Kasutajanimede sünnilood

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Teema algataja
laskote

Lugemata postitus Postitas laskote »

mina olin ennem siin rf600r nime all see nimi tuli ratta järgi ja kuna ma müüsin selle ratta maha siis nüüd tegin omale uue konto ja panin kasutaja nime enda firma nime järgi !!!

Teema algataja
pisik

Lugemata postitus Postitas pisik »

nimi peaks vist kõik ütlema..teen pätti ja ajan teised halvale teele..."isake" pani, iga kord kui külas käin tehakse õlled lahti ja ei mingit tööd enam.... :oops:

rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

12 aastaselt, kui siia foorumisse ennast regasin, vötsin lambist selle nime. Nüüd 14 ja mötlen juba tösiselt nime vahetada, see nimi ikka väga hale. :D :D
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Yerba Del Diablo - ehk siis saatana umbrohi. Küljes aastast 1995 ning ise võetud. Võetud küll plagiaadina - nimelt kunagi igihaljal ajal oli selline muusikapunt nimega Datura, kes sai hakkama albumi või looga Yerba Del Diablo (täpselt enam ei mäleta).
Ja jäigi nimeks Yerba.
Kasutaja avatar

Tsikelman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tsikelman »

Minu nick siis juba mingi 10a. tagasi, huvitusin mootorratastest ja tahtsin ka noorelt eriti neiudele meeldida. Ja nagu teada tsikklimehed ju neile peale lähevad :P Ja et asi natuke välismaisem olex siis mitte Tsikklimees vaid Tsikelman :wink: Aga see külge tõsiselt jäänud ja mulle vägagi meeldib, loodan et ka teistele :P
Kõike kõige paremat jalgadega käiku vahetatavatele:D

Teema algataja
Herilane1

Lugemata postitus Postitas Herilane1 »

herilane=hornet. Sõidan siis sellise aparaadiga (Honda CB 600f), muud midagist :roll:

Teema algataja
CrotalusAtrox

Lugemata postitus Postitas CrotalusAtrox »

Mnjahh kasutajaks liitudes, oli yllatus suur, kui mu tavapärane kasutajanimi juba läinud oli, tuli mõelda uus. Kuna tegelen ise madudega- siis valisingi nendest kõige majesteetlikuma- Crotalus atrox`i ehk eesti keeli Teksase lõgismadu. Muud lugu nagu eriti polegi.

Teema algataja
cacoya

Minu nimi

Lugemata postitus Postitas cacoya »

Minu nimi sai umbes 3 aastat tagasi ühest jalgrattamatkast kui sõitsime jalgratastega ning pikk kena kolonn oli meid ja eespool mingid tüübid üürgasid mõttetut mula ning keegi ütles venekeelse sõna kakoi ja ma oma sõbraga hakkasime selle peale miskipärast naerma. :lol: Ja sealt see tuligi.

Teema algataja
BuFu

Lugemata postitus Postitas BuFu »

Minu kasutaja nimi tuli ühest filmist oli vist"How High" BuFu ehk siis By Us Fuck U :lol:
Kasutaja avatar

all4uan4
Tsikkel: Yamaha SZR660
Kontakt:

hmmmm.....

Lugemata postitus Postitas all4uan4 »

Minu nimi sai alguse Romantika reisilaeva Inglisepubist....kus üks mustanahaline mässas ja tuli minema saata...sai tehtud..välja visatud a hiljem kui ma koridoris käisin siis see sama mstanahaline Tony Braxtoni "Un Break My Heart" saatel vandus igavest truudust ja teab mida veel - ei pööranud nagu sellele tähelepanu ja siis karjus mulle järele "All for you Annely, just be my one and only!!!!!!" ei võtnud veda aga all for you annely hakkas meeldima "all (all) for(4) you (u) Annely (an4).. = all4uan4 :D
SilenCe before the storm...
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660

Teema algataja
aknool

Lugemata postitus Postitas aknool »

kasutajanimi tuleneb samanimelisest underground-punk-fuck-bandi nimest AKNOOL . http://www.hot.ee/aknoolpunker/
..milles ma vokaalina ka esindatud olen.
Kasutaja avatar

Space
Tsikkel: GSR600
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Space »

Kunagi aastaid tagasi käisime Slovakkias suusatamas ja sai kihutatud, vist Krombahias, tipust otse alla. Teistele tundunud "kosmiline" kiirus kujuneski minu hüüdnimeks. :roll:
Rohkem ilusaid ilmasid!

Teema algataja
april15

Lugemata postitus Postitas april15 »

mul on sünnipäev sel päeval
Viimati muutis april15, 04 Juun 2007, 13:46, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
electron

Lugemata postitus Postitas electron »

Sai kah kunagi ammu natuke jutukates kolatud ja foorumites kirjutatud ja alati oli probleem nimega. Panin suvalisi pähekargavaid mõttetusi ja pärast ei teadnud ise kah kes ma olen... Aga kuna parajasti oli ülikool pooleli ja elektrialal olin, siis elektron turgatas pähe korra. Sealt see kindlaks nimeks kujunes ja kui nüüd kuskil electroni kohtate, siis tõenäoliselt mina see olen. Välja arvatud bmw foorumis - seal on keegi minu nime "varastanud".
Kasutaja avatar

Erik
Tsikkel: jawaha
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Erik »

1) karvik ( jah mul on poolde selga juuksed 8) )
2) sarvik ( sarvi veel ei kasva aga ootan seda hetke veel :D )

