Yamaha XC125T
Moderaator: Moded
-
holma kirjutas:http://www.camex.ee/
Võta nendega ühendust. Malossi tooteid saad neilt tellida.
kõik malossi tooted mis neil kodulehel yleval on, on laos ka kohe olemas
-
Teema algataja - Postitusi: 178
- Tsikkel: Yamaha Xc125tYamhxc125.Ižjup5
- Kontakt:
Vaatasin seda kodukat. seal oli suht kõikke muud peale laagrite. Kellegil veel on teada mõnda kohta kust saab tellida või mõni eraisik võiks vabalt ära teha kuskilt.
Edit: Panen siia alla lingi ka,et mida vaja oleks. Ma seda linki lühemaks teha ei oska. aga kes aitab 2 laagrit mulle ära sebida ei jää ka vaevatasuta http://cgi.ebay.com/ebaymotors/New-Bear ... enameZWD1V
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
hannes56 kirjutas:Aga kas need laagrid on ka nii tugevad,et peavad väntvõlli laagrina vastu?
Oehh, muidugi on! Kui ütled, kuhu laagrid lähevad, siis antakse sulle C3 või C4(spetsiaalselt kuuma keskkonda sobivad) laagrid.
Minu liikuri väntvõllilaagritena küll kestavad. Tootjaid on erinevad ja ise küll ühte teisele eelistada ei osanud. TOYO ja NTN(jaapan) laagreid kasutan. SKF-ga kurvad kogemused, kuna mingil seniteadmata põhjusel jooksis separaator seest välja nukaketi hammasratta vahele. Viskas keti maha. Õnneks ei lõhkunud totaalselt midagi ära.
-
Teema algataja - Postitusi: 178
- Tsikkel: Yamaha Xc125tYamhxc125.Ižjup5
- Kontakt:
Re: Yamaha XC125T
Varsti kevad käes ja oleks tore ka rolleripoiss kunagi üles äratada, aga pole ma enam kindel kui värsked need variaatori rullikud seal sees on. Siit minu küsimus,et äkki on kellegil mõnda head programmi vms asja kust vaadata, sest interneti avarustest ma ei suutnud leida kui rasked ja üldse millised sinna sobivad. Tänan tähelepanu eest!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.