Huumorit
Moderaator: Moded
Kevad. Talveunest ärkavad karupojad ja tunnevad, et kube kärab tugevalt ning on vaja kedagi panna. Käivad siis metsa vahel ringi ning vaatavad siia-sinna, aga kõik teised loomad veel magavad ning jänest kinni ei püüa, seega peavad pettunult oma koopasse tagasi pugema. Kihu on aga nii suur peal, et otsustavad teineteist panna - kõik ju magavad ning keegi ei saa teada. Keset kõige magusamat pano aga käib kopra nägu viuh! koopaukse pealt läbi. Karupojad haistavad halba, sest kobras raisk on suur lobamokk ning otsustavad ta enne maha lüüa, kui ta teistele seda häbiväärset lugu rääkida jõuab. Panevad siis kihutades koprale järgi. Kobras kihutab tuhatnelja ning jõuab napilt enne karupoegi jõeni, kus tal jää sees auk on tehtud. Hüppab sealt viimase pingutusega sisse, aga juba on karupoja käpp vees ning haarab sealt kopra järgi. Suur on aga karupoja üllatus, kui näeb, et käpa vahel vahib hoopis tursk otsa! Tursk punnitab silmi ja küsib siis karupoja käest: "Noh p***! Tulite käsi pesema või?"
----------------------------------------------------------Juss kaebab klassivennale:
"Täna sain isa käest kaks keretäit
ühtejärge."
"Mille eest?" pärib Jüri.
"Esimene kord oli siis, kui näitasin talle
tunnistust, ja teine kord siis, kui ta sai
Röövel röövib printsessi ära, ratsutab metsa ja käsutab: võta maha! Printsess hakkab siis häbelikult pükse maha ajama.... Röövel vaatab ja mühatab: Kuld võta maha loll - ega ma sind siia sitale ei toonud!
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Antud kord karm käsk ka Tsukotkal passid välja jagada.
Saadetud siis kõigepealt piltnik sinna Tsuktsidest passipilte tegema.
Fotograaf muudkui klõpsutanud, aga siis märganud, et Tsuktsad kõik puha ühte nägu.
Lasknud siis niisama fotokal plõksuda ja jaganud Tsuktsidele ühte ja sama passipilti.
Äkki üks Tsukts kisama "See ei ole mina"
Fotograaf siis küsinud:
"Kaamera ees istusid"
"Istusin"
"Välku lõi"
"Lõi"
"Morda sinu oma"
"Minu"
"Mis sa kisad siis"
"Puhvaika pole minu oma!"
Räägib tšuktš sõpradele kõrtsis:
“Samune et käisin Moskvas, nägin silti SEX SHOP, astusin sisse, ligines müüja, küsis: mida Teile? Algul olin vait, lõpuks ütlesin, et midagi mu naisele. Ta siis pakkus erutavat öösärki, ostsin ära, tõin koju, lasin naisel selga ajada…”
“Noh ja on siis erutav?”
“Samune et üpriski, selline läbipaistev on, kõik on näha: kasukas, seelik, vildid…”
Tšuktšimaa. Hommikul ligineb mees peeglile ja hüüatab:
„Naine, tule vaata, vend on külla tulnud!”
Naine jookseb ja vaatab ka peeglisse:
„Oeh, ja oma mõrra kah jälle kaasa võtnud...”
Kaks tsuktsi vestlevad. Üks räägib:
”Vaata, mulle toodi ülikond Pariisist!"
Teine:
”Kus see Pariis asub? Kas kaugel meie külast?"
Esimene:
”Jaa, peaaegu 5000 km!"
"Ooo, selline kolgas, aga vaata milliseid ülikondi õmblevad!”
Tšuktš ligineb puiesteel edasi-tagasi jalutavale neiule:
“Kas magame?”
“Hmm…palju annad?”
“3 sooblinahka!”
“Hea küll…” Lähevad hotelli, ajavad asja ära, tšuktš avab kohvri ning ulatab nahad. Neiu mõtleb: “Pagan, kasukast jääb puudu…” ja lausub:
“Kuule, tšuktša, magame veel!”
Tšuktš nõus, pärast seda tõuseb voodilt ja paneb nahad kohvrisse tagasi. Neiu on jahmunud:
“Mida sa ometi teed?!”
“Tšuktša tahab -- tšuktša maksab, tüdruk tahab -- tüdruk maksab…”
Väike tsuktsi satub esimest korda Moskva linna ja ka loomaaeda. Kuna pole elu sees peale kirpude, laikade, sugulaste ja põhjapõtrade ühtegi teist looma näinud, siis on imestamist ja imetlemist palju. Satub siis lõpuks elevandi puuri juurde. Parasjagu käimas loomade söötmine. Passib tükk aega mokk töllakil ja lõpuks pobiseb omaette:
"Vot see on loom - topib endale sabaga saia p..sse!"
Tsukts saab hea töö eest preemiaks sapaka. Sõbrad käivad ümber auto ja imetlevad seda. Üks patsutab katust ja ütleb:
"Hea põder, paksu nahaga!"