Kuna ma ei suuda kunagi nende vahel valida, siis sai mu nimeks carvik. Nii, et lugeja saab hääldada nii kuidas ise tahab! :twisted:

Teema algataja
jalakask

Lugemata postitus Postitas jalakask »

võtsin aga perekonnanime ja panin veel eesnime initsiaali ka taha ja oligi olemas:) IIIISI

Teema algataja
Easy

Lugemata postitus Postitas Easy »

Aga minu kasutaja nimi tuli neti lehe nimest www.easyparts.nl ja nii easy see k6ik oligi :lol:

Teema algataja
Stone#321

Lugemata postitus Postitas Stone#321 »

kuna põhi kirg (vähemalt enne tsikli ostmist... :twisted: ) on kiiruisutamine (rulluiskudel peamiselt) harrastusspordina ja treenerina, siis oli nimevalik lihtne :lol:

Teema algataja
digger

Lugemata postitus Postitas digger »

80-ndatest pärinevad minu esimesed kokkupuuted arvutimaailmaga :D Digger oli selle aja üks tegija arvutimäng kus buldooseri moodi nimitegelane uuristas usinalt käike ning püüdis võimalikult palju kulda ning kirsse (boonuseid) kokku korjata, kusjuures pidevalt ajasid teda taga mingid kurjad tüübid (nobbin'id ja hobbin'id). Eks ma ole neid kirsse siin elus palju juba jahtinud :lol: Nimi on tänuväärne, sest seda saan mugandada ja seoseid luua vastavalt tujutele- digger kui tiiger (olen tiigri aastal sündinud); diggeR kui tige R(aivo); Le Digger kui ... hmm, selle jätan esialgu kommenteerimata...

zhark
Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas zhark »

kuna olin suviti palju veeall noorena (meeldib merepõhjas mööda liiva ning kive ujuda), ning samas ehmatasin veepeale tulles teisi hakati mind haiks kutsuma, kuna aga hai on inglise keeles shark mis tundus kuidagi tavaline sis valisingi oma variandiks ZharK
Ride And Die, But Do It Young
5293 569
Pilt
Kasutaja avatar

Nooremvend
Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750

Lugemata postitus Postitas Nooremvend »

Väga lihtne, vanem vend "howard30" ju siin tihti pärib ja uurib igasuguste sündmuste ja oma tsikli kohta, otsustasin ka ära vaadata koha ja see oli esimene asi mis pähe tuli :D
Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Kunagi varases nooruses külka-uraliga mööda lumehangesid ringi kündes ütles üks taat, et sellise pilliga sõidavad ainult terasest mehed. Kui veidi hiljem läks esimese maili aadressi tegemiseks, saigi nimi sedakaudu tuletatud. Alguses tagas ka piisava anonüümsuse. Esindatud- biker, automoto foorum, CCG foorum, võibolla veel kuskil
Teine nimi, mille tagant mind netiavarustes leida võib, on Kangelaspioneer, selle sünnilugu on juba veidi keerulisem- leitav sõdurifoorumist, militaar.net foorumist, rate.ee jne.
BMW foorumis esinen oma sünnipärase nime all :wink:
K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Kasutaja avatar

Sam55
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Sam55 »

carvik kirjutas:
1) karvik ( jah mul on poolde selga juuksed 8) )
2) sarvik ( sarvi veel ei kasva aga ootan seda hetke veel :D )

Kuna ma ei suuda kunagi nende vahel valida, siis sai mu nimeks carvik. Nii, et lugeja saab hääldada nii kuidas ise tahab! :twisted:

anna andeks, aga vägisi tuli tahtmine oma versioon teha :D :D :D

sarvik (jah, mul on poolde selga sarved)
karvik (karvu veel ei kasva, aga ootan seda hetke veel :D )
1989-punnvõrr, 1990-ise kokkuklopsitud 125-ne, 1992- Pannonia, 1996 -2006 -paus, 2006-Suzuki Bandit 1200, 2014-Suzuki Bandit 1200

Teema algataja
Chevelle

Lugemata postitus Postitas Chevelle »

Minu nimi tuleneb ühest mu lemmikust autost - Chevrolet Chevelle`st!
Ilus auto ja ilus nimi.
:D
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

minu nimi tuleb ametist.
olen kingSepp,nii lihtne see ongi :) :bsmile:

Teema algataja
Movistar

Lugemata postitus Postitas Movistar »

sepp kirjutas:
minu nimi tuleb ametist.
Peaksid omale nimeks panema Sadulsepp.

Teema algataja
Movistar

Lugemata postitus Postitas Movistar »

Minu oma tuli sellest kui sai soetatud omale Honda CBR 600 RR Movistar Replica.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Movistar kirjutas:
sepp kirjutas:
minu nimi tuleb ametist.
Peaksid omale nimeks panema Sadulsepp.
mix? :roll:

Teema algataja
Hardy

Lugemata postitus Postitas Hardy »

minu kasutaja nimi tekkis sellest et keerasin parajasti ühte kruvi lahti ja kruvikeeraja peale on kirjutatud Hardy :D ja sellest see nimi siis!

Teema algataja
Breet

Lugemata postitus Postitas Breet »

Käisin suvel Saksamaal, võtsin Starbucksist koffi ja seal teadupärast makstes küsitakse su nime, mis siis kirjutatakse topsi peale. Spellisin saksa tüdrukule siis oma nime P R I I T tähthaaval aga tema kirjutas Breet:) Peale seda siis kogu reisiseltskond hakkaski mind Breet kutsuma.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”