mitte kuskilt. Lõpuks ta ei saanudki seda korda, viis depoosse. Sealt öeldi, et ühe silindri kompressioon liiga nõrk ja et õli poldavat vahetatud. Ise sõitsin vaid mõne kuu, seega ei vahetanud õli ja kompressiooni heast peast ei hakka rida 4 mootoril ju kontrollima. Makstud sai ta lõpuks 1200.- ja ütles, et rohkem ei maksa, kuna tal läks remondi peale nii palju. Nii need asjad ei käi! Paraku ei saa ma midagi teha. Kohtusse pole mõtet nii pisikese summa pärast anda ja kätega kallale minekuga on samuti risk krim karistusele. Aadressi ja kõike tean, olen ka vanematega rääkinud, kuid vanematel täiesti pohhui. Minu kui õpilase jaoks on ka 1800.- + minu isiklik kiiver väärtuslik. Värdjas pesitseb Paides Väike-Aia tänaval. :evil:

see on see läbi "ussi mu*ni" asjade ajamine mingid segased vahetused jne. Järgmine kord soovitaks sul teha kas kirjalikud leopingud või ära parem asja üldse ajama hakka. Mis seal ikka, vigadest õpitakse :bsmile:

xj600´89->cbr600´94->r1´02->gsxr1000 "weisse wölf"´03
Kasutaja avatar

Nongrata
Tsikkel: Kawasaki ZZR1100

Lugemata postitus Postitas Nongrata »

Taku kirjutas:

Karlis Ainjärv, vahetasin oma fzr 600, mis ei laadinud akut tema läppari vastu + pidin saama 3kilo kui laadimise korda saab. .....

Kui sul pole paberit millega seda lugu tõestada, siis pole mõtet kohtusse minna. Nii palju kui mina olen oma tavaari müünud olen alati ostjaga ARK-i läinu ka KOHE kõik asjad korda ajanud+ raha peo peale. Pärast püüa tuult väljal.
Ilmselt tuleb sul see 1800+ kiiver kahjumisse kanda ja teha vastav märge eluülikooli päevikusse.

arnoldal
Tsikkel: HD Custom

Lugemata postitus Postitas arnoldal »

:evil: See summa tuleb kanda lahtrisse,kus ei ole sõnagi juttu tuludest! ( Ilf ja Petroff)

Kasutaja avatar

valev247
Tsikkel: Ducati SCRAMBLER

Lugemata postitus Postitas valev247 »

Omaltpoolt lisax siia tegelase, kes kannab nime TIIT PRUUL isikukoodiga 37912160018 , asukoht peax olema tal kuskil Kuressaares. Eespool nimetatud tegelasega sai tehtud aasta tagasi üx diil, loomulikult pole temalt laekunud seni midagi. Minupoolt sai kaup üleantud ja ümber vormistatud, kuid raha pole tänaseni. Tegu siis 30 k ning praegusex ka tohutud intressid lisax, kuid ex igaüx ise teab millega riskib. Tänasex uurib kohus seda ja lisax veel ka poisid. Tehing sai vormistatud lepinguga!

Postituse mõttex siis hoiatada teisi sellise tegelase eest nagu TIIT PRUUL

Rivox

Lugemata postitus Postitas Rivox »

TERE!!
KAS Teie olite selle bike omanik numbrilaud on 94 NU ja vahetasit selle läppari vastu?Minuga vahetas vist see Värdjas bike bmw520 vastu .Räägin siis oma loo ära ,bemm oli mul auto 24 üleval pakkumisi tuli kuuajaga umbes 20.Aga mõtlesin et võiks bike ka proovida .Siis see värd saatis mulle kirja vahetusest seal oli igasugune jutt ,mis tehtud oli.Tuli tõi mulle kolme sõbraga bike ära .Bike asjatundjad olid ka kohal tõmbas oma yamu sealt vw transa pealt maha pani käima kõis neljaga mingit probla ei olnud aga siis hakkas kolmega käima .Pingeregulaatoris üks juhe särises ,see sokkis ,et vajab tuult (midaiganes).Aga mul onu ka mõtles ,et kusagil juhe annab maandust nagu teiegi oma probleemides kirjeldasite.Selle kolme pütta käimise koha arvasime ,et äkki küünlad või karpad mustad , hoopiski küünlajuhtmed äkki läbi.Siiski vahetasin ära, sest mina ei kujutanun ettegi mis jama nüüd välja tuli .Sellest ,ta ei rääkinudki mulle va värd...midagi.Kui ma ei oleks manuali otsinud ei oleks ma seda leidnutki.Biker foorum üks parimaid :bsmile:
Kui se teie yamaha FZR 600 91 a oli sooviksin rohkem teada selle kohta?
Ootaksin teie vastust hoolega .

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Mina küll mõhkugi aru ei saamud, mis jama siis rattal oli?

