Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas tnacc »

kurihiir kirjutas:

Kas silikooni lahti saamiseks vannitoa seina küljest on mingi salajane rahvatarkus ka või aitab ainult noaga saagimine ja omaette ropendamine?

Enamus tuleb kipsinoaga ära lõigata ja siis Soudali silikoonieemaldajaga kihi kaupa.

Planeeta korvis sündinud
Kasutaja avatar

Nõmmik
Tsikkel: Yamaha V-Star
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nõmmik »

Kasuta klaasi kaabitsat ! Maksab alla 1.-€ , aga peale seda saad vilistada !

Argipäevas on vähe värvi - ole vähemalt ise nähtav !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Kasutaja avatar

ets0
Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ets0 »

Nõmmik kirjutas:

Kasuta klaasi kaabitsat ! Maksab alla 1.-€ , aga peale seda saad vilistada !

Jah, see on parim.

Lugupidamisega.

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Saunaahjust väljuv toru läheb telliskiviseina, mille sees on korsten. Kuna seina sees olev auk on natuke suurem kui toru, on üleliigne avaus kinni pahteldatud. See on nüüd ajapikku mõranenud. Oleks vaja uuesti sama töö teha. Millist valmissegu tasuks osta? Kas oleks mõtet kasutada kuumakindlat silikooni? Neid on palju, ei tea mina mis on parem, mis on halvem.

Ja rumal küsimus: kuskohast ma seda kraami saaks nii umbes 1 kg? Kui 10 kg osta, siis nagunii aeguks ära lihtsalt.

Kasutaja avatar

Nõmmik
Tsikkel: Yamaha V-Star
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nõmmik »

Topi kõigepealt kivivillaga või ahjunööriga toru kinni ning , siis tõmba ahju tihendus mastiksiga üle , et silmal ilusam vaadata oleks .

Argipäevas on vähe värvi - ole vähemalt ise nähtav !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Kui korstnasse läheb metallist toru, kipub see paisumise-kahanemisega ikka ümbrust murendama ja mingi pragu tekib sinna varsti ikka. Ma omal lõikasin roostevabast plekist lapi, millesse tegin täpselt toru suuruse ava ja kruvisin nurkadest korstna külge. Nüüd pole seda praokest näha.

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Kas bussijuhtidel on mingi haigus,et nad pidurdada ei oska.Mängivad jalaga ABS-i, et võimalikult palju rahvast pikali lendaks ja võimalikult ebamugav oleks seista?Seda siis Tartus.Täiesti ebanormaalne...Võrdluseks Inglismaal küll oskasid bussijuhid pidurdada...

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

chadmuska
Tsikkel: z1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas chadmuska »

Kipsi kirjutas:

Kas bussijuhtidel on mingi haigus,et nad pidurdada ei oska.Mängivad jalaga ABS-i, et võimalikult palju rahvast pikali lendaks ja võimalikult ebamugav oleks seista?Seda siis Tartus.Täiesti ebanormaalne...Võrdluseks Inglismaal küll oskasid bussijuhid pidurdada...

+1 Tüüpilised Tartu bussijuhid, vajutavad viimasel hetkel piduri põhja ja siis lendab jälle mingi penskar kartulikotiga selga, kuna ta on juba 300meetrit enne oma peatust ukse juures, et ikka bussipealt maha saaks :wack:
Vähemalt Tartus on hea säästlik sõita, ma saan tavaliselt 1 piletiga kuu aega hakkama(siis on nõnda kapsas, et augustan ära), kui just Mupo reidi ei tee :mrgreen:

mattyas

Lugemata postitus Postitas mattyas »

Väikse vihjena võin öelda, et saab ka lihtsamini :mrgreen: Ma räägin sulle sõbrake, professionaali tunneb juba kilomeetri pealt ära (togi)

Kasutaja avatar

Schizo
Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx

Lugemata postitus Postitas Schizo »

Milles võiks asi olla, kui ratas külmalt käivituda ei taha? Nimelt tahab vääääääga palju käiamist, enne kui tööle läheb. Lihtsam on quick starti pihustades tööle panna. Kui mootor soojaks läheb, siis käivitub ilusti. Kui aga ratas kuskil 15 minti seisab, siis jälle sama jama. Toonorratas ka olemas, et saaks sealt vajalikke asju maha keerata ja asendada.

