Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
kurihiir kirjutas:Kas silikooni lahti saamiseks vannitoa seina küljest on mingi salajane rahvatarkus ka või aitab ainult noaga saagimine ja omaette ropendamine?
Enamus tuleb kipsinoaga ära lõigata ja siis Soudali silikoonieemaldajaga kihi kaupa.
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kasuta klaasi kaabitsat ! Maksab alla 1.-€ , aga peale seda saad vilistada !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Nõmmik kirjutas:Kasuta klaasi kaabitsat ! Maksab alla 1.-€ , aga peale seda saad vilistada !
Jah, see on parim.
Lugupidamisega.
Saunaahjust väljuv toru läheb telliskiviseina, mille sees on korsten. Kuna seina sees olev auk on natuke suurem kui toru, on üleliigne avaus kinni pahteldatud. See on nüüd ajapikku mõranenud. Oleks vaja uuesti sama töö teha. Millist valmissegu tasuks osta? Kas oleks mõtet kasutada kuumakindlat silikooni? Neid on palju, ei tea mina mis on parem, mis on halvem.
Ja rumal küsimus: kuskohast ma seda kraami saaks nii umbes 1 kg? Kui 10 kg osta, siis nagunii aeguks ära lihtsalt.
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Topi kõigepealt kivivillaga või ahjunööriga toru kinni ning , siis tõmba ahju tihendus mastiksiga üle , et silmal ilusam vaadata oleks .
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Kui korstnasse läheb metallist toru, kipub see paisumise-kahanemisega ikka ümbrust murendama ja mingi pragu tekib sinna varsti ikka. Ma omal lõikasin roostevabast plekist lapi, millesse tegin täpselt toru suuruse ava ja kruvisin nurkadest korstna külge. Nüüd pole seda praokest näha.
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kas bussijuhtidel on mingi haigus,et nad pidurdada ei oska.Mängivad jalaga ABS-i, et võimalikult palju rahvast pikali lendaks ja võimalikult ebamugav oleks seista?Seda siis Tartus.Täiesti ebanormaalne...Võrdluseks Inglismaal küll oskasid bussijuhid pidurdada...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
Kipsi kirjutas:Kas bussijuhtidel on mingi haigus,et nad pidurdada ei oska.Mängivad jalaga ABS-i, et võimalikult palju rahvast pikali lendaks ja võimalikult ebamugav oleks seista?Seda siis Tartus.Täiesti ebanormaalne...Võrdluseks Inglismaal küll oskasid bussijuhid pidurdada...
+1 Tüüpilised Tartu bussijuhid, vajutavad viimasel hetkel piduri põhja ja siis lendab jälle mingi penskar kartulikotiga selga, kuna ta on juba 300meetrit enne oma peatust ukse juures, et ikka bussipealt maha saaks
Vähemalt Tartus on hea säästlik sõita, ma saan tavaliselt 1 piletiga kuu aega hakkama(siis on nõnda kapsas, et augustan ära), kui just Mupo reidi ei tee
Väikse vihjena võin öelda, et saab ka lihtsamini Ma räägin sulle sõbrake, professionaali tunneb juba kilomeetri pealt ära
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
Milles võiks asi olla, kui ratas külmalt käivituda ei taha? Nimelt tahab vääääääga palju käiamist, enne kui tööle läheb. Lihtsam on quick starti pihustades tööle panna. Kui mootor soojaks läheb, siis käivitub ilusti. Kui aga ratas kuskil 15 minti seisab, siis jälle sama jama. Toonorratas ka olemas, et saaks sealt vajalikke asju maha keerata ja asendada.
Nuki kirjutas:Milles võiks asi olla, kui ratas külmalt käivituda ei taha? Nimelt tahab vääääääga palju käiamist, enne kui tööle läheb. Lihtsam on quick starti pihustades tööle panna. Kui mootor soojaks läheb, siis käivitub ilusti. Kui aga ratas kuskil 15 minti seisab, siis jälle sama jama. Toonorratas ka olemas, et saaks sealt vajalikke asju maha keerata ja asendada.
