Värvimine
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
lumelaud kirjutas:sauel arcos sai veoauto mõne roosteplekiga veljed pulbervärvitud.3 talve kuud ja üleni oranzid.See oli 2 aastat tagasi,loodan et Karl on paremad mehed või tehnoloogia saanud.
see on sama teema kui ehitajatel!
kõige suurem ehitus kunst, seisneb, vigade peitmises üleandmis hetkel on ok. isegi kui on garantii, a`la 5a. seleta siis,et sa ei toonud koju seent kellele maitseb silikoon sinu seina vuugis, või,et sinu rekka ei vedanud soola silkusi, milledest paar karppi tilkkusid!
-
Teema algataja
Hans kirjutas:lumelaud kirjutas:sauel arcos sai veoauto mõne roosteplekiga veljed pulbervärvitud.3 talve kuud ja üleni oranzid.See oli 2 aastat tagasi,loodan et Karl on paremad mehed või tehnoloogia saanud.
Arcos on kevadest uus värvimisliin koos korraliku eeltöötlusega
Hans
Tore kuulda,aga mina kui klient olen nende jaoks kadunud.
mul ka plaanis varsti velgi liivatama ja värvima hakata.
vinnist uurisin, seal liivapritsi oü, öeldi, et tule kohale ja teeme ära, u 150 velg. ja sama ka ossmetis- tule oma pritsitud velgedega kohale, värvime RAL kataloogi alusel, punaseid toone mitmeid (tahan velgi punaseks saada), hind 100 - 150 kr/velg.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Suzumen kirjutas:Lp Pesukaru.
Palun austa foorumit ja foorumi liikmeid. Kui Sinu järgmised postitused on samasse auku, siis Sinu konto jätkusuutlikus on küsimärgi all.
Jõudu
Ain
Rahu-rahu... ma ikka päris tõsiselt... Olen siin Soodoma külas (Põlvamaal) ja probleem ääretult tõsine.... Lähima Bentsukani on 32 kilomeetit ja mul on MURE!!!! Kus saada BENTSU!!!! Nüüd ja KOHE!!!!
Jah ma tean, et teile teeb see nalja, aga mul vaja kalavõrgud hommikul välja tuua, ja sui ikka võrgud säinast täis, siis ja nid ilma oma MURAVEI-ta küll tirida ei jaksa... Brntsu pole isegi niipalju, et nuusutades ennast pilve tõmmata... Bentsu sisse segamisks avtooli aga nati on... Kui kelllgi võimalus bentsuga aidata, siis võiks KOHE helistada 58988876.
NB: Bentsu eest rahaga kahjuks tasuda ei saa... Võin abistada metsatöödel, pesupesemisel...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.