Never ride faster than your Angel can fly!

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Nuki kirjutas:

Milles võiks asi olla, kui ratas külmalt käivituda ei taha? Nimelt tahab vääääääga palju käiamist, enne kui tööle läheb. Lihtsam on quick starti pihustades tööle panna. Kui mootor soojaks läheb, siis käivitub ilusti. Kui aga ratas kuskil 15 minti seisab, siis jälle sama jama. Toonorratas ka olemas, et saaks sealt vajalikke asju maha keerata ja asendada.

Küünlad vb?

Kasutaja avatar

loikam
Tsikkel: vn 800,xvs 1100

Lugemata postitus Postitas loikam »

Nuki kirjutas:

Kuni küünalde vahetuseni oli mul sama jama.

Kasutaja avatar

Schizo

Okei, tänud! Saab vana masina ka surnust üles äratatud :bsmile:

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ei usu mina, et küünlad. Uute küünalde paigaldamine ehk lükkab selle probleemi ehk üheks hooajaks "vaiba alla", aga ei muud. Pigem ikka mingi toiteprobleem karpades või lisaõhk kusagilt (mis on ju tegelikult ka toiteprobleem). Ma sõidan samade küünaldega ikka kümneid tuhandeid kilomeetreid ja kui vahetan, siis ka selle pärast, et "teised ju vahetavad". Üks kord elus olen põrganud probleemse küünla otsa. Ja see elu (mõtlen motoristi elu) on juba 30 aastat. St otsi veel.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Tsikkelröövel kirjutas:

Ei usu mina, et küünlad. Uute küünalde paigaldamine ehk lükkab selle probleemi ehk üheks hooajaks "vaiba alla", aga ei muud. Pigem ikka mingi toiteprobleem karpades või lisaõhk kusagilt (mis on ju tegelikult ka toiteprobleem). Ma sõidan samade küünaldega ikka kümneid tuhandeid kilomeetreid ja kui vahetan, siis ka selle pärast, et "teised ju vahetavad". Üks kord elus olen põrganud probleemse küünla otsa. Ja see elu (mõtlen motoristi elu) on juba 30 aastat. St otsi veel.

Nähtavasti oleme erinevate mootorratastega sõitnud. Mina olen enda üllatuseks leidnud mitmete mittekäivituste põhjusteks just küünlad. Ja seda korduvalt. Mõni ei töötanud soojalt, teine külmalt, kolmas üldse jne. Tegu sportrataste ja nakeditega.
Nuki, mis rattaga tegu? Kui karpa pill, siis nõustun eelkõnelejaga, kuigi jätkuvalt kahtlustaks ka küünlaid.

Kasutaja avatar

loikam
Tsikkel: vn 800,xvs 1100

Lugemata postitus Postitas loikam »

Tsikkelröövel kirjutas:

Et siis küünalde vahetus lükkab karpa probleemi üheks hooajaks edasi?Vahetasin peale 20 tuh.

Kasutaja avatar

JuSS---
Tsikkel: kx250F

Lugemata postitus Postitas JuSS--- »

sai mõned päevad tagasi tele2-lt võetud interneti pakett ja nett on nii et vahepeal tuleb pea 10Mbit/sec läbi aga siis jälle 300-500Kbit/sec. koguaeg kõigub, et kas töötab väga hästi või siis laeb üliaeglaselt, vahepealset varianti pole.
tele2-lt ruuterit ei võtnud kuna see on olemas vana elisa oma ( huawei b260a ). mast paistab aknast ja juures on ka suundantenn.
Kas keegi oskab öelda kuidas seda kõikumist korda saada?

Pilt
Kasutaja avatar

Motorized
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Motorized »

JuSS--- kirjutas:

sai mõned päevad tagasi tele2-lt võetud interneti pakett ja nett on nii et vahepeal tuleb pea 10Mbit/sec läbi aga siis jälle 300-500Kbit/sec. koguaeg kõigub, et kas töötab väga hästi või siis laeb üliaeglaselt, vahepealset varianti pole.
tele2-lt ruuterit ei võtnud kuna see on olemas vana elisa oma ( huawei b260a ). mast paistab aknast ja juures on ka suundantenn.
Kas keegi oskab öelda kuidas seda kõikumist korda saada?

