Rajale sõitma

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

Inz001 kirjutas:
Üritus oli ikka väga viis, kes kallas klotsi maha kes kogu tsikli :twisted:
Kokkuvõtlikult järgmine nädal uuele katsele.
Ja video materjali tahaks ka näha :roll:
videomaterjaliga on sedasi, et öösel tõmbasin kaamerast kogu info arvutisse, praegu kirjutab DVD-d sellest. materjal on selline, et võtsin nii umbes 20 minuti kaupa 4 erinevat lõiku rajast.
eriti lõikama seda materjali ei viitsi hakata, õhtul kui töölt tulen, teen kogumaterjalist ka avi versiooni ja lasen ilmselt torru või datanetti üles. eks siis hiljem andke märku, kui keegi kvaliteetsemat (DVD) materjali tahab.

ma ise kah päevaga super rahul. päeva alguse ringiaja ning lõpu aja vahe oli 7 sekundit! seega on korralik progress. Ja ise tunnen, et rahulikult saab kiiremini sõitakui vähem rahvast oli, siis juba sai rahulikult oma vigasi analüüsida ja keskenduda kuidas sõita, mitte ümberringi toimuvale. Sain esimesest kallutamise hirmust üle, sai kurvi sisenemise kiirust tõstetud. (Eks Veldi julgustusel oli kah mõju üleeile.) :). Esikumm tahab vaid vahetamist. Vasak külg sile.

P.S. oh mulle meeldib see tallinna kaetus Wifiga. Istun endla tänaval maksuameti maja ees autos ja teen oodates siin foorumis aega parajaks. Lahe.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Kas siis esmaspäeval 24.07.06 või siis ikkagi kolmapäeval aga mis on 26.07.06 ?
Inz001 kirjutas:
meil on väike plaan minna kolmapäeval(24.07.06) juba lõunast ja õhtuni kallata, aga sellest täpsemalt emaspäeval.
korke kirjutas:
teeks uue teema siis uue nädala jaoks.

KAS TEISIPÄEV SOBIB ???

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

mul ka esirehv puhta pees nüüd, enne järgmist sõitu uus alla, ma võtaks koopia DVD -st kui võimalik ;)
manager2 kirjutas:
Inz001 kirjutas:
Üritus oli ikka väga viis, kes kallas klotsi maha kes kogu tsikli :twisted:
Kokkuvõtlikult järgmine nädal uuele katsele.
Ja video materjali tahaks ka näha :roll:
videomaterjaliga on sedasi, et öösel tõmbasin kaamerast kogu info arvutisse, praegu kirjutab DVD-d sellest. materjal on selline, et võtsin nii umbes 20 minuti kaupa 4 erinevat lõiku rajast.
eriti lõikama seda materjali ei viitsi hakata, õhtul kui töölt tulen, teen kogumaterjalist ka avi versiooni ja lasen ilmselt torru või datanetti üles. eks siis hiljem andke märku, kui keegi kvaliteetsemat (DVD) materjali tahab.

ma ise kah päevaga super rahul. päeva alguse ringiaja ning lõpu aja vahe oli 7 sekundit! seega on korralik progress. Ja ise tunnen, et rahulikult saab kiiremini sõitakui vähem rahvast oli, siis juba sai rahulikult oma vigasi analüüsida ja keskenduda kuidas sõita, mitte ümberringi toimuvale. Sain esimesest kallutamise hirmust üle, sai kurvi sisenemise kiirust tõstetud. (Eks Veldi julgustusel oli kah mõju üleeile.) :). Esikumm tahab vaid vahetamist. Vasak külg sile.

P.S. oh mulle meeldib see tallinna kaetus Wifiga. Istun endla tänaval maksuameti maja ees autos ja teen oodates siin foorumis aega parajaks. Lahe.
Kasutaja avatar

Inz001

sõit 26.07.06 ja täpsed plaanid selguvad 24.06.07
korke kirjutas:
Kas siis esmaspäeval 24.07.06 või siis ikkagi kolmapäeval aga mis on 26.07.06 ?
Inz001 kirjutas:
meil on väike plaan minna kolmapäeval(24.07.06) juba lõunast ja õhtuni kallata, aga sellest täpsemalt emaspäeval.
korke kirjutas:
teeks uue teema siis uue nädala jaoks.