Küünlad vb?
Nuki kirjutas:Milles võiks asi olla, kui ratas külmalt käivituda ei taha? Nimelt tahab vääääääga palju käiamist, enne kui tööle läheb. Lihtsam on quick starti pihustades tööle panna. Kui mootor soojaks läheb, siis käivitub ilusti. Kui aga ratas kuskil 15 minti seisab, siis jälle sama jama. Toonorratas ka olemas, et saaks sealt vajalikke asju maha keerata ja asendada.
Kuni küünalde vahetuseni oli mul sama jama.
-
Okei, tänud! Saab vana masina ka surnust üles äratatud
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ei usu mina, et küünlad. Uute küünalde paigaldamine ehk lükkab selle probleemi ehk üheks hooajaks "vaiba alla", aga ei muud. Pigem ikka mingi toiteprobleem karpades või lisaõhk kusagilt (mis on ju tegelikult ka toiteprobleem). Ma sõidan samade küünaldega ikka kümneid tuhandeid kilomeetreid ja kui vahetan, siis ka selle pärast, et "teised ju vahetavad". Üks kord elus olen põrganud probleemse küünla otsa. Ja see elu (mõtlen motoristi elu) on juba 30 aastat. St otsi veel.
Tsikkelröövel kirjutas:Ei usu mina, et küünlad. Uute küünalde paigaldamine ehk lükkab selle probleemi ehk üheks hooajaks "vaiba alla", aga ei muud. Pigem ikka mingi toiteprobleem karpades või lisaõhk kusagilt (mis on ju tegelikult ka toiteprobleem). Ma sõidan samade küünaldega ikka kümneid tuhandeid kilomeetreid ja kui vahetan, siis ka selle pärast, et "teised ju vahetavad". Üks kord elus olen põrganud probleemse küünla otsa. Ja see elu (mõtlen motoristi elu) on juba 30 aastat. St otsi veel.
Nähtavasti oleme erinevate mootorratastega sõitnud. Mina olen enda üllatuseks leidnud mitmete mittekäivituste põhjusteks just küünlad. Ja seda korduvalt. Mõni ei töötanud soojalt, teine külmalt, kolmas üldse jne. Tegu sportrataste ja nakeditega.
Nuki, mis rattaga tegu? Kui karpa pill, siis nõustun eelkõnelejaga, kuigi jätkuvalt kahtlustaks ka küünlaid.
Tsikkelröövel kirjutas:Ei usu mina, et küünlad. Uute küünalde paigaldamine ehk lükkab selle probleemi ehk üheks hooajaks "vaiba alla", aga ei muud. Pigem ikka mingi toiteprobleem karpades või lisaõhk kusagilt (mis on ju tegelikult ka toiteprobleem). Ma sõidan samade küünaldega ikka kümneid tuhandeid kilomeetreid ja kui vahetan, siis ka selle pärast, et "teised ju vahetavad". Üks kord elus olen põrganud probleemse küünla otsa. Ja see elu (mõtlen motoristi elu) on juba 30 aastat. St otsi veel.
Et siis küünalde vahetus lükkab karpa probleemi üheks hooajaks edasi?Vahetasin peale 20 tuh.
sai mõned päevad tagasi tele2-lt võetud interneti pakett ja nett on nii et vahepeal tuleb pea 10Mbit/sec läbi aga siis jälle 300-500Kbit/sec. koguaeg kõigub, et kas töötab väga hästi või siis laeb üliaeglaselt, vahepealset varianti pole.
tele2-lt ruuterit ei võtnud kuna see on olemas vana elisa oma ( huawei b260a ). mast paistab aknast ja juures on ka suundantenn.
Kas keegi oskab öelda kuidas seda kõikumist korda saada?

JuSS--- kirjutas:sai mõned päevad tagasi tele2-lt võetud interneti pakett ja nett on nii et vahepeal tuleb pea 10Mbit/sec läbi aga siis jälle 300-500Kbit/sec. koguaeg kõigub, et kas töötab väga hästi või siis laeb üliaeglaselt, vahepealset varianti pole.
tele2-lt ruuterit ei võtnud kuna see on olemas vana elisa oma ( huawei b260a ). mast paistab aknast ja juures on ka suundantenn.
