Rajale sõitma
Moderaator: Moded
videomaterjaliga on sedasi, et öösel tõmbasin kaamerast kogu info arvutisse, praegu kirjutab DVD-d sellest. materjal on selline, et võtsin nii umbes 20 minuti kaupa 4 erinevat lõiku rajast.Inz001 kirjutas:Üritus oli ikka väga viis, kes kallas klotsi maha kes kogu tsikli![]()
Kokkuvõtlikult järgmine nädal uuele katsele.
Ja video materjali tahaks ka näha
eriti lõikama seda materjali ei viitsi hakata, õhtul kui töölt tulen, teen kogumaterjalist ka avi versiooni ja lasen ilmselt torru või datanetti üles. eks siis hiljem andke märku, kui keegi kvaliteetsemat (DVD) materjali tahab.
ma ise kah päevaga super rahul. päeva alguse ringiaja ning lõpu aja vahe oli 7 sekundit! seega on korralik progress. Ja ise tunnen, et rahulikult saab kiiremini sõitakui vähem rahvast oli, siis juba sai rahulikult oma vigasi analüüsida ja keskenduda kuidas sõita, mitte ümberringi toimuvale. Sain esimesest kallutamise hirmust üle, sai kurvi sisenemise kiirust tõstetud. (Eks Veldi julgustusel oli kah mõju üleeile.)

P.S. oh mulle meeldib see tallinna kaetus Wifiga. Istun endla tänaval maksuameti maja ees autos ja teen oodates siin foorumis aega parajaks. Lahe.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Inz001 kirjutas:meil on väike plaan minna kolmapäeval(24.07.06) juba lõunast ja õhtuni kallata, aga sellest täpsemalt emaspäeval.
korke kirjutas:teeks uue teema siis uue nädala jaoks.
KAS TEISIPÄEV SOBIB ???
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

manager2 kirjutas:videomaterjaliga on sedasi, et öösel tõmbasin kaamerast kogu info arvutisse, praegu kirjutab DVD-d sellest. materjal on selline, et võtsin nii umbes 20 minuti kaupa 4 erinevat lõiku rajast.Inz001 kirjutas:Üritus oli ikka väga viis, kes kallas klotsi maha kes kogu tsikli![]()
Kokkuvõtlikult järgmine nädal uuele katsele.
Ja video materjali tahaks ka näha
eriti lõikama seda materjali ei viitsi hakata, õhtul kui töölt tulen, teen kogumaterjalist ka avi versiooni ja lasen ilmselt torru või datanetti üles. eks siis hiljem andke märku, kui keegi kvaliteetsemat (DVD) materjali tahab.
ma ise kah päevaga super rahul. päeva alguse ringiaja ning lõpu aja vahe oli 7 sekundit! seega on korralik progress. Ja ise tunnen, et rahulikult saab kiiremini sõitakui vähem rahvast oli, siis juba sai rahulikult oma vigasi analüüsida ja keskenduda kuidas sõita, mitte ümberringi toimuvale. Sain esimesest kallutamise hirmust üle, sai kurvi sisenemise kiirust tõstetud. (Eks Veldi julgustusel oli kah mõju üleeile.). Esikumm tahab vaid vahetamist. Vasak külg sile.
P.S. oh mulle meeldib see tallinna kaetus Wifiga. Istun endla tänaval maksuameti maja ees autos ja teen oodates siin foorumis aega parajaks. Lahe.
korke kirjutas:Kas siis esmaspäeval 24.07.06 või siis ikkagi kolmapäeval aga mis on 26.07.06 ?
Inz001 kirjutas:meil on väike plaan minna kolmapäeval(24.07.06) juba lõunast ja õhtuni kallata, aga sellest täpsemalt emaspäeval.
korke kirjutas:teeks uue teema siis uue nädala jaoks.
KAS TEISIPÄEV SOBIB ???
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
juhuslik ringiaeg võetud Virvese SM-ga sõidetud ringilt ja oli ca 54 sek, tõenäoliselt polnud ta oma "kiirel ringil" ka. Vist.Inz001 kirjutas:ega keegi juhuslikult ringi aegu ei võtnud?
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

... mul on veel vara oma aegadega hõisata. Usun, et järgmine aasta võin oma suud lahti tegema hakata..Inz001 kirjutas:Virves sõitis 54sek -iga?
ja Manager mis su aeg oli?

viimasel sessioonil jäid sinna 59-1:00 kanti.
tegelikult õige mõte. Kui järgmine kord läheme tuleks mõlemat pidi sõita. Kellegil ei tohiks ju ometi selle vastu midagi olla.piloot kirjutas:vaatan isegi, et rehv kulub suuremalt jaolt vasakult aga ega see pole mingi ime, kui kuus kurvi vasakule ja kolm paremale... Vahepeal peab hakkama vastupidi ringe sõitma... või siis pooled mehed sõidavad esimese osa üht pidi, teised teistpidi ja poole pealt vahetame pooled..., kui kedagi veel sõitmas on...
... siis oli olukord selline, et Loonik vist tegi oma aja 56 seki ja korkel oli see 59 täpselt. Me veel arvutasime, et keskmine kiirus 60km tunnis. (Loodan, et ei valeta. Kui eksin, siis Sverre - korrigeeri). Mis hiljem edasi sai, ei oska kommenteerida. Aga fakt on, et parimad SM mehed tegid pea 10 sekiga ära.
kle siis sa sõitsid ju korkega(vana rinka hundiga

