Ettesõit !!!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Üks tegelane on hingepõhjani solvunud, et keegi keerab talle LE nõudeid eirates ette ja segab +40km/h sõitu, teine kirub vanureid rooli taga, kolmas nutab, et kohe kui noka lahti teeb üritatakse biker.ee foorumis neil pasunat sõlme väänata jne jne.
Härrased, kas te tõesti mõtlete, et olete väikesed kaherattalised jumalad, kellele on lubatud rohkem kui teistele? Tulge maa peale tagasi!
Vanataat, kes pahameele avalduse peale vaid õlgu kehitas oli minu arvates heas tujus, et üldse kutsika klähvimisest välja tegi! Minu vanemad on mõlemad juba staashikad pensionärid ja mõlemad on üle 40 aasta roolis olnud ning kummalgil ei ole mitte ühtegi avariid omal süül!! Kusjuures ema sõidab tänasel päeval lisaks autole ka rolleriga. Mina leian, et meil on meie vanuritelt veel palju õppida! Ja võtta kätte ja hakata lahmima a´la vanurid roolist minema - see näitab vaid piiratust ja eeldatavasti on sellistel mõtlematuste väljaütlejatel IQ tase võrdeline Ph tasemega.
Teema algas sellest, et üks kärbes kihutas seal kus poleks pidanud, tekkis avariiohtlik olukord, kihutaja hinges oli solvumine ja kus sa hing ikka leiad mõistmist kui mitte omasuguste seast. Edasi läks juba asjas süüdi mitte olevate vanurite kirumiseks. Teema on oma eesmärgi täitnud ja ego on toitu saanud. Aamen.
Suletud

Mine “Vaba teema”