Trahvid
Moderaator: Moded
Trahvi saamine on väga suhteline,kõik oleneb politseist.Mida ta sinna kirja tahab panna.Minul oli nii,et Olen 17 load puuduvad,sõitsin 750ccm3,vabaduse pst.Rattal oli kindlustus läbi,lube polnud,ületasin kiirust ca 100km/h.Eirasin politsei märguannet ja sain minema.30min hiljem tuli kõne,järgmine päev menti.Ja trahv tuli 1200.-.(Ei ole uhke enda teo üle) 

-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Kurat see tuleks nüüd küll huumorinurka panna, nii kõvasti pole ikka väga tükk aega naerda saanudkmx kirjutas:Trahvi saamine on väga suhteline,kõik oleneb politseist.Mida ta sinna kirja tahab panna.Minul oli nii,et Olen 17 load puuduvad,sõitsin 750ccm3,vabaduse pst.Rattal oli kindlustus läbi,lube polnud,ületasin kiirust ca 100km/h.Eirasin politsei märguannet ja sain minema.30min hiljem tuli kõne,järgmine päev menti.Ja trahv tuli 1200.-.(Ei ole uhke enda teo üle)

Mis siin siis ikka TORUD HALJAKS MEHED!!!

PS. Olen ise nii korralik liikleja kui tsikliga olla annab

Minu sõber sõitis Paldiski mnt´l 125cc rattaga, ilma lubadeta, sõitis 110km/h ja sõitis politsei eest ära.- Sai 12000.-kmx kirjutas:Trahvi saamine on väga suhteline,kõik oleneb politseist.Mida ta sinna kirja tahab panna.Minul oli nii,et Olen 17 load puuduvad,sõitsin 750ccm3,vabaduse pst.Rattal oli kindlustus läbi,lube polnud,ületasin kiirust ca 100km/h.Eirasin politsei märguannet ja sain minema.30min hiljem tuli kõne,järgmine päev menti.Ja trahv tuli 1200.-.(Ei ole uhke enda teo üle)
Teine sõber sõitis 525 exc´ga ilma lubateta, täis peaga, tagarattal, kiirust ületades, ja ühest tee äärest üle kolme rea teise vingerdades, ning sai 1200.- Politsei lasi kummid tühjaks ja ütles, et ole hea poiss ja lükka koju.
Nii, et see täiesti lampi kuidas tuleb.
Ma olen 100% kindel et igal pool küsitakse. Ise just see nädalavahetus käisin. Istusin oma 16 tundi ära. Nüüd vähemalt oskad esmaabi anda ja tead mida teha kindlates situatsioonides. Kindlasti võib kõigest sellest kunagi abi olla. Nii et parem mine käi ära sealRegula kirjutas:Aga kas keegi seda esmaabikoolituse asja teab siis? Et Tallinnas küsitakse, seda ma tean, aga kas mõni ARK Eestis on selline ka, kus ei küsita?