-

Salvo Kelk kirjutas:SM-i venna ringiajaks sain 51 sek, kiireim bike (54 sek). Ei usu, et need nüüd kiireimad ajad olid, kuna liiklus oli kohati väga tihe.Inz001 kirjutas:ega keegi juhuslikult ringi aegu ei võtnud?
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
...juba puht loogika peaks näitama seda ,et manageri ajad jäävad tema tsikli taha . Mis ei võimalda tal kurve piisavalt kiiresti läbida.
Sama Te mõõtsite loonikul...suvalisel ajal ringiaja. Ma krt ei taha üldse uskuda ,et loonik sõitis sellise aja välja ...ikka parem aeg peaks tal olema.
Inz001 kirjutas:manager2 kirjutas:Inz001 kirjutas:... siis oli olukord selline, et Loonik vist tegi oma aja 56 seki ja korkel oli see 59 täpselt. Me veel arvutasime, et keskmine kiirus 60km tunnis. (Loodan, et ei valeta. Kui eksin, siis Sverre - korrigeeri). Mis hiljem edasi sai, ei oska kommenteerida. Aga fakt on, et parimad SM mehed tegid pea 10 sekiga ära.
kle siis sa sõitsid ju korkega(vana rinka hundiga) ühte auku ju, well done Manager

manager vast sõidaks jah supersport rattaga seda rada ikka kõvasti kiiremini

korke kirjutas:manager räägib enda parimast ajast ja mul Te mõõtsite suvalisel ajal ringiaja.
...juba puht loogika peaks näitama seda ,et manageri ajad jäävad tema tsikli taha . Mis ei võimalda tal kurve piisavalt kiiresti läbida.
Sama Te mõõtsite loonikul...suvalisel ajal ringiaja. Ma krt ei taha üldse uskuda ,et loonik sõitis sellise aja välja ...ikka parem aeg peaks tal olema.
Inz001 kirjutas:manager2 kirjutas:Inz001 kirjutas:... siis oli olukord selline, et Loonik vist tegi oma aja 56 seki ja korkel oli see 59 täpselt. Me veel arvutasime, et keskmine kiirus 60km tunnis. (Loodan, et ei valeta. Kui eksin, siis Sverre - korrigeeri). Mis hiljem edasi sai, ei oska kommenteerida. Aga fakt on, et parimad SM mehed tegid pea 10 sekiga ära.
kle siis sa sõitsid ju korkega(vana rinka hundiga) ühte auku ju, well done Manager
-
Pead ma just ei anna, et tema see kõikse kiirem oli, aga välja nägi just selline:Inz001 kirjutas:kui sa ehk mäletad, siis mis rattaga see nn. kiireim bike oli, siis saan ehk enamvähem üldpildi ette![]()
http://www.motorsport.ee/gal/moto/10/b0 ... 9719_8.jpg
1: Never tell them everything you know.

Minu kui pühapäeva sõitja kohta rahuldav tulemus siis

Inz001 kirjutas:korke mis sa enda ajaks prognoosid siis?![]()
manager vast sõidaks jah supersport rattaga seda rada ikka kõvasti kiiremini![]()
korke kirjutas:manager räägib enda parimast ajast ja mul Te mõõtsite suvalisel ajal ringiaja.
Inz001 kirjutas:manager2 kirjutas:
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Samas ma sain loonikuga samal ajal olla rajal väga vähe. Ning alles lõpus kui loonikut ei olnud, julgesin võtta kurve suurema kiirusega ning rohkem kallutada. No lõpuks läks julgus nii suureks ,et kallutasin terve tsikli maha

Aga eks paistab mis tuleb. Järgmine kord olen raudselt kohal

Inz001 kirjutas:Thnx, seda oligi arvata, temaga sõitisn ühes tempos seega mu aeg ka siis kuskil sinna auku.
Minu kui pühapäeva sõitja kohta rahuldav tulemus siis![]()
Inz001 kirjutas:korke mis sa enda ajaks prognoosid siis?![]()
manager vast sõidaks jah supersport rattaga seda rada ikka kõvasti kiiremini![]()
Inz001 kirjutas:
just seda kommentaari ma ootasingi.korke kirjutas:manager räägib enda parimast ajast ja mul Te mõõtsite suvalisel ajal ringiaja...

