MC39 Nightrace. Tsikli Bracket Tartu 18.08.2006

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Simso

Lugemata postitus Postitas Simso »

Suzumen kirjutas:
Simso kirjutas:
Ma aru ei saa mis street klass.
Täpselt bracketi teema ju.
Ei ole. Tee palun endale asjad selgeks ja ära aja teisi segadusse. Lihtsalt öeldes street klassis sõidaksid ikka kõik nii kiiresti kui vähegi suudavad.
Asjad on mul ilusti selged, ma tahtsin öelda et miks vaja street klassi kui asja saaks lahendada bracketiga... ja seal ehitatakse enda masinat niikaua kuni nö. õigesse klassi sobiks üle tulla. Aga nagu näha oli bracketi vastu huvi väike.

Rene

Lugemata postitus Postitas Rene »

Simso kirjutas:
Suzumen kirjutas:
Simso kirjutas:
Ma aru ei saa mis street klass.
Täpselt bracketi teema ju.
Ei ole. Tee palun endale asjad selgeks ja ära aja teisi segadusse. Lihtsalt öeldes street klassis sõidaksid ikka kõik nii kiiresti kui vähegi suudavad.
Asjad on mul ilusti selged, ma tahtsin öelda et miks vaja street klassi kui asja saaks lahendada bracketiga... ja seal ehitatakse enda masinat niikaua kuni nö. õigesse klassi sobiks üle tulla. Aga nagu näha oli bracketi vastu huvi väike.
Mina nõustuks ikkagi Suzuman-ga, sest ega bracketis küll mingit suurt mõtet oma ratast ehitada pole. Pole ju vahet, kas sõidad 11 või 13 sekundit - peaasi, et täpselt. Kui siis ainus, mida seal harjutada saab on startimine ning stabiilne sõit. Loomulikult on soovi korral ka bracketis võimalus ratast ehitada ja rekordeid teha, kuid motivatsioon selleks muudest klassidest ikka oluliselt väiksem. Samas ma ei ütle seda, et bracket klassi samuti olla ei võiks.
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

nitse kirjutas:

Samas on selle mõne jaoks nii maagilise 11 sekundi piiri alistanud E klassis minu mälu järgi tänaseks ainult 4 eestlast. Esimesena tegi seda Mati ja võttis selle kohe omale standardiks (w) , teisena ja ainult korra elus on sellega hakkama saanud kusjuures Madone (10,99x) (w) (Ott-Ferdinand Öpik oli ta õige nimi vist), seejärel ehitasin mina uue ratta ning hakkasin stabiilselt selle sisse sõitma ja neljandana Pacaan teeb tänasel päeval vähemalt pooled oma sõidud alla 11 sekundi. Päris tihti sõidab 11,0xx juba Kristjan Beljajev ja ka Sepp on oma isikliku rekordi minu teada 11,0xx viinud. See näitab, et mehi peale tulemas mingil määral on.

Uus klass on loomulikult tervitatav, kui see alale juurdekasvu toob, aga selliseid reegleid millega kõik nõus on, ma küll ette kujutada ei suuda :(

Samas Eikki sõidab praegu oma uue R6-ga 11,6, kuigi pill ilma ehitamatagi on võimeline 11,2-ks vabalt. Seal nagu enamus juhtudel uus klass ei aita, on vaja lihtsalt sõita, sõita ja veelkord sõita, küll see tuleb. Temal muidugi on mõistus peas ja ta ei vingugi uue klassi järele, vaid osaleb! (w)
OT: Nitse eksib Pacaani osas, hetkel kahjuks vaid mõned sõidud alla 11 sek õnnestunud (ametlikult), puhtalt sõitjaviga, et mitte rohkem alla 11 ja stabiilsemalt.

Siinkohal enne oma konkreetse ettepanekuga Suzumenile ei vastaks vaid enne huviga ootaks/vaataks ära kui palju uue klassi nõudlejaid trennipäevadele laekub :arrow:
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

raintuul

Lugemata postitus Postitas raintuul »

pacaan kirjutas:
nitse kirjutas:

Samas on selle mõne jaoks nii maagilise 11 sekundi piiri alistanud E klassis minu mälu järgi tänaseks ainult 4 eestlast. Esimesena tegi seda Mati ja võttis selle kohe omale standardiks (w) , teisena ja ainult korra elus on sellega hakkama saanud kusjuures Madone (10,99x) (w) (Ott-Ferdinand Öpik oli ta õige nimi vist), seejärel ehitasin mina uue ratta ning hakkasin stabiilselt selle sisse sõitma ja neljandana Pacaan teeb tänasel päeval vähemalt pooled oma sõidud alla 11 sekundi. Päris tihti sõidab 11,0xx juba Kristjan Beljajev ja ka Sepp on oma isikliku rekordi minu teada 11,0xx viinud. See näitab, et mehi peale tulemas mingil määral on.

