Rehvirõhu mõõtja ?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Rehvirõhu mõõtja ?
spinna kirjutas:No lihtsalt ja loogiliselt võttes ei peaks manual sugugi mitte kuskil kabinetis kirjutatud ilukirjanduslik teos olema vaid sealsed näpunäited on ette kirjutatud näiteks sellistel tegelastelt kes juba teavad, et sõites rehvi täitva gaasi temp, rõhk ja ruumala muutuvad. Ehk siis näpunäide, et mõõtma peaks ENNE sõitu tähendab tegelikult seda, et sõidu ajal muutuvad parameetrid umbes-täpselt nii nagu kogu kompoti välja nuputanud tegelane seda planeerinud ongi.
.
manualis kirjutatu ja kirjutajate kogemused on kahjuks teistest kliimaoludest sõltuvalt kirjutatud. arvestades Eesti laiuskraade, keskmisi õhu ja teekatte temperatuure, tuleks seda kõike oluliseks pidada. eriti hooaja alguses ja lõpus (tegelikult väga pikas perioodis terve hooaja vältel) ehk siis praegu kui teekate on ca +3-+5 , õhk vaevalt +5-+7. Järeldused võiks igaüks ise teha...kui rehve manuali järgi pumpama hakkab. Kahjuks ei ole rehvidel välitemperatuuri indeksit. Kes teab mis vahe on autode puhul suve või talverehvil, see teab ka seda mille poolest need teineteisest erinevad kummisegu poolest.
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Jah eks see manual ongi üks puhas soovitus, sama on ka manualis juhtraua pildil ju kõik soovituslik et sidur vasakul ja pidur paremal. Ma loodan et keegi manualis kirjas olevaid hooldus ja kontrollvälpasid ei võta soovitusena... Minu pärast võib uhada ka 1 bar rehvides ringi, siis on suur pind kontaktis asfaldiga ja pidamine 200 % Aga see ei olnud päris see teema ka mille kohta küsisin nii et ikkagi millega siis hea mõõta rehvirõhku ja kes mida kasutab...
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
mina kasutan rehvirõhu mõõtmiseks digimanomeetrit. pole küll kalibreeritud, kuid sai selle näitusid võrreldud ühes korralikus rehvitöökojas teiste kasutusel olevate mõõteriistadega. näit suht täpne - erinevused 0,1 siia-sinna
ja kui veel rehvirõhkudest rääkida, siis manuaalides olevad rõhud tunduvad sobilikest rõhkudest küll veidi kõrged olema. ise tsiklil manuaalis soovituslikust rõhust tavaliselt 0,25 - 0,3 vähem sisse löönud.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Ghost kirjutas:Jah eks see manual ongi üks puhas soovitus, sama on ka manualis juhtraua pildil ju kõik soovituslik et sidur vasakul ja pidur paremal. Ma loodan et keegi manualis kirjas olevaid hooldus ja kontrollvälpasid ei võta soovitusena... Minu pärast võib uhada ka 1 bar rehvides ringi, siis on suur pind kontaktis asfaldiga ja pidamine 200 % Aga see ei olnud päris see teema ka mille kohta küsisin nii et ikkagi millega siis hea mõõta rehvirõhku ja kes mida kasutab...
elus ei ole mõistlik teha kõike raamatu järgi! on ka teisi võimalusi. ja kui endal pea otsas siis on tihti need teised võimalused paremad
Ma ei saa sellest teemast aru. äkki selgitaksite milles probleem? Mine rehvi töökotta ja lase rehv täis puhuda, ja kui kukud anna kohtusse oma tühja A4 paberiga. palju panna õhku sõltub väga palju sõitja keha kaalust, ilmast, õhutemperatuurist ja teepinna temperatuurist.
Osad mehed nagu prohvid, lähevad rajale sõitma. Sõida oma kummid tänaval soojaks nii et hakavad sulama siis vali rõhku.
Palju Panna ja Kus panna. Kõige parem on kodus oma naist panna teki all kui seda mõtlesid.
Sõitke ja ärge mölisege.
Edu teile
-
Teema algataja - Postitusi: 1193
Qunts kirjutas:Kõige parem on kodus oma naist panna teki all kui seda mõtlesid.
Palun loe teema algust ja minu esimest postitust, siis saad aru milleks ma teema algatasin ja mida ma küsisin
Võibolla mitte päris selle teema küsimus aga mis kirjutatakse TDM 850 rehvirõhkude kohta. Manualiga tiba kitsavõitu ja tagakiige peal ei ole ka miskit silti. Tänud.
-
Teema algataja - Postitusi: 1193
Antu kirjutas:Võibolla mitte päris selle teema küsimus aga mis kirjutatakse TDM 850 rehvirõhkude kohta. Manualiga tiba kitsavõitu ja tagakiige peal ei ole ka miskit silti. Tänud.
Manuali saad siit: http://www.yamaha-motor-europe.com/comm ... anuals.jsp
Muidu ees 2,25 bar ja taga 2,75 bar
Et , siis kus kohats saaks mõitsliku hinnaga mõõtja, mille näitu võiks ka usaldada ?
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
VWman kirjutas:Et , siis kus kohats saaks mõitsliku hinnaga mõõtja, mille näitu võiks ka usaldada ?
Ostsin just täpselt sama riista ebayst, 106 eek läks koos postiga. 10 päevaga tuli ära teiselt poolt maakera (Hong Kong) :)
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
intz kirjutas:Ostsin just täpselt sama riista ebayst, 106 eek läks koos postiga. 10 päevaga tuli ära teiselt poolt maakera (Hong Kong)
Selle vidina käibemaks ja garantii jäid ka teispoole maakera ju
Mul on ka viimasena mainitud riistapuuga analoogne mõõtja. Eestist ostetud. Tsiklile võibolla kõlbab aga autole mitte. Üle kolme järjestikuse mõõtmise tehes hakkab valetama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.