KAS TEISIPÄEV SOBIB ???

jalakask

Lugemata postitus Postitas jalakask »

üritusega jäin mina igatahes väga rahule. Ainuke negatiivne asi selle aravetega on aga liig vasakpoolsus, parem pool rehvist ei kulu.:( üldiselt tehti kenad pildid ja fiiling oli mega!
Kasutaja avatar

Inz001

ega keegi juhuslikult ringi aegu ei võtnud? :roll:
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Inz001 kirjutas:
juhuslik ringiaeg võetud Virvese SM-ga sõidetud ringilt ja oli ca 54 sek, tõenäoliselt polnud ta oma "kiirel ringil" ka. Vist.
Viimati muutis pacaan, 20 Juul 2006, 13:48, muudetud 1 kord kokku.
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

manager2

Inz001 kirjutas:
... kui muidu ringiaegu pole, siis videolt saad hästi aja kätte. Enda sõiduaegu just video järgi hindasingi.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

Inz001

Virves sõitis 54sek -iga?
ja Manager mis su aeg oli?
pacaan kirjutas:
Inz001 kirjutas:
juhuslik ringiaeg võetud Virvese SM-ga sõidetud ringilt ja oli ca 54 sek

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

vaatan isegi, et rehv kulub suuremalt jaolt vasakult aga ega see pole mingi ime, kui kuus kurvi vasakule ja kolm paremale... Vahepeal peab hakkama vastupidi ringe sõitma... või siis pooled mehed sõidavad esimese osa üht pidi, teised teistpidi ja poole pealt vahetame pooled..., kui kedagi veel sõitmas on... :mrgreen:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

manager2

Inz001 kirjutas:
Virves sõitis 54sek -iga?
ja Manager mis su aeg oli?
... mul on veel vara oma aegadega hõisata. Usun, et järgmine aasta võin oma suud lahti tegema hakata.. :wink:

viimasel sessioonil jäid sinna 59-1:00 kanti.
Kasutaja avatar

manager2

piloot kirjutas:
vaatan isegi, et rehv kulub suuremalt jaolt vasakult aga ega see pole mingi ime, kui kuus kurvi vasakule ja kolm paremale... Vahepeal peab hakkama vastupidi ringe sõitma... või siis pooled mehed sõidavad esimese osa üht pidi, teised teistpidi ja poole pealt vahetame pooled..., kui kedagi veel sõitmas on... :mrgreen:
tegelikult õige mõte. Kui järgmine kord läheme tuleks mõlemat pidi sõita. Kellegil ei tohiks ju ometi selle vastu midagi olla.
Kasutaja avatar

Inz001

[quote="manager2"][quote="Inz001"]
... siis oli olukord selline, et Loonik vist tegi oma aja 56 seki ja korkel oli see 59 täpselt. Me veel arvutasime, et keskmine kiirus 60km tunnis. (Loodan, et ei valeta. Kui eksin, siis Sverre - korrigeeri). Mis hiljem edasi sai, ei oska kommenteerida. Aga fakt on, et parimad SM mehed tegid pea 10 sekiga ära.

kle siis sa sõitsid ju korkega(vana rinka hundiga :twisted: ) ühte auku ju, well done Manager (w)

jalakask

Lugemata postitus Postitas jalakask »

Manager, ennist rääkisid midagi torru või datanetti yles riputamisest, et kui üleval - anna palun teada.arvutaks kah oma ringiaegu... ;)
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Lugemata postitus Postitas Salvo Kelk »

Inz001 kirjutas:
SM-i venna ringiajaks sain 51 sek, kiireim bike (54 sek). Ei usu, et need nüüd kiireimad ajad olid, kuna liiklus oli kohati väga tihe.
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
Kasutaja avatar

Inz001

kui sa ehk mäletad, siis mis rattaga see nn. kiireim bike oli, siis saan ehk enamvähem üldpildi ette 8)
Salvo Kelk kirjutas:
Inz001 kirjutas:
SM-i venna ringiajaks sain 51 sek, kiireim bike (54 sek). Ei usu, et need nüüd kiireimad ajad olid, kuna liiklus oli kohati väga tihe.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

manager räägib enda parimast ajast ja mul Te mõõtsite suvalisel ajal ringiaja.
...juba puht loogika peaks näitama seda ,et manageri ajad jäävad tema tsikli taha . Mis ei võimalda tal kurve piisavalt kiiresti läbida.
Sama Te mõõtsite loonikul...suvalisel ajal ringiaja. Ma krt ei taha üldse uskuda ,et loonik sõitis sellise aja välja ...ikka parem aeg peaks tal olema.
Inz001 kirjutas:
manager2 kirjutas:
Inz001 kirjutas:
... siis oli olukord selline, et Loonik vist tegi oma aja 56 seki ja korkel oli see 59 täpselt. Me veel arvutasime, et keskmine kiirus 60km tunnis. (Loodan, et ei valeta. Kui eksin, siis Sverre - korrigeeri). Mis hiljem edasi sai, ei oska kommenteerida. Aga fakt on, et parimad SM mehed tegid pea 10 sekiga ära.