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Kajar
Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Kajar »

Rivox kirjutas:

TERE!!
KAS Teie olite selle bike omanik numbrilaud on 94 NU ja vahetasit selle läppari vastu?Minuga vahetas vist see Värdjas bike bmw520 vastu .Räägin siis oma loo ära ,bemm oli mul auto 24 üleval pakkumisi tuli kuuajaga umbes 20.Aga mõtlesin et võiks bike ka proovida .Siis see värd saatis mulle kirja vahetusest seal oli igasugune jutt ,mis tehtud oli.Tuli tõi mulle kolme sõbraga bike ära .Bike asjatundjad olid ka kohal tõmbas oma yamu sealt vw transa pealt maha pani käima kõis neljaga mingit probla ei olnud aga siis hakkas kolmega käima .Pingeregulaatoris üks juhe särises ,see sokkis ,et vajab tuult (midaiganes).Aga mul onu ka mõtles ,et kusagil juhe annab maandust nagu teiegi oma probleemides kirjeldasite.Selle kolme pütta käimise koha arvasime ,et äkki küünlad või karpad mustad , hoopiski küünlajuhtmed äkki läbi.Siiski vahetasin ära, sest mina ei kujutanun ettegi mis jama nüüd välja tuli .Sellest ,ta ei rääkinudki mulle va värd...midagi.Kui ma ei oleks manuali otsinud ei oleks ma seda leidnutki.Biker foorum üks parimaid :bsmile:
Kui se teie yamaha FZR 600 91 a oli sooviksin rohkem teada selle kohta?
Ootaksin teie vastust hoolega .

Misasja?
Proovi korra uuesti! (togi)

Varadero XL 1000
Kasutaja avatar

motamiis
Tsikkel: kx250f

Lugemata postitus Postitas motamiis »

tere
lugege teise lehe viimast postitust.võib olla toob see veidike selgust .
seltskond on siin kirju nagu rähni kuub.

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Jah simo sinu sõnad on sama palju väärt kui teodki :)
kokkulepe oli algusest peale et ilma sissemaksuta ja kindel summa kuus
aga noh sina ju oma sõnu kunagi ei mäleta (ja makse summad olid sul ju ka kohe meelest läinud, lisaks algul olid mõlemad rattad koos 18% hinnaga ja ka see haihtus õhku peale sinu jutu lõppu) olid paljuski just sinus endas kinni
ja kõige rohkem selles et müüsid mulle tugeva avarii läbi teinud ratta ja siis oli edasi kõiks sul ju jumala pohhui ...
hea et sul isa vähemalt mõistlik mees on !

Minu soovitus on küll MOTOAIDAST nii kaugele hoida kui vähegi võimalik ja kui siiski soovite sealt midagi võtta siis KÕIK paberile kirja(isegi kui simokene tundub sõber olema) ja tunnistaja võtke ka kaasa igaks juhuks ning paberitele las kirjutab ka alla :!:

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Ei tea küll antud asjadest siin suurt midagi, aga mul kunagi üks mees hakkas 18 prossa enne ARKi juurde nõudma, olgugi, et liisingusse olid juba paberid saadetud ja jaatav vastuski olemas ja sinna oli läinud hind ka juba koos käibega. Tehing jäi katki. 18% riigile ja 18% veel juurde, omanikule :wack: . On ikka ideid, mille peale tullakse.

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Raiki kirjutas:

et müüsid mulle tugeva avarii läbi teinud ratta

Ma küll Simsot ei tea ja ei tunne, kuid krt pakuks talle müügimeheks tööd, kui ta suudab müüa inimesele ratta, kes seda ise osta ei taha....

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

Raiki

eks pidasin teda oma tuttavaks ja kui küsisin kas on avariivaba siis sinisilmselt vastati et 100% avariivaba ja kui midagi on siis räägime edasi ... krt oma tuttavale niimoodi silmasisse valetada .... ahh see vana teema juba ja ei viitsi jahuda ...
tõin peale seda omale ratta USA-st ja isegi võõralt ostes ei saanud petta :)

Simso

Lugemata postitus Postitas Simso »

Raiki kirjutas:

eks pidasin teda oma tuttavaks ja kui küsisin kas on avariivaba siis sinisilmselt vastati et 100% avariivaba ja kui midagi on siis räägime edasi ... krt oma tuttavale niimoodi silmasisse valetada .... ahh see vana teema juba ja ei viitsi jahuda ...
tõin peale seda omale ratta USA-st ja isegi võõralt ostes ei saanud petta :)

Sa oled ikka natukene laps küll, mind hoiatati selle eest ennem kui teile erittingimusi tegema hakkasin. Ma ei taha sinuga siin enam vaielda, mul on tööd ülepeakaela, sinuga vaidlemine on mõttetu, mõtled aga uusi lapsikuid asju välja, liialdada oskad sa hästi aga ei sõnagi sellest kui "hea" maksedisipliiniga te olite. Minujaoks on see ka unustatud teema, aga kui sa tahad tüli uuesti ülesse kiskuda palun väga. Tore et said endale ratta mis meeldib.