Kle see, et mu sõbrad nii sõidavad ei tähenda, et mina nii sõidaks ja ma usun, et sul on veel väärakamaid sõpru ja teiseks ma vastasin inimese küsimusele. Selleks see foorum ju siin on.Üks küsib teine vastab. Onju suzumees, võta veits rahulikumaltSuzumen kirjutas:Kui minul oleks sellised sõbrad, siis paneks ma ennas ennem põlema, kui avalikult seda tunnistaks kõigileArtemide kirjutas:
Saa ükskord juba suureks ja pane oma väärtushinnangud paika. See pole mitte esimene kord, kus peale sinu posti sooviks sulle ulatada ainult toosi tikke soovitusega teha miskit kasulikku ühiskonnale sellega![]()
![]()
Minul oli 16tundi jh. Laupäev ja pühapäev ommiku 9sast õhtu viieni. Räägiti igasugustest traumadest külmetusest ja asjadest. Sai teha ka kunstlikku hingamist südame masaasi jne. Pärast tagumik oli istumisest valus aga nh eks seda läheb kindlasti vaja.Regula kirjutas:16 tundi? Päris palju. ABC Koolitus teeb esmaabikursuseid 2x3h ehk ainult 6 tundi siis. Ei, aga eks ma kindlsti käin seal ära, kui ARK seda nõuab.
Härrased,Serengeti kirjutas:Ma olen 100% kindel et igal pool küsitakse. Ise just see nädalavahetus käisin. Istusin oma 16 tundi ära. Nüüd vähemalt oskad esmaabi anda ja tead mida teha kindlates situatsioonides. Kindlasti võib kõigest sellest kunagi abi olla. Nii et parem mine käi ära sealRegula kirjutas:Aga kas keegi seda esmaabikoolituse asja teab siis? Et Tallinnas küsitakse, seda ma tean, aga kas mõni ARK Eestis on selline ka, kus ei küsita?
Mootorsõidukijuhi eksamineerimise ja talle juhtimisõiguse andmise eeskiri ning juhiloa vormid
§ 4. Eksamile lubamise tingimused
(3) Juhtimisõiguse taotleja peab esitama ARK büroole juhiloataotluse vormistamiseks:
1) juhi kehtiva tervisetõendi juhul, kui liiklusregistri andmebaasis puuduvad andmed kehtiva tervisetõendi kohta;
2) isikutunnistuse või muu isikut ja elamisluba tõendava dokumendi;
3) juhi koolituskursuse tunnistuse;
4) juhtimisõigust tõendava dokumendi juhul, kui see on eelnevalt väljastatud (kaasa arvatud välisriigis väljastatud);
5) värvifoto suuruses 35 × 45 mm või ARK büroos tehtud elektroonilise foto, millel isik on kujutatud otsevaates, peakatteta ning tavapärase näoilmega;
6) [Kehtetu – RTL 2007, 23, 407 – jõust. 24.03.2007]
7) tõend riigilõivu tasumise kohta juhi teooria- ja sõidueksamile registreerimise ja eksamite vastuvõtmise eest.
[RTL 2007, 23, 407 – jõust. 24.03.2007]
----------------
siit punkt 3 lg 6 oli enne 23.04.2007 järgmine:
6) tõendi esmaabikoolituse lõpetamise kohta.
Ehk siis, praegusel hetkel ei nõua esmaabikoolituse lõpetamise tunnistust mitte ükski ARK.
Aivar
Ega seal polegi sul ühtegi pildikest vaja. Teed selle toreda kardina taga oma foto, küsitakse ka sinu isikukoodi vms oli vist ja siis automaatselt läheb see sealt edasi nende süsteemi. Lubadel on ta ju kohe trükitud, mitte kleebitud.Artemide kirjutas:Aaa mida, mulle ütles tädi seal otse näkku, et sele masinaga ei saa pilti, kuna see elektrooniline!?!5) värvifoto suuruses 35 × 45 mm või ARK büroos tehtud elektroonilise foto, millel isik on kujutatud otsevaates, peakatteta ning tavapärase näoilmega;

Kawasaki Z-fighter
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
-
Teema algataja
Teema on nagu mega off topic lõpust
Aga varasema jutu kohta. Sai ka varemalt sõidetud võimsama rattaga kui lubatud. Nüüd tegin avarii, täitsa enda viga, kuid ABSOLUUTSELT ei olnud tingitud ratta üleliigsest võimsusest, vaid hoopis vähesest sõidukogemusest ja liiklusolukorra valesti hindamisest. Tunnistasin süüd ja püüdsin teist meest veenda, et politseid ei ole vaja, teeme kindlustuspaberi korda ja rahu majas, kuid tema kutsus ikkagi mendi. Politsei uuris tükk aega lube, vaatas ratast, uuris lube ja lõpuks küsis, et kui võimas ratas on? Minu vastuse peale punnitas natuke silmi ja küsis, et kas ma ikka tean, et ma sellega sõita ei tohi. Vastasin, et tean. Politsist läks õige härga täis ja ähvardas kurjasti. Küsis, et kas ma tahan, et ta mulle kohe 6000 trahvi ära väänaks. Ma vastasin õnnetult: "Ei". Siis ta seletas, et ratas ja nimi jäetakse meelde ja kui järgmine kord tänavale ronin, tuleb kohe täislaks ära.
Igatahes meeletult vedas mul vist. Teine politsist ütles ka, et sain oma õpetuse ilmselt kätte. Igatahes jah... rohkem enam riskima ei hakka. Ostan väiksema kubatuuriga "punnvõrri" ja kärutan sellega.
Minu kogemus oli siis selline.