Asukoht ja kasutajate hulk määrab väga palju. Eks seal ole veel teisigi tegureid vast.

Kasutaja avatar

Schizo

mart211 kirjutas:

Nuki, mis rattaga tegu?

Rattaks vana FZR 1000, samasugune, mis mul avatariks.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kas Lätis või Leedus on mingit portaali, kus müüakse avariiliseid rattaid?

Kasutaja avatar

Kägu

Lugemata postitus Postitas Kägu »

chadmuska kirjutas:
Kipsi kirjutas:

+1 Tüüpilised Tartu bussijuhid, vajutavad viimasel hetkel piduri põhja ja siis lendab jälle mingi penskar kartulikotiga selga, kuna ta on juba 300meetrit enne oma peatust ukse juures, et ikka bussipealt maha saaks :wack:
Vähemalt Tartus on hea säästlik sõita, ma saan tavaliselt 1 piletiga kuu aega hakkama(siis on nõnda kapsas, et augustan ära), kui just Mupo reidi ei tee :mrgreen:

Olen Tartus 1x ühistransporti kasutanud ( Autole paigaldati toonkilet) no ja issand jeerum, tõsiselt tõmbas karbi lahti. Peale seda ma enam ennast liiklushuligaaniks ei pidanud. Autos pole probleemi vähemalt istmel püsimisega, bussis käis aga vihane võitlus istmel püsimise ja maha lendamise vahel.....ja seda igas kurvis.... ema anna padruneid tõesti :wack:

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Ma isiklikult kasutan ka ühistransporti erandjuhus, kui on vaja linna peole minna :ner: . Teine asi mis vähemalt minu kodupeatuses tüüpiline- buss läheb 4 minutit enne enda aega juba minema, ehk alati peab igaksjuhuks ca 6-7 min enne ootama minema.Oleks kvaliteet parem, kasutaks tihedamini isegi. Aga noh kahjuks väikelinna värk- ei saagi kunagi võrrelda Londoni bussisüsteemiga, mida kasutades polegi mõtet autot omada. Tallinlased kas teil pole seal bussijuhte kes ABS-i mängivad?

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

Välejaan
Tsikkel: XJR1200

Lugemata postitus Postitas Välejaan »

Mina autot ei oma ja liigun ühistranspordiga Tallinnas. Meil siin ei mängi nad ABS'iga, rooliga mängivad. Siin ei kannata ju sirgelt sõita. Kui kõige tagumises otsas istud, siis on selgrool üks lüli lõpp-peatuses vähem.

Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Kui trammijuhiks mingi mammi, siis nad ainult seda pidurit sõtkuvadki. Ühtlaselt ei osata vajutada. Kuna rool puudub, siis kompenseeritakse sellest tekkiv igavus jalalabadega :wack:

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Trammijuhid ju magavad(delfi uudis) pukis, mida nad seal veel sõtkuda suudavad.:)

SERTÃO
Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

Kuidas kellelgi. Mul näiteks sõidab buss ideaalset trajektoori. Eriti ei kisu küll autoga sõitma, kui kaasas vaid spordikott või läpakas. Tartus need otsad ka nagunii nii lühikesed ju.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Kuidas nimetatakse ja kus müüakse allolevates videodes näidatud ühendusi?

[youtube][/youtube]

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Vot nimetust ei tea aga meil teeninduses on ka samad ühendused kasutusel. Sajasest pakist on u pool praegu alles. Võin ka tükikaupa müüa kui soovi on.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

mmasuurikas
Tsikkel: Honda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mmasuurikas »

Heat Shrink Connector

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

StreetMoto kirjutas:

Vot nimetust ei tea aga meil teeninduses on ka samad ühendused kasutusel. Sajasest pakist on u pool praegu alles. Võin ka tükikaupa müüa kui soovi on.

Millise jämedusega juhtmele? Mul on juhe Ø 3.5mm.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”