Uus klass on loomulikult tervitatav, kui see alale juurdekasvu toob, aga selliseid reegleid millega kõik nõus on, ma küll ette kujutada ei suuda :(

Samas Eikki sõidab praegu oma uue R6-ga 11,6, kuigi pill ilma ehitamatagi on võimeline 11,2-ks vabalt. Seal nagu enamus juhtudel uus klass ei aita, on vaja lihtsalt sõita, sõita ja veelkord sõita, küll see tuleb. Temal muidugi on mõistus peas ja ta ei vingugi uue klassi järele, vaid osaleb! (w)
OT: Nitse eksib Pacaani osas, hetkel kahjuks vaid mõned sõidud alla 11 sek õnnestunud (ametlikult), puhtalt sõitjaviga, et mitte rohkem alla 11 ja stabiilsemalt.

Siinkohal enne oma konkreetse ettepanekuga Suzumenile ei vastaks vaid enne huviga ootaks/vaataks ära kui palju uue klassi nõudlejaid trennipäevadele laekub :arrow:

Alla 11 tuli täna sul ju stabiilselt...aga jah see reaktsioon:D...pane siis minema kui esimene kustub pmst. :D
GSXR600 K1"Yellow edition"---GSXR600 K5"Black edition"

Simso

Lugemata postitus Postitas Simso »

Tuleb vist päris huvitav võistlus.
Suzumen lubas vist millegi uuega üllatada, mikult testipäeval 9.1 väljasõidetud... Tea kaugel see 8.x on siis :)
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Simso kirjutas:
Jutud liiguvad et järgmine aasta lõpetab Virves kah ära ja mis siis toimub? Tonniste klassis Mikk + Ain??? 2hekesi, see oleks ikka väääääääääääääga igav.
jehhee... Pole see asi nii hull midagi.... KOHE-KOHE-HOMME-VÕI OLI SEE ÜLEHOMME saab KORGITS oma kiirendusratta valmis ja siis... (togi)
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

pacaan
Kontakt:

raintuul kirjutas:

Alla 11 tuli täna sul ju stabiilselt...aga jah see reaktsioon:D...pane siis minema kui esimene kustub pmst. :D
kahjuks pidin enne planeeritud kuusepuu trenni algust lahkuma :roll: , seekord rohkem ajale rõhk.
Kasutaja avatar

raintuul

pacaan kirjutas:
raintuul kirjutas:

kahjuks pidin enne planeeritud kuusepuu trenni algust lahkuma :roll: , seekord rohkem ajale rõhk.
aap...mõtlesin et proovidki kuuske...neiu vähemalt ytles et proovid kuusepuud...0.1 oli vist parim RT...-0.079 oli tglt juba hea :wink:
Kasutaja avatar

raintuul

Suzumen kirjutas:
Kas tõesti kõik ilus lõpeb nii magedalt :roll: :cry:
Ilmajaam on omad korrektuurid teinud ja kahjuks lubatakse täielikku padukat http://www.gismeteo.ru/towns5/26242.htm
Kõige parem ilmaennustus on ikkagi see kui laupäeva ommikul aknast välja vaatad, kuigi jah tuleb tõdeda, et gismeteo paneb enamuse ajast täppi :(

reinhold5

Lugemata postitus Postitas reinhold5 »

Kas seda võistlust vaatama saaks tulla? Kui saaks siis kus ja mis kell see toimub?

xman

Lugemata postitus Postitas xman »

Pika jutu lühike kokkuvõte... Kas Bracket klass tsiklitele toimub tartus või ei?

Samas küsiks, kas testipäevi on tartus raadil veel plaanis teha?

Motoait

Lugemata postitus Postitas Motoait »

xman kirjutas:
Pika jutu lühike kokkuvõte... Kas Bracket klass tsiklitele toimub tartus või ei?

Ei
Jah, aga enne 18.augustit vast mitte!

Miku
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

ahjaa modedele pisiviga parandamiseks - bikeri avalehe kalendris on nightrace N 30.08 märgitud ja L 18.08 sellekohane märge puudub.
Kasutaja avatar

raintuul

Motoait kirjutas:
xman kirjutas:

Ei
Jah, aga enne 18.augustit vast mitte!