Igatahes meeletult vedas mul vist. Teine politsist ütles ka, et sain oma õpetuse ilmselt kätte. Igatahes jah... rohkem enam riskima ei hakka. Ostan väiksema kubatuuriga "punnvõrri" ja kärutan sellega.
Minu kogemus oli siis selline.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
no kui jutt juba miinimum trahvidest siis ma saan oma trumbi välja käia
(aastas nii umbes 1992-93) nimelt laenasin naabril Moskvichi (enda pann remondis oli) ja läksin pidusse, loomulikult pubi tee otsas pea lõppuks pollarid passinud. Kuna olin kaine siis julgelt sõitsin ette ja lasin ennast kinni pidada
siis alles tuli välja et ei olnud mul ei autopassi, ei kindlustust ega volitust ainult enda juhiload... trahvi tehti 40 eek läbipõlenud tagumise gabariidi pirni eest. Tuli välja et mendid tundsid autoomaniku hästi ja jäid mu juttu uskuma, aga kui juba kinni sai peetud siis "seadus" näeb ette ka trahvikviitungi väljastamist 

(aastas nii umbes 1992-93) nimelt laenasin naabril Moskvichi (enda pann remondis oli) ja läksin pidusse, loomulikult pubi tee otsas pea lõppuks pollarid passinud. Kuna olin kaine siis julgelt sõitsin ette ja lasin ennast kinni pidada

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Ole palun nii kena ja ära mängi juristi. nagu ma eelpool mainisin, on hetkel seadus ligadi-logadi,mis loodetavasti sügiseks paika pannakse. Hetkel lähtuvad ARK-id sisemise töökorralduse järgi, ehk võivad nõuda või mitte. Või võivad nüüd kõik minna ARK-i ja öelda, et Aizar ütles, et tõendit pole vaja......Aizar kirjutas:Ehk siis, praegusel hetkel ei nõua esmaabikoolituse lõpetamise tunnistust mitte ükski ARK.
Õigekirjaoskus massidesse!
Pole kellelgi siin juristi vaja mängida, et aru saada, mis on kehtiv EV-s, kas ARK-i sisemine töökorraldus või RT avaldatud määrus (eelpool viidatud eeskiri)pritsu kirjutas:Ole palun nii kena ja ära mängi juristi. nagu ma eelpool mainisin, on hetkel seadus ligadi-logadi,mis loodetavasti sügiseks paika pannakse. Hetkel lähtuvad ARK-id sisemise töökorralduse järgi, ehk võivad nõuda või mitte. Või võivad nüüd kõik minna ARK-i ja öelda, et Aizar ütles, et tõendit pole vaja......Aizar kirjutas:Ehk siis, praegusel hetkel ei nõua esmaabikoolituse lõpetamise tunnistust mitte ükski ARK.

SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
Mul oli see aasta 1. aprill selline juhus - 70 alas jäi radarisse 108, nii et protokolli läks 104 ehk +34 trahvi sain 1800 (max 3000). Eelnevaid rikkumisi ei olnud. Mendid suht mõistlikud - need, kes pidasid - aga ega need trahvi tee - selle otsustab jaoskonnas teine tegelane.
Sõitke mõistlikult!
Sõitke mõistlikult!

BLACKBIRD
CBR 600 F
TZR 125
JAWA
VOSHOD
MINI
CBR 600 F
TZR 125
JAWA
VOSHOD
MINI
Tegin just load ja ARK ei küsi seda paberit, nüüd on autokoolidele pandud kohustus tunnistust mitte enne välja anda kui esmaabi tehtud. Samas ega mööda külge maha ka ei jookse ja nüüd pole enam kohustust teha just 16 tunnine kursus. Mul oli ainult 8 tundi ja välja jäetud igasugu ussi ja puugi hammustused ja muu jura, ikka liiklusega seotud traumadest räägiti. Mine tee see kursus läbi, pole asi nii hull ka.
-
Teema algataja
Kus kurat teil sellised mendid on? Ise elan Võrus- noo raisk need on ikka julmurid. (muidugi kui oled mingi tuttav neil siis võid 200 ka linas yle lasta) aga kui mingi suvaline siis saad ikka täie rauaga - 23 yle 1500.
Võru mentide agarusest veel niipalju, et sõber vahetas parklas auto kohta-ise oli ta muidugi natuke napsine. aga noh.... sõit oli 8-10 m ja trahv oli 12000 :S norm, kas pole? Soovitan siiralt kõigil sellistel mentidel p...i minna ja ned kes igale olukorrale individuaalselt lähenevad ja kõiki asjaolusid arvestavad saavad minult respekti.
Võru mentide agarusest veel niipalju, et sõber vahetas parklas auto kohta-ise oli ta muidugi natuke napsine. aga noh.... sõit oli 8-10 m ja trahv oli 12000 :S norm, kas pole? Soovitan siiralt kõigil sellistel mentidel p...i minna ja ned kes igale olukorrale individuaalselt lähenevad ja kõiki asjaolusid arvestavad saavad minult respekti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.