Teine silitab esilaternaid:
"Vaata, kui suured silmad tal on!"
Kolmas katsub summutajat ning kiidab:
"Isane!"
Kukkus kord Venemaa äärealadel lennuk allastepi keskel. Kõik hukkusid peale ühe naise, kes mitmeid päevi hingelistki kohtamata stepist väljapääsu otsis. Lõpuks olles täielikult meeleheites, kohtas naine kahte tšuktsi. Naine paluma, et aidaku need teda asustatud punkti jõuda, tema omalt poolt on nõus millega iganes. Tšuktsid panid pead kokku ja arutasid veidi, jõudsid siis otsusele, et tahavad grupikat teha. Naine oli nõus vaid tingimusel, et peab kasutama kondoome, tema lapsi ei taha saada. Tšuktsid olidki kohe agarasti nõus.
Poole aasta pärast saavad samad mehed kokku jälle ja üks kurdab teisele:
"Kas sul ka on nii, et kui kusele lähed, siis pritsib kõik vastu silmi?"
Teine noogutab innukalt pead, et nii see on jah...jama kui palju.
"Persse saagu see mutt laps, mind enam ei huvita, ma võtan selle kummi maha!"
Tsuktsid on oma külas koos ja arutavad, et kas on veel olemas rumalamat rahvast kui nemad. Et ükskõik, mida nad ka ei teeks, ikka leiavad teised naerda, ikka läheb midagi nihu või kukub sitasti välja. Tuuakse näiteid, võrreldakse, otsus kipub kaunis pessimistlik tulema. Siis leiab üks tsukts, et pole midagi, armeenlased on veel turakamad. Et näe, olin kaks nädalat Moskvas komandeeringus, elasin ühe armeenlasega koos hotellitoas. On kazdõi notsch menja jebal i do kontsa ne ponjal, tsto ja ne zenstsina!
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Läheb venelane Jerevani ja otsib apteeki. Küsib siis nurga peal armeenlaselt, et kus apteek asub.
Armeenlane siis seletama: Vot sjuda tri kvartala prjamo paidjosh, tagda nalevo pavaratschivajesh, i vot tam rjadom kinoteatra v dome nomer tschetõre, na tretjem etaze zivjot Grigori. U nego zopa kak persik, a gde apteka, bljad ne znaju!
***Gogi tuleb koju alles poole öö ajal ja isa kohe küsima:
"Kust sina pojake siis nii hilja tuled?"
Gogotschka vastu: "Keppi tegin"
Isa siis kohe uhkusest lõhkemas: "Vot Gogi, meheks oled saanud - teeme peo ja kutsume sugulased kokku"
Tuleb siis kogu8 suguvõsa piduliku sündmuse puhul kokku ja istuvad lauda.
Isa juhatab poja laua otsa: "Sina istu laua otsa, oled täna pävakangelane"
Gogi vastu:"Ei saa, perse valutab"
***Isa helistab Jerevanist Moskvasse ülikoolis õppivale pojale:
"Gogi, mis sa teed seal"
"Naabripoissi panen"
"Vot maladets, aga suitsetada ei tohi!"
***Küsimus Armeenia Raadiole:
Miks on sõna "huinja" naissoost, aga "pizdets" meessoost?
AR mõtles-mõtles, aga jäi vastuse võlgu ja pöördus Gorki oblasti ringhäälingu poole.
Sealt tuli ka vastus:Gospoda armjaninõ! Võ huinjoi zanimajetes, a u nas s mjassom pizdets!
Tsuktsid on oma külas koos ja arutavad, et kas on veel olemas rumalamat rahvast kui nemad. Et ükskõik, mida nad ka ei teeks, ikka leiavad teised naerda, ikka läheb midagi nihu või kukub sitasti välja. Tuuakse näiteid, võrreldakse, otsus kipub kaunis pessimistlik tulema. Siis leiab üks tsukts, et pole midagi, armeenlased on veel turakamad. Et näe, olin kaks nädalat Moskvas komandeeringus, elasin ühe armeenlasega koos hotellitoas. On kazdõi notsch menja jebal i do kontsa ne ponjal, tsto ja ne zenstsina!
Kurat see on küll hea,nagu elust enesest
http://www.hullumaja.com/?pg=main&i=42428
vähemalt lahendus asjale tundub mõistlik:D
Lukašenka:
"Kui ikka ühineks!"
Putin:
"Mul sinuga, demokraadiga, pole ühist teed!"
Võib ju juhtuda nii, et lebad diivanil, vahid telekat, limpsid õlut, kui heliseb telefon:
"Kas sa poisi tõid lasteaiast ära? Kas toidupoes käisid? Kas prügiämber on välja viidud, vaibad klopitud? Kas mäletad, et homme saabub nädalaks mu ema? Miks sa vaikid, Mati?"...
"Aga sa pole Mati. Sa oled Jüri ja hinges on järsku selline pidu..."