kle siis sa sõitsid ju korkega(vana rinka hundiga :twisted: ) ühte auku ju, well done Manager (w)

E-pood

Kasutaja avatar

Inz001

korke mis sa enda ajaks prognoosid siis? :twisted:
manager vast sõidaks jah supersport rattaga seda rada ikka kõvasti kiiremini :roll:
korke kirjutas:
...juba puht loogika peaks näitama seda ,et manageri ajad jäävad tema tsikli taha . Mis ei võimalda tal kurve piisavalt kiiresti läbida.
Sama Te mõõtsite loonikul...suvalisel ajal ringiaja. Ma krt ei taha üldse uskuda ,et loonik sõitis sellise aja välja ...ikka parem aeg peaks tal olema.
Inz001 kirjutas:
manager2 kirjutas:
Inz001 kirjutas:

Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Inz001 kirjutas:
kui sa ehk mäletad, siis mis rattaga see nn. kiireim bike oli, siis saan ehk enamvähem üldpildi ette 8)
Pead ma just ei anna, et tema see kõikse kiirem oli, aga välja nägi just selline:

http://www.motorsport.ee/gal/moto/10/b0 ... 9719_8.jpg
Kasutaja avatar

Inz001

Thnx, seda oligi arvata, temaga sõitisn ühes tempos seega mu aeg ka siis kuskil sinna auku. Eks täpse aja saab siis video materjali pealt :roll:
Minu kui pühapäeva sõitja kohta rahuldav tulemus siis :roll:
Inz001 kirjutas:
manager vast sõidaks jah supersport rattaga seda rada ikka kõvasti kiiremini :roll:
korke kirjutas:
Inz001 kirjutas:
manager2 kirjutas:
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

enda ajaks prognoosin tips aeglasema aja kui loonikul....mingi 2 3 sec'i aeglasema aja.
Samas ma sain loonikuga samal ajal olla rajal väga vähe. Ning alles lõpus kui loonikut ei olnud, julgesin võtta kurve suurema kiirusega ning rohkem kallutada. No lõpuks läks julgus nii suureks ,et kallutasin terve tsikli maha :lol:
Aga eks paistab mis tuleb. Järgmine kord olen raudselt kohal :)

Inz001 kirjutas:
Thnx, seda oligi arvata, temaga sõitisn ühes tempos seega mu aeg ka siis kuskil sinna auku.
Minu kui pühapäeva sõitja kohta rahuldav tulemus siis :roll:
Inz001 kirjutas:
korke kirjutas:
Inz001 kirjutas:

E-pood

Kasutaja avatar

manager2

korke kirjutas:
manager räägib enda parimast ajast ja mul Te mõõtsite suvalisel ajal ringiaja...
just seda kommentaari ma ootasingi. 8)
tegelikult tõsi. Ma ise pean enda jaoks seda aega õnnestumiseks. Nagu ütlesin, minu jaoks oli oluline päeva jooksul toimunud progress. Mis see aeg oli, polnudki tegelikult veel nii tähtis. Peaasi, mis tunne on sees, seda aega välja sõites. Ühtegi ohtlikku momenti polnud ja ratas kordagi alt ära minna ei tahtnud.

Ja seda usun ma kah, et Korke sõidab kiiremini kui selle aja, kuna tõesti see tema 59 ja looniku 56 suvaliselt hetkel võetud ajad ei pruukinud olla sugugi parimad.
Mis seal salata, kui endale ratta soetan, millega pole kahju horisontaalasendit proovida, ehk siis järgmisel aastal, saan piire tunnetama hakata. Seni terendab kiirelt kasvava summaga lototabloo silme ees, kui peaksin külili keerama.

