Milline chopper?
Moderaator: Moded
Re: RE: tänud kõigile
Pole mõtet. Viska parem saapaga.kris. kirjutas:Tea kas peaks nüüd kindaga viskama või ....
(Eluline näide: üks kamraad osales kunagi saapaviskamisvõistlusel ja sai juhuslikult kirsaga piki molu. Tulemus - 2 puuduvat esihammast)

Vastuseks
Pole erilist mõtet bike ja customit siin võrrelda või kedagi ümber veenda - igale oma. minu valiku puhul saab hiljem vähemalt kuusakoskist midagi, irww... Mootori osas olen nõus, võimsam parem, samas ei taha finantsiliselt üle pingutada, seega alustame ikka tasapisi... Eks ma vaikselt proovin erinevaid asju siin.
Tundub, et teema on paljude meeli erutanud, eks lahendame selle siis mõne suvisel kohtumise saapaviskamisega, muig

P.S. to CB 400 - see asi on müüdud.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Re: MIlline siis
enduroMcLion kirjutas:NO aga mida siis selle hinna eest saab? Kõrgema raamiga ratast, mis samas oleks kerge ja lihtne juhtida.

Kaalust
Mul ei ole plaanis kruusapeal võidu ajam hakata muide, siis võiks juba krossika osta ja metsas isu täis rallida. Aga tänud soovitamas sellegipoolest.
Valik tehtud

ehh... Minu kannikas ütles mulle, et eestis ikka chopperiga (vähemalt 800 intruderi ja 1100 shadow-ga) oluliselt jubedam sõita kui baigiga....kris. kirjutas:No näedsa - uus mees ja kohe ajab mõistlikku juttuBladyhell kirjutas:Tervitus,
Igal juhul tahan ratast, millega on hea "cruisida", minu arust ei ole eestis sellist teedki kus bikega sõita, aga noh eks igale oma..
terv
kris@paadunud cruiserdaja
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Intruderil on vedrustus ikka jube saast ja kannikal kangesti valus... Shadow aga ujub julmalt roobastes....
Re: vaata eelnevaid soovitusi samal lehel
krt... seda isu küll ära võtta ei taha... aga minu kannikas ikkagi arvab, et chopper pole mingi mõnus sõiduriist... Vähemalt Tallinnas on kannikale enim meeldinud kulgeda 97.a. KTM seljas....Bladyhell kirjutas:Ära nüüd tsiklisõidu isu ette ära ka võta, muig
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

Bladyhell kirjutas:Igal juhul tahan ratast, millega on hea "cruisida", minu arust ei ole eestis sellist teedki kus bikega sõita, aga noh eks igale oma.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Olen viimase 10 aasta jooksul eesti teedel kulgenud teiste masinate hulgas nii hardtail chopperiga kui ka enamvähem stockis savagega.Kommionu kirjutas:krt... seda isu küll ära võtta ei taha... aga minu kannikas ikkagi arvab, et chopper pole mingi mõnus sõiduriist...
Hardtailga jäid küll enmus sillakohtasid ja suuremid auke suht kiiresti pähe, kuna jalad ees isteasend ei lasknud ennast eriti kergendada kah ja sadul oli kah rohkem selline sümboolne... aga savagega ei olnud küll mingit ekstreemi.
Eks tegu on ikkagi sellise lihtsalt mõnusa kulgemise riistatega millega lihtsalt elu ja ilusat ilma nautida ja auklikult teel kihutamine ja laveerimine ei ole üldse olulised funktsioonid.
P.S. ise elan asfaltkattega maanteest 4km kõrval.
Bike`ga seenele?
Ei ole jah chopper
Mis te ikka nokite pealkirja kallal

Ja minu silmad tõepoolest registreerisid sellise täpsustuse, et tegemist pole chopperiga.
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Custom on ta igaljuhul. Sõltuvalt sellest, mida ümberehituse käigus muudeti, võis ka chopper välja tulla (pikk esihark, kõik sõitmiseks mittehädavajalik eemaldatud, ees kitsas, taga lai rehv jne).motolammutus kirjutas:ümber ehitatud dnepr kas on ka custom? või ikkagi copper?
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light.
asi selles, et inimestel on klapid silme eest äraIse uus mees ja kohe ajab nii imelikku juttu, oli minu esmane mõte.
Kroomisaatan on kodanike pead päris sassi ajanud, viiruse külge pookinud, aruraasu peast pühkinud!!
Aga õnneks see haigus allub ravile ja kui teiste vigadest õppida ei taheta, eks siis tuleb ise kõik see ebameeldiv läbi kogeda![]()
![]()
Ääremärkusena, kroomi eest saab Kuusakoskis korraliku ratta ostmiseks päris kena algraha.
Kena kulgemist

http://backyard.pri.ee
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Tähendas täpselt seda sama, mida omakorda selles vastuses viidatud postitusgi. Ainult vastupidise märgigaracerx kirjutas:Mida see viimane postitus tähendas minu nupp ei noki
Ja nagu ma korduvalt olen öelnud, kui mina, kes on kõige targem ei saa aru, mida teised veel siit lugeda võivad
![]()
![]()

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Re: Milline chopper?
võta selline milline meeldibBladyhell kirjutas:Millist chopper (vmt) tüüpi tsiklit oleks mõistlik ca30 kilo eest soetada? Esimeseks. Vaatasin, et selle hinnaga võiks alustuseks saada Virago vmt. Paraku kogemust pole, et mis paremini toidaks ja teel hätta ei jätaks

ostke parem shopper ära!
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Re: ostke parem shopper ära!
Väga kasulik asi ju. Kas siis aitad naisel poest kaupa koju vedada, või saadad naise enda sellega poodi.Bladyhell kirjutas:Müüakse igasugu asju, lõppude lõpuks on tegemist ikka mootoriga rattaga
Kindlasti kuuluvad kohustusliku lisavarustuse juurde ostukorvid (soovitavalt veneaegsed, traadist väänatud)
nii ees lenksu küljes, kui ka topcase asemel ja küljekohvrite raami küljes (miskipärast pildilt välja jäänud).
NB! Ummikutes (kassajärjekorras) foori taha (kassa juurde) esimeseks trügimisel ka väga abiks - võtad summuti küljest ära
ja ehmatad pensionärid kassasabas poolsurnuks. Soovitav kasutada ka bensiini hulka segatuna kastoorõli -
liigselt doseerides tekitab vaenlasi lämmatavat lehka ning suitsu, mis aitab hiljem soovitud suunas põgeneda.
Müüakse ka moodsamaid variante
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.