Kommionu, käibemaksu teema selgus peale hindamisakti.

Kasutaja avatar

raintuul

Lugemata postitus Postitas raintuul »

t*** lahe :D

Paljud peksavad segast( nagu junzu vms) kuigi ise asjast mitte halli haisugi ei tea ja ei tea millega inimene tegeleb :D
Lisaks kõikidele mainitud autodele on Simsol neid veel, et teil rohkem ila tilkuma ajaks.

Simo varsti tulen hooramiseks enduurokat ostma..vaata et naha üle kõrvade ei tõmba :ner: :wack:

GSXR600 K1"Yellow edition"---GSXR600 K5"Black edition"
Kasutaja avatar

Raiki

Simso kirjutas:

...

(lol)
minu poolt teema lõpp ja eks iga mees teab mida usub või tahab uskuda.

Simso

Lugemata postitus Postitas Simso »

raintuul kirjutas:

t*** lahe :D

Paljud peksavad segast( nagu junzu vms) kuigi ise asjast mitte halli haisugi ei tea ja ei tea millega inimene tegeleb :D
Lisaks kõikidele mainitud autodele on Simsol neid veel, et teil rohkem ila tilkuma ajaks.

Simo varsti tulen hooramiseks enduurokat ostma..vaata et naha üle kõrvade ei tõmba :ner: :wack:

Olen juba 2korda tõmmanud ju, oled 2 ratast ostnud ja mõlemad on ju avariilised olnud:D Saad ka kolmanda:D :ner:

Igaljuhul ma võiksin siia nimekirja panna oma 30 nime kindlasti, aga ei pea seda vajalikuks kuna tean et iga probleemi põhjus on erinev jne.

Kasutaja avatar

Maku
Tsikkel: Kawa ZX-6R '04
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Maku »

Olen ka Simo käest oma ratta soetanud ja pole kll ühtegi probleemi olnud :) Ostan vbla järgmisegi ;) Edu ja eks neid, kes millegagi rahul pole, on igalpool

Väikesed inimesed räägivad teistest, keskmised inimesed räägivad sündmustest, ülejäänud räägivad ideedest.
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Loen siin seda materdamist ja mõtlesin ka,et ütleks sõna sekka.
Eks probleeme ja vääriti mõistmisi tuleb ette ja ega peale konkreetsete osapoolte asjast õiget aimu saagi aga minu kokkupuuted Simo`ga olnud positiivsed.
Lubadusi on ta igaljuhul pidanud ja eks näis,kuidas meievaheline diil lõpeb,kuid siiani kõik ok ja minu poolt küll mingeid etteheiteid talle ei ole! :bsmile:

Võsavillem

Lugemata postitus Postitas Võsavillem »

Simoga on selline teema et ühesõnaga sain talve lõpus kaks korda niisama Tallinnast Tartusse sõita.Ühekorra veel peale tööpäeva kui oli kindlalt kokkulepidud et saan ratta kätte.Vaatamisega oli nii et ühekorra ei näinud ültse ja teinekord olin kell 10.00 tartus ja nägin kell 19 paiku õhtul kus juures oli ka eelnevalt kokkulepitud.Ja ma ei tea palju ma sellele vennale helistasin ning sõnumeid saatsin.Ja lõpuks jäin ikka rattast ilma.Mees kellel ei maksa kokuleppe midagi.Sry aga nii on.Kes viitsib võib ise arvutada palju ma oma aega ja raha sinna raiskasin.Üks negatiivsemaid ostu kogemusi.. :evil:

rainer300

Lugemata postitus Postitas rainer300 »

VÕLGNIK VILLU METSA ,ELAB VILJANDIMAAL ,SAAREPEEDIL ,OLGE TEMAGA ETTEVAATLIK ,TA EI MAKSA JÄRELMAKSU LÕPUNI JA MÜÜB RATTA HEAUSKLIKULE EDASI. INIMENE,KELLE KÄES ON KAWASAKI ZZR600, REG. NR. 12VE ,TEA ,ET ENNE MA ARVELE TAGASI EI VÕTA ,KUI OLEN KOGU RAHA RATTA EEST KÄTTE SAANUD

Viimati muutis rainer300, 29 Jaan 2010, 11:17, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Raiki

rainer300 kirjutas:

VÕLGNIK VILLU METSA ,ELAB VILJANDIMAAL ,SAAREPEEDIL ,OLGE TEMAGA ETTEVAATLIK ,TA EI MAKSA JÄRELMAKSU LÕPUNI JA MÜÜB RATTA HEAUSKLIKULE EDASI. INIMENE,KELLE KÄES ON KAWASAKI ZZR REG. NR. 12VE ,TEA ,ET ENNE MA ARVELE TAGASI EI VÕTA ,KUI OLEN KOGU RAHA RATTA EEST KÄTTE SAANUD

Sul silmanägemisega probleem? Või karjud niisama ?