tegelikult tõsi. Ma ise pean enda jaoks seda aega õnnestumiseks. Nagu ütlesin, minu jaoks oli oluline päeva jooksul toimunud progress. Mis see aeg oli, polnudki tegelikult veel nii tähtis. Peaasi, mis tunne on sees, seda aega välja sõites. Ühtegi ohtlikku momenti polnud ja ratas kordagi alt ära minna ei tahtnud.
Ja seda usun ma kah, et Korke sõidab kiiremini kui selle aja, kuna tõesti see tema 59 ja looniku 56 suvaliselt hetkel võetud ajad ei pruukinud olla sugugi parimad.
Mis seal salata, kui endale ratta soetan, millega pole kahju horisontaalasendit proovida, ehk siis järgmisel aastal, saan piire tunnetama hakata. Seni terendab kiirelt kasvava summaga lototabloo silme ees, kui peaksin külili keerama.
http://panter.msn.ee/track1/images/pilt75.jpg
isegi mõtlesin et oleks võinud kohe alguses mingi ajavõtt olla, sisi parem võrrelda pärast...
kui keegi viitsib väheke ehitada ja kui selliseid üritusi plaanis siis on mõni idee kuidas normi ajavõtusüsteemi teha, mis ei tohiks ka väga kalliks minna...
Kuuno kirjutas:mulle jäi silma kah et just see bike sõitis päris nobedalt kuigi jah supormoto mehed panid antud rajal v huvitavalt...
http://panter.msn.ee/track1/images/pilt75.jpg
isegi mõtlesin et oleks võinud kohe alguses mingi ajavõtt olla, sisi parem võrrelda pärast...
kui keegi viitsib väheke ehitada ja kui selliseid üritusi plaanis siis on mõni idee kuidas normi ajavõtusüsteemi teha, mis ei tohiks ka väga kalliks minna...
-
Usun, et ajavõtuks sobiks imehästi ka suure sihverplaadiga sekundiseieriga kell, mis kuskile sirge peale, raja kõrvale panna nii, et sõitja ise näeb oma aega.Kuuno kirjutas:isegi mõtlesin et oleks võinud kohe alguses mingi ajavõtt olla, sisi parem võrrelda pärast...
P.S. Mulle läheks küll rohkem kalendrit tarvis.
1: Never tell them everything you know.
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Võtad naise kaasa...annad talle stopper kella pihku ning tevalost ostad raadiosaatja komplekti. Raja ääres leppime kokku kes mis sagedust kasutab

Endal oli siuke plaan ....
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
see on hea plaan...korke kirjutas:KÕIGE ODAVAM varjant oleks.
Võtad naise kaasa...annad talle stopper kella pihku ning tevalost ostad raadiosaatja komplekti. Raja ääres leppime kokku kes mis sagedust kasutab
Endal oli siuke plaan ....

palju tevalost sobiv komplekt maksta võiks?
ps: usun, et suure seieriga kella pole isegi minusugusel üliaeglasel algajal aega vahtida, kellel ainus ohtlik moment tekkis siis kui keset kurvi peaaegu seisma suutsin jääda (kaldes) ja seetõttu külili oleks kukkunud

9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Unusta ära!Kuuno kirjutas:kui keegi viitsib väheke ehitada ja kui selliseid üritusi plaanis siis on mõni idee kuidas normi ajavõtusüsteemi teha, mis ei tohiks ka väga kalliks minna...
Rajal on 10-20 masinat. Kuidas sa neid identifitseerida kavatsed lihtsa ajavõtuga?
Odavaim on igal mehel osta endale need tsikli või kardi personaalsüsteemid. mingi 3-6K järgus, mis kas IR või silmusega loevad. Rajas vist on magnetriba sees aga pead ei anna.
ei unustamella kirjutas:Unusta ära!Kuuno kirjutas:kui keegi viitsib väheke ehitada ja kui selliseid üritusi plaanis siis on mõni idee kuidas normi ajavõtusüsteemi teha, mis ei tohiks ka väga kalliks minna...
Rajal on 10-20 masinat. Kuidas sa neid identifitseerida kavatsed lihtsa ajavõtuga?

süsteem töötab ise nii:
lapakasse pannakse mitu sõitjat on rajal
igal liiklejal on oma number(loogilina kah:) )
igal möödumisel fikseerib mõõdik ära aja ja kirjutab selle tabelisse-märkija vaatab ainult mis number sel hektel läbi sõitis:
näiteks numbrid 1 ja 2 lastakse rajale-aeg läks käima
2 sõitis ühest mööda ja läbib esimese ringi joone esimesena ja kohe nr 1 järgi. ajad fikseeritakse automaatselt ja inimesele kes lapaka taga istub jääb ainult sisse lüüa nr2 ja siis nr1
Keeruline või?

ma arvan et tevalost ostetud juppide hinnaks ei läheks üle 500eeki
vaja IR saatjat ja vastuvõtjat ja inimest kes viitsib 1 päev nokitseda visual basicus ntx
sama süsteemi kasutatakse edukalt open trackil niiet ei ole just kõige halvem variant

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.