Huumorit
Moderaator: Moded
33 asja, mida sa peaksid kindlasti teadma:
- Mitte kunagi, mitte mingisugustel asjaoludel ei tohi võtta sisse kõhulahtistit ja unerohtu samal öösel.
- Ära muretse selle üle, mida inimesed mõtlevad, nad ei tee seda eriti tihti
- Kirikus käimine teeb sind sama palju usklikuks, kui garaažis seismine teeb sind autoks
- Tehisintelligents ei suuda võistelda loomuliku lollusega
- Kui sa pead valima kahe halva asja vahel, siis vali see, mida sa pole enne proovinud
- Mitte ükski tõestusmaterjal ei viita sellele, et elu on tõsine asi
- Andestus on kergemini saadav kui lubadus
- Igale tegevusele on olemas vastupidine valitsuse programm
- Kui sa näed välja nagu sinu passipilt, siis arvatavasti vajad sa reisi.
- Arved liiguvad postis tavaliselt kaks korda kiiremini kui rahakaardid
- Südametunnistus on selline asi, mis valutab, samal ajal kui kõik muud kohad on asjaga rahul
- Söö hästi ning ole vormis aga sured ikkagi.
- Mehed on Maalt. Naised on ka Maalt. Midagi pole parata, peab leppima sellega.
- Kedagi meestest pole veel lastud tulirelvast, kui ta peseb nõusid.
- Minu arusaam korralikult tasakaalustatud dieedist on kummaski käes küpsis
- Minemalastud võimalused paistavad alati suuremad kui tulevad võimalused
- Pahn on asjad, mida sa oled hoidnud alles aastaid ning viskad ära nädal enne seda kui sa vajad seda asja
- Alati on olemas mingi imbetsill, kellega sa ei ole arvestanud
- Kogemus on imeline asi. See lubab sul ära tunda viga, kui sa selle jälle teed.
- Sa ei tohi kaaluda rohkem kui sinu külmutuskapp!
21.Isik, kes mõtleb loogiliselt, pakub kontrasti ülejäänud reaalsele maailmale. - Need ei ole teksad, mille pärast su tagumik suur tundub olevat
- Kui sul on vaja defineerida ühe sõnaga põhjust, miks inimrass ei ole saavutanud ega saavuta ka kunagi oma täit potentsiaali, siis see sõna on "koosolek"
- Väga-väga õhuke on piir hobi ja mentaalse haiguse vahel
- Sa ei peaks segi ajama oma karjääri ja oma elu
- Kedagi ei huvita, et sa ei tantsi hästi. Lihtsalt aja oma perse maast lahti ja tantsi!
- Ära kunagi laku lihalõikamisnuga.
- Maailma kõige hävitavam jõud on kuulujutt.
- Sa ei tea kindlapeale kedagi, kes oskaks lihtsat ja loogilist seletust sellele, miks me keerame kellasid taha.
- Üks asi, mis ühendab kõiki inimesi, olenemata vanusest, soost, rassist, religioonist ja varanduslikust seisust, on see, et sisimas me kõik arvame, et me oleme paremad kui keskmised autojuhid.
- Inimene, kes on tore sinu vastu, aga mitte ettekandja vastu, ei ole tegelikult tore inimene.
- Su sõbrad armastavad sind ikkagi
- Ära karda kunagi proovida midagi uut. Mäleta, et Noa oli üksiküritajast amatöör, kui ta ehitas oma laeva. Aga Titanicu panid kokku suur grupp spetsialiste.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Eestlased on tore rahvas!
See saab kinnitust kui lugeda netikommentaare juurovisiooni kohta, näiteks:
http://www.elu24.ee/?id=9830&com=1&lk=9
Pihelgas kirjutas:sorri vana, aga mina ei saanud mitte tilligi aru
Sry.. aga patsiga poiste naljad
Aga tegelikult võiks seal olla
CPU- T7250
LCD WXGA Glare 12.1''
Mälu 2GB DDR2
Kõvaketas 160GB (5400RPM SATA)
DVD kirjutaja -Super multi DL
Võrgukaart -100MB LAN
Graafika emaplaat [Väline] - GF 8400SE 128MB, nonh , graafikal ei ole emaplaati, kutsutakse kaardiks ja tänasel päeval ei ole ma näinud sülearvutit millel emaplaat ja graafikakaart asuksid väljaspool kesta
kõrtsmikumolu kirjutas:Eestlased on tore rahvas!
