Nr.18 küünlavõti

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Tuus! Aga 18 küünlaid ei ole saagidel reeglina. Ega niidukitel. Ega traktoritel.

Moderaator

Lugemata postitus Postitas Moderaator »

Kas Tallinnas Cedo tööriistapood on?
Tartus on selles poes müügil hea 18 mm küünlavõti. Ja muid häid ning vajalikke tööriistu.
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Andeks, ei saa aru mis ime võtit vaja on.
Osta tavaline 18mm pikk padrun ja peaks käima küll.
Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Ise ostsin Stokkerist selle hirmkalli küünlavõtme....sain küll alega nii,et nii väga hirmus ei tulnudki hind. Aga kuna oli ka jämedam siis sai käia peal õhemaks lastud.....sügisel koolis trei praktika ajal plaanin treipingis tsipa veel õhemaks lasta....ja saab viisakama välimuse.
Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

citikas
Tsikkel: Honda Blackbird
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas citikas »

Tallinnas Autoeksperdis oli kohe riiulis olemas.Hinda kahjuks ei mäleta kuna ostsin sealt rohkem kui ainult selle 18mm küünlavõtme.
www.autoekspert.ee
Kasutaja avatar

citikas
Tsikkel: Honda Blackbird

Lugemata postitus Postitas citikas »

Tallinnas Autoeksperdis oli kohe riiulis olemas.Hinda kahjuks ei mäleta kuna ostsin sealt rohkem kui ainult selle 18mm küünlavõtme.Pole veel vaja olnud seina õhemaks viilida.Siiamaani olen selle võtmega küünlaid vahetanud Suzukil ja Kawasakil
www.autoekspert.ee
Viimati muutis citikas, 05 Juul 2007, 14:09, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

anarhismikaplan

Lugemata postitus Postitas anarhismikaplan »

[quote="Moderaator"]Kas Tallinnas Cedo tööriistapood on?
Tartus on selles poes müügil hea 18 mm küünlavõti. Ja muid häid ning vajalikke tööriistu.[/quote]

kus see cedo pood asub?
Ma ka just ostsin endale 18 küünlavõtme, auto oma, aga selgus et liiga lühike, kaks küünalt saab vahetada kuid kaks jääb vahetamata.

Teema algataja
Tort

ping kirjutas:
Andeks, ei saa aru mis ime võtit vaja on.
Osta tavaline 18mm pikk padrun ja peaks käima küll.
Ime seisneb selles, et võti peab olema õhukese seinaga, et silindripeasse sisse mahuks ilusti. Teine asi on see, et kena oleks komplekti soetada ÜKS lihtne torukene a la Lada, mitte mingi komplekt vidinaid.

Ma täna kahjuks ei jõua, aga ehk homme lähen siis järgmisele ringile ja kammin poode. Kui leian selle imevõtmekese, siis ütlen teistele ka, kust sain :) .

kaska14

Lugemata postitus Postitas kaska14 »

Sellise võtme võib leida ka tallinnast audentese juures olevast *jawa poest* nii umbes 50 krooni oli selle hind vist!
Tark ei torma!
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt

Lugemata postitus Postitas makuke »

Tort kirjutas:
makuke kirjutas:
otsisin veel ja ehitusservices (kirjapilt õige?) oli 18 küünlavõti 38kr.
Käisin ehitusservice´is eile, ei olnud neil midagi, jooksutasid mind seal lettide vahel a la mine vaata sinna, mine vaata sinna :D . Konks on tegelikult selles, et mul on küll 18 küünlavõti olemas, aga see on liiga jämeda seinaga, ei mahu ära avasse. Uurin seda Valdeku poe teemat järgmiseks. Autos pole mul midagi :lol: .
Ma ostsin enda võtme 2 kuud tagasi ja sisi oli kindlasti. Tavaline pika padruniga 18 võti. ja seina saab alati rellaka või muu masinaga õhemaks.
Kasutaja avatar

tp

Lugemata postitus Postitas tp »

anarhismikaplan kirjutas:
kus see cedo pood asub?
Ma ka just ostsin endale 18 küünlavõtme, auto oma, aga selgus et liiga lühike, kaks küünalt saab vahetada kuid kaks jääb vahetamata.
mina sain endale tartu decorast (nagu ma juba esimesel lehel kirjutasin), toruvõti, ühest otsast 18 teises 19
KLE 500

Moderaator

Lugemata postitus Postitas Moderaator »

Vasara tn. lõpus.

kus see cedo pood asub?
Ma ka just ostsin endale 18 küünlavõtme, auto oma, aga selgus et liiga lühike, kaks küünalt saab vahetada kuid kaks jääb vahetamata.[/quote]
Kasutaja avatar

T1m
Tsikkel: Zx-9r

Lugemata postitus Postitas T1m »

Mina sain omale sobiva küünlavõtme niimoodi et ostsin täiesti tavalise toruvõtme ja lasin treialil selle õhemaks treida.
Tuleb odavam kui mingi kalli hinna eest osta...

Teema algataja
Tort

Kõige tavalisema 16/18 toru sain lõpuks kätte Stokkerist, 150 eeksi. Made in Germany 8) . Muid mõõte oli ka. Ta on just nii pikk, et LC4-le küünla otsa napilt ei mahu, peab paagi maha võtma, aga see pole teatavasti raske. Ise olen rahul :D .
Kasutaja avatar

ridariass
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ridariass »

Niisiis, selgus, et mul ka 1 selline võti puudu ja alustasin otsinguid.
kaska14 kirjutas:
Sellise võtme võib leida ka tallinnast audentese juures olevast *jawa poest* nii umbes 50 krooni oli selle hind vist!
Seal pole enam.
citikas kirjutas:
Tallinnas Autoeksperdis oli kohe riiulis olemas.Hinda kahjuks ei mäleta kuna ostsin sealt rohkem kui ainult selle 18mm küünlavõtme.
www.autoekspert.ee
Seal ka pole.

Otsin edasi...

honda924

Lugemata postitus Postitas honda924 »

Kõigis Stokkeritest üle Eesti küünlapadrunid mõõtudele 16mm ja 18mm ilusti saadaval 150eeku tükk !
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Samuti Baltic Bolt'is müügil suts pikemad padrunid igas mõõdus, ka kuskil 100-150 krooksu kanti.
Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)

Teema algataja
Tort

Tavalise tühja toru kohta öeldakse ka padrun või? Ma ei ole terminoloogias tugev. Minumeelest on padrun selline võti, mis istub omasugustega komplektis enamasti ja millele käib taha pikendus ja õlg ja sellega polnud minul midagi teha.

To ridariass: Säästa närvi ja mine Stokkerisse. Mul oli kõik juba läbi kammitud, ennem kui sinna jõudsin. Ilus ja hea võti on :D .
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt

Lugemata postitus Postitas makuke »

18 küünlavõti on olemas 38 eeqga Tööriistamarketis
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”