Kas keegi oskab öelda kuidas seda kõikumist korda saada?
Asukoht ja kasutajate hulk määrab väga palju. Eks seal ole veel teisigi tegureid vast.
-
mart211 kirjutas:Nuki, mis rattaga tegu?
Rattaks vana FZR 1000, samasugune, mis mul avatariks.
chadmuska kirjutas:Kipsi kirjutas:Kas bussijuhtidel on mingi haigus,et nad pidurdada ei oska.Mängivad jalaga ABS-i, et võimalikult palju rahvast pikali lendaks ja võimalikult ebamugav oleks seista?Seda siis Tartus.Täiesti ebanormaalne...Võrdluseks Inglismaal küll oskasid bussijuhid pidurdada...
+1 Tüüpilised Tartu bussijuhid, vajutavad viimasel hetkel piduri põhja ja siis lendab jälle mingi penskar kartulikotiga selga, kuna ta on juba 300meetrit enne oma peatust ukse juures, et ikka bussipealt maha saaks
![]()
Vähemalt Tartus on hea säästlik sõita, ma saan tavaliselt 1 piletiga kuu aega hakkama(siis on nõnda kapsas, et augustan ära), kui just Mupo reidi ei tee
Olen Tartus 1x ühistransporti kasutanud ( Autole paigaldati toonkilet) no ja issand jeerum, tõsiselt tõmbas karbi lahti. Peale seda ma enam ennast liiklushuligaaniks ei pidanud. Autos pole probleemi vähemalt istmel püsimisega, bussis käis aga vihane võitlus istmel püsimise ja maha lendamise vahel.....ja seda igas kurvis.... ema anna padruneid tõesti
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Kontakt:
Ma isiklikult kasutan ka ühistransporti erandjuhus, kui on vaja linna peole minna . Teine asi mis vähemalt minu kodupeatuses tüüpiline- buss läheb 4 minutit enne enda aega juba minema, ehk alati peab igaksjuhuks ca 6-7 min enne ootama minema.Oleks kvaliteet parem, kasutaks tihedamini isegi. Aga noh kahjuks väikelinna värk- ei saagi kunagi võrrelda Londoni bussisüsteemiga, mida kasutades polegi mõtet autot omada. Tallinlased kas teil pole seal bussijuhte kes ABS-i mängivad?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Mina autot ei oma ja liigun ühistranspordiga Tallinnas. Meil siin ei mängi nad ABS'iga, rooliga mängivad. Siin ei kannata ju sirgelt sõita. Kui kõige tagumises otsas istud, siis on selgrool üks lüli lõpp-peatuses vähem.
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
Kui trammijuhiks mingi mammi, siis nad ainult seda pidurit sõtkuvadki. Ühtlaselt ei osata vajutada. Kuna rool puudub, siis kompenseeritakse sellest tekkiv igavus jalalabadega
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Trammijuhid ju magavad(delfi uudis) pukis, mida nad seal veel sõtkuda suudavad.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Kuidas kellelgi. Mul näiteks sõidab buss ideaalset trajektoori. Eriti ei kisu küll autoga sõitma, kui kaasas vaid spordikott või läpakas. Tartus need otsad ka nagunii nii lühikesed ju.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Kuidas nimetatakse ja kus müüakse allolevates videodes näidatud ühendusi?
[youtube][/youtube]
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Vot nimetust ei tea aga meil teeninduses on ka samad ühendused kasutusel. Sajasest pakist on u pool praegu alles. Võin ka tükikaupa müüa kui soovi on.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: Honda
- Tänatud: 1 kord
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
StreetMoto kirjutas:Vot nimetust ei tea aga meil teeninduses on ka samad ühendused kasutusel. Sajasest pakist on u pool praegu alles. Võin ka tükikaupa müüa kui soovi on.
Millise jämedusega juhtmele? Mul on juhe Ø 3.5mm.