See saab kinnitust kui lugeda netikommentaare juurovisiooni kohta, näiteks:
http://www.elu24.ee/?id=9830&com=1&lk=9
Ja sa viitsisid seda jura 9. leheküljeni lugeda?
Kah omamoodi huumor...
Kliente vähe?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Mida veel
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=265058 Varsti mõni mägede poeg esitab kaebuse, et lammas, mis sai kuu aega tagasi ostetud, on hakanud liiga kõvasti "sel ajal" häält tegema...
Pihelgas kirjutas:sorri vana, aga mina ei saanud mitte tilligi aru
Mürki ei võta kuna pole ka selle ala inimene, aga võrdleva näitena võiks olla ehk midagi sellist ? :
Honda X11 -
Valusadul
Nahkveljed
Mootori töömaht 20l ( reserv 4l)
Kütusepaak 1100 cm3
Pestavad koonusrehvid
Slick õhufilter
Kuus summutit
Sportkäik
spinna kirjutas:Pihelgas kirjutas:sorri vana, aga mina ei saanud mitte tilligi aru
Mürki ei võta kuna pole ka selle ala inimene, aga võrdleva näitena võiks olla ehk midagi sellist ? :
Honda X11 -
Valusadul
Nahkveljed
Mootori töömaht 20l ( reserv 4l)
Kütusepaak 1100 cm3
Pestavad koonusrehvid
Slick õhufilter
Kuus summutit
Sportkäik
Väga hea
Blondiinist ema kiri oma blondiinist tütrele:
Tervist, kallis tütreke!
Kui sa selle kirja oled kätte saanud, siis järelikult jõudis see kohale,
kui aga ei, anna mulle teada, ma kirjutan veel korra. Ma kirjutan aeglaselt, sest tean, sa ei loe eriti kiiresti. Ilm on meil ilus. Eelmisel nädalal sadas ainult kaks korda, nädala alguses, kolm päeva jutti, ja nädala teises pooles, neli päeva järjest. Muideks, sellest mantlist, mis sa tahtsid, onu Vasja ütles, et kui see saata sulle nende metallnööpidega, siis läheb see liiga raskeks ja saatmine kalliks, ja ma lõikasin nad ära. Õmble nad ise tagasi, ma panin nad mantli paremasse taskusse. Su isa leidis uue töökoha, tema all on nüüd 500 inimest. Ta niidab muru kalmistul. Su õde Nastja läks hiljuti mehele ja ootab nüüd last. Kuna me ei tea, kas tuleb poiss või tüdruk, ei saa ma sulle veel öelda, saad sa onuks või tädiks. Kui sünnib tütar, tahab ta talle nimeks panna sama nime, mis minul, aga kas pole imelik kutsuda väikest plikakest Mammaks? Su venna Tolikuga juhtus hiljuti huvitav lugu, ta lukustas oma auto, aga võtmed jäid autosse sisse. Tal tuli kõmpida kümme kilomeetrit jala koju teiste võtmete järele, et meid autost välja lasta. Kui sa juhtud kohtama oma täditütar Liliat, siis tervita teda minu poolt, aga kui sa teda ei näe, ära räägi talle midagi.
Sinu ema.
P.S.: Ma tahtsin sulle saata natuke raha, aga olin juba ümbriku kinni
kleepinud.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
No mida nimed... ja neeger on rahvus
http://zaycheg.com/view/3567/Blin_nu_ta ... etsya.html
naer on terviseks...
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Võsavillem kirjutas:http://www.osta.ee/2761780
Et siis hubane valgustus pimedateks õhtuteks
kui sellise tuppa põlema paned, siis võid ilmselt külmemalgi talvel küttemured unustada... jääkott tuleb aint ümber munade asetada.. muidu on tibud varsti valmis
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Tantsuõpet meile vähe rohkem lähedalt! Tahaks näha, kes veel julgeb vaielda, et Eesti Biker ei ole tantsulõvi peale selliseid õpetusi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.