Miku
Naljaga pooleks toimub inva klass kuna konkurents oleks seal tihe :D
Kasutaja avatar

terall

Lugemata postitus Postitas terall »

Natukene ilma siis: http://www.weatheronline.co.uk/cgi-bin/ ... 1c2149e96e

Olen vaadanud nii mõningaidki ilmajaamu, kuid enamus näitavad lihtsalt vahelduva pilvisusega ilma. Loodame et venelaste ilmateade eksib ja vihm jääb taevasse, vähemasti laupäeval. :wink:

Kõikke paremat.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Olenevalt sellest, kuidas oma transpordimured lahendatud saan, tulen kohale või jään ka teiseks päevaks Pärnusse.
Kuid hoolimata sellest, et peale minu ei ürita keegi nii vana pilliga sporti teha, ei kavatse ma bracetit sõita. Mis siis, et eelmine kord mahtusid mu sõidud 0,1 sekundi sisse (v.a esimene, kui 2. käik ei tahtnud sisse minna). Eelistan siiski hinnangut saada ajavõtusüsteemilt, mitte züriilt.
K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Ma arvan, et targem oleks enne minekut ennast välja puhata, sest Pärnust ülenurmele on umbes 170km ;)

xman

Lugemata postitus Postitas xman »

Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.
Praeguste andmete kohaselt peaks tulema vähemalt 6 meest sõitma + 1 neiu.
Üritan siin veel sebida. Aga Tartu rahvas on kuidagi väga tagasihoidlik võistluse koha pealt. Samas tänavatel on kiirendajaid palju...
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

Litsentsi on siis vaja või ei ole ?
Osavõtutasu bracketis on siis 500 krooni ja kõik ?
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

tere... mina olen sepp
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

sepp kirjutas:
tere... mina olen sepp
Sepp, mitmes pits??? :twisted:
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

pacaan
Kontakt:

sepp kirjutas:
tere... mina olen sepp
tere, kas sa oled see sepp kes joob liiga palju? see sinise motikaga väää?
Kasutaja avatar

sepp

õlu on minu kõige suurem sõber
Kasutaja avatar

sepp

pacaan kirjutas:
sepp kirjutas:
tere... mina olen sepp
tere, kas sa oled see sepp kes joob liiga palju? see sinise motikaga väää?
ma olen tegelt roosaga,sinine on ainult petekas,
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR

Lugemata postitus Postitas speedvana »

mul on nii mõnedki sepapoisid tuttavad, põhiliselt perenime järgi, kuldsepp, kellasepp, sadulsepp, jne.
siiski üks tore miis on, sepp, kohe päris, sepp, isegi mulle õpetas sutsu üht,teist!
täna nägin linnas üht sinist biket, piloodil sinine kombe, ei tea, kas oligi sepp, ainuke mida ma oleks võinud teha, kimada trammi teel ja kogu traffik seisma panna, et sepapoistele käppa leffata :lol:
Kasutaja avatar

terall

Paistab, et ilm soosib meie püha üritust :D

Geep the spirit ;D
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

http://tartunoored.ee:9010/;stream.nsv

sistage url i otsapilt lives
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

terall

Üldiselt oli üprsiki metsa taha läinud üritus ( pealtvaatajatel rohkem).
Sisuliselt sai see õnnetu päev esimese paugu siis, kui vihma hakkas sadama. Kui rada jälle kuivaks sai, siis tuli jälle uus sats :evil: Järgmine viivitus tekkis, siis kui Supra käis väljas ( üldiselt mitte suur ajakaotus ). Kõik oli jälle tore, keegi viga ei saanud, kõik korras. Ja siiiiiis, tuli Äpuracingust herrr Eikki ja lasi teadmata 800m rajast + tagasisõidu õliga korralikult üle :lol: Põhjus - õlikork, vupsti kadunud :D Kas oli siis splint ette panemata vm :!: :?: Aga see koristati kuskil tunni või enama ajaga ära. Ettevõtlik mees tegi seal wheele`si jne. Siis tuli uus probleem - VALGUS. Siis korraldajad mässasid sellega päris tükk aega. Ja siis nägin isegi bikesi rajal :D Great progression. Ja siis oli kell juba pool 12 vms (kes seda ikka mäletab) ja ei jõudnud enam seal raja ääres seista ja tuli sammud seada kodu poole.
Finito :)

Kristo
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”