www.motorcycle-superstore.com

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Tsikkel: on vajaka
Kontakt:

Re: www.motorcycle-superstore.com

Lugemata postitus Postitas valgehiinlane »

Ehk siis põhimõtteliselt pole mõtet osta mingit vihmakombekat 600 eest, kui saab 100 eest. :D Kui vihmaka ostan, siis ikka sellise :)
Terv.

kasutajanimi on väga random (lol)
Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

Kiire Putukas kirjutas:

Ise sai ostetud mingilt laadalt vihma kostüüm jope ja püksid mis maksid 100 eeku neid oli laigulisi ja kollaseid.kokku pakkituna mahub ideaalselt
tsikkli istme alla.Joppe ja püksid käivad spets kotis.Sai selle vihma kostüümiga otepäält tallinna sõidetud laus vihmas koju jõudes oli nahk kombe täiesti kuiv.ainult saapad olid märjad.
Neid saab kalamehe poodidest ja jahimehekauplustest.kiiresti saab selga panna,tõmbad teiste riietepeale 5minutit ja sõit võib jätkuda.
Ise olen sellega väga rahul. :bsmile:

Jah, nüüd ongi selline jama, et isa arvab, et mul sõidujopet vaja ei ole, kuna niikuinii sõidan ainult küla vahel. (slap) Aga selle vihmaka ostan küll ma arvan, see päris hea ju ja odav kah. Ja kindad on ta nõus ostma. Jess! :lol:
Eks ajan siis oma vana lenduri-nahktagiga läbi. :bsmile: Või siis lunin ilgelt (help)
Terv.

Kasutaja avatar

Piimanina
Tsikkel: Ducatisti
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Piimanina »

valgehiinlane kirjutas:
Kiire Putukas kirjutas:

Ise sai ostetud mingilt laadalt vihma kostüüm jope ja püksid mis maksid 100 eeku neid oli laigulisi ja kollaseid.kokku pakkituna mahub ideaalselt
tsikkli istme alla.Joppe ja püksid käivad spets kotis.Sai selle vihma kostüümiga otepäält tallinna sõidetud laus vihmas koju jõudes oli nahk kombe täiesti kuiv.ainult saapad olid märjad.
Neid saab kalamehe poodidest ja jahimehekauplustest.kiiresti saab selga panna,tõmbad teiste riietepeale 5minutit ja sõit võib jätkuda.
Ise olen sellega väga rahul. :bsmile:

Jah, nüüd ongi selline jama, et isa arvab, et mul sõidujopet vaja ei ole, kuna niikuinii sõidan ainult küla vahel. (slap) Aga selle vihmaka ostan küll ma arvan, see päris hea ju ja odav kah. Ja kindad on ta nõus ostma. Jess! :lol:
Eks ajan siis oma vana lenduri-nahktagiga läbi. :bsmile: Või siis lunin ilgelt (help)
Terv.

No las su isa siis loeb natuke seda foorumit, nt õnnetuste teemat ning kui siis ka ei osta sle sõidujopet siis ta kas lihtslt ei hooli su tervisest või... :wack:

Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

Ei tia jh, eks näeb kah.
Terv.

Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

Kas keegi on käinud Dageron OÜ Tallinna poes kindaid vaatamas? Sõber ütles, et seal ainult XS suurused... :wack:
Terv.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”