„Halloo, kas surnukuur?“
„Jah.“
„Mul on mees tükk aega kadunud... Äkki on teile toodud?“
„Kui vana?“
„40...“
„Selline heledam?“
„Jah, uhh...“
„Pikka kasvu ja sünnimärgiga põsel?“
„Oh issand, jah...“
„Pruunis ülikonnas?“
„Jah, oioi...“
„Meile pole toodud, aga ma tunnen teda!“
Kuidas määratleda, millal on aeg nõusid pesta ja koristada?
Vastab Armeenia Raadio: katsuge jalgevahet – kui seal on riist, siis pole aeg...
"Kesse seal ülal nii hullumoodi karjub?"
"See me naabriplika!"
"Mis ta sünnitab, vä?"
"Ei, rasestub."
"Kle, kas sul satikad on?"
"On!"
"Aa millega sa neid ravid?"
"Ei ravigi! Nad on mul terved!"
„Punamütsike, tütreke, ae, kus oled?... Näe, siin on sulle korv.“
„Pirukatega?“
„Ei, sangaga...Vii see metsatallu vanaemale.“
„Aga miks mina, mitte sina?“
„Seal on ju hunte, tahad orvuks jääda või?“
kes ei tea, saab naerda.... kes on juba kuulnud, saab veel naerda...
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 370 korda
- Kontakt:
See pole küll huumoriga seotud aga täiesti pekkis teema on see:
http://www.news.com.au/dailytelegraph/s ... 95,00.html
Me oleme töökaaslastega ennast lolliks vahtinud.
Osad näevad, et käib ühtepidi, osad, et teistpidi, osadel käib kord ühtepidi ja siis kord teistpidi.
Mingit silmapetet siin ei ole, sest me vaatasime seda kõik ühest arvutist...
päris keeruline
-
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
Piipz kirjutas:See pole küll huumoriga seotud aga täiesti pekkis teema on see:
http://www.news.com.au/dailytelegraph/s ... 95,00.htmlMe oleme töökaaslastega ennast lolliks vahtinud.
Osad näevad, et käib ühtepidi, osad, et teistpidi, osadel käib kord ühtepidi ja siis kord teistpidi.Mingit silmapetet siin ei ole, sest me vaatasime seda kõik ühest arvutist...
päris keeruline
heh..., pool minutit ühtepidi siis teistpidi, pea hakkas ringi käima...
terv.
Alar11
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:See pole küll huumoriga seotud aga täiesti pekkis teema on see:
http://www.news.com.au/dailytelegraph/s ... 95,00.htmlMe oleme töökaaslastega ennast lolliks vahtinud.
Osad näevad, et käib ühtepidi, osad, et teistpidi, osadel käib kord ühtepidi ja siis kord teistpidi.Mingit silmapetet siin ei ole, sest me vaatasime seda kõik ühest arvutist...
päris keeruline
Pagana naljakas. Algul vehkis pikalt järjepideval ühes suunas, siis lugesin kõrvalt teksti ja hakkas teistpidi panema ja tagasi enam ei saanudki .
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kui vaadata pildist natuke mööda, näiteks kõrval olevat teksti, siis silmanurgast on liikuv kujutis näha ja kui enne pilgu pööramist mõelda valmis, mispidi tahad liikumist vaadata, siis nii ka on. Proovisin mitu korda......nii on (minu puhul).
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 370 korda
- Kontakt:
Tsikkelröövel kirjutas:Osav pettus. Neidis vahetab lihtsalt pöörlemissuunda, aga tähelepanu juhitakse jutuga vahepeal mujale. Eks niimoodi suurem osa trikkidest käibki - tähelepanu mujalejuhtimisega.
ei vaheta. ei ole pettus. me oleme seda vaadanud ühe ekraani pealt 10 inimest korraga ja arvamused on erinevad
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
ma natuke mõtlesin ja välja mõtlesin.
kui neidis on küljega, siis on ta küljega. Kui ta aga hakkab pöörlema, siis kuna on tegu siluetiga ei saa aru, kas on selja või näoga. Siluett on ühesugune.
Seega kui ta vasaku küljega sinu poole olle hakkab liikuma, on sinu asi mõelda.
Kui tundub, et keeras näoga sinu poole, siis käib vastupäeva.
Kui tundub, et seljaga keeras, siis käib päripäeva. Mõtle kuidas tahad.
Segane jutt ju on, aga ise saan aru vähemalt.
A ja veel. kui ühtepidi pöörleb, siis tundub et on vasak jalg maas. Kui teistpidi, siis on parem jalg maas. Siluett ise tegelikult ei muutu ja maas on 1 ja seesama jalg.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
Teate, ma ei hakka vaidlema, jään lihtsalt oma seisukohale. Vaatan vaid tädi, ega ürita vahepeal teksti lugeda (sest siis lõin ka mina korraks kõhklema). Ja ma tõesti ei pahanda, kui keegi arvab teisiti kui mina. Ega tunne end ka puudutatult, kui mul juhuslikult ka õigus ei olnud.
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
vaatasin veel natuke ja minu lõplik seisukoht on, et pöörleb vastupäeva. Kuna õhus oleva jala vari saab tekkida ainult, siis kui tibi on seljaga. Ma saan ta nüüd teist pidi pöörlema ainult siis kui alumise varju osa kinni katan
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.