Viimati muutis Raiki, 08 Jaan 2010, 17:25, muudetud 1 kord kokku.

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Raiki kirjutas:
rainer300 kirjutas:

VÕLGNIK VILLU METSA ,ELAB VILJANDIMAAL ,SAAREPEEDIL ,OLGE TEMAGA ETTEVAATLIK ,TA EI MAKSA JÄRELMAKSU LÕPUNI JA MÜÜB RATTA HEAUSKLIKULE EDASI. INIMENE,KELLE KÄES ON KAWASAKI ZZR REG. NR. 12VE ,TEA ,ET ENNE MA ARVELE TAGASI EI VÕTA ,KUI OLEN KOGU RAHA RATTA EEST KÄTTE SAANUD

Sul silmanägemisega probleem? Või karjud niisma ?

Raiki, ole ettevaatlik, mina juba sain selle eest et rääkisin võimalusest ka ilma caps lockita kirjutada. Küll kellegi teise käest.

kullar1234
Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer

Lugemata postitus Postitas kullar1234 »

Mis METSA VILLU mingi tsiklimees või tsikli müügi vahendaja.Vaevalt et ta ise millegiga sõidab,sest et tean seda vanderselli hästi

Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

Kauba eest tasumata õigeks ajaks ega kasuta võimalust seda tagastada, kuigi sai ka see võimalus välja pakutud. Telefonile ei vasta või valetab ennast kelleksi teiseks, kui kogemata vastama kõnele tagasi helistab (kõne sai tehtud võõralt numbrilt). Elab Läänemaal, Nigulas.

Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee

rutska
Tsikkel: ON

Lugemata postitus Postitas rutska »

HRQ kirjutas:

Kauba eest tasumata õigeks ajaks ega kasuta võimalust seda tagastada, kuigi sai ka see võimalus välja pakutud. Telefonile ei vasta või valetab ennast kelleksi teiseks, kui kogemata vastama kõnele tagasi helistab (kõne sai tehtud võõralt numbrilt). Elab Läänemaal, Nigulas.

ta peaks siin foorumis olema tuntud ka **** nime all.

Kasutaja avatar

-donn-
Tänatud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas -donn- »

Lisaksin siia nimekirja, kui tohib, stunditeemast tuntud kasutaja "andrezoo9", õige nimega Andre Varik.

Võlgnevus ei ole küll midagi suurt, kuid maitseb mullegi õlu ja just paari nelipaki väärtuses seda va paberikest tema käest tagasi saamata ongi.

Ehk sunnib teda selle konkreetse foorumi motovõlgnike nimekirja lisamine ennast kokku võtma ning ühe kiire ülekande tegema.

Tervitades andrezoo9-t,
riivatud õigustundega kasutaja "rabdc" ATM foorumist.

Kasutaja avatar

andrezoo9
Tsikkel: S1000RR

Lugemata postitus Postitas andrezoo9 »

-donn- kirjutas:

Lisaksin siia nimekirja, kui tohib, stunditeemast tuntud kasutaja "andrezoo9", õige nimega Andre Varik.

Võlgnevus ei ole küll midagi suurt, kuid maitseb mullegi õlu ja just paari nelipaki väärtuses seda va paberikest tema käest tagasi saamata ongi.

Ehk sunnib teda selle konkreetse foorumi motovõlgnike nimekirja lisamine ennast kokku võtma ning ühe kiire ülekande tegema.

Tervitades andrezoo9-t,
riivatud õigustundega kasutaja "rabdc" ATM foorumist.

esiteks oli nii et ma saatsin sulle töötava piduripumba ja sa saatsid mulle tagasi lahtivõetuna ja mingi katkiste tihenditega pumba.
Ja siis lampi ütled et seda 40eek 140est eegust pole mõtet tagasi saata(ehk siis 100eek peab ülekantud olema).
teiseks see julla katkiste tihenditega ei mahugi sinna piduripumpa sisse.
Sain aru et oled mind üle lasknud aga mõtlesin et poh nagnii sinuga rohkem jamada pole vaja,niiet maksan selle raha tagasi.
Ja nüüd kui ma pole jõudnud sulle raha ära maksta veel,tuled siin välja nõudma.
Mees kannata natuke,mina pidin ka kannatama kui selle lõhutud asja tagasi sain.
pm tegid sa nii et maksid alguses asja eest 140eek siis võtsid sealt endale vajaliku asja ja saatsid ülejäänud tagasi ja nüüd nõuad veel 100eeku tagasi.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”