Kuuno

Lugemata postitus Postitas Kuuno »

mulle jäi silma kah et just see bike sõitis päris nobedalt kuigi jah supormoto mehed panid antud rajal v huvitavalt...

http://panter.msn.ee/track1/images/pilt75.jpg

isegi mõtlesin et oleks võinud kohe alguses mingi ajavõtt olla, sisi parem võrrelda pärast...
kui keegi viitsib väheke ehitada ja kui selliseid üritusi plaanis siis on mõni idee kuidas normi ajavõtusüsteemi teha, mis ei tohiks ka väga kalliks minna...
Kasutaja avatar

Inz001

ja sinu visioon kuidas selline odav ajavõtu süsteem teha?
Kuuno kirjutas:
mulle jäi silma kah et just see bike sõitis päris nobedalt kuigi jah supormoto mehed panid antud rajal v huvitavalt...

http://panter.msn.ee/track1/images/pilt75.jpg

isegi mõtlesin et oleks võinud kohe alguses mingi ajavõtt olla, sisi parem võrrelda pärast...
kui keegi viitsib väheke ehitada ja kui selliseid üritusi plaanis siis on mõni idee kuidas normi ajavõtusüsteemi teha, mis ei tohiks ka väga kalliks minna...
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Kuuno kirjutas:
Usun, et ajavõtuks sobiks imehästi ka suure sihverplaadiga sekundiseieriga kell, mis kuskile sirge peale, raja kõrvale panna nii, et sõitja ise näeb oma aega.

P.S. Mulle läheks küll rohkem kalendrit tarvis.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

KÕIGE ODAVAM varjant oleks.
Võtad naise kaasa...annad talle stopper kella pihku ning tevalost ostad raadiosaatja komplekti. Raja ääres leppime kokku kes mis sagedust kasutab :)

Endal oli siuke plaan ....

E-pood

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

korke kirjutas:
KÕIGE ODAVAM varjant oleks.
Võtad naise kaasa...annad talle stopper kella pihku ning tevalost ostad raadiosaatja komplekti. Raja ääres leppime kokku kes mis sagedust kasutab :)

Endal oli siuke plaan ....
see on hea plaan... (w)

palju tevalost sobiv komplekt maksta võiks?

ps: usun, et suure seieriga kella pole isegi minusugusel üliaeglasel algajal aega vahtida, kellel ainus ohtlik moment tekkis siis kui keset kurvi peaaegu seisma suutsin jääda (kaldes) ja seetõttu külili oleks kukkunud :lol:
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Kuuno kirjutas:
Unusta ära!

Rajal on 10-20 masinat. Kuidas sa neid identifitseerida kavatsed lihtsa ajavõtuga?

Odavaim on igal mehel osta endale need tsikli või kardi personaalsüsteemid. mingi 3-6K järgus, mis kas IR või silmusega loevad. Rajas vist on magnetriba sees aga pead ei anna.
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

minuarust oli tänavarattaga üks suht kiire ning väga hea trajektooriga sõitja see:
Pilt

Aga, jah, nr46 ees tuli mul kõvasti vaeva näha, et SM-ga mitte aeglasemini sõita :D
Tuleb veel harjutada....

Kuuno

Lugemata postitus Postitas Kuuno »

mella kirjutas:
Kuuno kirjutas:
Unusta ära!

Rajal on 10-20 masinat. Kuidas sa neid identifitseerida kavatsed lihtsa ajavõtuga?
ei unusta :)
süsteem töötab ise nii:
lapakasse pannakse mitu sõitjat on rajal
igal liiklejal on oma number(loogilina kah:) )
igal möödumisel fikseerib mõõdik ära aja ja kirjutab selle tabelisse-märkija vaatab ainult mis number sel hektel läbi sõitis:
näiteks numbrid 1 ja 2 lastakse rajale-aeg läks käima
2 sõitis ühest mööda ja läbib esimese ringi joone esimesena ja kohe nr 1 järgi. ajad fikseeritakse automaatselt ja inimesele kes lapaka taga istub jääb ainult sisse lüüa nr2 ja siis nr1
Keeruline või? :)
ma arvan et tevalost ostetud juppide hinnaks ei läheks üle 500eeki
vaja IR saatjat ja vastuvõtjat ja inimest kes viitsib 1 päev nokitseda visual basicus ntx
sama süsteemi kasutatakse edukalt open trackil niiet ei ole just kõige halvem variant :)
Viimati muutis Kuuno, 20 Juul 2006, 16:31, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”